Αποστολέας Θέμα: Θα ξέκινήσω σωστά με αυτά;  (Αναγνώστηκε 21046 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mixalios

• Λοχίας
  • *
Θα ξέκινήσω σωστά με αυτά;
« στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2012, 01:47:14 »
Έχω ξαναδεί πως είναι αυτά τα όπλα αλλά δεν ξέρω αν θα κάνω σωστές επιλογές. Θα ήθελα να ξενηνίσω με ένα φθηνό όπλο. Βρήκα ένα Famas ελατηρίου. http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2069
Αυτά τα όπλα ελατηρίου, καλά είναι; Ποιά η γνώμη σας. Θα χρειαστώ κάτι περισσότερο; Μπορεί να πυροβολεί αυτόματα ή μια-μια φεύγουν οι σφαίρες; Noobas είμαι δεν ξέρω:(
Τα γραμμάρια στα bbs τι διαφορά έχουν(εκτός από το βάρος:D);

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
Απ: Θα ξέκινήσω σωστά με αυτά;
« Απάντηση #1 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2012, 17:45:52 »
Έχω ξαναδεί πως είναι αυτά τα όπλα αλλά δεν ξέρω αν θα κάνω σωστές επιλογές. Θα ήθελα να ξενηνίσω με ένα φθηνό όπλο. Βρήκα ένα Famas ελατηρίου. http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2069
Αυτά τα όπλα ελατηρίου, καλά είναι; Ποιά η γνώμη σας. Θα χρειαστώ κάτι περισσότερο; Μπορεί να πυροβολεί αυτόματα ή μια-μια φεύγουν οι σφαίρες; Noobas είμαι δεν ξέρω:(
Τα γραμμάρια στα bbs τι διαφορά έχουν(εκτός από το βάρος:D);

Πιστεύω ότι πιο εύκολα θα βγάλεις κάποιον αν τον σημαδεύεις με το δάχτυλο και φωνάζεις μπαμ μπαμ (drunk)

Α. Καλώς ήρθες και καλά παιχνίδια.

Β. Μην βιαστείς,διάβασε προσεκτικά το φορουμ,ξεκίνησε να καταλαβαίνεις κανόνες και βασικές έννοιες,και τότε θα είναι όλα πιο απλά.Διάβαζε,ρώτα,μάθαινε.Καλύτερα να καθυστερήσεις την αγορά σου παρά να τη μετανοιώσεις.

Γ. Με κέρματα δεν γα...σε κανείς ;D Υπολόγισε ότι θες 150-200€ για μια σωστή αρχή.

Δ. Ξαναδιάβασε και κατανόησε τους κανόνες του παιχνιδιού :police:

Αποσυνδεδεμένος Mixalios

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2012, 20:47:21 »
Ευχαριστώ αλλά ξέρω πολύ καλά τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν βιάζομαι να κάνω τις αγορές μου. Έχω ήδη αλλάξει τρεις επιλογές που θα ήθελα να κάνω!
Για το παιχνίδι, έχω ήδη παίξει μια φορά αλλά όχι με δικό μου όπλο. Γι'αυτό και τώρα θέλω να ξεκινήσω. Ξέρω πως να τα χειρίζουμε αλλά δεν ξέρω πιο είναι το κατάλληλο. Θέλω να μάθω 2-3 πράγματα ακόμη!:)

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2012, 21:10:42 »
Φιλε μου, αν μας λες οτι θελεις να κατεβεις σε παιχνιδι με οπλο ελατηριου, προφανως δεν εχεις καταλαβει και πολλα....

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
« Απάντηση #4 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2012, 22:07:45 »
Φιλε μου, αν μας λες οτι θελεις να κατεβεις σε παιχνιδι με οπλο ελατηριου, προφανως δεν εχεις καταλαβει και πολλα....

+100 παρε ενα AEG και ασε τα ελατιριου

Αποσυνδεδεμένος Mixalios

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2012, 22:20:40 »
Ε ρε λεβέντες πείτε μου τι διαφορά του ελατηρίου από τα ηλεκτρικά! Noobas είμαι! :)
Και μια απορία επιπλέον. Αν πάρω AEG, θα χρειαστώ κάτι επιπλέον; Μπορείτε να μου δώσετε λίγες παραπάνο πληροφορίες;
Noobas είμαι ρε λεβέντες! Όχι gay! :)

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν δεν μου απαντούσατε ίσως να αγόραζα μια....βλακεία!

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2012, 23:25:30 »
Το ελατηρίου θέλει επανόπλιση μετά από κάθε βολή, ενώ στο ηλεκτρικό αυτό γίνεται αυτόματα από το μοτεράκι. Άρα το ηλεκτρικό μπορεί να ρίξει και ριπές ενώ το ελατηρίου όχι. Οπότε θες ηλεκτρικό  (AEG) και αντίστοιχη μπαταρία για να παίξεις σε παιχνίδι.

Αποσυνδεδεμένος Mixalios

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2012, 23:38:32 »
Το ελατηρίου θέλει επανόπλιση μετά από κάθε βολή, ενώ στο ηλεκτρικό αυτό γίνεται αυτόματα από το μοτεράκι. Άρα το ηλεκτρικό μπορεί να ρίξει και ριπές ενώ το ελατηρίου όχι. Οπότε θες ηλεκτρικό  (AEG) και αντίστοιχη μπαταρία για να παίξεις σε παιχνίδι.
Λεβέντης! Λεβέντης! Να σαι καλά ρε φίλε!