Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• ..ΤΑΤΤΟΟ.. - Hotel Απογευματινό: 27 Ιουλίου, 2013

Αποστολέας Θέμα: ..ΤΑΤΤΟΟ..27/07/2013 HOTEL ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ  (Αναγνώστηκε 137131 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ..ΤΑΤΤΟΟ..27/07/2013 HOTEL ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
« Απάντηση #45 στις: 03 Αυγούστου, 2013, 16:50:52 »
η ΝΟΗΤΗ ευθεια εχει καθετο και οριζοντιο αξονα.
τυφλη βολη ειναι αυτη στην οποια ριχνουμε ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ .
συνεχιζουμε με μπουνιες και κλωτσιες αυριο ατο παιχνιδι  >:D
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #46 στις: 03 Αυγούστου, 2013, 17:42:59 »
η ΝΟΗΤΗ ευθεια εχει καθετο και οριζοντιο αξονα.
τυφλη βολη ειναι αυτη στην οποια ριχνουμε ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ .
συνεχιζουμε με μπουνιες και κλωτσιες αυριο ατο παιχνιδι  >:D
Καθετο και οριζοντιο αξονα εχει η γη φιλε μου και το οπλο εαν το βαλω αναμεσα στα παπουτσια μου εχει καθετο νοητο αξονα...τι παει να πει αυτο?

Οταν κρατας οπλο και κανονας λεει :οτιδηποτε δεν εχει Σκοπευτική γραμμή ειναι τυφλη βολη ειναι σαφες οτι η σκοπευση γινεται μεσα απο το σκοπευτικα οπως εχουν εκπαιδευτει ολοι σχεδον στην ζωη τους εκτος απο τους ναυτες... ;)

Αποσυνδεδεμένος fvagelis

• Λοχαγός
  • *
  • "Γνώθει σεαυτόν" - Σωκράτης
« Απάντηση #47 στις: 03 Αυγούστου, 2013, 17:50:20 »
Ένα μεσημέρι Σαββάτου....με πυρετό είπα να διαβάσω κανένα
σχόλιο από τα παιχνίδια να περάσει η ώρα..... τελικά είναι
πολύ διασκεδαστικό. !!!!!!
Διαβάζω ότι (μάλλον ) έχει γίνει  τροποποίηση στους κανόνες ????
Δεν ισχύει η σκοπευτική γραμμή για τα πυρά ?
Από ότι διαβάζω αρκεί να έχω τα μάτια στο στόχο  ????
Είμαι ο.κ. απλά αν κοιτάζω το στόχο ?
Νομίζω πως ο Υπολοχαγός βάζει τα γυαλιά εδώ στον Συνταγματάρχη .
Όσο καιρό παίζω και έχοντας διαβάσει τους κανόνες που υποχρεώθηκα
 δέχεσαι αν θες να παίξεις Airsoft   ξέρω ότι  Τυφλή βολή θεωρείται
 οποιαδήποτε βολή κατά την οποία δεν υπάρχει σκοπευτική γραμμή:
 ( Μάτι - Σκοπευτικό όπλου - Στόχος) .
Και αν θες να "βάζεις " νέους φίλους στη δραστηριότητα , θα πρέπει
τουλάχιστον να είσαι κάθετος στους αρχικούς βασικούς κανόνες  .
Αυτά τα λίγα φτωχά από έμενα . Δεν έχω κανένα λόγο να απαντήσω
από εδώ οπότε μη μπείτε στον κόπο να με σχολιάσετε περιμένοντας απάντηση ..... όσοι
 θέλετε στείλτε π.μ.  . Δεν πολύ μπαίνω για να παρακολουθώ και
να  απαντώ .
<<<--- cat dedector --->>>

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #48 στις: 03 Αυγούστου, 2013, 18:09:23 »
Βαγγελη..χαχα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο ο βαθμος,με τον βασιλη(zinza) παιζουμε ασταματητα σχεδον 4 χρονια παραλληλα και μαζι και φιλικα διαφωνουμε σε κατι που οπως βλεπω εκτος απο εσενα δεν συμμετεχουν  αλλοι παλιοι παικτες δυστυχως να μας πουνε με ποιους κανονες παιζανε τοσα χρονια....

