Αποστολέας Θέμα: 18/11/2012 - War Matrix - Hotel  (Αναγνώστηκε 44600 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Korko21

• Υποδεκανέας
  • *
Απ: 18/11/2012 - War Matrix - Hotel
« Απάντηση #30 στις: 17 Νοεμβρίου, 2012, 19:50:08 »
Είμαι νέος παίχτης ερχομαι αύριο για το σενάριο , παραλλαγή ok?

Αποσυνδεδεμένος HAROS

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • HAROS
« Απάντηση #31 στις: 17 Νοεμβρίου, 2012, 21:54:36 »
ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ  :gunfight14: ΜΕ ΦΕΟΠΡΑΣΙΝΑ
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Νοεμβρίου, 2012, 21:57:26 από HAROS »
ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ

Αποσυνδεδεμένος MERC

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
« Απάντηση #32 στις: 17 Νοεμβρίου, 2012, 22:57:52 »
Οκ παίδες και εδω κλείνουν οι συμετοχες μας Καλο σενάριο να χουμε αυριο και καλα να περάσουμε σας περιμένουμε!

Αποσυνδεδεμένος LAS

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #33 στις: 17 Νοεμβρίου, 2012, 23:44:48 »
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να λάβω συμμετοχή με greek lizard παραλλαγή ή civilian δεν έχω πρόβλημα ζητώ συγγνώμη που δηλώνω τώρα και καταλαβαίνω πως έχουν κλείσει οι συμμετοχές απλώς δεν έχω ίντερνετ και μπήκα από φίλο και το είδα τελευταία στιγμή...Αν δεν γίνεται δεν έχω κανένα πρόβλημα σας εύχομαι καλό παιχνίδι αύριο παιδιά!!!

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #34 στις: 18 Νοεμβρίου, 2012, 15:28:58 »
Είμαι ο πρώτος που κάνει πόστ ; Λογικό , εφόσον όλοι μας είμαστε πτώματα μετά απο 3+ ώρες CQC !
Όποιον έπρεπε να κυνηγήσουμε τον κυνηγήσαμε , και όποιος έπρεπε να μας κυνηγήσει .... μας κυνήγησε.Πιστεύω πως όλοι γουστάραμε τη φάση , και πως θα λάβουμε συμμετοχή και στο δεύτερο μέρος .
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος Iron Grenadier

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #35 στις: 18 Νοεμβρίου, 2012, 16:29:56 »
ο Neo στις κολόνες ;D

The Matrix Lobby Scene

Πολύ καλό παιχνίδι και το σημερινό. Πάντα τέτοια :battle214:
Hellenic Airsoft Rifle Squad
And you 'll never Walk Alone

Αποσυνδεδεμένος MERC

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
« Απάντηση #36 στις: 18 Νοεμβρίου, 2012, 17:15:35 »
Θέλω για μια ακόμη φορά να πω πως ευχαριστηθηκα το σενάριο όσο λίγα!Περασαμε καλα χωρίς παρατράγουδα,αθανατους,παρεξηγήσεις,καμπεροματα,τυφλες βολές,και αλλα τέτοια! (headbang)Γρηγορο παιχνίδι,γεμάτο ανατροπές,σασπένς,καλη συνένοηση και απο τις δυο πλευρές,ευγενής αμυλα,και πολλή τρέξιμο! (mooning)Ενα μπράβο σε όλους και ένα μεγάλο ευχάριστο για το ωραιο και δυνατό κυριακάτικο πρωινό!Συμετοχη είχαμε και πάλι απο την ομάδα της Κέρκυρας για τους οποίους μονο καλα λογια μπορω να πω,και ένα μεγάλο ευχαριστω,για τις συναδελφες ομάδες Οπλον,Κερβεροι,και Dark Angels που φροντίζουν σχεδόν πάντα να δίνουν ένα ιχυρό παρών με το ήθος,και την εμπειρία τους,στα περισσότερα σενάρια μας τα τελευταία χρόνια!Συντομα θα υπάρξει και συνέχεια,στο επόμενο μέρος του σεναρίου μας,όπου φυσικά σας περιμένουμε!Η συμβολή του Greek Airsoft βοήθησε στην διεξαγωγή του σεναρίου μας όπως πάντα με τον drinkingθεοχαρη,και ευελπιστούμε πως στο επόμενο θα μας τιμήσει με την παρουσία του και ο κ.Βιτωρατος  8)μαζι και με μια κλήρωση,σαν κι αυτές που μας εχε συνιθηση!Αυτα απο μένα σας ευχαριστω και σας περιμένω στο επόμενο σενάριο των Warlords όσοι γνωστοί πιστοί και όσοι άγνωστοι ελάτε να γνωριστούμε! ;)

