Αποστολέας Θέμα: Ξανά μανά ερωτήσεις  (Αναγνώστηκε 43151 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pan

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Ξανά μανά ερωτήσεις
« στις: 23 Ιουνίου, 2012, 03:57:49 »
Καλησπέρα, άλλος ένας καινούργιος με πολλές ερωτήσεις.
Έπειτα από εκτενή έρευνα στο forum μπορώ να πω οτί μάλλον περισσότερες απορίες δημιουργήθηκαν παρά λύθηκαν, οπότε αν κάποιος έχει την υπομονή να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
Κατ' αρχάς νομοθεσία.
Μετά την ανάγνωση των links με τους νόμους ακόμα έχω την βασική απορία: τελικά, χρειάζομαι άδεια για τα airsoft ή όχι (δεν τίθεται ηλικιακό θέμα παρεμπιπτόντως);
Δεύτερον, επειδή στόχος μου είναι ο ρεαλισμός και απ' ότι πληροφορίες έχω τα όπλα αερίου είναι πιο ρεαλιστικά τείνω προς τα εκεί.
Παρ' όλα αυτά, βλέπω ότι αν όχι όλοι τότε οι περισσότεροι εδώ χρησιμοποιείτε/προτείνετε ηλεκτρικά. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν υπάρχουν περιορισμοί για τα όπλα αερίου στα παιχνίδια έναντι των ηλεκτρικών.
Τρίτον, αν τελικά αποφασίσω να αγοράσω όπλο αερίου, είναι οικονομικά βιώσιμη η επιλογή, δεδομένου του ότι το κόστος πρέπει να κρατηθεί στο ελάχιστο δυνατο (αναφέρομαι κυρίως στα αναλώσιμα);
Τέλος θα ήθελα να διευκρινίσω ότι (σύμφωνα με τον χάρτη τουλάχιστον) η δυνατότητα μου να παρευρεθώ ως επισκέπτης σε κάποιο παιχνίδι όπως συχνά προτείνετε είναι κάπως περιορισμένη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
Απ: Ξανά μανά ερωτήσεις
« Απάντηση #1 στις: 23 Ιουνίου, 2012, 12:58:44 »
Που μενεις?
Ποσο εισαι?
Ναι τα ηλεκτρικα παιζουν σε περισοτερα παιχνιδια ενω τα αεριου θα κοβοντε λογο FPS αν περναν το οριο που συχνα γινετε
Και δεν θες καποια αδεια για να παιξεις ορεξη πρεπει να εχεις

Contractor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: 23 Ιουνίου, 2012, 13:00:54 »
Καλημερα

Καταρχην οχι δεν χρειαζεται αδεια για την κατοχη αεροβολων οπλων απλα στην ελλαδα δεν υπαρχει καν νομικο πλαισιο που να περικλυει αυτο το σπορ/χομπι.
Δευτερον μπορω να σου πω πως το κοντινοτερο στην πραγματικοτητα οπλο ειναι αυτο με αεριο οχι για την εμφανιση του η το υλικο του αλλα για την μικρη ανακρουση του και τον ηχο του κλειστρου,
τωρα ολοι παιζουν με ηλεκτρικα γιατι:
1)τα αεριου ειναι αρκετα ακριβοτερα.
2)την μπαταρια απλα την φορτιζεις και δεν πληρωνεις αερια συνεχως.
3)απιτουν συντηρηση συχνη και εμφανιζουν συχνα προβληματα.
4)δεν εχουν καμια ελπιδα απεναντι στα ηλεκτρικα λογω μικροτερης χωρητικοτητας ΒΒ.
5)δεν παιζουν με κρυο αρα ειναι για σεζον.
6)ειναι μονο φια παιχνιδια που παιζουν ολοι με αεριο πραγμα δυσκολο να γινει.
Τωρα αν εχεις σκοπο να δωσεις ενα ποσο ανω των 600 Ε υπαρχουν ηλεκτρικα οπλα αρκετα ισως και πιο ρεαλιστικα αλλα η γνωμη μου ειναι σαν νεος να παρεις ενα οπλο των διακοσιων περιπου και με ενα βασικο εξοπλισμο των 100 Ε θα εισαι αψογος και οταν μαθεις και το δεις πας σαν 3 και 4 εκδοχη στο αεριου

Αυτα απο εμενα αν χρειαζεσαι κατι αλλο εδω ειμαστε ολοι να σε βοηθησουμε!

Αποσυνδεδεμένος pan

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 23 Ιουνίου, 2012, 15:35:02 »
Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις.

Που μενεις?
Ποσο εισαι?
Ναι τα ηλεκτρικα παιζουν σε περισοτερα παιχνιδια ενω τα αεριου θα κοβοντε λογο FPS αν περναν το οριο που συχνα γινετε
Και δεν θες καποια αδεια για να παιξεις ορεξη πρεπει να εχεις
Ως επι το πλείστον μένω Λακωνία λόγω σπουδών και είμαι 21.

