Αποστολέας Θέμα: ΖΗΤΑΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  (Αναγνώστηκε 11857 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SOUTHGOODWIND2006

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • AND THE SUN NO LONGER RIZES
ΖΗΤΑΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
« στις: 06 Ιουνίου, 2013, 18:02:06 »
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΟ AIRSOFT ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΟΜΠΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ,ΟΠΛΟ,VEST,KAI KAΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΜΟΥ ΜΟΙΩΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΟΙΠΩ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΔΥΚΤΙΩΘΩ ΝΑ ΣΗΜΕΤΑΣΧΩ ΚΙΕΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΨΑΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΩ ΚΙΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΥΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΣΩ ΜΕΣΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
Απ: ΖΗΤΑΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
« Απάντηση #1 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 20:14:31 »
Καλος να ερθεις για αρχη.
Μιας και εχει φωτογραφια απο sodom πρεπει να εισαι και μαμω τα ατομα :P
και ρωτα οτι θες σε indox.

Αποσυνδεδεμένος VGS

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 20:32:18 »
Γεια σου φίλε southgoodwind2006
Σαν καινούργιος κ´εγω μαζί με φίλους ακολουθήσαμε κάποια παιχνίδια από το forum.
Εκεί συναντήσαμε πολύ καλό και φιλικό κλίμα που μας βοήθησε στην ένταξη μας στο παιχνίδι.
Σε πολύ γρήγορο χρόνο προχωρήσαμε και σε σύσταση ομάδας τη νέα Ι4.
Οταν λοιπόν γυρίσεις με το καλό θα βρεις παιδιά μέσα στα παιχνίδια που να ταιριαζεται και ίσως σε κάποιο να βρεθούμε παρέα.

Αποσυνδεδεμένος SOUTHGOODWIND2006

• Λοχίας
  • *
  • AND THE SUN NO LONGER RIZES
« Απάντηση #3 στις: 08 Ιουνίου, 2013, 01:57:15 »
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΘΜ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΜΕΙΑ ΑΠΟΡΙΑ