Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• The Transporter - ΜΑΛΑΚΑΣΑ: 14 Απριλίου, 2013

Αποστολέας Θέμα: 14/04/2013 The TRANSPORTER - ΜΑΛΑΚΑΣΑ  (Αναγνώστηκε 43679 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: 14/04/2013 The TRANSPORTER - ΜΑΛΑΚΑΣΑ
« Απάντηση #30 στις: 14 Απριλίου, 2013, 17:46:54 »
Καλησπερα! ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ολους οσουν παρεβρεθησαν στο παιχνιδι σημερα.
Μπορω να πω,πως ολοι μα ολοι ητανε αψογη και απο θεμα παιχνιδιου αλλα και απο θεμα συμπεριφορας.

ΟΛΕς ΤΙς ΟΜΑΔΕς ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ;)
ΣΤΟΥς ΝΕΟΥς ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!!!! 8)
ΣΤΟ ΑΡ.....ΔΙ (ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ)ΤΟ ΠΙΤ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΤΡΕΧΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! ;D ;D ΡΕΜΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

ΣΕΝΑΡΙΟ

νομιζω πως ολα κοιλισαν ομαλα,παρολο που ειχαμε τη μεγαλη προδοσια της ομαδος υποστιριξης(loners)και η ομαδα του πιτ!
αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μου παρουνε τη βαλιτσα.......ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑ
η ομαδα zero ομως με νηχια και με δοντια με κρατησε στην ομαδα της μιας που και εγω συνεργαστηκα με τους αντιπαλους ;D ;D ;D
και τι να κανω?!

ΤΕΛΟς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩς ΝΙΚΙΤΗς ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟ AIRSOFT!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!   αγαποιομαστε και παμε για το επομενο με το καλο
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος sticker

• Ταγματάρχης
  • *
  • sticker
« Απάντηση #31 στις: 14 Απριλίου, 2013, 22:04:20 »
Τι χαρακτηρα ρε ρεμαλι τα λεφτα ηταν πολλα και μας επριξες με το τρεξιμο ολοι μερα ακομα πονανε τα ποδια μου .Παντος ολα πηγαν καλα και το ευχαριστηθηκαμε το σημερινο παιχνιδι ,περασαμε καλα γελασαμε, φαγαμε ο ενας τον αλλον ολα καλα δεν εγινε και τιποτα μια μικρη προδοσια ηταν ρε μεταξη φιλων ρε βασιλη .Ειδαμε και φιλους που ειχαμε καιρο να παιξουμε μαζι και οπως ειπες κερδισμενοι ηταν ολοι αυτοι που ηταν εκει σημερα .Μπραβω σε ολους  zinja η επιστροφη τα λεει ολα . Απο την ομαδα Loners καλη εβδομαδα σε ολους

Αποσυνδεδεμένος sticker

• Ταγματάρχης
  • *
  • sticker
« Απάντηση #32 στις: 14 Απριλίου, 2013, 22:06:45 »
α και ενα ευχαριστουμε στον γιαννη για τις φωτο που εβγαλε αν και ηλεκτρ. αυτοκινητων καλα το παει

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #33 στις: 15 Απριλίου, 2013, 09:57:27 »
ωραιο παιχνιδη με πολυ τρεξιμο,  αψογους συμπαικτες κ  κορυφαιο διοργανωτη ! αν κ στο τελος δεν καταλαβα τη ειγινε :-D σημασια εχει οτι περασαμε καλα!
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Fox Hunter

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
RE: 14/04/2013 The TRANSPORTER - ΜΑΛΑΚΑΣΑ
« Απάντηση #34 στις: 15 Απριλίου, 2013, 10:23:42 »
Εκ μέρους τις  ΟΠΛΟΝ - Λ.Α.Ν.Π (Λέσχη Αεροσφαίρισης Νοτίων Προαστίων) ευχαριστούμε  θερμά τους διοργανωτές 
και ειδικότερα τον “zinja” για την εξαιρετική διοργάνωση και “fare play” που διοργάνωσε!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!!
Fox Hunter

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

Αποσυνδεδεμένος pit k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #35 στις: 15 Απριλίου, 2013, 17:54:21 »
ήταν ένα πάρα πολύ κάλο παιχνίδι αντάξιο της επιστροφής του καθάρματος ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  (mooning)

είχε πολύ τρέξιμο, ακόμα πονάνε τα πόδια μου. τουλάχιστον έχεσα 2 κιλά άλλα ο “zinja” τι να χάσει  ;D ;D ;D μπορεί και να οργώσαμε το μισό πεδίο με το ρεμάλι   

έχω να καταγγείλω ότι στις καλύτερες φάσεις έλλειπε ο φωτορεπόρτερ, που αν  είχαμε καταφέρει να  αποθανατίσουμε  θα έπεφτε τέτοιο γέλιο που θα έμενε στην ιστορία    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ρεμάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;D ;D ;D ;D
επίσης είχε κάνει μεγάλο τσατσιλικι με την ομάδα υποστηρίξεις άλλα τελικά με το κατάλληλο  μαγείρεμα   που κάναμε μαζί με τον  sticker που ανατρέψαμε όλα τα σχεδία  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D (finger)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ένα ευχαριστώ μεγάλο αξίζει στον φωτογραφώ μας Γιάννη για τις φώτο και σε όλα τα παιδιά που ήρθανε με πολύ καλή διάθεση και όρεξη για ένα ωραίο παιχνίδι

να μην ξεχάσω και τα παιδιά από τους Β3Ζ που παίξαμε μαζί και κάναμε ένα ωραίο τριοοοοοοοοοο   :azn:

Αποσυνδεδεμένος NITROX

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #36 στις: 15 Απριλίου, 2013, 22:53:21 »
Να σε καλά pit k όντος τέτοιο τρίο και τέτοια ανατροπή στο παιχνίδι μπράβο . >:D 8) 8) 8)