Καλα κανεις δεν πολυ γραφεις οπως και εγω,συγκριτικα φαινονται και τα στατιστικα με τους συνομιλητες μου.... ;)

Adinows  Υπολοχαγός            Ημερομηνία εγγραφής: 05 Νοεμβρίου, 2009
Zinza      Συνταγματάρχης       Ημερομηνία εγγραφής: 07 Οκτωβρίου, 2009
vampirosΑντισυνταγματάρχης Ημερομηνία εγγραφής: 04 Ιανουαρίου 2013
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Αυγούστου, 2013, 18:14:56 από ADINOWS »

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #49 στις: 03 Αυγούστου, 2013, 18:36:04 »
ο αντισυνταγματαρχης μαζι με τον συνταγματαρχη στελνουν τον λοχαγο στις καλιοπες και καθαρισαμε  ;D

Βαγγελη πρεπει το θεμα να συζητηθει απο κοντα γιατι νομιζω υπερβαλουμε.

ADINOWS τα λεμε απο κοντα και οχι γραπτως για να καταλαβαινομαστε ...
ως τοτε σκεψου ποια ηταν η σκοπευτικη γραμμη των Γερμανων στον Β παγκοσμιο με τα MP40
των Αμερικανων με τα M3 και των Βρετανων με τα STEN

ADINOWS τα στατιστικα που εβαλες τι συμπερασμα μας βγαζουν ?
οτι εσυ και ο ZINJA ειστε παλιοι η οτι εγω ειμαι νεος ?
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Αυγούστου, 2013, 18:40:32 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #50 στις: 03 Αυγούστου, 2013, 21:13:42 »
ο αντισυνταγματαρχης μαζι με τον συνταγματαρχη στελνουν τον λοχαγο στις καλιοπες και καθαρισαμε  ;D

Βαγγελη πρεπει το θεμα να συζητηθει απο κοντα γιατι νομιζω υπερβαλουμε.

ADINOWS τα λεμε απο κοντα και οχι γραπτως για να καταλαβαινομαστε ...
ως τοτε σκεψου ποια ηταν η σκοπευτικη γραμμη των Γερμανων στον Β παγκοσμιο με τα MP40
των Αμερικανων με τα M3 και των Βρετανων με τα STEN

ADINOWS τα στατιστικα που εβαλες τι συμπερασμα μας βγαζουν ?
οτι εσυ και ο ZINJA ειστε παλιοι η οτι εγω ειμαι νεος ?

και εγω σε αυτη την παραθεση μου,εχω να πω πως παιζω 7 παμε για 8 χρονια,πρωτη φορα βλεπω τετοιο ενδιαφερον για τους κανονες!!!!!!Μια χαρα!

Το οτι ειμαστε παλιοι μας κανει να ξερουμε κατι παραπανω?
το υπαρχουνε νεοι,μας <χαλαει?>>

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΧΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.   εστι,,,,,ετσι!!

ΠΕΣ ΤΕς ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ?    ΜΕ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ??????  τη αλλη απαντηση.... χρειαζεσται για να το καταλαβετε?ποιο αλλο επιχειρημα,εκτος απο το πρωτο ,το οποιο το διακομοδισατε........!
Εμενα καντου μου κριτικη,οση θελεται........αντεχω πολυ,μα παρα πολυ

Και μιας που δεν πολημπενεις να δεις(και στους δυο)πως ξαφνικα τετοιο ενδιαφερον....?
 Απο μια συζηση 28 ατομων επαναλανβανω 28 ατομα....... να εχουμε την ιδια γνωμη?

Μαλλον καναμε ολοι μα ολοι λαθος!!!!

Υ.Γ

βαγγελη φιλε εισουνα μπροστα?ξερεις τη εγινε?πως και αυτο το νημα ρε φιλε?δεν μπορουσαμε να τα πουμε απο κοντα?
οπως γραφεις.......,ετσι σου γραφω ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!

