Αποστολέας Θέμα: Ξανά μανά ερωτήσεις  (Αναγνώστηκε 43165 φορές)

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
Απ: Ξανά μανά ερωτήσεις
« Απάντηση #15 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 22:29:12 »

Για να λυθούν οι απορίες του παιδιού..
Σύμφωνα με το νόμο περί όπλων και εκρηκτικών η κατοχή αεροβόλων όπλων(εκεί πάνε και τα δικά μας) επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18.Τα παιχνίδια όμως που διοργανώνονται δεν είναι νόμιμα μιας και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η βολή εναντίων ανθρώπων.Κοντολογίς είσαι νόμιμος να το έχεις αλλά να μην ρίχνεις σε άλλους..

Για το θέμα αερίου/ηλεκτρικό για λόγους τόσο οικονομίας όσο αξιοπιστίας θα σου πρότεινα το πρώτο σου να είναι ηλεκτρικό.

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #16 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 22:32:21 »
Αμήν...
Βρέθηκε ένας να τα πει με δύο κουβέντες
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #17 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 22:50:07 »
Αγαπητε Contractor,
καποια ατομα εχουν\ουμε αποτραβηχτει απο τα κοινα\public για καποιους λογους,
Ο καθενας το κατακρινει ή το επικροτει απο την πλευρα του &
συμφωνα με οσα γνωριζει περι του θεματος ή με οσα τον αφησαν να γνωριζει.  ;)

Αν εισαι απο την πλευρα που το κατακρινει τοτε τουλαχιστον θα επρεπε να αναγνωριζεις
οτι παιχτες σαν τον Powerplant ναι μεν εχουν αποτραβηχτει αλλα τουλαχιστον (οπου τους το επιτρεπουν)
ειναι παροντες & συμβουλευουν ορθα & τεκμηριωμενα τους λοιπους συνχομπιστες.

Αντιθετως αλλοι δινουν συμβουλες (απο την καλη τους την καρδια) επι παντως επιστητου
χωρις να γνωστες του αντικειμενου ή ωντες μερικως γνωστες του αντικειμενου.
Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.
Καλυτερα να μην δινουμε καθολου συμβουλες απο το να δινουμε λαθος συμβουλες ή ελλειπεις.
Ο Queef προσφατα σε διορθωσε σε 2 post. ;)

Ξερεις ποσο κουραστικο ειναι να τρεχουν καποιοι να μαζεψουν τα ασυμαζευτα για το καλο του χομπι ?!?
(Δεν αναφερομαι τοσο σε σενα οσο για αλλους σε πιο σημαντικα θεματα)
Ισως για αυτο ο Powerplant να ειναι τοσο αιχμηρος στον λογο του.

Επισης μην πεφτεις στην λουμπα (το εχω κανει & εχω μετανιωσει)
να προσπαθεις να απαντησεις ετσι οπως εσυ κατακρινεις & μαλιστα να το πηγαινεις ενα βημα παραπανω.

Ιδιως αν εχεις ακουσει μονο την μια πλευρα, αναφερομαι τοσο στο banαρισμα οσο & στην αποχωρηση απο την ομαδα.

Δεν το κανω & πρεπει επιτελους να αρχισω το κανω & εγω,
αφηνε να απαντας την επομενη μερα πιο ηρεμα & δικαιολογωντας & λιγο τον ξυλινο λογο. ;)

Contractor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 23:42:13 »
Φιλε GPS
Δεν κατακρινω αυτο που κανεις σε σχεση με τα δημοσια παιχνιδια και γνωριζω και τους λογους και με βρισκουν στα περρισσοτερα σημεια συμφωνο,
απλα δεν μου αρεσει η ειρωνεια και ειναι αμαρτια να πας να βοηθησεις εναν νεο παιχτη με αυτα που ξερεις και να σε κοροιδευουν αυτο μονο,δεν το εχω κανει ποτε αυτο
και περιμενω το ιδιο και πανω απο ολα διευκρινησα οτι ειναι η γνωμη μου τιποτα παραπανω.
Ο δικος σου λογος εχει λογικη μονον και οχι ειρωνεια πιστευω ετσι ειναι πιο σωστο!

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #19 στις: 26 Ιουνίου, 2012, 00:12:25 »
Φιλε GPS
Δεν κατακρινω αυτο που κανεις σε σχεση με τα δημοσια παιχνιδια και γνωριζω και τους λογους και με βρισκουν στα περρισσοτερα σημεια συμφωνο,
απλα δεν μου αρεσει η ειρωνεια και ειναι αμαρτια να πας να βοηθησεις εναν νεο παιχτη με αυτα που ξερεις και να σε κοροιδευουν αυτο μονο,δεν το εχω κανει ποτε αυτο
και περιμενω το ιδιο και πανω απο ολα διευκρινησα οτι ειναι η γνωμη μου τιποτα παραπανω.
Ο δικος σου λογος εχει λογικη μονον και οχι ειρωνεια πιστευω ετσι ειναι πιο σωστο!
Δεν θελω να δικαιολογησω κανεναν, ουτε παιρνω το μερος καποιου.
Μηπως πλεον κανεις οτι κατακρινεις & μαλιστα σε μεγαλυτερο βαθμο;  ;)

Contractor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: 26 Ιουνίου, 2012, 00:24:54 »
Aυτο εκανα απο τα νευρα μου,οντως

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 26 Ιουνίου, 2012, 00:41:23 »
Επειδη θεωρω οτι η απαντηση μου στο θεμα ηταν η αφορμη για το αποψινο ''μακελειο'' ,παρακαλω τους διαχειριστες του forum οπως προχωρησουν στην διαγραφη του λογαριασμου μου.
Μια μεγαλη συγνωμη απο ολους τους συνχομπιστες για την αναστατωση που προκαλεσα και ευχομαι σε ολους καλα παιχνιδια με υγεια.