Τωρα αν εχεις σκοπο να δωσεις ενα ποσο ανω των 600 Ε υπαρχουν ηλεκτρικα οπλα αρκετα ισως και πιο ρεαλιστικα αλλα η γνωμη μου ειναι σαν νεος να παρεις ενα οπλο των διακοσιων περιπου και με ενα βασικο εξοπλισμο των 100 Ε θα εισαι αψογος και οταν μαθεις και το δεις πας σαν 3 και 4 εκδοχη στο αεριου
Η αλήθεια είναι πως ακριβώς για την ανάκρουση και τον ήχο είχα στραφεί προς τα αερίου αλλά αν όπως λες με ένα ποσό των 300€ με ηλεκτρικό είμαι έτοιμος τοτε αλλάζει το πράγμα  ;D

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 23 Ιουνίου, 2012, 21:34:08 »
Θα παρακαλέσω όταν είναι να "απαντάτε" κάποιοι να μας ενημερώνετε για να μην πάθουμε καμιά ζημιά. Επίσης κάποιοι σκεφτείτε ότι αυτό που λέτε μπορεί να οδηγήσει ένα άτομο σε λάθος επιλογές και απώλεια χρημάτων. Τώρα θα σας έλεγα αν δεν ξέρετε κάτι να μην γράφετε αλλά το θεωρείτε "δικαιωμά" σας.

Pan να μας πεις ύψος και βάρος και ομάδα αίματος.  ;D
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 24 Ιουνίου, 2012, 20:41:04 »
Φιλε pan δεν χρειαζεσαι καποια αδεια για να παιξεις airsoft μονο καλη παρεα και ορεξη,εννοειται φυσικα οτι δεν θα πας στην κεντρικη πλατεια με το οπλο ανα χειρας αλλα σε συγκεκριμενους χωρους.Οσον αφορα το ρεαλισμο κατα τη γνωμη μου τον αναζητας υπο λαθος οπτικη.Πιστευω οτι μια καλη παρεα η οποια θα κινειται συνεχως ,θα επικοινωνει μεταξυ της και θα εχει φαντασια στα σεναρια της θα σου δωσει περισσοτερο ρεαλισμο απο ενα οπλο το οποιο θα σου μελανιασει τον ωμο απο την ανακρουση η θα σου κανει το αυτι να βουιζει απο τη βολη του (τροπος του λεγειν).
Περιορισμοι στα οπλα αεριου δεν υπαρχουν,οτι ισχυει για τα ηλεκτρικα ισχυει και για αυτα,αν παιζεται με ορια fps οποιο τα περναει κοβεται ειτε ειναι ηλεκτρικο ειτε ειναι αεριου ειτε ειναι ηλεκτρομαγνητικου παλμου  :D
Τα αεριου σιγουρα ειναι πιο ακριβα, δες αεριο, δες γεμιστηρες, για τυχον αναβαθμιση (πχ κανης) δεν γνωριζω ακριβως αλλα ενα παληκαρι προσφατα εκανε κοψιματα μονος του για να ταιριαξει.Οποτε οπλο αεριου και χαμηλο κοστος δεν συμβαδιζουν.
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι σε μια ερωτηση που ειναι ανεβασμενη σαββατοκυριακο υπαρχουν 3 απαντησεις , μια πολυ αοριστη απο νεο παιχτη,μια φιλοτιμη απο επισης νεο παιχτη και μια αδιαφορη εως αρνητικη απο ενα παλαιο παιχτη,και φυσικα και η δικη μου πιστευω φιλοτιμη προσπαθεια επισης νεος παιχτης.
Τι θα ηθελα ? Βοηθεια απο τους παλαιοτερους παιχτες,και οχι κριτικη η αδιαφορια,δεν ειμαστε οι πανοραμιξ του χωριου αλλα αν συνεργαστουμε ισως γινουμε ολοι.Στο κατω κατω τι ειναι το airsoft.

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 24 Ιουνίου, 2012, 21:27:41 »
Leyteris δεν κάνουμε πείραμα ούτε έχουμε πέσει σε πρόβλημα που μας είναι άγνωστη η αντιμετώπιση για να το συζητήσουμε και να βρούμε κοινή συνισταμένη. Αν σε πονάει το κεφάλι σου θα ρωτήσεις έναν μαθητή λυκείου που θέλει να γίνεις γιατρός ή περιμένεις να το συζητήσουν ένας φιλότιμος φιλόλογος και άλλος ένας αλτρουιστής γεωπόνος για να βγάλουν συμπέρασμα; Καλό το φιλότιμο, καλός ο αλτρουισμός, τέλειο να θες να γίνεις ο καλύτερος κάπου αλλά χωρίς γνώση δεν πας πουθενά. Και δυστυχώς κάποια πράγματα ή τα ξέρεις ή δεν τα ξέρεις και η ημιμάθεια είναι πιο επικίνδυνη από την αμάθεια. Επίσης η σιωπή είναι χρυσός αλλά κάποιοι το θεωρούν στέρηση ελευθερίας.