και ναι σορρυ που ειμαι με τις ωρες...μεσα στο φορουμ αλλα..............

ΓΟΥΣΤΑΣΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙς  ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ ;) ;) ;) :D :D :D :D :battle214:

να εχουμε και λογο την ωρα που ρηχνουμε ο ενας τον αλλο!χαχχααχαχαχχα ;) ;D ;D ;D ;D
μιας που ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ Ε?

Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #51 στις: 03 Αυγούστου, 2013, 21:31:49 »
:battle214: να εχουμε και λογο την ωρα που ρηχνουμε ο ενας στον αλλο!χαχχααχαχαχχα ;) ;D ;D ;D ;D

;) :battle97:
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #52 στις: 04 Αυγούστου, 2013, 00:58:47 »
Θελεις να τις μετρησουμε...τις γνωμες χαχα

Επειδη οσα εγραψα δεν ειναι προσωπικη μου αποψη αλλα κανονας για την πλειοψηφια..

Ηδη εχω stock εκατονταδες παικτες και διοργανωτες παλιους και νυν που διαφωνουν καθετα με οσα γραφεις.....
Δεν θα κανω τον βοσκο να τους μαζεψω εδω να γραψουν νηματα....εσυ ξερεις που θα τους βρεις και ρωτα τους. *τους ενεργους στην πιατσα οχι τα φαντασματα.... ;)

Απο τα 28 ατομα που ηταν εκει οταν ρωτησα ποιοι εχουν διαβασει τους κανονες γενικα....σηκωσαν το χερι τους μονο οι 4!
Υ.Γ
Οτι ειμαστε παλιοι και με παιχνιδια τριψηφια...Σιγουρα δεν συγκρινομαι με τον φιλο που ελεγε την γνωμη του  εκει διπλα μου και ειπε οτι παιζει 26 ημερες ουτε με τους παραδιπλα που ηταν το 4 παιχνιδι ουτε με τους απεναντι μου που παιζουν 3ο μηνα!
« Τελευταία τροποποίηση: 04 Αυγούστου, 2013, 06:36:16 από ADINOWS »

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #53 στις: 04 Αυγούστου, 2013, 01:25:35 »
ερωτηση: εαν εχω το  minigun airsoft και ριχνω, ειναι τυφλη η βολη μου; fire100

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #54 στις: 04 Αυγούστου, 2013, 01:40:32 »
Επειδή έχουμε μπερέψει τη βούρτσα με τη μπατανόβουρτσα και τροποποιούμε τους κανόνες κατά το δοκούν,με μεγαλύτερη δικαιολογία το τι έμαθε ο καθένας στο στρατό,θα θέσω μερικά παραδείγματα να δείτε ότι τελικά μάλλον μπερδεύεστε.

Α. Α'Σταν.Τύπος ακούει θόρυβο πίσω από πόρτα,ρίχνει στην πόρτα και τον στέλνει για πιλάφι.Σύμφωνα με όσα διαβάζω αφού δεν τον έβλεπε ήταν τυφλή βολή.ΟΚ για να είμαστε ρεαλιστές,στην περίπτωσή μας όπου πόρτα θάμνος.κλαδιά κ.ο.κ.

Β. Πολυβολητής βάλει εκ του ισχύου για χ,ψ λόγους που οι περισσότεροι μπορεί να μην καταλάβουν καν.Για να το απλοποιήσω λίγο,ας πούμε ότι κάνει θεριστικές βολές.Σε μια από αυτές λοιπόν την τρώει ο απέναντι.Τι θα πει ο άλλος,δεν με είδες και με πέτυχες τυχαία άρα δεν βγαίνω;Τυφλή βολή και βγες εσύ;

Γ. Ένα παράδειγμα βγαλμένο από τη ζωή σε ένα πολυσύχναστο πεδίο.Ελευσίνα πύργος και κοιτάω από το μεγάλο παράθυρο και βγάζω το όπλο από το μικρό λίγο χαμηλότερα. Να φανταστώ το θεωρείτε κι αυτό τυφλή βολή,παρ'όλο που τα μάτια και η κάνη κοιτούν τον ίδιο στόχο.. (headbang)

