Αποστολέας Θέμα: Ανάληψη της φύλαξης του Κοινοβουλίου από ξένη ιδιωτική εταιρία παροχής στρατιωτι  (Αναγνώστηκε 56338 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I'm right behind you....that's a promise!
Artist, εγώ είμαι 45.
Το θέμα που έθιξες το βρίσκω φλέγον... γι' αυτό μάλλον "κάηκαν" και κάποιοι στο forum...

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
κατα την αποψη μου διαμορφωμενη απο διαφορα blogs-sites-forum π ειμαι ενεργο μελος , ΣΥΝΗΘΩΣ στα off topic μπορει να ποσταρει καποιος οτι θελει κ οποιος θελει κ ασχολειαι μ το θεμα αυτο απανταε.Αν το θεμα υστερηται σοβαροτητας η η ''παρεα'' των ατομων  π συμετεχουν σ το forum- blog-site , δεν τους βρισκει συμφωνους ,απλα δεν συμετεχουν κ το απαξιωνουν χωρις να απαντανε κραζοντας ομως .Αυτο συνηθως γινεται α) για να υπαρχει πληθωρα θεματικων ενοτητων κ ο καθενας να λεει ελευθερα τη γνωμη (κ αν θελουν να συμετασχουν κ αλλοι στην κουβεντα) του χωρις να προσβαλει τους αλλους συνφορουμιστες κ β) για να μην δημιουργουνται εχθρες-προσωπικες διαφορες αναμεσα στα μελη πραγμα π δν βγαινει κερδισμενος κανεις  ,κατα την γνωμη μου .Τωρα για το συγκεκριμενο θεμα οντως φαινεται υπερβολικο κ ισως θα πει καποιος οτι ανηκει στην κατηγορια της συνομωσιολογιας αλλα μην ξεχναμε οτι ορισμενα πραγματα π θα γινουν ,περνανε πλεον στα ''ψιλα γραματα''
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Μαρτίου, 2013, 12:00:17 από giorgos georgiou »
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
Προφανώς κάτι άλλο ενόχλησε καi όχι ότι το θέμα είναι άσχετο με το airsoft. Μια προσεκτικότερη ματιά στο τι Post περιλαμβάνει η κατηγορία Off topic θα έλυνε την απορία για το τι ανεβαίνει σε αυτή την κατηγορία. Ας πάμε όμως στα πιο σοβαρά. Η οικογένεια του airsoft-γιατί έτσι το βλέπω εγώ, μια οικογένεια- δεν είναι άσχετη με τα δρώμενα στην ελληνική κοινωνία.
Από την άλλη υπάρχει και αυτό
....Όλα τα θέματα, που περιέχουν ακραίο πολιτικό, πορνογραφικό, θρησκευτικό, Ρατσιστικό  φωτογραφικό η video ή άλλου είδους παράνομο υλικό, απαγορεύονται ρητά, είτε είναι γραμμένα στο φόρουμ ή σε link προς άλλη σελίδα.
http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=212.0
Το πρώτο post αυτού του topic μπορεί να μην θεωρηθεί ως "ακραίο" αλλά η όλη αντιπαράθεση οδηγεί στα άκρα. Και για αυτό το λόγο δεν θα έπρεπε να έχει ανέβει.

Και εαν σήμερα αυτό γίνεται στο Κοινοβούλιο, αύριο κάποιος ελαφρά τη καρδία θα απαγορέψει το airsoft ,γιατί κάποιος ιθύνοντας νους  θεωρήσει ότι παρεκλίνει προς άλλα...
Γιατί τώρα επιτρέπετε;
Έχει αλλάξει κάτι στην ελληνική νομοθεσία; http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=70.0
Αφού αγαπάς τόσο πολύ αυτό το hobby τότε καλό θα ήταν να γνωρίζεις και το νομικό πλαίσιο.

H ωριμότητα των ανθρώπων οποιασδήποτε κοινωνίας δεν εμποδίζει να ακούγονται όλες οι απόψεις και προβληματισμοί.Και στο κάτω-κάτω καλό είναι να μην βαδίζουμε στα τυφλά και να αποφασίζουν άλλοι πριν απο εμάς για εμάς....
Μα δεν ανέφερες ούτε άποψη ούτε προβληματισμό, ένα απλό re-post έκανες.
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος Artist

• Αντιστράτηγος
  • *
Ποιά ακραία πολιτική άποψη έθεσα; Όπως είπες και εσύ μετέφερα μια είδηση που αναμεταδόθηκε από επίσημα χείλη στο εξωτερικό και σαφώς προβληματίζει.Πιό νομικό πλαίσιο παραβίασα;Kαι την αντιπαράθεση στα άκρα oύτε εγώ την έφερα, ούτε αγενώς συμπεριφέρθηκα.Εαν κάνεις τον κόπο να δείς και προηγούμενα μυνηματά μου θα καταλάβεις το ύφος μου και την διάθεσή μου (ενημερώσεις για ειδικές εκδόσεις, ταινίες κλπ).