Δυστυχώς τα forum του χώρου, εδώ και καιρού είναι γεμάτα από φωτεινούς παντογνώστες που απαιτούν να έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη επί παντός θέματος σαν τους δημοσιογράφους. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό δυστυχώς.

Τέλος από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι είμαι "παλαιός" παίκτης; Ποιος σου λέει ότι ο Pan δεν είναι 16 χρονών (Pan μην παρεξηγείς αλλά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν αρκετοί ανήλικοι στα fora) ; Μην μου απαντήσεις απλά σκέψου τα.

Συγνώμη για το OFF TOPIC αλλά επειδή (λογικά και χωρίς παρεξήγηση) αναφέρθηκες σε εμένα έπρεπε να απαντήσω. Να είσαι σίγουρος ότι αν υπάρχει ερώτημα από άτομο που έχει τσεκαριστεί με φυσική παρουσία σε παιχνίδι και έχει απορία που δεν έχει απαντηθεί, θα λάβει απάντηση. Εξήγησε του όμως πως θα καταλάβει ποιο είναι αυτό που ισχύει και πως θα τα ξεχωρίζει από απαντήσεις "νομίζω" και υψηλή θεωρία από postαρχες.  ;)
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 24 Ιουνίου, 2012, 21:54:39 »
Ευχαριστω για τον χρονο σου και τις απαντησεις σου,πραγματικα μου ελυσες πολλες αποριες. ;) ;) ;)

Contractor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 19:56:14 »
Θα το πω μια φορα και ελπιζω να ειναι και η τελευταια,Powerplantmaster ακου δεν με νοιαζει ποσο καιρο παιζεις ,πως παιζεις ,τι παιζεις κλπ,με το να πετας μπηχτες δεν πετυχαινεις τπτ παραπανω με το να εκνευριζεις κοσμο και δυστυχως το συνηθζεις,και επειδη το παλικαρι ειναι καινουριο εντελως μην τον μπλεξεις στις προπονησεις σου αστο ν να παιξει και οχι να ξαναπερασει ΣΒΕΑ και ΠΕΝ
Και τελος θα σε παρακαλουσα να το κοψεις αυτο το βιολι γιατι ειδη σου κοστισε ενα ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ οσο και αν θελεις να νομιζεις οτι σε φιμωσανε τοτε τα flames φαινονται και στα λεω δημοσια απλα και μονο γιατι καποια στιγμη πρεπει να καταλαβεις οτι με το να παιζεις με 10 ατομα μονο και να σνομπαρεις αλλους 1000 δεν εχουν αυτοι το προβλημα εσυ το εχεις.

Υ.Γ Και για να στο κανω λιανα το ποστ μου τι γνωμη μου του ειπα δεν του παρεθεσα πορισμα του ανθρωπου αλλα μαλλον επερεπε να παει στην ΕΒΟ κατα την γνωμη σου.
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Ιουνίου, 2012, 20:03:11 από Contractor »

Contractor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 19:57:06 »
Και συγγνωμη για το εκτος ποστ αλλα δεν γινεται.

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 20:32:10 »
Τελευταια φορα που κοιταξα, τα παιχνιδια του Powerplant δεν μαζευουν 10, αλλα καμμια κατοστη......ετσι για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους  ;)

Contractor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 20:42:23 »
Δεν εννοω αυτο φιλε Ozzy
Δυστυχως δεν εχει σχεση ποσοι μαζευονται σε ενα παιχνιδι στο να στηνει σεναριο μπορει να ειναι αψογος δεν διαφωνω καπου το προβλημα ειναι η νοοτροπια.

Αποσυνδεδεμένος pan

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #12 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 21:17:46 »
twra egw na pw oti exw tipseis pou anoiksa to thema...  :-[ :tongue:

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #13 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 21:30:58 »
Τύψεις να μην έχεις.
Αυτά είναι συχνά στα φόρουμ δεν είναι τίποτα.

Μόνο αν μπορείς να γραφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες γιατί εδώ και χρόνια προσπαθούμε να μην γράφουμε σε greeklish.

Και καλός όρισες :)
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Contractor

• Επισκέπτης
Ξανά μανά ερωτήσεις
« Απάντηση #14 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 21:40:22 »
Απο εμενα ελεικρινα συγγνωμη που σου μαγαρισα το ποστ.
Απλα σου ειπα την γνωμη μου και εσπευσε να την λογοκρινει η ΛΕ.Π.Φ.Α
(ΛΕκτορες Πυρηνικης Φυσικης Αιρσοφτ)
Και παλι συγγνωμη.