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #37 στις: 18 Νοεμβρίου, 2012, 18:36:37 »
Πολυ καλο το σημερινο παιχνιδι με κορυφαια λεπτομερια τους δυο πρακτορες που οι επεμβασεις τους ηταν καταλυτικες σε στιγμες που το παιχνιδι πηγαινε να κολλησει χωρις φυσικα να κανουν καταχρηση της αθανασιας τους...Συνεχη τρεξιμο και συμπλοκες κι ενα τελος μονο με χαμογελα... Καλη εβδομαδα σε ολους   :)

Αποσυνδεδεμένος Erevuss

• ΟΠΛΟΝ
  • Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #38 στις: 18 Νοεμβρίου, 2012, 19:01:20 »
Ευχαριστουμε και εμεις με την σειρα μας για το δυνατο παιχνιδι ! Υπηρξε πολυ κινηση και περπατημα σε 4 οροφους και οι κοντινες μαχες γινοντουσαν σε καθε γωνια του κτιριου. Τα ξαναλεμε στα πεδια μαγκες !
"Many Enemies bring much Honour ..."

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #39 στις: 18 Νοεμβρίου, 2012, 19:33:41 »
για μενα π ειμαι σχετικα καινουργιος στο σπορ μπορω να πω οτι ηταν φοβερο  κ '' καθαρο '' παιχνιδη  ,συγχαρητηρια  στους διοργανωτες  κ στους συμπαικτες - αντιπαλους , αναμενουμε για το επομενο παιχνιδη!!
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος cobra stergi

• Υπολοχαγός
  • *
    • COBRA TEAM AIRSOFT
« Απάντηση #40 στις: 18 Νοεμβρίου, 2012, 19:34:48 »
Επετειακό παιχνίδι για την ομάδα μου αφου εκει ξεκίνησαν όλα πριν 3 ακριβώς χρόνια και περάσαμε πολύ καλά. Ολα καλά λοιπόν και αυτο με τους πράκτορες είχε πολύ αγωνία ωρες-ωρες!

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #41 στις: 18 Νοεμβρίου, 2012, 22:34:00 »
Ωραιο παιχνιδι,πολυ καλη ατμοσφαιρα...αυτοι οι πρακτορες τρομος και φοβος ηταν :D

Αποσυνδεδεμένος LAWMAN

• Υποδεκανέας
  • *
  • "καί ἰερά τά πάτρια τιμήσω"
« Απάντηση #42 στις: 20 Νοεμβρίου, 2012, 21:38:08 »
Πρωτότυπο σενάριο και το πεδίο ήταν το πλεον κατάλληλο για τη διεξαγωγή του. Το τι τρέξιμο έπεφτε με το που εμφανίζονταν οι πράκτορες δεν περιγράφεται.. Ανυπομονούμε για το "matrix reloaded" με τον ανανεωμένο πλεον ΝΙΟ με καπαρντίνα.. ;)  :gunfight14:

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #43 στις: 21 Νοεμβρίου, 2012, 20:39:30 »
μπραβο παιδια ,στο επομενο  θα ειναι και οι EXPENDABELES ,ετσι ετσι να λειτουργει το HOTEL ,οπως παλια...

Αποσυνδεδεμένος Sferas

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #44 στις: 28 Νοεμβρίου, 2012, 03:06:41 »
ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΠΛΑ ΤΡΕΛΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ RELOADED.... βρείτε σωσίες 1 πράκτορα...  :tongue: :tongue: :tongue: