ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣΣΤΙς 14:30 ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ------- TO Puzzle ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.μετα την (κληρωση)ολοι θα ξερουνε σε ποια
ΟΜΑΔΑ ειναι.
ΜΠΛΕ ΚΑΙ
ΚΟΚΚΙΝΗ---------Το πρωι στις 8:30 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για τη διεκπερεωση του
παιχνιδιου χρειαζεται πρωτα απο ολα ΧΡΟΝΟΣ και για να γινει αυτο πρεπει να ειμαστε ολοι στην ωρα μας.
ΣΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΟΡΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ! 
Οποια ομαδα δεν δηλωσε και ηρθε αλλα και μεμονομενοι παικτες θα πρεπει να με βρουνε και να μου πουνε σε ποια ομαδα θα ειναι (ενοοιτε οτι θα παιξουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!)οποιος δηλωσει και μετα της <κληρωσης>στο φορουμ, θα τοποθετηται μεχρι και τις
12 ΤΟ ΒΡΑΔΙΠΑΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΗΚΗΤΡΙΑ.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝΕ ΠΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΡΙΣΠΟΝ.ΠΗΝΕΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΦΑΚΕΛΩΝ!
(καλο θα ητανε να αφησεται καποιον στο χωρο που θα φτιαχτεται στο παζλ για να το φτιαξει!)
ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΠΑΖΛ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΑΤΙ
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΔΡΕΛΑΛΗΝΗ.....ΤΑΚΤΙΚΗ.......ΑΠΟΣΤΟΛΗ!
Αρα λοιπον πρεπει να απο μονοι μας να ξερουμε τουσ κανονες,ολοι πρεπει να σεβομαστε ο ενας τον αλλο και αυτο γιατι παιζουμε.....
Το παιχνιδι μασ θελει ΦΙΛΟΤΙΜΟ και αυτο γιατι αμ σε χτηπησει η μπιλια ΒΓΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
---ΚΑΝΟΝΕΣ --- !!!!!!!!!ΑΛΙΩΣ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΚΤΗ ......>>ΑΛΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
Το θεμα ειναι να περασουμε καλα!και αυτο γινεται μονο οταν γινεται
ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΣΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗς(ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΡΙΦΙΝΚ)
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙΣΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ
συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη,ειναι το σημα κατατεθεν μου!