ειναι σε αριστη εμφανισιακη και λειτουργικη κατασταση και το μονο προβλημα ειναι πως δεν σταματαει να πυροβολει οταν τελειωσουν τα ΒΒς διοτι εχει φαγωθει το slide που ειναι πλαστικο εκει π ειναι το πινακι για το σταματημα του
σε περιπτωση που θελετε να το αλλαξετε με το μεταλλικο μερος σας πληροφορω πως σταματαει στη πισω θεση και πως με το που κουμπωσει ξανα η γεμιστηρα επιστρεφει οπλισμενο με ΒΒ στη θαλαμη
το οπλο ειναι αεριου και το κατω μερος ειναι μεταλλικο και το slide πλαστικο
και εχει δει λειτουργια σε τεσσερα παιχνιδια και εχει ριξει 500ΒΒς πανω κατω
adjustable hop-up,εχει οπισθοδρομιση και ανακρουση και ειναι απολυτα ρεαλιστικο στη χρηση
ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ
100 ευρω
παραδωση απο το δικο μου χωρο μιας και ειμαι τραυματιας και δεν μπορω να μετακινηθω αλλιως παραδωση με εντολη πληρωμης απο κουριερ(με πληρωνει ο ντελιβερας δλδ την αξια π ζηταω και εσεις τον ντελιβερα συν τα οποια εξοδα μεταφορας)
το πιστολι δεν ειναι στο κουτι του και εχει μονο μια γεμιστηρα31+1 ΒΒς
αριθμος επικοινονιας θα σας δωθει μετα το ενδιαφερον σας με π.μ μιας και θα δωθει σταθερος αριθμος και οχι κινητο τηλεφωνο το οποιο δεν χρησιμοποιω εδω και 2 μηνες (ολη μερα σπιτι τι να το κανο το κινητο!)
Παρακαλω τους Admin να fixaroyn τις φωτο αν γινεται διοτι στην προεπισκοπηση μου βγηκαν πολυ μεγαλες και δεν εχω και την καλυτερη αναλυση