Αποστολέας Θέμα: μελισσια ΝΑΤ  (Αναγνώστηκε 27612 φορές)

Αποσυνδεδεμένος milionislift

• Επιλοχίας
  • *
μελισσια ΝΑΤ
« στις: 30 Αυγούστου, 2012, 19:26:57 »
καλησπερα στην κοινοτητα...Μηπως ξερει καποιος αν παιζει καποιο παιχνιδι στο ΝΑΤ στα μελισσια αυτην την κυριακη?
εχω ακουσει οτι επαιζαν εκει και οτι ειναι οτι πρεπει για αρχαριους..
ευχαριστω εκ των προτερων

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: μελισσια ΝΑΤ
« Απάντηση #1 στις: 30 Αυγούστου, 2012, 20:43:46 »
εαν  δεν καηκε σημερα !!!!

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 31 Αυγούστου, 2012, 11:31:26 »
Μάλλον δεν είναι ό,τι πρέπει εννοείς...

Αποσυνδεδεμένος milionislift

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 31 Αυγούστου, 2012, 12:01:42 »
ισως εχεις δικιο φιλε...νεβερ δε λεσσ ξερει καποιος αν γινεται παιχνιδι αυτην την κυριακη? 8)

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #4 στις: 31 Αυγούστου, 2012, 20:25:34 »
Μάλλον δεν είναι ό,τι πρέπει εννοείς...

Για εξήγησε μας φίλε μου γιατί δεν είναι ;  ???
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 31 Αυγούστου, 2012, 20:39:08 »
Για αρχάριο δεν είναι ό,τι πρέπει, κατά την γνώμη μου, γιατί οι αποστάσεις εμπλοκής είναι πολύ μικρές και υπάρχουν σημεία του πεδίου που θέλουν προσοχή για να μην χτυπήσει κανείς. Πιστεύω ότι πρώτο παιχνίδι σε αυτό το μέρος είναι δύσκολο, τώρα αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει κανέναν πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 31 Αυγούστου, 2012, 21:13:21 »
Θα πρότεινες για αρχάριο να υποθέσω πεδίο woodland ;  ???

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2012, 02:09:56 »
Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αποσκοπεί η κουβέντα αυτή. Παίζεις στο ΝΑΤ??? Αν σου φαίνεται οκ για αρχάριο μαζί σου. Κατά την γνώμη μου δεν είναι κατάλληλο. Χίλιες φορές Ελευσίνα ή Ερυθρές παρά ΝΑΤ για κάποιον που δεν έχει ξαναπαίξει. Καλό βράδυ. :)
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Σεπτεμβρίου, 2012, 12:51:18 από PanPan »

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2012, 11:52:26 »
Το ότι ρωτά ένας νέος παίχτης και προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε εξηγόντας του για να μάθει και κάτι από την αρχή θέλω να πιστεύω ότι δίνει σκοπό στην κουβέντα.

Ο λόγος  που συνέχισα αυτήν την κουβέντα είναι διότι εφόσον ξέρεις να του απαντήσης σωστά από την αρχή δεν το κάνεις.

Κατά την γνώμη μου λοιπόν φίλε PanPan καλό θα ήταν να απαντάμε ειδικά στους νέους παίχτες δίνοντας και δείχνοντας σωστές κατευθύνσης και εξηγόντας τους το πως και το γιατί.

:) Καλημέρα  :)

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 02 Σεπτεμβρίου, 2012, 15:22:42 »
1ον Αρχικά συμφωνώ ότι το ΝΑΤ δεν είναι για αρχάριο. Αν πρέπει τώρα να παρεκτραπούμε από ένα topic με θέμα το ΝΑΤ σε θεματολογία "ποιο το καταλληλότερο πεδίο/α για αρχάριους" για να είμαστε καλοί και συμπαθητικοί, τότε θα πω ότι κατάλληλο πεδίο/α είναι αυτό με όσο μικρότερους κινδύνους από εμπόδια-παγίδες και με τέτοια μορφή ώστε να μην έχει περιθώρια για κοντινές εμπλοκές. Βέβαια αν πας σε πίστα F1 να μάθεις οδήγηση και ο δάσκαλος είναι άλλος αρχάριος ή κανένας wanna-be Σένα τότε δεν σε σώνει καμιά πίστα. Και σταματάω εδώ γιατί είμαστε off topic.

2ον Ποιος το λεει ότι είναι νέος παίκτης; Τον ξέρεις συνχομπίστα Τάλων; Τον έχεις δει πουθενά; Απλά το λέει ο ίδιος και μάλιστα αναφέρει οτι "κάποιοι του είπαν κάτι"... Και αν είναι 15χρονος και θέλει να πάει με τους φίλους του να τα κάνει που....α όλα;  Και όπως βλέπεις το θέμα του δεν είναι αν το ΝΑΤ είναι για αρχάριο (το προσπέρνάει) αλλά αν έχει παιχνίδι την Κυριακή! Κατά τα άλλα είναι κακός ο PanPan που δεν του απαντάει...

