Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• ..ΤΑΤΤΟΟ.. - Hotel Απογευματινό: 27 Ιουλίου, 2013

Αποστολέας Θέμα: ..ΤΑΤΤΟΟ..27/07/2013 HOTEL ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ  (Αναγνώστηκε 137116 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: ..ΤΑΤΤΟΟ..27/07/2013 HOTEL ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
« Απάντηση #60 στις: 05 Αυγούστου, 2013, 19:03:10 »
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΤΕΛΙΚΑ?!!!!!!!!!!!!!!!

Ειπαμε και την περιπτωση,και σου απαντησαν αυτοι που ητανε εκει,και απαντησεις απο ανθρωπους που ειναι στο χωρο αρκετα!!!!!!!!!!!μεχρι και την περιπτωση ποληβολου σου ειπανε βρε φιλαρακι.....τι αλλο ποια?να ειμαστε και λιγο σοβαροι

οσο για το ΒΟΣΚΟΣ?

νομιζω πως γνωμες γραφουμε βοσκε μου και εμεις τα προβατα!!!!!!!ετσι για να αγαποιομαστε!!!!!!

οσο που ειπες για τους νεους παλι,,,,,,,ειναι πολυ ποιο καλοι απο ΠΟΛΛΟΥς ΠΑΛΙΟΥΣ,
και να εισαι συγουρος πως,.......οπως εμαθαν παρα πολλοι απο εμενα τους κανονες και εγιναν σωστοι,ετσι και τωρα φιλε μου!παλι να αγαποιομαστε!ΤΟΥς ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙς ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ!!!!!!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ,,,,,,,,,,,,,,,!

Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #61 στις: 06 Αυγούστου, 2013, 08:26:54 »
*τους ενεργους στην πιατσα οχι τα φαντασματα.... ;)

Αδερφέ καμιά φορά τα φαντάσματα είναι τα μόνα που βλέπουν και λένε την αλήθεια όμως..
Αν θες να προσθέτεις κάτι στη θέση σου καλό θα ήταν να το κάνεις με νέα απάντηση και όχι με τροποποίηση ποστ 3 ημερών γιατί μπορεί να περάσει στο ντούκου ;)

Αποσυνδεδεμένος kaiser_soze0307

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #62 στις: 06 Αυγούστου, 2013, 08:29:56 »
Ρε παιδιά ηρεμήστε.  Τοσο θεμα για αυτο που ουτε καν έγινε ζητημα στο παιχνίδι;;;

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #63 στις: 06 Αυγούστου, 2013, 21:26:10 »

Αδερφέ καμιά φορά τα φαντάσματα είναι τα μόνα που βλέπουν και λένε την αλήθεια όμως..
Αν θες να προσθέτεις κάτι στη θέση σου καλό θα ήταν να το κάνεις με νέα απάντηση και όχι με τροποποίηση ποστ 3 ημερών γιατί μπορεί να περάσει στο ντούκου ;)
Ελα ρε γιωργο...Tην ιδια μερα εαν δεις την  εκανα την τροποποιηση για αυτο εβαλα και * και επισης την χρωματισα και μπλε...
Για εμενα δεν εχει σημασια πλεον το θεμα...τζαμπα το αναρτησα και για χαρη σου απανταω ξανα τωρα  :)
Σημασια και υποχρεωση εχει ο διοργανωτης πριν το καθε παιχνιδι του να ανακοινωνει ολους τους κανονες ασφαλειας,πραγμα που δεν εκανε ο zinza και το χειροτερο οπως προανεφερα συμμετειχαν πολλοι νεοι παικτες.

« Τελευταία τροποποίηση: 06 Αυγούστου, 2013, 21:27:41 από ADINOWS »

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #64 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 14:21:01 »

Ελα ρε γιωργο...Tην ιδια μερα εαν δεις την  εκανα την τροποποιηση για αυτο εβαλα και * και επισης την χρωματισα και μπλε...
Για εμενα δεν εχει σημασια πλεον το θεμα...τζαμπα το αναρτησα και για χαρη σου απανταω ξανα τωρα  :)
Σημασια και υποχρεωση εχει ο διοργανωτης πριν το καθε παιχνιδι του να ανακοινωνει ολους τους κανονες ασφαλειας,πραγμα που δεν εκανε ο zinza και το χειροτερο οπως προανεφερα συμμετειχαν πολλοι νεοι παικτες.

Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΕΠΕΣΑΙ........ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!ΑΠΑΞΙΩ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ....ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ  ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΣΙ...........???????????

αυτο δεν ειναι επιχηρημα συζητησεως ,αυτο ειναι φαρμακι και ψεμματα σηναμα!!!!!!!!!!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Black Ranger

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
« Απάντηση #65 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 14:45:49 »
καλησπερα συγνωμη κιιολας ρε παιδια αλλα μετα απο τοσες μερες που διαβαζω το θεμα πιστευω πως καποιος εχει χασει το δρομο εχει χασει τη χαρα του παιχνιδιου και σημαινει hobby. εχει γινει τετοιο θεμα για μια βολη και χανουμε την ουσια οποιος ηταν τη προηγουμενη κυριακη στο παιχνιδι καταλαβαινει τι ακριβως θελω να πω!!!(αλλο ενα μπραβο σε ολους τους παιχτες της κυριακης στο respawn).και παλι ειμασταν αρκετοι νεοι παιχτες και τα πηγαμε ολοι και ολα εξαιρετικα, ασ αναλογιστη ο καθενας τι ακριβως θελει να κανει να βγαλει τα συμπερασματα του και να συνεχισει το δρομο που θελει. οσο και να συνεχιστει αυτο το θεμα δεν βγαζει καπου και δεν θα κερδισει κανενας τιποτα.ειμαστε μεγαλα παιδια και δεν μας ταιριαζουν αυτα ας τελειωσει καπου εδω το καλυτερο για ολους. εχουμε πολλα παιχνιδια για να κανουμε το αυτο που μας αρεσει πρεπει να προχωρησουμε ισως (ολοι μαζι) η αποφαση προσωπικη ευχαριστω που με ακουσατε. φιλικα προς ολους και ολες τις κατευθυνσεις ( ο νεος) have a nice day all

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #66 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 15:23:12 »
καποιος ειναι πολυ φαουλ.
οποιοσδηποτε διαβασει αυτο το νημα και εχει παρευρεθει σε παιχνιδια που διοργανωνει ο zinja γνωριζει ...
το airsoft παιζεται στα πεδια για διασκεδαση και οχι στα πληκτρολογια για διαπληκτισμους ...

... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος Black Ranger

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
« Απάντηση #67 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 15:27:42 »
ετσι ρε vampiros ας τελειωσει αυτο το θεμα που ξεκινησε χωρις λογο και ας καταλαβουν οτι με αυτο το τροπο δεν θα κερδισει οποιος το επιθυμει αυτο τιποτα απολυτως

Αποσυνδεδεμένος Satsok74

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #68 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 15:51:02 »
καλησπερα συγνωμη κιιολας ρε παιδια αλλα μετα απο τοσες μερες που διαβαζω το θεμα πιστευω πως καποιος εχει χασει το δρομο εχει χασει τη χαρα του παιχνιδιου και σημαινει hobby. εχει γινει τετοιο θεμα για μια βολη και χανουμε την ουσια οποιος ηταν τη προηγουμενη κυριακη στο παιχνιδι καταλαβαινει τι ακριβως θελω να πω!!!(αλλο ενα μπραβο σε ολους τους παιχτες της κυριακης στο respawn).και παλι ειμασταν αρκετοι νεοι παιχτες και τα πηγαμε ολοι και ολα εξαιρετικα, ασ αναλογιστη ο καθενας τι ακριβως θελει να κανει να βγαλει τα συμπερασματα του και να συνεχισει το δρομο που θελει. οσο και να συνεχιστει αυτο το θεμα δεν βγαζει καπου και δεν θα κερδισει κανενας τιποτα.ειμαστε μεγαλα παιδια και δεν μας ταιριαζουν αυτα ας τελειωσει καπου εδω το καλυτερο για ολους. εχουμε πολλα παιχνιδια για να κανουμε το αυτο που μας αρεσει πρεπει να προχωρησουμε ισως (ολοι μαζι) η αποφαση προσωπικη ευχαριστω που με ακουσατε. φιλικα προς ολους και ολες τις κατευθυνσεις ( ο νεος) have a nice day all

+1 (και 1.000 :) )

