απο που το εμπνευστηκατε το nick name?

Ξεκίνησε από melas, 05 Φεβρουαρίου, 2010, 10:57:05

« προηγούμενο - επόμενο »

NickTheSniper

#60
Πορομενος με το Battlefield 3 & 4 για πολυ καιρο.... Αγαπησα τον ρολο του recon (sniper) και μαζι με το ονομα μου ... επιπλεων ειναι το nickname στο xbox μου :Ρ
[

zinja

καλα και ασφαλη παιχνιδια να εχεις!πολυ καλη η σκεψη σου και πολυ καλη φωτο!!!!!!!!!!!!! ;) :D
Airsoft is a social thing!! it's what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it's true.


NickTheSniper

Ευχαριστω φιλε zinja ;-)
Καλα παιχνιδια και σε σενα

Bouno

Εμένα δεν είναι πάντως κάτι το ιδιαίτερο η έμπνευση του....

Φοιτητής στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου ένα βράδυ αργά... τα ξημερώματα σε ένα club... έχουμε πιει τα απαραίτητα ποτά (3 μπουκάλια) μια παρέα 4 ατόμων κι άλλος ένας ο οποίος ήταν ο πιο "σοβαρός" και ήταν ο υπεύθυνων των λογαριασμών. 5 κολλητοί που ακόμα και μετά από 10 χρόνια είμαστε παρέα. Εκεί που διασκεδάζαμε γυρνάει ο πιο σοβαρός και μου λέει ότι μου βρήκε ψευδώνυμο. λοιπόν μου λέει λόγο κιλών, χαρακτήρα και ότι όλο το βράδυ δεν κουνήθηκα καθόλου θα με φωνάζει ΒΟΥΝΟ. Ρε παιδιά ΔΕΝ μου αρέσουν τα club, πως να το κάνουμε!! Εγώ θέλω μπουζούκια-ρεμπετάδικα !! τραπέζι κρασάκι και ελληνική μουσική!! Έτσι και έμεινε το ΒΟΥΝΟ.
-Ο άντρας που 'ναι δυνατός, όπου κι αν επροβάλει, χωρίς να κάνει επίθεση, τρομοκρατούνται οι άλλοι.

-Σαν είναι ο τράγος δυνατός, δεν τον χωράει η μάντρα, ο άντρας κάνει τη γενιά, κι όχι η γενιά τον άντρα.

-Αμέ να πεις του κύρη σου, να κόψει τ' αντριλικια, γιατί σε δευτερόλεπτα σηκώνω τα μανίκια.

Hilti

Η περίπτωσή μου δεν έχει σχέση με ιστορικά γεγονότα και τα λοιπά. Στο πρώτο μου παιχνίδι λοιπόν η ομαδούλα μου(πρώτη φορά τους συνάντησα τότε) μου είπε ''Φόρα γυαλιά, παραλλαγή και έλα''. Οπότε πήρα την παραλλαγή του στρατού και τα γυαλια της δουλειάς μου και πήγα. Τα εν λόγω γυαλιά ήταν της εταιρείας HILTI και από κει κόλλησε το nickname... Είμαι το 2ο ''εργαλείο'' της ομάδας, καθώς ένα απο τα ιδρυτικά μέλη της είναι ο Decker. Αυτάααα!!!!!!!
Ευτυχισμένος ο άνθρωπος που δεν παγιδεύεται από τη φήμη και την τύχη
Youtube Channel: Hilti Lions

sarge

Βαθμος στο φανταριλικι! Τι αλλο;

Damnation

#66
"Damnation" η αλλιως η καταδίκη..

Αυτό το όνομα το βάζω σε πολλά  Games όπως C.O.D/ CS/BF.

Kαι κάπως έτσι βγήκε και το παρατσούκλι της ομάδας μου. "The Damned"
https://www.youtube.com/watch?v=TNxQtU-PGgg

Νικολαος Παχης

Το δικο μου GHOST! Παλιοτερα ειχα κολημα με το CoD και οταν επαιζα airsoft την νυκτα ειναι η καλυτερη μου (stealth/ low profile) και συνηθως οι φιλοι μου με φωναζαν Ghost γιατι λενε οτι αντιπρωσωπευει τον τροπο που παιζω (Ισως να βοηθησε και το Ghost Full Face!)
Ghosts Can Kill, But can't be killed...

Zarkopafilis

Το δικο μου δε σημαινει τιποτα.... Εμπνευσμενο οταν χρειαζομουν username εναλλακτικο μετα την επιθεση χακερ στη σονυ.... Ε .....προεκυψε

georgio

εγω το πηρα απο το ονομα μου Γιωργος !!  :tongue:   ::)
απορω οταν απορουν οι αλλοι  και ετσι η απορια μου μεγαλωνει καθημερινα

REMOTE

Το δικό μου έρχεται από το 1985 κατα την εκπαιδευση στον στρατο. Μου το έδωσε ένας εκπαιδευτής και προέρχεται(από ότι μου είπε)  από το remote control της τηλεορασης. Ο λόγος ήταν η επιτυχία μου στις μακρινες βολές.
Εις ιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρις