Αποστολέας Θέμα: Κυριακή 16/9/2012 Ελευσίνα  (Αναγνώστηκε 12252 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Κυριακή 16/9/2012 Ελευσίνα
« στις: 15 Σεπτεμβρίου, 2012, 12:20:08 »
Την Κυριακή 16/09 θα μαζευτούμε διάφοροι αυτόκλητοι για παιχνίδι στην Ελευσίνα ελλείψει κάποιου σεναρίου. Προείπαμε ώς θεματική να βάλουμε τον πόλεμο στις Φαβέλας του Ρίο. (ψάξτε βίντεο στο ίντερνετ, BOPE και λοιπά.) Θα είναι παιχνίδια που θα συνεννοηθούμε εκεί και όχι σενάριο οργανωμένο προκειμένου να διασκεδάσουμε και λίγο και να παίξουν και άνετα οι καινούριοι. ΔΕΝ θα διώξουμε κανέναν που δεν θα συμμορφωθεί με το dresscode  ή που θα θελήσει να παίξει με την ομάδα του διαφορετικό στύλ παιχνιδιού. Θα τα συζητήσουμε εκεί. Ισχύουν όμως γενικότερα οι κανόνες ασφαλείας και  αυτό θα ίσχυε όποιο παιχνίδι και να διοργανωνόταν εκεί.
ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΡΗΤΗ Οποιος τον έχει ας τον φέρει. Ο δικός μου είναι λίγο μακρυά (214χιλιόμετρα...)

ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DRESS CODE ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Πεδίο: Ελευσίνα Urban - Ωρα 10:00
Όρια: επιλέξτε όπλα που έχουν εξακριβωμένα μετρηθεί στο παρελθόν εντός ορίου (350FPS/20γρ bb/0ed-hopup)
(άν κάποιος φέρει καινούριο όπλο και δεν έχει μετρηθεί, θα δούμε εκείνη τη στιγμή τί θα γίνει, μήπως δανειστεί και λοιπά).
Οπλισμός: λόγω ντυσίματος (βραζιλιάνοι και λοιπά) είναι άστοχο να βάλουμε εξαρτύσεις τύπου CIRAS οπότε ας επιτραπούν και οι HighCap για όποιον θέλει. Πιστόλια επιθυμητά, Pmr μπορούν να έχουν όσοι θέλουν αλλά τουλάχιστον οι φαβελιανοί ας μην βάλουν τίποτα συστήματα τύπου λαρυγγόφωνα-Ζtactical γιατί θα είναι γελοίο... Στις φαβέλας παίζουν όλα τα όπλα οπότε είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε ό,τι θέλετε (FN, G3, Scorpion, Uzi)
Ντύσιμο: Για τους φαβελιανούς, απλά φανταστείτε ότι είστε βραζιλιάνοι. Για τους ειδικοδυναμίτες αστυνομικούς: προτείνεται να φοράτε μαύρα, OD, μπλέ, urban, και γενικά δείτε από τα βίντεο τί παίζει.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-(1,2&5 είναι μή διαπραγματεύσιμα και θεσπίζονται από την κοινότητα-όχι από εμάς):
1) Γυαλιά προστασίας από σωματίδια υψηλών ταχυτήτων με πιστοποίηση για παχνίδια αιρσοφτ - υποχρεωτικά
2) χρησιμοποιείτε μόνο όπλα αίρσοφτ με πλαστικά σφαιρίδια 6mm (0,2γρ για τη μέτρηση και μετά δικό σας το θέμα του βάρους)
3) επιθυμητή θα ήταν η χρήση επιγονατίδων έστω μέσα από το παντελόνι άν δεν θέλετε να χαλάσετε το λούκ του φαβελιανού
4) επιθυμητή και η χρήση υποδημάτων που προστατεύουν τον αστράγαλο από γυρίσματα (μπορεί να είναι και ένα μποτάκι ορειβατικό για τους φαβελιανους)
5) Υποχρεωτικά για παίκτες άνω των 18 ετών. Δέν μπορούμε να ζητήσουμε ταυτότητα, μπορεί να τη ζητήσει όμως η αστυνομία αν κληθεί.