Δ. sniper παίρνει οδηγίες από τον ασύρματο να χτυπήσει ένα θάμνο,πουρνάρι κλπ γιατί από πίσω είναι αντίπαλος.Δεν τον βλέπει ο ίδιος αλλά βάλλει εκεί και τον βγάζει.Είναι κι αυτό τυφλή βολή;

Κύριοι,σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ισχύει το τρίπτυχο που διάβασα πριν, μάτι-σκοπευτικό-στόχος αλλά καμία δεν είναι περίπτωση τυφλής βολής.Μην κάνουμε τα αυτονόητα δυσνόητα,ή χαζούς θα μας πουν ή προβοκάτορες.
Καθίστε να διαφωνείτε με τα στοχευμένα,σκοπευτικά και κατασκοπευτικά σας παραδείγματα τώρα,επιστρέφω στη σπηλιά μου (bandit)
ΥΓ.Παράδρομε τράβα για ύπνο :laugh:

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #55 στις: 04 Αυγούστου, 2013, 02:09:29 »
ψαρια!!!
διαβαστε: Θεμελιώδεις αρχές σκοπεύσεως.
Οι οκτώ θεμελιώδεις αρχές σκοπεύσεως είναι:
1. Σωστή θέση βάλλοντος
2. Λαβή
3. Ευθυγράμμιση σκοπευτικών
4. Σκοπευτική εικόνα
5. Έλεγχος αναπνοής
6. Ενέργεια επί της σκανδάλης
7. Παράταση της ενέργειας επί της σκανδάλης
8. Επαναφορά

μετα αφου παρετε ΦΠ απο το κεντρο Νεοσυλλεκτων και πατε σε σοβαρη Μοναδα
μαθενετε τις σωστες θεσης βαλοντος, πχ, εκ του ορθιος κ βαλε.

εαν ομως σας επιλεξουν σε καπια ειδικη Μοναδα (ΕΚΑΜ. ΕΙ.ΔΥΝ. ΔΥΚ. 31 ΜΕΕ κ.α) σαν μονιμο στελεχως τοτε θα γνωρισετε την απολαυση της εκτελεσης ειδικων βολων ακομα και οταν γαματε η πατε για χεσιμο....  με λιγα λογια εαν η κανη του οπλου  κοιτα την απειλη και εχεις τα ματια σου σε αυτην, τοτε δεν ειναι τυφλη βολη, δεν παει το οπλο να ειναι οπου θελει σε σχεση με την σταση του σωματος !!!
Squeef : αντε ανοιξε κανα βιβλιο γιατι τσαμπα σε προικισα..

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ : Επιχειρήσεις Μάχης σε Κατοικημένο Τόπο (ΟΣΟ).

« Τελευταία τροποποίηση: 04 Αυγούστου, 2013, 02:15:15 από ΕΚΔΡΟΜΟΣ »

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #56 στις: 04 Αυγούστου, 2013, 07:37:40 »
καποιοι το εχουν πιασει το νοημα ...

ασ κανουμε λοιπον συγκεκριμενο το ερωτημα...
ο Α χτυπαει τον Β ο οποιος κουβαλα το "φακελο".
ο Β "παγωνει" στην θεση του.
ο Α παει να παρει τον φακελο απο τον Β
εκεινη την στιγμη ο Α βλεπει οτι υπαρχει και ο Γ μεσα σε ενα δωματιο διπλα απο τον Β και ετοιμαζεται να ριξει.
ο Α κρατωντασ προτεταμενο το οπλο (Μ4) με το ενα χερι το στρεφει προσ τον Γ και του ριχνει ΜΙΑ ΒΟΛΗ εχοντας στοχευσει τον Γ και χωρις να ριχνει οπου να΄ναι.
ο Γ χτυπηθηκε απο ΜΙΑ ΒΟΛΗ.
απλα ο Α δεν εφερε το οπλο στο υψος του ματιου του.

(εγω ημουν ο Δ , παρατηρητης τησ φασης απο 8 μετρα μακρια.)

ειναι αυτο "τυφλη βολη" ?
δεν νομιζω ...
« Τελευταία τροποποίηση: 04 Αυγούστου, 2013, 07:57:46 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #57 στις: 04 Αυγούστου, 2013, 12:58:09 »
+1 στον Queef

Τα είπα και εκείνη την μέρα:

1. Ας δούμε το πνεύμα του κανόνα και όχι με το γράμμα. Το πνεύμα του κανόνα είναι να βλέπουμε που ρίχνουμε για να μειώσουμε τον κίνδυνο για βολές σε πιο ευπαθή σημεία και κυρίως στο κεφάλι. Καλό είναι να επιδιώκουμε να περάσουμε σαν νοοτροπία το σκοπευμένο πυρ και να προσπαθούμε να το βλέπουμε στην πλειοψηφία των εμπλοκών και το στοχευμένο σε όλες αλλά να έχουμε και κοινή λογική σε ορισμένες περιπτώσεις όπως αυτές που ανέφερε ο Θανάσης παραπάνω για να προσθέσω και εγώ σαν παράδειγμα για προβληματισμό βολές με "σκοπευτικό" laser.

2. Αν ξαφνικά αποφασίζαμε να γίνουμε απόλυτοι στους κανόνες, αρχικά 8 στους 10 θα αποβάλλονταν (ή μάλλον θα έπρεπε γιατί κανένας σχεδόν διοργανωτής δεν θα το μπορούσε να αποδείξει) γιατί ΔΕΝ σκοπεύουν αλλά απλά σηκώνουν το όπλο κοντά στα μάτια και ρίχνουν ψεκάζοντας και όσο αφορά μακρυνές βολές διορθώνουν με τις τροχιές της μπίλιας. Πόσα όπλα κυκλοφορούν άλλα χωρίς σκοπευτικά (σπασμένα), άλλα αρύθμιστα και άλλα που οι χρήστες τους τα ρυθμίζουν σε με Χ απόσταση αλλά δεν αντιλαμβάνονται ότι στην Ψ τα σκοπευτικά τους είναι εκτός λόγω βαλιστικών χαρακτηριστικών των αεροβόλων - μπιλιας και για να μην μιλήσω για τα αεροβόλα και την ποιότητα ή κατάσταση που στα 30μ δεν πετυχαίνουν λόγω εξαρτημάτων. Και όλοι αυτοί προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι κάνουν σκοπευμένα πυρά επειδή απλά σηκώνουν ψηλά το όπλο...

3. Με τον Δήμο δεν μπορώ να διαφωνήσω γιατί πέρα ότι δεν λέει κάτι λάθος είναι επαγγελματίας και γνώστης αν και θα έλεγα ότι υπάρχουν διαφορές (real και airsoft) όχι σε θέμα τεχνικης αλλά φιλοσοφίας. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι αυτά που λέει και που τα λέει, θυμίζει λίγο την διαφήμιση γνωστής ξένης αλυσίδας ηλεκτρονικών και βιβλίων όπου τύπος με λογοτεχνικές ανησυχίες πήγε από λάθος στον όροφο με τα παιδικά και τα πιτσιρίκια του φωνάζουν "στον κάτω όροφο". Ε, Δήμο "Στον κάτω όροφο".

