Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Κρύα Έναρξη: 11 Οκτωβρίου, 2009

Αποστολέας Θέμα: 11/10/2009 Επιχείρηση: 'Κρύα Έναρξη' - Hotel  (Αναγνώστηκε 20949 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Chew my bbs...
11/10/2009 Επιχείρηση: 'Κρύα Έναρξη' - Hotel
« στις: 12 Οκτωβρίου, 2009, 00:39:27 »
Ένα ειλικρινές και μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους έστησαν ( με πολύ προσωπικό κόπο και χρόνο ) και υλοποίησαν ένα τέτοιου μεγέθους παιχνίδι. Ήταν απλά υπέροχο. Σχεδόν 7 ώρες με τρομερή δράση, αποστολές, BBs, FAIR PLAY, και πολλά άλλα.

Πραγματικά νοιώθω τυχερός που ένα τέτοιο παιχνίδι μπήκε στο Airsoft History μου.

Για την ιστορία ( και να ευλογήσουμε τα γένια μας  ;D ) η Brotherhood of the Iron Fist ήταν η ομάδα με τους περισσότερους πόντους.  8)

@Διοργανωτές
Και εις ανώτερα  ;)

« Τελευταία τροποποίηση: 28 Οκτωβρίου, 2009, 14:35:36 από Dimitrios »
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Επιχείρηση: 'Κρύα Έναρξη' - 11/10/2009 - Hotel
« Απάντηση #1 στις: 12 Οκτωβρίου, 2009, 09:53:07 »
πραγματικα ενα τεραστιο μπραβο ατα παιδια...πολυ ωραιο παιχνιδι με αποστολες για ολους τουσ παικτες και ολες τις ομαδες, οι ομαδες των ταλιμπανεζων θεωρω οτι εως ενος σημειου δουλεψαμε πολυ καλα και αυτο ειναι ενα μηνυμα για το τι μπορει να ακολουθησει.. >:D >:D >:D

Αποσυνδεδεμένος 13illys

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 12 Οκτωβρίου, 2009, 12:37:03 »
Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και ένα ακόμα μπράβο σε όλους τους συνχομπίστες που συμμετείχαν και βοήθησαν να εξελιχθεί το παιχνίδι χωρίς πολλά προβλήματα (λόγο των πολλών συμμετοχών). 

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 12 Οκτωβρίου, 2009, 15:16:42 »
αν και η επαγγελματικες μου υποχρεωσεις δεν μου αφησαν ολο το επταωρο ευχαριστησης και χρειαστεικε να φυγω αρκετα νοριτερα απο το παιχνιδι , μπορω να πω οτι ηταν ενα απο τα καλητερα σεναρια που εχω παιξει μεχρι τωρα (αν οχι το καλητερο)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος Saturnus

• Λοχίας
  • *
  • "ουδέν γλύκιον πατρίδος" Θεμιστοκλής
Απ: 11/10/2009 Επιχείρηση: 'Κρύα Έναρξη' - Hotel
« Απάντηση #4 στις: 15 Νοεμβρίου, 2012, 19:00:12 »
Επιβαλλονται τετοια παιχνιδια! Απο τις λιγες φορες που το χαρηκα τοσο πολυ! Τελεια διοργανωση και πεδιο. :gunfight36: