...υπαρχουν Πολλά. Πίσω απο nick names και καταχρηστικές "εξουσίες" πίσω από τις ψεύτικες εικόνες που ονειρεύται ο καθένας . Ψυχικές απολαβές που έχουν προέλθει, είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε το επαγγελματικό, είτε απο την ψυχική ισορροπία του εκάστοτε ψυχολογικού νου, είτε από κάποιο ατύχημα.
Τα είδη πολλά, ποικίλουν ανάλογα με την περίσταση.
Λυπάμαι για πολλους & Πολλές φορές λυπάμαι και για τον ίδιο μου τον εαυτό. Αναπόφευκτο.
Είναι οι αν8ρωποι που με περιβάλλουν είναι αυτοί που φέρνουν στο πνεύμα μου μια συχνή ναυτία, είναι οι ψυχές που με γνωρίζουν από τις καθημερινές κουβέντες και τη συναναστροφή. Και αυτό δένει στο λαιμό μου ένα σιελώδη κόμπο φυσικής αηδίας.
Και η αισχρή μονοτονία της ζωής τους, παράλληλη προς την εξωτερική εικόνα της δικής μου ζωής, και η μύχια αίσθηση τους πως είμαι όμοιός τους , με κάνει να αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς, ανάμεσα στη δειλία τους και την ανιθηκότητά τους. Πως είναι δυνατόν να βρίσκομαι ανάμεσα στα φαντασιόπληκτα σκουπίδια του μυαλού τους....
Απλά δε μπορούμε να περιφράξουμε τη γη ολόκληρη και η συμβίωση μεταξύ αυτών είναι αναγκαιο κακό.
Λυπάμαι!!!!
Υπάρχουν στιγμές που κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητας με ενδιαφέρει για την ίδια της την ύπαρξη και έχω για τα πάντα την έγνοια να μάθω και να τα διαβάζω όλα καθαρά.
Ξεβρακωθείτε λοιπόν στα μάτια μου , ξεγυμνώστε το μαυρο σεντόνι που κρύβει την ψυχική σας ασθένεια.
Δε κρύβεστε με όμορφια λόγια, είναι κάτι που φαίνεται....και το δυσαρεστο είναι ότι το μεταδίδετε...στα παιδιά σας.
Λυπάμαι !!!! Και όταν σταματώ να λυπάμαι, με διασκεδαζετε.
Ο χρόνος, σας περιορίζει σημαντικά στην εξέλιξη της βαρύτατης ασθένειας.....και η αληθεια έρχεται όταν καταλαβαίνεις πόσο κενός φευγεις απο αυτό τον κόσμο.
Ευχαριστώ Θεέ Μου!!!!!
Για λίγους......και για συγκεκριμένους!!!
Σας το χαρίζω με αγάπη.....
Λεωνίδας Η. Ηλιόπουλος!!!