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
Διυλίζετε τον κόνωπα και καταπίνετε την κάμηλο...
Ο Artist έχει δίκιο!
Αμάν πια! Σε κάθε θέμα που αναρτάται πάντα θα βρεθούν κάποιοι να πέσουν πάνω στην ανάρτηση να την "φάνε"!
Δήθεν οτι δεν έχει σχέση με το airsoft, οτι δεν είναι politically correct, οτι, οτι, οτι...
Το εχω νοιώσει κι εγω!
Ήμαρτον πια! Ή είμαστε μια κοινότητα ή απο κει πάν' κι οι άλλοι...

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
Ποιά ακραία πολιτική άποψη έθεσα;
Εάν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις αυτά που έγραψα θα δεις ότι ουδέποτε είπα ότι έθεσες ακραία πολιτική θέση. Είπα ότι μπορεί να οδηγήσει σε ακραία πολιτική αντιπαράθεση.

....Πιό νομικό πλαίσιο παραβίασα;....
Δεν είπα ότι παραβίασες νομικό πλαίσιο. Απλά ρώτησα αν άλλαξε το νομικό πλαίσιο και το airsoft έγινε νόμιμο, μιας και φοβήθηκες μην το απαγορεύσουν.

....Εαν κάνεις τον κόπο να δείς και προηγούμενα μυνηματά μου θα καταλάβεις το ύφος μου και την διάθεσή μου (ενημερώσεις για ειδικές εκδόσεις, ταινίες κλπ).
Έχεις δίκιο, όπως τότε που έφερες άποψη για μία ταινία που δεν είχες δει, και για την περίπτωση των SEALS που σκοτώθηκαν.

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
VagBlack που παταω για να κανω LIKE!!!

Αποσυνδεδεμένος Artist

• Αντιστράτηγος
  • *
Αγαπητέ VagBlack, τότε είχες δίκιο δεν είχα δει την ταινία, δεν έκρινα επι αυτής αλλά σου ανέφερα ένα δημοσίευμα στο διαδίκτυο που πιθανοτατα να είχε και χαρακτήρα marketing για την ταινία. Εδώ όμως δεν κρίνεται αυτό. Όταν σου έλεγα δες τα μυνηματά μου , το έκανα για να δείς ότι διάθεση για ενημέρωση είχα και όχι αντιπαράθεση ή εξυπνάδες. Εαν επιμένω να απαντώ σε αυτό το θέμα -που ίσως πρέπει να κλείσει εδώ- είναι για το εαν σε μια κοινότητα και μάλιστα σε μια κατηγορία Off Topic μπορεί να συζητηθούν ενδιαφέροντα πράγματα ή κάποιος τα θεωρεί μ****** .Προηγούμενος συνομιλητής έβαλε μια άλλη διάσταση, σαν να πίνουμε καφέ, γνωριζόμαστε καλύτερα και λέμε και κάτι άλλο εκτός του χόμπι που αγαπάμε.Εαν αυτό είναι κατακριτέο, που δεν πιστεύω ότι εσύ το θεωρείς αυτό, τότε ας την κλείσουν τη κατηγορία οι υπεύθυνοι του forum. Eξάλλου να θυμίσω αυτό που έλεγε και ο Βολταίρος.."διαφωνώ με όσα λές, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαιωμά σου να το λές. Σας ευχαριστώ όλους.

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
Δεν είπα πότε να μην λες αυτό που θες. Απεχθάνομαι την λογοκρισία.
Από την άλλη όμως πιστεύω ότι όταν αποφασίσουμε να εκφέρουμε δημόσια την άποψή μας τότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την δικαιολογήσουμε και φυσικά να ακούσουμε τον αντίλογο.

Και επειδή μεγάλα παιδιά είμαστε, ξέρουμε ότι όταν κάποιος μας τα χώνει δεν πάει να πει ότι θέλει το κακό μας.

Άλλοι θέλουν να συζητάνε με διάθεση καφέ, κανένα πρόβλημα. Άλλοι θέλουν να συζητάνε με διάθεση ρακής (ανάβουν τα αίματα), κανένα πρόβλημα.

Ο Έκδρομος, ο Ozy, ο ΜπαρμπαΒασίλης και άλλα παιδιά είναι αρκετό καιρό στο hobby έχουν δει, έχουν ακούσει, και έχουν περάσει πολλά. Για αυτό και αντιδρούν έτσι (και πολύ καλά κάνουν) σε συγκεκριμένα θέματα όπως αυτό που έθεσες.

Και για το συγκεκριμένο θέμα, ο πρώτος ιστότοπος που έβγαλε αυτό το θέμα ήταν το defencenet, το οποίο σημαίνει ότι οι πιθανότητες να είναι απλά άλλη μία πατάτα αυτού του ιστοτόπου.