Το παιχνίδι αυτό δημιουργείται ελλείψει οργανωμένου σεναρίου στο συγκεκριμένο πεδίο. Σε περίπτωση οργάνωσης ενός πιό μεγάλου σεναρίου προέχει το μεγάλο σενάριο αρκεί να ειδοποιηθούμε όλοι εγκαίρως (όχι στις 11 το βράδυ) ή αρκεί να προβλεφθεί η ένταξη όλου αυτού του κόσμου στο νέο σενάριο.
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος Judge Apache

• Υπολοχαγός
  • *
  • Once you've been spotted...you'll be Judged!
Απ: Κυριακή 16/9/2012 Ελευσίνα
« Απάντηση #1 στις: 15 Σεπτεμβρίου, 2012, 16:43:18 »
Παιδιά καλησπέρα! Το "παιχνίδι" θα διεξαχθεί στο ίδιο σημείο που την προηγούμενη Κυριακή έλαβε χώρα το σενάριο των Warlords; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 15 Σεπτεμβρίου, 2012, 16:59:08 »
Σωστά. Στο ίδιο πεδίο.

Ξανα-τονίζω ότι σε ό,τι αφορά στο dress code δεν υπάρχει περιορισμός, απλά προτείνουμε τη συγκεκριμένη "ενδυματολογία" για να υπάρχει και μια σινεματική ατμόσφαιρα λίγο πρωτότυπη. Οποιος θέλει να ντυθεί κάτι άλλο δεν έχει κανένα λόγο να μήν το κάνει. Εξ'άλλου πρόκειται για απλό παιχνίδι και όχι σενάριο.

Κοιτάτε και τον καιρό κάθε τόσο... Λέει ότι θα έχει καταιγίδες. Βέβαια το πρωί της κυριακής θα καταλάβουμε τί παίζει γιατί και άλλες φορές έχει δώσει καταιγίδες και κατά τις 10 μετά έκανε καύσωνάκο...

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=213

Εννοείται ότι άμα φτάσει πρωί και ρίχνει καρέκλες είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει κανένας στο πεδίο οπότε μην πάτε και μετά λέτε βρέθηκα μόνος μου - με στήσατε κλπ
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Σεπτεμβρίου, 2012, 17:39:04 από Sierraxray »

Αποσυνδεδεμένος TALIBAN

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 15 Σεπτεμβρίου, 2012, 20:18:37 »
μακαρη να κανι καλο καιρο αλα δεν το βλεπω αμα ειναι ολα οκ αυριο 10κανονικα

Αποσυνδεδεμένος Everos21

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 15 Σεπτεμβρίου, 2012, 21:24:15 »
Παιδια καλησπερα,
Δυο ερωτησουλες:

1) Θα υπαρξει καποια ειδοποιηση το πρωι στο φορουμ για το αν θα γινει τελικα το παιχνιδι? Υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω αυτο απο ατομα που θα φτασουν πρωι στον χωρο της πιστας γιατι μενω αρκετα μακρια απο ελευσινα.

2) Υπαρχει πιθανοτητα να βρει καποιος οπλο για να παιξει σε περιπτωση που ερθει καποιος φιλος μαζι γιατι εχω μονο το δικο μου? ΒΒς στολη γυαλια κτλ του δινω εγω.

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 15 Σεπτεμβρίου, 2012, 22:20:37 »
όχι δεν θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση γιατί είναι ανοικτή συνεύρεση οπότε μπορεί μιά ομάδα ν'αποφασίσει να παίξει και με ψιλόβροχο ενώ άλλοι ν'αποθαρρυνθούν και μόνο με τη συννεφιά. Δέν υπάρχει διοργανώτρια αρχή προκειμένου να ακυρώσει το παιχνίδι.
Ωστόσο κατά τις 9 το πρωί θα ψιλοξέρουμε.
Προσωπικά πρίν την υποτιθέμενη ώρα αναχώρησης για μένα, θα δώ και θα κρίνω άν αξίζει να μετακινηθώ και θα ποστάρω αμέσως στο φόρουμ στην περίπτωση που ακυρώσω...
Αν στις 8:30-9:30 όλοι πράξουμε αναλόγως, θα ξέρει ένας αν αξίζει να μετακινηθεί ή όχι.

Υπήρξαν φορές στο παρελθόν που μέχρι την ώρα αναχώρησης έβρεχε, και μετά από 20 λεπτά έβγαλε κάργα ήλιο... Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν είναι θέμα της τελευταίας στιγμής.

Το δεύτερο όπλο μου είναι διαλυμμένο για αναβάθμιση οπότε δεν έχω να δόσω. (εκτός από πιστόλι ΑΕΡ)