Μήπως, μήπως λέω εγώ αντί να είμαστε τόσο "νοιώθω ότι αγαπάω όλον τον κόσμο" και να φερόμαστε ως πολιτικοί που ότι θέλει ο λαός για να μας ψηφίσουν και να μας γλύφουν στα fora, να τσεκάρουμε και λίγο; Μήπως να αφήσουμε λίγο σπατουλάρισμα και να έχουμε και λίγη πόρτα σε άγνωστους; Αν θέλετε συνεχίστε αλλά μην αναρωτιέστε μετά γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν. Και προσωπικά δεν κάνω τίποτα χειρότερο από όσα κάνουν σε αυστηρά fora Ελλάδας και εξωτερικού. Βοήθεια και απαντήσεις σε αυτούς που πραγματικά την θέλουν και την χρειάζονται.

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι ενάντια στον νέο παίκτη (και εφορμήσει προς υπεράσπιση η αυλη της Αρχής του airsoft) αλλά στα νεα nicknames (χωρίς φυσική παρουσία), τους "ηρθα να παίξω όπως γουστάρω" και στους προστάτες τους.

Καλό μεσημέρι!
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #10 στις: 04 Σεπτεμβρίου, 2012, 15:04:09 »
OK,μίλησαν και οι ΛΕΠΦΑ (tmi)

Θα ήθελα να τονίσω ότι περισσότερη σημασία έχει με ποιους παίζεις παρά που παίζεις,ειδικά για καινούριους στο χόμπυ.

Πολλοί από τους παλιότερους,συμπειλαμβανομένου και εμού,έπαιξαν πρώτο παιχνίδι στο hotel(public),που δεν θεωρείται και το ασφαλέστερο πεδίο..

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #11 στις: 09 Σεπτεμβρίου, 2012, 22:36:02 »
Γειά σας γειά σας.... ;D ;D ;D

Μήπως, μήπως λέω εγώ αντί να είμαστε τόσο "νοιώθω ότι αγαπάω όλον τον κόσμο" και να φερόμαστε ως πολιτικοί που ότι θέλει ο λαός για να μας ψηφίσουν και να μας γλύφουν στα fora, να τσεκάρουμε και λίγο; Μήπως να αφήσουμε λίγο σπατουλάρισμα και να έχουμε και λίγη πόρτα σε άγνωστους; Αν θέλετε συνεχίστε αλλά μην αναρωτιέστε μετά γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν. Και προσωπικά δεν κάνω τίποτα χειρότερο από όσα κάνουν σε αυστηρά fora Ελλάδας και εξωτερικού. Βοήθεια και απαντήσεις σε αυτούς που πραγματικά την θέλουν και την χρειάζονται.
Καλό μεσημέρι!

Δεν μου λες ρε φιλαράκο  σου έχω δώσει πολλά δικαιώματα για να μου δίνεις την απάντηση αυτή.
Σε ποιά ψηφοφορία πήρα μέρος και δεν το ξέρω ; 
Ποιόν έγλυψα και ποιόν σπατουλάρισα και πως ;
Εγώ έχω την πρόθεση να βοηθήσω κάποιον που ρωτά και τίποτα παραπάνω.
Μήπως φοβάσαι να  έρθει στο Νατ εκεί που δεν γίνονται και καλά παιχνίδια αλλά τα πριβεδάκια δίνουν και παίρνουν ;
Αλήθεια ξέρεις όλα τα μέλη του forum ακόμη και αυτούς που γράφτηκαν τώρα;
Αν εσύ βλέπεις φαντάσματα εγώ δεν βλέπω.
Και στην τελική εάν ξέρεις ότι ο τύπος που γράφει είναι κάτι άλλο ξεσκέπαστων στο forum.

Καληνύχτα....
« Τελευταία τροποποίηση: 09 Σεπτεμβρίου, 2012, 22:41:24 από Τάλων »

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #12 στις: 11 Σεπτεμβρίου, 2012, 12:24:45 »
OK,μίλησαν και οι ΛΕΠΦΑ (tmi)

Θα ήθελα να τονίσω ότι περισσότερη σημασία έχει με ποιους παίζεις παρά που παίζεις,ειδικά για καινούριους στο χόμπυ.

Πολλοί από τους παλιότερους,συμπειλαμβανομένου και εμού,έπαιξαν πρώτο παιχνίδι στο hotel(public),που δεν θεωρείται και το ασφαλέστερο πεδίο..

queef το ΛΕΠΦΑ τι σημαινει;  :) :)
σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν το χω....  :) :)
κατα τα αλλα + 100

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #13 στις: 11 Σεπτεμβρίου, 2012, 15:05:40 »
queef το ΛΕΠΦΑ τι σημαινει;  :) :)

Λέκτορες Πυρηνικής Φυσικής Αιρσοφτ.Έτσι είχε πει κάποιος τον powerplant πριν λίγο καιρό στο φορουμ ;D ;D

ΕDIT:Το βρήκα ;D ;D ;D
Απο εμενα ελεικρινα συγγνωμη που σου μαγαρισα το ποστ.
Απλα σου ειπα την γνωμη μου και εσπευσε να την λογοκρινει η ΛΕ.Π.Φ.Α
(ΛΕκτορες Πυρηνικης Φυσικης Αιρσοφτ)
Και παλι συγγνωμη.

Κλάααααψε τώρα powerplant (mooning)
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Σεπτεμβρίου, 2012, 15:08:35 από queef »

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #14 στις: 11 Σεπτεμβρίου, 2012, 19:57:26 »
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν αθάνατοι και άτομα που κάνουν του κεφαλιού τους στα πεδία :)