Αποστολέας Θέμα: VFC m4a1 nimh και ris  (Αναγνώστηκε 21178 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mikem

• Επιλοχίας
  • *
VFC m4a1 nimh και ris
« στις: 26 Ιουνίου, 2012, 22:53:26 »
Πρόσφατα αγόρασα ένα m4a1 της VFC από τον χρήστη adinamos.

Το όπλο είναι σε τέλεια κατάσταση(ολοκαίνουριο) αλλά είμαι σε σκέψεις να το αλλάξω λίγο εξωτερικά ώστε να μπόρω να προσθέσω κάποια extra σε ris.

(Το όπλο: http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=535)

Το πρόβλημα είναι ότι η καλωδίωση είναι μπροστά και η μπαταρία είναι μια nimh 9.6V 1600mA.Απ'όσο έψαξα η κοινή λύση είναι η χρήση peq box και αλλάγη σε lipo μπαταρία αλλιώς αλλαγή της καλωδίωσης και από le σε crane stock.
Η τελευταία λύση είναι να βρω ένα casv ris που απ'ότι νομίζω θα χωράει την nimh αλλά δεν έχω δει κάτι οικονομικό.Επίσης είδα ότι τα AEG της APS με ris χωράνε nimh nunchuck στο μπροστινό ris χειροφυλακτήρα αλλά που θα βρω και αν βρω θα ταιριάζει στο VFC?

APS M4 CQB Electric BlowBack Airsoft AEG Review

Στο 5:20 περίπου φαίνεται ότι μπαίνει η μπαταρία στο ris handguard.
Καμιά ιδέα?
Να ληφθεί υπόψην ότι ψάχνω την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση.

EDIT: Μόλις είδα ότι υπάρχει ένα ris handguard της APS στο http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2248 απλά δεν είχα βάλει τις τελείες στο search,κάνει αυτό?
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Ιουνίου, 2012, 22:59:47 από mikem »

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
Απ: VFC m4a1 nimh και ris
« Απάντηση #1 στις: 27 Ιουνίου, 2012, 15:10:06 »
LiPo stick χωράει μέσα στα περισσότερα ris,και αφήνεις έξω το φισάκι της φόρτισης για να μην βάζεις βγάζεις το ris.Το έχουν κάνει πολλοί στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα.
CASV είναι παντού out of stock αν έχεις βρει κάπου χτύπα το..

Αποσυνδεδεμένος mikem

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 28 Ιουνίου, 2012, 08:47:01 »
Εάν πάρω LiPo τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει?
Θα υπάρχει καταπόνηση στο gearbox σε σχέση με την nimh?
Επίσης το κόστος νομίζω ότι θα είναι χαμηλότερο εάν ταιριάζει το RIS της APS.
Όσο για το casv και να βρω δύσκολα θα το πάρω λόγω τιμής.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #3 στις: 28 Ιουνίου, 2012, 17:29:21 »
Μια 7,4 αποδίδει πάνω κάτω όσο μια 9,6.Πρέπει να δεις τι διαστάσεις πρέπει να έχει για να χωράει στο ris.
Όσον αφορά το ris,μη βλέπεις μόνο την τιμή.Επίσης,έχεις καταλήξει σε τι μήκος θα παίξεις;7",10,5",12" κλπ..

Αποσυνδεδεμένος mikem

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 28 Ιουνίου, 2012, 17:33:09 »
7" θα χρησιμοποιήσω,όσο είναι δηλαδή και ο κανονικός χειροφυλακτήρας.Δεν κοιτάζω μόνο την τιμή απλά εάν ταιριάζει αυτό της APS μου βγαίνει πιο οικονομικά γιατί δεν θα χρειαστώ νέα μπαταρία κάτι το οποίο προτιμώ.

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #5 στις: 10 Ιουλίου, 2012, 10:26:15 »
Ο χειροφυλακτήρας της APS υπάρχει εδώ: http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2248 (παρεπιπτόντως, πρόκειται για ρέπλικα του μοντέλου που παράγει η εταιρεία Midwest Industries) και χωράει μπαταρία nimh και φυσικά lipo.

Αποσυνδεδεμένος mikem

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 10 Ιουλίου, 2012, 12:58:31 »
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση Vaszi.
Ταιριάζει όμως στο m4a1 της VFC?

Αποσυνδεδεμένος gpelekanos

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 10 Ιουλίου, 2012, 17:21:03 »
Καλησπέρα σας, μιας και εχω και εγω το ιδιο οπλο πανω κατω, M4A1 s-system της Τokyo Marui  και σκέφτομαι να αναβαθμίζω την μπαταρία του σε lipo, στα πόσα mAh θα πρέπει να είναι περίπου;
Ευχαριστώ  :)

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #8 στις: 10 Ιουλίου, 2012, 20:42:56 »
Καλησπέρα σας, μιας και εχω και εγω το ιδιο οπλο πανω κατω, M4A1 s-system της Τokyo Marui  και σκέφτομαι να αναβαθμίζω την μπαταρία του σε lipo, στα πόσα mAh θα πρέπει να είναι περίπου;
Ευχαριστώ  :)
Όσο περισσότερα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η "διάρκεια" της. Από την άλλη να πούμε ότι όσο αυξάνουν τα mAh τόσο θα μεγαλώνει και μέγεθος της μπαταρίας. Το καλό είναι ότι οι LiPo μπαταρίες είναι μικρότερες από τις NiMh οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να να μην ξεπεράσει η LiPo μπαταρία την NiMh μπαταρία (σε φυσικό μέγεθος)
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος gpelekanos

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 10 Ιουλίου, 2012, 21:16:06 »

Όσο περισσότερα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η "διάρκεια" της. Από την άλλη να πούμε ότι όσο αυξάνουν τα mAh τόσο θα μεγαλώνει και μέγεθος της μπαταρίας. Το καλό είναι ότι οι LiPo μπαταρίες είναι μικρότερες από τις NiMh οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να να μην ξεπεράσει η LiPo μπαταρία την NiMh μπαταρία (σε φυσικό μέγεθος)
Έχουν την ίδια διάρκεια με τις αντίστοιχες NiMh σε mAh ; Γιατι απο οτι διαβάζω η 7.4v lipo αποδίδει οσο και μία 9.6v NiMh
Σας ευχαριστω !!!

Αποσυνδεδεμένος Christoskast

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 10 Ιουλίου, 2012, 22:32:11 »
Καλησπερα φιλε μου εχω αυτο ,  CASV ρεπλικα   η συγκεκριμενη μπηκε στο οπλο μονο για την φωτο και μονο απο τοτε καθεται , εαν ενδιαφερεσαι στειλε μνμ