Απο την άλλη οσο αναφορά τους κανονες ασφαλειας και σε οσα σεναρεια εχω παει (τυχαια τα περισσοτερα με ΖINJA) ολοι λενε τα ιδια πραγματα.
Στεκοντε πισω απο τοιχο και εξηγουν τι ειναι τυφλή βολή, τι σημαίνει "Τυφλος", μπαμ, και άλλα.
Τωρα για το αν το αριστερο αφτι με το δεξι 9α ειναι σε απολυτη σημετρια με την εφθυγραμιση της κορης του οφθαλμου που βλέπει μεσα απο το σκοπευτικο ... ΟΧΙ!!!
Αυτό δεν το ακουσα απο ΚΑΝΕΝΑΝ και προσωπικα δεν νομιζω να το τηρήσω/-εις/-ει !!!
Γιατί αντι για παιχνίδι θα ξεπατωθουμε στα "PARLE" και στο τέλος λογω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ "χρήσης" του κανονισμου 9α ξενερώσουμε.
Και αν αυτος ο κανόνας όντος εφαρμοστικε/ζετε για πιο λόγο να αγορασω LAIZER η τροχοιοδικτικα ;;;;;;;
Και απο την άλλη ... μημπως αυτή που τα χρησιμποιούν δεν τηρουν τον κανονα ;;;;;;;

Σε προσωπικό επιπεδο ετρεξα σε δωματιο και την εφαγα οπος επισεις και το οπλο μου στον τοιχο ( δεν με υπολογισα καλα (headbang) ) και ειπα εξω και λεει και το παλικαρι απο την αλλη εξω (αυτος που με πετυχε) και μου λεει "κανονικα είναι τυφλή βολή το να τρεχεις και να βαρας" και του εξηγώ οτι δεν ετρεχα και βαραγα απλα εφυγε μια απο την προσκρουση του οπλου στον τοιχο και οτι εκεινος παραμενει μεσα. Σε ισχυει λοιπον του κανονισμου θα του απανταγα δεν ειχες εφθυγραμισμενο το οπλο με το ματι σου. Οχι δεν το ειδα αν οντος ισχυε αλλα λογο γωνιας ητανε αδυνατο να με ειχε στο στοχο σε αποσταση 3 μετρων ενω μαχοταν ήδη με αλλον απο την ομαδα μου σε αντιθετη γωνια.

Ζητώ ειλικρινα συγνώμη αν εθιξα καπιον / καπιους δεν το εκανα με κακο σκοπο απλα θεωρησα σωστο να παρω θεση αν και νεος στο χώρο του Airsoft.
Εχω φάει 2 one for one στα 6 χρονια speedball επιδει ο διαιτητης νόμιζε οτι εκανα "Blind shooting"
Η διαφορα είναι οτι εκει υπήρχε πρωταθλημα, ποντοι, ποινες, κλπ
Το Airsoft ειναι μακραν πιο "παρειστικο" ... ασ το αφησουμε/ετε ετσι.  ;D

Αποσυνδεδεμένος Zaytsev

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #69 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 16:42:26 »
Φίλε ADINOWS το τελευταίο σχόλιό σου δεν είναι σωστό και ιδιαιτέρος άδικο.
Και αφού οι παλιοί παίχτες τοποθετήθηκαν με δικά τους σχόλια, ως προς το αν εξηγούνται οι κανόνες νομίζω ότι ένας νέος όπως εγώ είναι καλύτερα αρμόδιος στο να απαντήσει. Προσωπικά δεν έχω παίξει πάνω από 6 παιχνίδια (οι περισσότερες με διοργανωτή το zinja) και σε κανένα δεν έτυχε να μη εξηγηθούν αναλυτικά και με πλήρη σαφήνεια οι κανόνες, τόσο μάλιστα ώστε πλέον έχω μάθει και τη σειρά με την οποία ανακοινώνονται. Όχι μόνο εξηγούνται στο πεδίο αλλά και αναγράφονται πάντοτε και στο thread ώστε αν υπάρχουν τυχών απορίες και ανάγκη για διευκρινήσεις να μπορεί κάποιος να τις ζητήσει στο πεδίο.
Όταν αποφάσισα πριν 1μιση μήνα να ασχοληθώ με το airsoft η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν σχετικά με την ασφάλεια αυτού του hobby καθώς δεν ήξερα τι "καρυδιάς καρύδι" μαζεύεται. Με μεγάλη μου ανακούφιση διαπίστωσα πως, παρ'όλη την τρέλα που κουβαλάμε μέσα μας, όλοι είμαστε σοβαροί παίχτες και στις διοργανώσει του ο zinja είναι ιδιαίτερα μεθοδικός και προσεκτικός ως προς τους κανόνες και την ασφάλεια όλων μας. Σε όσα παιχνίδια που έχω παίξει δεν έχω παρατηρήσει αυτό που λές και πιστεύω σε κανένα οι  νέοι παίχτες δεν έμειναν με ερωτήματα όσον αφορά τους κανόνες.
Τώρα αν προκείπτουν ζητήματα για την "σκοπευτική ευθεία" κτλ αυτά για παίχτες σαν εμένα πιστεύω ότι είναι λεπτομέρειες και εξ' άλλου δεν νομίζω ότι κάνει μεγάλη διαφορά σε κάποιον το αν θα φάει έναν παραπάνω αντίπαλο σε ένα παιχνίδι ή αν θα βγεί 1 παραπάνω φορά όταν γίνονται 30 respawn. Το σημαντικότερο είναι ότι όλοι περνάμε ωραία, γουστάρουμε και ότι κάνουμε το κάνουμε με ασφάλεια. Οι κανόνες περι τυφλής βολής εξ' άλλου γι' αυτό έχουν επινοηθεί και όχι για να περιορίζουν την διασκέδασή μας.
Σίγουρα διαφωνίες θα υπάρχουν, όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι που έχει πάθος και ένταση, αλλά με καλή διάθεση όλα λύνονται. Αν έχεις λόγο να πιστεύεις ότι η βολή με το όπλο στο στομάχι είναι "τυφλή" και με κάποιο τρόπο δίνει ένα άνισο πλεονέκτημα σε αυτόν που το χρησιμοποιεί, πιστεύω μπορείς να ξεκινήσεις ένα thread όπου θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε το σκεπτικό το δικό σου όπως και όλων των άλλων.
Αλλά να λέει κανείς οτι δεν εξηγούνται οι κανόνες, εκτός απ' το οτι δεν ισχύει υπονομεύει την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι διοργανωτές για την διασκέδασή μας και νομίζω οτι καλό θα ήταν να τους το αναγνωρίσουμε.

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #70 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 17:17:04 »
Φτιαξε πινακιδα την επομενη φορα βασιλη
Τους βασικους κανονες ασφαλειας παντως δεν τους ανεφερες  (ειπες μην βγαλετε τα γυαλια κανεις σας και ειπες και τις χειροβομβιδες )   και με διαβεβαιωνουν και αλλοι παικτες που παρευρευθηκαν στο συγκεκριμενο παιχνιδι.

Και να σου πω και κατι...εαν εισαι τοσο σωστος οσο νομιζεις και αντικειμενικος μην γραφεις μονο εδω  επειδη εργαζεσαι και εδω και ανεβασε τις παραπανω αποψεις σου και σε αλλο forum που εκει θα βρεις εκατονταδες παλιους παιχτες γνωριμους σου...
Καλο ταξιδι!

Αποσυνδεδεμένος PP4Life

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #71 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 17:35:12 »

Παράθεση

Παιδιά ήταν το πρώτο μου παιχνίδι το respawn hotel αλλά ο ninja μας εξήγησε όλους τους κανόνες.

Που η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν σε όλο το forum x9999 φορές και για να παίξεις ΠΡΕΠΕΙ να τους έχεις διαβάσει.

Δεν ξέρω τι ισχύει εδώ με το θέμα του blind fire άλλα αποτι διαβασα εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Blindfire

Blindfire is when a person fires a weapon from behind an object and does not reveal themself. While performing this, the person usually does not know where he is aiming and is thus shooting "blindly".

In paintball and airsoft blindfire is usually an illegal move due to possibly unnecessary injuries.

A common misconception is that it is an effective way to provide cover fire for an advancing team/squad mate, however, the point of cover fire is to suppress, but not necessarily kill, the enemy defending a position. While concentrated cover fire on their position will usually slow down or halt the enemy's own attack, blindfiring can be hopelessly inaccurate at medium and long range distances, to the point where gunfire will not come anywhere near the enemy, and will only inhibit their actions if they are under the mistaken impression that the bullets are actually being aimed at them. The only scenario where blindfire is a truly effective strategy is when cornered by numerous advancing enemies at close range.

Αν καταλαβαίνω τι λέει, το μονό blindfire που υπάρχει είναι να μην ξέρεις που ακριβός βαράς. Το αν κοιτάς μέσα από τα sights/red dot κτλπ δεν έχει μεγάλη σημασία, αν κοιτάς τον στόχο έχει ώστε να αποφύγεις τραυματισμούς.

Αν κάνω κάποιο λάθος πείτε μου το για να ξέρω για το μέλλον

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #72 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 18:10:14 »
Φτιαξε πινακιδα την επομενη φορα βασιλη
Τους βασικους κανονες ασφαλειας παντως δεν τους ανεφερες  (ειπες μην βγαλετε τα γυαλια κανεις σας και ειπες και τις χειροβομβιδες )   και με διαβεβαιωνουν και αλλοι παικτες που παρευρευθηκαν στο συγκεκριμενο παιχνιδι.

Και να σου πω και κατι...εαν εισαι τοσο σωστος οσο νομιζεις και αντικειμενικος μην γραφεις μονο εδω  επειδη εργαζεσαι και εδω και ανεβασε τις παραπανω αποψεις σου και σε αλλο forum που εκει θα βρεις εκατονταδες παλιους παιχτες γνωριμους σου...
Καλο ταξιδι!

Αντε ξαναπαμε απο την αρχη!!!!!!!!!!!!

θα μπεισ σε ολα τα φορουμ σε ολη την ελλαδα,θα δεις ποσα σεναρια εχω κανει--ποσες διοργανωσεις---ποσες συνδιοργανωσησ,ποσοι νεοι παικτες εχουνε ακουσει τους κανονες απο μενα,ποσοι παλοιοι  εχουνε ακουσει ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟς ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ!
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ 250 ΣΕΝΑΡΙΑ
ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.......ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΙΛΕΕΕΕΕ
ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΕΧΝΙΔΙΑ........ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ ΟΥΚ ΟΛ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!!!!!

Ακομα και οι <εχθροι μου>> που λενε ,ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚΟΙΝΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ,ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟς ΑΚΟΥΣΕ ΤΗ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΑΩ    ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ   ΟΠΩΣ    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Με ποια ιδιοσυγκρασια γραφεις τετοια αναληθεις στοιχεια? 
-------------------------

-----------------------------------

ποιοι ειναι?
ας γραψουνε εδω ρε φιλε!να ακουσω!να διαβασω ρε παιδι μου? ;)

οσο για τους παλιους παικτες που λες,,,,,,,να γραψω σε αλλα φορουμ  χαχαχαχαχχαχ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΕΔΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
 ΟΠΩς ΕΙΠΕς ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ Ε?ΑΡΑ?   

ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΚΟΤΣΟΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙς ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑ..... ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΗΔΗ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!

ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ ΚΡΑΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ

ΕΓΩ Ο ΤΡΕΛΟΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΤΡΕΛΟΔΙΟΡΓΑΝΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα αυτα ξερεισ γιατι ε? ;)

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)  ΓΙΑ ΠΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!!!!!!!!!!!!!!! ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 07 Αυγούστου, 2013, 18:13:53 από zinja »

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #73 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 20:28:14 »

Στα παιχνιδια που γινονται κυριοι και κυριες, ειναι για να περναμε καλα!!!!!!!!!!!

.εφοσον λοιπον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΣ

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΚΟΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ!

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΕΣ.........

Σα παιδεια εισαστε αξιοσεβαστοι,αλλα σαν ΠΑΙΚΤΕς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΙΚΝΗΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ- ΟΠΟΙΟΥΔΙΠΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ --ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ --παμε και για καφε,φαι,να διασκεδασουμε,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #74 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 21:13:31 »
Εχεις ξεφυγει απο το θεμα....Και εκτιθεσαι.

Κοψε εδω και τωρα γιατι μετα απο 4 χρονια εαν εχει καποιος κατι μαζι μου η με την ομαδα μου θα μου το ελεγε αντρικια!

Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μιλας και να κατηγορεις την ομαδα μου που δεν εχει πειραξει ΠΟΤΕ κανεναν και εδω ειμαι να βγει καποιος να το πει

Y.Γ
Και αφου παρεκλινες απο το αρχικο σου θεμα σαν αρχισυντακτης και μου εδωσες την πασα δημοσιως:
Εσενα εδιωξαν προσφατα απο την ομαδα σου και σε βριζουν ακομα  (δεν το λεω με κακια και χωρις στοιχεια οπως μιλας εσυ,κοινοποιω απλα το συμβαν)

Συνελθε,εαν θελεις να συζησουμε κατι αλλο απο περα απο το θεμα της τυφλης βολης για το παιχνιδι σου στειλε μου μηνυμα η πες το μου απο κοντα.