ναμε και εγω.....Τα τηλεφωνα σπασανε για το τι εχει γινει!
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑΟΤΙ ΠΩ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....................ΘΕΜΑ (1)στο
POSTMAN ειρθες παρακαλετα το απογευμα να μου πεις πως η ομαδα σου θελει να παρεβρεθει στο παιχνιδι!ΕΣΤΙ------>ΕΤΣΙ....!!!!!!!!!!
Σου απαντω και σου λεω,................<<<<ενταξει ρε μαγκακο,για παρτυ σας οτι θελεται>>>>>αλλαξα χαρτες,ομαδες,συνδιασμους και πολλα αλλα.....(ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ)
ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,και αμεσως με το που σας ειδανε ειπανε ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ!
ΕΦΕΙΓΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΩΣ
ΟΜΑΔΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ Γιατι αραγε?
ΣΗΝΑΜΑ ΦΥΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ --ΟΠΟΥ ΤΗ ΣΠΑΣΑΤΕ ΣΕ ΟΛΛΟΥς
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΚΑΙ ΚΑΤΙ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ)--------->ΣΤΟ ΡΙΣΠΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΗΣΕΙ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΣΟ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ XAILANTER ΡΕ ΣΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!!ΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΡΘΑΤΕ στο χοτελ και αμεσως ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ
ΟΜΑΔΕΣ
LIONS--- HADES γιατι αραγες?
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ(ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ)
ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΠΕς ΜΟΥ ΣΤΙς ΣΚΑΛΕς ΠΟΥ ΣΑς ΧΤΗΠΗΣΑΝΕ ΚΑΝΑΤΕ ΡΙΣΠΟΝ?ΟΧΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ---->>ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑς ΗΘΕΛΕ ΚΑΜΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥς!
ΝΟΜΙΖΕΙς ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΕΤΣΙ? 
σου απαντω αφου σου πω τις ομαδες που σηζητησαμε!
I-4
EGGS
HADES
LIONS
OPLON
OPLON LAND
PEIRATES
PANTHERES
ΘΕς ΚΑΙ ΑΛΛΟΥς......ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΑ ΗΘΕΛΕς ΔΕ ΤΑ ΗΘΕΛΕς?!!!
για να αγαποιομαστε ωρε συντεκνε που λενε και να τα λεμε εξω απο τα δοντιαΘΕΜΑ (2) ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΑΣΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?

ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΞΕΡΟΥΣΘΕΜΑ (3)ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕς ΠΕΡΙ ΝΕΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΝ,,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ(ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΙ Ε!)
ΘΕΜΑ (4)ΜΕ ΡΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑ-->ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ
ΕΣΕΙΣΑΜ ΠΩΣ!
ΘΕΜΑ (5)ΕΙΠΕΣ ΠΩς ΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε?
ΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ---ΤΟ ΕΝΟΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΣΗΝΑΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!ΩΣΤΕ ΜΕ ΒΡΗΖΟΥΝΕ Ε?
ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣΟΥ! (ασε που δεν το πιστευω)
δεν με διωξανε....εφυγα και σηναμα......εφτιαξα ομαδα σε 3 μερες με 20 ατομα!οι οποιοι ψαξανε το ποιον μου και ολα τα παρελκομενα!
ΘΕΜΑ (6)ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗ ΒΟΛΗ Ε?

?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩς ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΣΦΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΛΟΙΟΥς ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ!
ΑΠΕΤΗΧΕΣ ΠΑΤΑΓΟΔΩΣ
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΑς ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΝΟΟΙΤΕ ΤΟΥΣ COMPRA
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕ ΣΤΟ ΕΙΠΑ?!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..............(ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΒΡΕ ΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ)ΑΜ ΠΩς.....!