4. Γενικά πρέπει να έχουμε ένα μια θέωρηση που να λέει ότι "οι νόμοι υπάρχουν για να καθοδηγούντε οι σοφοί και να υπακούουν οι ηλίθιοι", ότι δεν κάνουμε στον άλλον ότι δεν θέλει να μας κάνει και τέλος κρίνουμε όλα με το ίδιο μέτρο και όχι κατά το δοκούν και συμφέρον. Το έχω ξαναπεί ότι σε "περίεργες" καταστάσεις όπως αυτές, να αξιολογούμε την όλη κατάσταση για να κρίνουμε και όχι να κόβουμε κλήσεις. Δεν είναι κακό να αποδεχτούμε ένα ΗΙΤ αλλά να ψάχνουμε το απόλυτα τυπικό για να το γλυτώσουμε. Δεν έχει περάσει καιρός που κάποιος εκμεταλλεύθηκε ότι ενώ ο αντίπαλος τους κόλλησε διαδοχικά το πιστόλι στην πλάτη ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ατόμων λέγοντας ΜΠΑΜ και στους 2,  αντί να αποδεχτεί ότι ο άλλος έπαιξε ωραία και επελεξε να μην λυσσάξει κανέναν, χρησιμοποίησε το "γράμμα" ότι δεν μπορείς να κάνεις πάνω από ένα ΜΠΑΜ και να γυρίσει μάλιστα να ρίξει και στον αντίπαλο. Τυπικός μεν αλλά δεν νομίζω να βλέπει κανείς κάτι fair.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος spitfire11

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • WE Scar-L & JG Austeyr EF-88 & KJW M9
« Απάντηση #58 στις: 04 Αυγούστου, 2013, 15:03:03 »
Λοιπον φιλοι συνχομπιστες γνωστοι και αγνωστοι, με αρκετους απο εσας εχουμε συναντηθει σε πεδια , συμφωνοντας με τους προλαλησαντες το ολο και μονο θεμα με τις τυφλες βολες ειναι να παιζουμε με ΠΑΙΔΕΙΑ με FAIR PLAY και ΟΧΙ σαν αυτόχθονες του Μογκαντιτσου!!! για την προσωπικη μας ασφαλεια για την ασφαλεια των συμπαιχτων μας και για τις δικαιες μαχες γιατι οπως και να το κανουμε αν 5 ατομα κανουν τακτικη εκαθαριση διαδρομου και απο ενα παραθυρο ξεπροβαλει μονο ενα οπλο χωρις να φαινεται ο σκοπευτης τοτε παρουσιαζεται αδικια γιατι απλα οι 5 οργανωμενοι χανουν την ευκαιρια να βγαλουν τον αντιπαλο που εχει περασει ΠΕΝ στην Φαλουτζα. ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΛΙΓΙΖΟΥΝ  παιζουμε βαση αυτων για το καλο ΟΛΩΝ!!! γιατι σιγορα οποιοι θελουν να βγαλουν τους 5 οργανωμενους απο την γωνια με τεχνικη μουσαχεντιν αλλα κανενας δεν θελει να βγει τοσο ΑΔΙΚΑ.. οποιος θελει να επεμβει στο post μου ας στειλει πμ καλυτερα.

τα παραδειγματα ειναι μονο για να σχηματιζουμε μια εικονα στο μυαλο μας οχι για να θιξω κανεναν, δεν εχω λογο να το κανω

« Τελευταία τροποποίηση: 04 Αυγούστου, 2013, 15:09:01 από spitfire11 »

Αποσυνδεδεμένος kaiser_soze0307

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #59 στις: 05 Αυγούστου, 2013, 12:47:38 »
Οι κανόνες το λένε. Εφόσον το λένε ο καθένας έχει το δικάιωμα να το επικαλεστεί. Τώρα το συγκεκριμένο περιστατικό με την κατάσταση βάζω το όπλο στην γωνία ή βαράω από το ισχύο απέχουν έτη φωτός. κανόνες υπάρχουν (χωρίς βέβαια να έχουν ξεκαθαριστεί όλοι....)  για την ασφάλειά μας. Οχι σαν αυτοσκοπός. Καλό θα είναι πρίν από κάθε παιχνίδι να αναλύονται (όσο και σπαστικό να είναι). Για το συγκεκριμένο περιστατικό κανείς (ούτε και εγώ ) δεν είχε κεφτεί ότι υπάρχει θέμα προς επίλυση, για αυτό και μόλις έληξε το παιχνίδι  το συζητήσαμε.