Φιλε pan δεν χρειαζεσαι καποια αδεια για να παιξεις airsoft μονο καλη παρεα και ορεξη,εννοειται φυσικα οτι δεν θα πας στην κεντρικη πλατεια με το οπλο ανα χειρας αλλα σε συγκεκριμενους χωρους.Οσον αφορα το ρεαλισμο κατα τη γνωμη μου τον αναζητας υπο λαθος οπτικη.Πιστευω οτι μια καλη παρεα η οποια θα κινειται συνεχως ,θα επικοινωνει μεταξυ της και θα εχει φαντασια στα σεναρια της θα σου δωσει περισσοτερο ρεαλισμο απο ενα οπλο το οποιο θα σου μελανιασει τον ωμο απο την ανακρουση η θα σου κανει το αυτι να βουιζει απο τη βολη του (τροπος του λεγειν).
Περιορισμοι στα οπλα αεριου δεν υπαρχουν,οτι ισχυει για τα ηλεκτρικα ισχυει και για αυτα,αν παιζεται με ορια fps οποιο τα περναει κοβεται ειτε ειναι ηλεκτρικο ειτε ειναι αεριου ειτε ειναι ηλεκτρομαγνητικου παλμου

Τα αεριου σιγουρα ειναι πιο ακριβα, δες αεριο, δες γεμιστηρες, για τυχον αναβαθμιση (πχ κανης) δεν γνωριζω ακριβως αλλα ενα παληκαρι προσφατα εκανε κοψιματα μονος του για να ταιριαξει.Οποτε οπλο αεριου και χαμηλο κοστος δεν συμβαδιζουν.
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι σε μια ερωτηση που ειναι ανεβασμενη σαββατοκυριακο υπαρχουν 3 απαντησεις , μια πολυ αοριστη απο νεο παιχτη,μια φιλοτιμη απο επισης νεο παιχτη και μια αδιαφορη εως αρνητικη απο ενα παλαιο παιχτη,και φυσικα και η δικη μου πιστευω φιλοτιμη προσπαθεια επισης νεος παιχτης.
Τι θα ηθελα ? Βοηθεια απο τους παλαιοτερους παιχτες,και οχι κριτικη η αδιαφορια,δεν ειμαστε οι πανοραμιξ του χωριου αλλα αν συνεργαστουμε ισως γινουμε ολοι.Στο κατω κατω τι ειναι το airsoft.