Contractor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: 26 Ιουνίου, 2012, 01:06:05 »
Δεν φταις εσυ φιλε μου απλα επεσες στην περιπτωση οπως και να εχει μην διαγραφεις εσυ θα φυγω εγω γιατι αυτο το πραγμα εδω μεσα δεν ειναι ελευθερια λογου ειναι απογοητευση και αναγκαζομαστε να χαλαμε την διαθεση μας!

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #23 στις: 26 Ιουνίου, 2012, 14:37:50 »
Καλησπέρα,

Τα Forum υπάρχουν για να υπάρχει εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων. Πολλές φορές κατά την συζήτηση ίσως να δημιουργούνται εντάσεις από τις απόψεις κάποιων μελών ή και ενδεχομένως να είναι περισσότερο "καυστικές" από ότι θα έπρεπε.

Το αντιλαμβάνομαι.... όπως επίσης κατανοώ ότι κάποιος μπορεί να αισθανθεί αδικημένος ή και προσβεβλημένος...., αλλά προσωπικά θεωρώ υπερβολική την απόφαση για διαγραφή λογαριασμού.

Πιστεύω ότι η συνέχιση του διαλόγου είναι o "θεμέλιος λίθος" της Δημοκρατίας.
Ακόμα όταν οι απόψεις/σχόλια, κινούνται στα όρια της ευπρέπειας και των προσωπικών "ορίων ανοχής".

Όμως όταν κάποιος θίγεται... μπορεί στα πλαίσια της ευπρεπείας να δηλώσει δημόσια την ενόχληση του... να την τεκμηριώσει... και είμαι σίγουρος ότι όταν τα επιχειρήματά που παραθέτει είναι λογικά/ορθά και δίκαια, τότε όσοι τα διαβάσουν θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Φιλικά,
Βαγγέλης

ΥΓ. Θέλω να ελπίζω ότι κανείς δεν θα διαγράψει τον λογαριασμό του.
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Ιουνίου, 2012, 14:58:27 από Vangelis »

Αποσυνδεδεμένος Condor

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #24 στις: 26 Ιουνίου, 2012, 22:06:20 »
Λοιπόν, για να ξαναγυρίσουμε λιγάκι στο θέμα του παιδιού,
Φίλε μου, καλως ήρθες στον κοσμο του Airsoft που να είσαι σίγουρος οτι θα σε συναρπάσει (το καλύτερο βέβαια είναι να παρακολουθήσεις κανενα παιχνίδι για να δεις που επενδύεις τα λεφτάκια σου-το ξερω ότι στο έχουν ξαναπεί αυτο).
Εγώ προσωπικά:
Ξεκίνησα πριν 1 χρονο σχεδόν με ένα CM16 combo raider της G&G ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ. Είναι αρκετά καλή μάρκα για τα λεφτά που δίνεις. Έδωσα 170 ευρώ, είναι όμορφο και ακόμα δεν μου έχει πάθει το παραμικρό. Ναι, δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό αλλά επειδή έχω το "μικρόβιο" παίζω μόνο με 30άρες γεμιστήρες (μπας και νοιώσω). Αν και οταν είσαι νέος, παθαίνεις τέτοια πλάκα από την ένταση της "μάχης" που δε σε ενδιαφέρει και τοσο ο ρεαλισμος (ανάκρουση θόρυβος). Αργότερα μπορεί (εμένα αυτό σηναίβει πάντως, ήδη αρχισα να το σκέφτομαι για αερίου κάποια στιγμή). Πάντως για να αρχίσω έδωσα περίπου 400 ευρώ και είχα πάρει το βασικό εξοπλισμό (στολή,επιγωνατήδες κτλ). Πολλούς που έχω ρωτήσει λένε πως τα αερίου είναι πιο δαπανηρά. Μόνο ένα παλικάρι (που έχει αερίου) μου έχει πει οτι δεν είναι και τόσο, μιας και το ηλεκτρικό άν πάθει βλαβη στα ηλεκτρικά, τρεχα γύρευε. Δεν ξέρω, θα που πει κάποιος που έχει και τα δύο είδη... Βέβαια κακα τα ψέματα, σε ένα παιχνίδι, ένα παλικάρι έριχνε με ένα Kalasnikov αερίου και εγώ προσωπικά έπαθα "κοκομπλόκο"!!! Είχα γυρίσει και χάζευα το εργαλείο αντί να ρίχνω σε αντιπάλους! Σκέψου, αντάλαξε απόψεις και γνώσεις και πάρε την απόφαση που εσένα ικανοποιεί.
Όποιος ξέρει κάτι περισσότερο, προσθέτει-διορθώνει...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
  Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες