Αποστολέας Θέμα: ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ  (Αναγνώστηκε 29014 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mrpradas

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ
« στις: 08 Φεβρουαρίου, 2013, 13:29:55 »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!
 ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ 1ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΠΟΡ. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Στου κουν-φου  την πορτα αν σε παιρνει βροντα......!!

Αποσυνδεδεμένος Manolo

• Αρχιλοχίας
  • *
Απ: ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ
« Απάντηση #1 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2013, 15:39:52 »
Καλησπέρα φίλε. Να ξέρεις οτι όλοι μπορούν να δημιουργήσουν σενάρια και παιχνίδια αρκεί να είναι σχετικά άρτια οργανωμένα.
Για το πεδίο που αναφέρεις , από όσο γνωρίζω θα χρειαστείς το "ελεύθερον" από το Δήμο και την άδεια    από την αστυνομία της περιοχής. Αν χρειάζεται κάτι παραπάνω να με συγχωρείτε που δε το γνωρίζω.

Μπράβο για το ενδιαφέρον και το θάρρος να μοιραστείς την ''ανακάλυψη'' σου.
 Καλά και δίκαια παιχνίδια σας εύχομαι.  :gunfight14: :battle214:  :gunfight25:

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2013, 17:08:11 »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!
 ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ 1ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΠΟΡ. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

αν δεν εχει γειτονικα σπιτια τριγυρω και δεν υπαρχει κοσμος μεσα κι εξω απο αυτο τοτε μπορεις να παιξεις ανετα εφοσον οπως λες ειναι εγκαταλελειμενο...
αδεια απο αστυνομια δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις...
καλα σεναρια!
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #3 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2013, 22:07:49 »
 η ανατολικη αττικη εχω την εντυπωση πως πρεπει να εχει πολλα πεδια  κ δεν χρειαζεται να μεταναστευσης κιολας για να παιξεις ενα παιχνιδη.   φιλε μ απ το ομορφο λαυριο δωσε κανενα στιγμα απο google maps να χαζεψουμε λιγο την τοποθεσια π λες . βασικα για να μαζεψει κοσμο  ενα πεδιο χρειαζεται τα εξης :  μια σεβαστη   αποσταση  απο κατοικημενη περιοχη , ευκολη προσβαση ,  να μην ειναι ιδιοκτησια ιδιωτη (η αν ειναι  να εχει δωσει γραπτη αδεια ) κ αν προκειται για κτηριο να ειναι ασφαλες (χωρις ετοιμοροπους τοιχους , στεγες, πατωματα,κλπ)   . δεν ξερω αν ξεχασα κατι . ολα τα αλλα βρισκονται  , εκτος απ την αδεια τ δημου π απο την χαρτουρα κ μονο αξιζει για κανενα μεγαλο σεναριο  .
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος mrpradas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 09 Φεβρουαρίου, 2013, 09:00:33 »
Καλημερα στα παιδια!
 σχετικα με το πεδιο το κοντινοτερο σπιτι ειναι στα 200 και μετρα δεν κυκλοφορει πεζος εκει υπαρχει ενας δρομος που περναει απέξω μονοδρομος που περναει αμαξι 1 καθε μια ωρα που λεει ο λογος το κτηριο ειναι αριστο ουτε χαλασματα ουτε τιποτα ειναι καινουριο αν βαλεις μηχανηματα μεσα απλα ξεκινας να δουλευεις!! πεντε χρονια ειναι που εχει κλεισει το εργοστασιο αυτο. το εψαξα στο google maps αλλα δεν το εχει μεσα σαν χωρο το μονο που βρηκα ειναι μια καφετερια που ειναι απεναντι του στα 150 μετρα και την λενε Cavo PouDa και το εργοστασιο ειναι η ΑΛΦΑ ΜΠΕΤΟΝ. Εχει τρια μεγαλα κτηρια λογικα ηταν τα γραφεια και τα αλλα εκει που δουλευαν και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ο χωρος μαζι με εναν ανοικτο χωρο που εχει απο πισω που ειναι η αποθηκη υλικων και εχει ακομα ηλικα και παλετες με τουβλα και τσιμεντα ειναι ολα μαζι πανω απο 12 στρεματα . θα κατεβασω το GOOGLE EARTH ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΑΝ ΦΩΤΟ

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 09 Φεβρουαρίου, 2013, 12:22:08 »
αυτο που θα πρεπει να κανεις οταν πατε για παιχνιδι  ειναι να εχεις ειδοποιησει το κοντινο σπιτι και τη καφετερια οτι γινεται παιχνιδι
με ψευτικα οπλα ωστε να μην σκασουν καμια 20ρια αστυνομικοι σε ανυποπτο χρονο και σας πανε στο τοπικο Α.Τ .

ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος mrpradas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2013, 17:12:59 »
Εδω ειναι !! στο σημειο Β, ο τεραστιος λευκος χώρος ειναι το μελλοντικο πεδιο.. Σαν πρωτη εντυπωση πως σας φαινεται?

https://maps.google.gr/maps?saddr=E94&daddr=%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82&hl=el&ie=UTF8&sll=37.705553,24.057312&sspn=1.232062,2.705383&geocode=FThvRAIdFFhrAQ%3BFc1ZPwIdhw9vAQ&t=h&mra=dme&mrsp=0&sz=9&z=9

Αποσυνδεδεμένος paliou

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #7 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2013, 17:48:59 »
Φιλε μου κοιτωντας στον χαρτη διακρινω μια περιοχη η οποια αν και αροιοκατοικημενη εντουτοις εχει αρκετα σπιτια.
Το βασικοτερο ομως ειναι οτι σε αποσταση λιγων δεκαδων ή εκατονταδων μετρων βρισκεται ενα λιμανι και μαλιστα εμπορικο
Αυτο σημαινει μονιμη παρουσια κλιμακιου του λιμενικου.
Ο συνδυασμος: κατσαπλιαδες με καλασνικοφ, Μ4 και φυσεκλικια + κατοικοι + κλιμακιο των σωματων ασφαλειας = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Κατα την ταπεινη μου αποψη ψαξτε καπου αλλου ή συνεννοηθείται με τους ΠΑΝΤΕΣ για να παιζετε ΜΟΝΟ μεταξυ σας. Public σεναριο μου φαινεται εξαιρετικα παρακινδυνευμενο στο σημειο.

Φιλικα Paliou

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #8 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2013, 19:04:00 »
ε...δεν απεχει αρκετα απο την κατοικημενη περιοχη ..... και οπου να ναι θα μαζευτουν.  :police: ....
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος MERC

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
« Απάντηση #9 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2013, 03:20:07 »
Καλησπερα κι απο μενα!Ο χωρος σαφως και ενδεικνετε για παιχνιδι η και δημοσιο σεναριο, αλλα οι παραμετροι που τον διεπουν μαλλον κανουν απογορευτικη την πραγαματοποιηση τους!Ισως μια μικρη ομαδα ατομων,να μην προκαλεσει,αλλα μια μεγαλη ροη παιχτων, θα αναστατωση τους κατοικους,και αν επιληφθουν οι αρχες, θα σας χαλασει και το σεναριο και την διαθεση!Αν πατε στο δημο,το πιο πιθανο ειναι να σας κλεισουν την (πορτα)μεχρι να σας ζητησουν και αντιτιμο!Απ την αλλη το θεμα ειναι σε ποιον ανοικει ο εν λογο χωρος,ισως απο κει να μπορεσετε να βρειτε ακρη.με οτι αυτο συνεπαγεται!Η αληθεια ειναι πως ενα νεο πεδιο θα μας αρεσε, αλλα θελει πολυ προσοχη και ψαξιμο,ειδικα μετα απ αυτο που εγινε με το ξενοδοχειο στο σουνιο!Το θεμα ειναι πως ουτε η αστυνομια ουτε το λιμενικο αλλα ουτε και ο δημος, θα περναν την ευθηνη για ενα παιχνιδι στον χωρο, ποσο μαλλον για ενα δημοσιο!Και αν αποφασισετε να πατε να εχετε το νου σας γιατι αν ειναι ιδιωτικος χωρος, μπορει να σας τρεχουν για καταπατηση! ;)

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2013, 10:12:40 »
τι εγινε με το ξενοδοχειο στο σουνιο.. ;
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος mrpradas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2013, 09:42:17 »
Κριμα ρε αγορια.. τελος παντων θα κανω μια τελευταια προσπαθεια μεσα στην εβδομαδα να παω να ρωτησω στον Δημο και στην αστυνομια θα τους πω ισως και ενα παραμμυθακι μπας και εχουμε καλο αποτελεσμα ,δεν πιστευω να βγει κατι αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια, εχω και κατι γνωστους και στα δυο και βλεπουμε..
Και κατι ακομα! ειδα την απαντηση του φιλου wrangler για το ξενοδοχειο στο Σουνιο. Επειδη ειμαι νεος στο χομπι αυτο ,λογικα εχετε παιξει σε αυτον τον χωρο θελω να ρωτησω πρωτα πρωτα πως ηταν σαν παιχνιδι? πως λεγοταν το ξενοδοχειο? και επισης ξερετε οτι υπαρχουν τρια τετοια ξενοδοχεια? τα 2 ειναι στο Σουνιο και το αλλο στα Λεγραινα 3 χιλιομετρα πιο μακρυα! Δεν το λεω για να το παιξω εξυπνος και συγνωμη αν φανηκε αυτο εστω και για λιγο, αλλα επειδη ειμαι γνωστης της περιοχης και δεινος κυνηγος (που λεει ο λογος...;)) τα μερη αυτα τα εχω περπατησει αμετρητες φορες και ξερω καθε πετρα. οπωσ και πολλα αλλα μερη εχω βρει αλλα μη σας πριζω κι εσας συνεχεια.. Απλα τα βγαζω τωρα στην φορα γιατι μπηκα στο χορο σχετικα αργα ενω εσεις ηδη ησασταν μεσα!

Αποσυνδεδεμένος BoBKiD

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #12 στις: 21 Μαρτίου, 2013, 14:25:31 »
Το "πεδίο" στο Σούνιο έχει περιφραχθεί από το καλοκαίρι του 2012.

Τα δύο ξενοδοχεία που αναφέρεις στα Λεγραινά είναι πάρα πολυ κοντά σε σπίτια και το ένα από αυτά είναι κυριολεκτικά δίπλα στην λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου.

Επειδή δυστυχώς υπάρχει άγνοια και παραπληροφόρηση, η αστυνομία δεν δίνει άδειες, παρά ΜΟΝΟ ο ιδιοκτήτης του εκάστοτε χώρου, και μόνο με ΕΓΓΡΑΦΗ άδεια. Η άδεια είναι είτε ατομική είτε προς κάποιο νομικό πρόσωπο (σύλλογος, εταιρεία κλπ). Με απλά λόγια, το "έχει άδεια ο Μπάμπης από την αστυνομία να παίξει airsoft στο Χ μέρος και παίρνει μαζί τους φίλους του" απλά δεν ισχύει.

Αυτό που ισχύει είναι ότι τα παιχνίδια γίνονται μόνο και πάντα υπό την ανέχεια των αρχών/ιδιοκτητών. Πρέπει όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή "πεδίων", ώστε να μην εκθέσουμε το αγαπημένο μας χόμπυ με τις ενέργειές μας.

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #13 στις: 21 Μαρτίου, 2013, 17:45:50 »
....Αυτό που ισχύει είναι ότι τα παιχνίδια γίνονται μόνο και πάντα υπό την ανέχεια των αρχών/ιδιοκτητών. ...
Μπάμπη,
Να προσθέσουμε και την εκάστοτε κοινότητα (δηλαδή τους ανθρώπους που ζουν κοντά στο πεδίο).
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος s.i.jerefos

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #14 στις: 25 Μαρτίου, 2013, 15:03:41 »
 Φιλαράκι πρώτον συγχαρητήρια για την ενημέρωση του φόρουμ ως προς το πεδίο.
Επειδή η εργασία μου είναι στην Κερατέα και κινούμαι συνεχεια προς Λαύριο το έχω σκεφτεί κι Εγώ.
Πάντως εάν χρειαστείς καμία βοήθεια με τα διαδικαστικά και την οργάνοση παιχνιδιού είμαι μεσα!