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
Η κατηγορια λεγετε Off Topic & οχι Αναδημοσιευσεις.
Το λιγοτερο που ειχες να κανεις ηταν σχολιασεις & να παρεις την δικη σου θεση επι του θεματος.

Τωρα οσον αφορα για το καλο του χομπυ μας,
δεν βλεπω πως μπορει να συνδεεται αυτη η ειδηση\πληροφορια με το χομπυ μας.
Για χαριν ομως της συζητησης θα δεχτω το οποιο σκεπτικο ειχες στο μυαλο σου.
Να ξερεις ομως οτι αυτο που κανουμε στο γραμμα του νομου ειναι ουτως ή αλλως παρανομο
& απλα το κανουμε με την ΑΝΟΧΗ των αρχων.

Τα forum να ξερεις οτι παρακολουθουνται εκτενως απο τις αρχες
& αυτο δεν ειναι μια πληροφορια αλλα γεγονος !!!

Αναρωτησου λοιπον αν με τετοιου ειδους post\αναδημοσιευσεις
κανεις τελικα καλο στο χομπυ μας !!!

Θεωρω οτι υπαρχουν αλλοι καταλληλοτεροι "χωροι" (ιστοτοποι\blogs κτλ. αναλογου θεματολογιας)
που θα μπορουσες να αναδημοσιευσεις αυτη την ειδηση\πληροφορια για να ενημερωσεις\προβληματισεις το "κοινο".  ;)

Με λιγα λογια :
"Ας μην τριβοματε στη γκλιτσα του τσοπανη" ειδικα για θεματα που ΔΕΝ ειναι ΑΜΕΣΑ σχετικα με το χομπυ μας. ;)

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
Το πιάσαμε το υπονοούμενο... ;)
Τελικά φίλε Artist, το μόνο που μας μένει είναι να συζητάμε για πλέξιμο - βελονάκι και συνταγές... ;D

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY

Αποσυνδεδεμένος Erevuss

• ΟΠΛΟΝ
  • Υπολοχαγός
  • *
Πιο πολυ προβληματιζονται καποιοι και βαζουν χερι στο τι μπορει να ποσταριστει στο Off Topic... παρα στο οτι υπαρχει πιθανο σεναριο καποια σημεια στην Πατριδα μας να φρουρουνται οχι απο τα δικα μας σωματα ασφαλειας αλλα απο ξενους ενοπλους επαγγελματιες τραμπουκους δολοφονους. Δεν ξερω αν ισχιει κατι τετοιο αν και εχει αρχισει να ακουγεται εντονα τελευταια ενω ταυτοχρονα κανεις υπουργος ΠΤΠ δεν το αρνειται... αν αυτο δεν ειναι τρομοκρατια των προδοτων πολιτικων προς τους Ελληνες πολιτες τι ειναι ?
"Many Enemies bring much Honour ..."

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
Πιο πολυ προβληματιζονται καποιοι και βαζουν χερι στο τι μπορει να ποσταριστει στο Off Topic... παρα στο οτι υπαρχει πιθανο σεναριο καποια σημεια στην Πατριδα μας να φρουρουνται οχι απο τα δικα μας σωματα ασφαλειας αλλα απο ξενους ενοπλους επαγγελματιες τραμπουκους δολοφονους. Δεν ξερω αν ισχιει κατι τετοιο αν και εχει αρχισει να ακουγεται εντονα τελευταια ενω ταυτοχρονα κανεις υπουργος ΠΤΠ δεν το αρνειται... αν αυτο δεν ειναι τρομοκρατια των προδοτων πολιτικων προς τους Ελληνες πολιτες τι ειναι ?
Αν αυτό δεν είναι ακραία πολιτική θέση, τότε τι είναι ακραία πολιτικη θέση.

Και το χειρότερο είναι οτί δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο κακό κάνουν στο hobby όταν αναρτούν πολιτικά θέματα στο forum, έστω και στο off topic. Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι τα fora του airsoft στην Ελλάδα τα διαβάζουν κΙ άτομα που δεν θέλουν απαραίτητα το "καλό" του airsoft.

Τέτοια posts είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Για άλλη μία φορά λοιπόν,  μην ανεβάζετε θέματα πολιτικής στο forum.

Προς του Συντονιστές:
Μήπως να αλλαχτούν οι κανόνες του forum; Ουσιαστικά το μόνο που χρειάζετε είναι διαγραφή της λέξης "ακραία", δηλαδή να μην επιτρέπετε καθόλου η ανάρτηση πολιτικών θεμάτων.  Υπάρχουν άλλα fora για αυτή τη δουλειά.

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
Είπαμε...  εδώ συζητάμε ΜΟΝΟ για πλέξιμο - βελονάκι και συνταγές... ;)    :-X     :police: