Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• ..ΤΑΤΤΟΟ.. - Hotel Απογευματινό: 27 Ιουλίου, 2013

Αποστολέας Θέμα: ..ΤΑΤΤΟΟ..27/07/2013 HOTEL ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ  (Αναγνώστηκε 137157 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ..ΤΑΤΤΟΟ..27/07/2013 HOTEL ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
« Απάντηση #75 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 21:30:14 »
να και η δικη μου ΑΠΟΡΙΑ...

ο ADINOWS εμφανιζεται στο πρωτο μυνημα του σε αυτο το νημα ως φιλος -εκ παλαιωθεν- του ZINJA και φιλικα "χαχαχαα"
και μετα ... ΓΚΛΟΥΠ ... κατηγορει τον ZINJA για παραβαση του νομου περι διοργανωτων.
γιατι αραγε δεν το εκεναε εξ΄αρχης ?

ας δουμε λοιπον το κατηγορητηριο...

... Σημασια και υποχρεωση εχει ο διοργανωτης πριν το καθε παιχνιδι του να ανακοινωνει ολους τους κανονες ασφαλειας,πραγμα που δεν εκανε ο zinza και το χειροτερο οπως προανεφερα συμμετειχαν πολλοι νεοι παικτες.

τι ???
ενοχος ο ZINJA . ΘΑΝΑΤΟΣ !

και πανω που φοραω τα καλα μου για να παρευρεθω στην εκτελεση του ZINJA με χρηση GRENADE με 190 bbs ...
αναρωτιεμαι ...
εγω ο "νεος" και απειρος ...
vampirosΑντισυνταγματάρχης Ημερομηνία εγγραφής: 04 Ιανουαρίου 2013
...που δεν γνωριζω ΟΛΟΥΣ τους κανονες απ εξω και ανακατωτα ...

ΓΙΑΤΙ ο ADINOWS ο οποιος ειναι παλιος ...
Adinows  Υπολοχαγός            Ημερομηνία εγγραφής: 05 Νοεμβρίου, 2009

... και "με τριψηφια παιχνιδια" στο ενεργητικο του

οταν αντιληφθηκε το θανασιμο αμαρτημα του διοργανωτη ZINJA
γιατι δεν επενεβη ?
γιατι δεν προσθεσε τους ξεχασμενους κανονες ?
γιατι δεν βοηθησε με την πειρα του τοσους νεους παικτες που τα μαθαινουμε ολα μισα ?
και τελος ...
ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ?

υ.γ.
... Οτι ειμαστε παλιοι και με παιχνιδια τριψηφια...Σιγουρα δεν συγκρινομαι ...  ουτε με τους παραδιπλα ...
« Τελευταία τροποποίηση: 07 Αυγούστου, 2013, 21:40:58 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος Black Ranger

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
« Απάντηση #76 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 21:41:00 »
σωστος vampire και να συμπληρωσω πως σαν νεος οσους εχω γνωρισει μεσα απο το παιχνιδι ειναι μεγαλα "παιδια" και δεν προκειται να παιξουν το παιχνιδι του να σου "βγαλω το ματι" γιατι απο μια διαφωνια στο παιχνιδι εχει καταλιξει να γινει η σποντα της σποντας και το μαχαιρωμα του μαχαιρωματος. δεν θα κερδισει τιποτα και το ανεφερα και σε προηγουμενη παρεμβαση μου στο θεμα αλλα καποιος εχει χαραξει πορεια και δεν βλεπει μπροστα του εθελοτυφλη και εκτιθεται. και τα πλαγιος χτυπηματα εκτος απο το παιχνιδι μας δεν οφελησαν ποτε κανεναν ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΕ!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #77 στις: 07 Αυγούστου, 2013, 22:00:41 »
vampiros
Δικαστη σε εχουμε εδω η για να βαζεις φυτιλιες?
Θα μου πεις και που θα παιζω η με ποια σειρα θα αναρτω ποστ μου?

Το συζητησαμε επιτοπου το συμβαν και το ξανασυζητησαμε μετα την ληξη του παιχνιδιου.

Δεν εγινε παρξηγηση και δεν τσακωθηκε κανεις μεσα στο παιχνιδι,θελεις να το καταφερεις τωρα?

Κανε τιποτα πιο χρησιμο και μην το σκαλιζεις αλλο.

Αποσυνδεδεμένος Zaytsev

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #78 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 00:23:16 »
Φιλέ adinows και εσύ ανάβεις τώρα φυτιλιέ.
Εσύ ξεκίνησες να διαμαρτύρεσαι στον Zinja και στον τρόπο διοργάνωσης (πράγμα πολύ προσβλητικό). Εσύ το συνεχίζεις τώρα. Και σε τελική ανάλυση εμείς που περάσαμε καλά την Κυριακή σου λέμε ότι δεν παρατηρήσαμε κάποιο σφάλμα στην επεξήγηση των κανονισμών και στο γράφουμε εδώ στο forum όπου δε βλέπω κανέναν άλλο να διαμαρτύρεται. Τόσο πολύ πια σου χαλάσαμε το παιχνίδι;
Στο λέω φιλικά. Αν όντως ήταν τόσο χαλιά να το συζητήσουμε, να το λύσουμε, για να περνάμε όλοι καλά.

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #79 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 01:12:11 »
ναμε και εγω.....Τα τηλεφωνα σπασανε για το τι εχει γινει!

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!  ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

ΟΤΙ ΠΩ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ       Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....................

ΘΕΜΑ (1)

στο POSTMAN ειρθες παρακαλετα το απογευμα να μου πεις πως η ομαδα σου θελει να παρεβρεθει στο παιχνιδι!ΕΣΤΙ------>ΕΤΣΙ....!!!!!!!!!!
Σου απαντω και σου λεω,................<<<<ενταξει ρε μαγκακο,για παρτυ σας οτι θελεται>>>>>αλλαξα χαρτες,ομαδες,συνδιασμους και πολλα αλλα.....(ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ)
 ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,και αμεσως με το που σας ειδανε ειπανε  ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ!

ΕΦΕΙΓΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΩΣ   ΟΜΑΔΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ Γιατι αραγε?
ΣΗΝΑΜΑ ΦΥΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ --ΟΠΟΥ ΤΗ ΣΠΑΣΑΤΕ ΣΕ ΟΛΛΟΥς
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΚΑΙ ΚΑΤΙ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ)--------->ΣΤΟ ΡΙΣΠΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΗΣΕΙ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΣΟ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ XAILANTER ΡΕ ΣΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!!ΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΡΘΑΤΕ στο χοτελ και αμεσως ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ
 ΟΜΑΔΕΣ LIONS--- HADES γιατι αραγες?

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ(ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ)
ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΠΕς ΜΟΥ ΣΤΙς ΣΚΑΛΕς ΠΟΥ ΣΑς ΧΤΗΠΗΣΑΝΕ ΚΑΝΑΤΕ ΡΙΣΠΟΝ?ΟΧΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ---->>ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑς ΗΘΕΛΕ ΚΑΜΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥς! ΝΟΜΙΖΕΙς ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΕΤΣΙ? ;)

σου απαντω αφου σου πω τις ομαδες που σηζητησαμε!
I-4
EGGS
HADES
LIONS
OPLON
OPLON LAND
PEIRATES
PANTHERES
ΘΕς ΚΑΙ ΑΛΛΟΥς......ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΑ ΗΘΕΛΕς ΔΕ ΤΑ ΗΘΕΛΕς?!!! ;)
για να αγαποιομαστε ωρε συντεκνε που λενε και να τα λεμε εξω απο τα δοντια

ΘΕΜΑ (2)
ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΑΣΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?????????? ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΞΕΡΟΥΣ

ΘΕΜΑ (3)

ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕς ΠΕΡΙ ΝΕΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΝ,,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ(ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΙ Ε!)

ΘΕΜΑ (4)

ΜΕ ΡΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑ-->ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ   ΕΣΕΙΣΑΜ ΠΩΣ!

ΘΕΜΑ (5)

ΕΙΠΕΣ ΠΩς ΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε?

ΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ---ΤΟ ΕΝΟΩ  ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΣΗΝΑΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!ΩΣΤΕ ΜΕ ΒΡΗΖΟΥΝΕ Ε?
ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣΟΥ! (ασε που δεν το πιστευω) ;)

δεν με διωξανε....εφυγα και σηναμα......εφτιαξα ομαδα σε 3 μερες με 20 ατομα!οι οποιοι ψαξανε το ποιον μου και ολα τα παρελκομενα!

ΘΕΜΑ (6)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗ ΒΟΛΗ Ε????????
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩς ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΣΦΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΛΟΙΟΥς ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ!

ΑΠΕΤΗΧΕΣ ΠΑΤΑΓΟΔΩΣ

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΑς ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΝΟΟΙΤΕ ΤΟΥΣ COMPRA

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕ ΣΤΟ ΕΙΠΑ?!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..............(ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΒΡΕ ΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ)ΑΜ ΠΩς.....! ;D
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Blue Shark

• Υπολοχαγός
  • *
  • Ό,τι δεν λύεται κόπτεται.
« Απάντηση #80 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 01:20:14 »
ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕΠΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ZINJA
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΧΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.. 6 ΜΗΝΕΣ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΟΙ 6-8 ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ
ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΠΟΡ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΑΙΡΙΑΞΑΜΕ..
ΑΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΑΜ! ΠΙΟΥΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΩΩ!!
ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΚΑΜΕ ΕΝΤΡΥΦΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ZINJA ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ  ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ FAIR PLAY ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΤΑΙ ΜΕ 20 ΕΙΤΑΙ ΜΕ 120 ΑΤΟΜΑ, ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΙΚΗ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ - ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ - ΑΝΙΜΑΤΕΡ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #81 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 02:21:38 »
Αφου δινεις το οκ σαν αρχισυντακτης να αλλαξει το θεμα...(αν και διαφωνω) θα επρεπε να εχει κλειδωθει. και μην κατινιαζεις!

ΕΓΩ ΗΡΘΑ παρακαλειτα...πας καλααα?
Αν εχει καποια αλλη ομαδα καποιο προσωπικο παραπονο ας το εκφρασει σε εμενα, γιατι τους περισσοτερους απο τους παραπανω που ανεφερες ουτε καν με ξερουν και τους ξερω!
Επισης δινω 10 ευρω στο καθε ενα απο τους 20 φιλους που μας βλεπατε αθανατους απο to reaspwn να μου σε πιο ακριβως σημειο εγινε αυτο...

Σοβαρα βλεπατε τα μπιλακια απο τοσο μακρυα η ειχατε ακτινες Χ και βλεπατε μεσα απο τους τοιχους απο εκει που καθοσασταν?
Διαβαζεις τι γραφεις?Συνελθε,εχω βαρεθει να γραφω!
Απο τα 100 παιχνιδια σου που εχω ερθει  ολα μελι γαλα? Στο 101 διαφωνουμε σε κατι...Παραλογο ειναι?

Για πες στον κοσμο που εισουν εξαφανισμενος τελευταια 2 χρονια και επαιζες για παρτυ σου  συνεχεια prive στο πεδιο που σου εξ αρχης σου παραχωρησε η ομαδα μου.Και μονο καλα λογια εισουν!Ξαφνικα εμεινες μονος σου και εμεις γιναμε οι αθανατοι κ.τ.λ και ΑΦΟΥ παινευεσαι οτι γελουσες ΕΞ ΑΡΧΗΣ κιολας μαζι μας οπως λες ρε χα-χα ΓΙΑΤΙ μετα επαιζες τον καλο και μου εστειλες ξανα προσκληση στο facebook να ξαναερθουμε στο επομενο παιχνιδι σου?)."Συνελθε τα λες και μονος σου οτι μας κοροιδευες πισω απο την πλατη μας και μετα μας ξανακαλουσες στα παιχνιδια σου"

Και αφου εισαι τοσο αγαπητος..να αναμεταδωσω(δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου) τις επικυρωμενες ειδησεις σου:
-Οπου  προσφατα σε εδιωξαν με τις κλωτσιες απο την ομαδα σου και μου το επιβεβαιωσαν και ιδιοι για τα κατορθωματα σου και τα ρεζιλικια σου πανελληνια...

-Οτι δεν τολμας να εμφανιστεις σε καποια μερη που ειμαστε οι παλιες σου παρεες γιατι οπως μου ειπαν σε εχουν προδοποιησει οτι θα τις φας. (δεν εχω καμια σχεση εγω).

[/b]
Ειναι μεχρι να σε παρουν χαμπαρι και οι καινουριοι σου φιλοι...
Ολα τα παραπανω και αλλα πολλα ειναι ΓΕΓΟΝΟΝΤΑ που σε επιβαρυνουν,δεν ειναι προσβολη απο εμενα προς εσενα,οπως αντιθετως το εκανες εσυ πριν λιγο και γελιοποησες το νημα εδω.

Εμας ασε μας με τις παλιες σου παρεες και τελειωσε το story.
« Τελευταία τροποποίηση: 08 Αυγούστου, 2013, 05:58:46 από ADINOWS »

Αποσυνδεδεμένος EXE-GRE

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #82 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 10:49:25 »
1)απο προσωπικη εμπειρια μιλαω σε οσα παιχνιδια με διοργανωτη τον Zinja εχω παρευρεθει και δεν εννοω μονο τα τελευταια αλλα και για αυτα 2ετιας τουλαχιστον πισω ουδεποτε αντιληφθηκα να εκφραστηκε παραπονο περι επεξηγησεως κανονων ασφαλειας.

2)Οσο και το επιμαχο παιχνιδι και την επιμαχη φαση τυφλης βολης:

TO 95% ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ AFTER GAME BRIEFING ΟΠΟΥ  ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:  ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΥΦΛΗ ΒΟΛΗ!

αυτη ειναι η αληθεια για το τι εγινε ειτε μας αρεσει ειτε οχι.εξηγηθηκε τοτε η περιπτωση και αυτη ηταν η κοινη ομολογια ολων.
ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΥΦΛΗ ΒΟΛΗ!

ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΤΩΡΑ?

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #83 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 12:12:06 »
μπορουμε να πουμε πλεον μετα απο αυτες τις παρεμβασεις πως δωθηκαν απαντησεις και επιτελους αυτο που λεω ευγενικα απ'εξω απ'εξω και δεν εγινε κατανοητο. ολοι καταλαβαμε οτι το θεμα δεν ειναι η βολη και το παιχνιδι αλλα ειναι μια προσπαθεια να  :gunfight36: χτυπηθει καποιος με αλλους αποτερους σκοπους, αλλα κανενας δεν πεφτει στο τριπακι αυτο καταλαβετε το, δεν ειμαστε παιδακια χομπιστες ειμαστε και θελουμε να περναμε καλα και ευχαριστα το χρονο που μπορουμε να ξεκλεψουμε απο τη ρουτηνα και τις υποχρεωσεις μας. ας τελειωσει εδω το θεμα δεν οδιγει πουθενα το εχω προαναφερει και σε αλλη μου παρεμβαση. μην εθελοτυφλειτε ανοιξτε τα ματια και διαβαστε για να καταλαβεται που απευθυνοσαστε.
καλημερα σε ολους

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #84 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 12:42:18 »
Χωρίς να θέλω να πάρω θέση ή να υποστηρίξω κάποιον θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι στους συνχομπίστες που ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα,ώστε να σταματήσουν τα ρομαντικά σχόλια του τύπου ένα παιχνίδι είναι κλπ..
Πλέον έχουν δημιουργηθεί παρέες με αντίστοιχα θέλω και τρόπο παιχνιδιού.Είναι αναπόφευκτο όταν από 50 που ήμασταν το 2009 γίναμε 500.Κατά συνέπεια,η μια παρέα μπορεί να μην ταιριάζει ή να μη χωνεύει την άλλη κλπ,πράγμα το οποίο διογκώνεται όταν εμπλέκονται συμφέροντα οικονομικά ή άλλου τύπου,εντελώς άσχετα από το χομπυ μας.Επειδή λοιπόν βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος,μην εμπλέκεστε γιατί μπορεί να φάτε και καμιά ξώφαλτση χωρίς να φταίτε ή να στιγματιστείτε από την άλλη πλευρά.
Αφήστε λοιπόν τους εμπλεκόμενους να λύσουν τις διαφορές τους και πάρτε μπύρες και ποπ κορν που λέει κι ο Έκδρομος,αλλιώς να είστε έτοιμοι για τις όποιες συνέπειες..

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #85 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 13:05:38 »
σωστο και αυτο αλλα κατα τη γνωμη μου πιστευω πως δεν ειναι καλο να γινεται αυτο κατ'αυτο το τροπο στο forum αυτο το μυνημα θελω να περασω σαν αναγνωστης και νεος!!!! νομιζω συμφωνεις μαζι μου σ'αυτο?νομιζω οτι δεν ταιριαζει στην ηλικια η κοκορομαχια. τα παιδια μας το κανουν αυτο στο σχολειο σ'εμας δεν ταιριαζει πιστευω αυτος ο τροπος.δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο Καλημερα και παλι

Αποσυνδεδεμένος DECKER

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #86 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 15:51:18 »
να πω και εγω με τη σηρα μου οτι το θεμα το παρατραβιξαμε ρε παιδια ,ο κανονασ το εξηγει οταν το ματι βλεπι μεσα απο το σκοπεφτρο αν παμε κατα γραμα του νομου ,το οπλο το παλικαρι το ειχε στο στιθοσ του η στην κοιλια αλα ευθια με τα ματια ,αλοσ το δεχετε αλοσ οχι γ αυτο εινε η σηζιτισησ μετα , τορα οσο αναφορα αθανασιεσ τουλαχιστον εγω και σιγκεκριμενα τον ADINOWS KAI TON STERGI δε τουσ ξερο αθανατουσ και λεω τα πεδια που ξερω, ουτε στο σιγκεκριμενο πεχνιδη ειδα κατι τετιο, τορα αν αλα πεδια ειδαν κατι αλο, η αλα μελι απο την ομαδα τουσ δε το ξερω , και κατι τελευτεο εχω να πω βρειτετα δοστε τα χερια μια κινοτιτα ειμαστε δε πρεπει να τσακονομαστε, η διαφορεσ μασ με υρεμο τροπο παντα γιατι ολη μασ θα βρεθουμε  καπια στιγμει να πεζουμε μαζι.   παρακαλο μη δοσετε σιμασια στα ορθογραφικα λαθη θα ξεχασετε και αυτα που ξερετε χαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #87 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 15:59:47 »
Χωρίς να θέλω να πάρω θέση ή να υποστηρίξω κάποιον θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι στους συνχομπίστες που ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα,ώστε να σταματήσουν τα ρομαντικά σχόλια του τύπου ένα παιχνίδι είναι κλπ..
Πλέον έχουν δημιουργηθεί παρέες με αντίστοιχα θέλω και τρόπο παιχνιδιού.Είναι αναπόφευκτο όταν από 50 που ήμασταν το 2009 γίναμε 500.Κατά συνέπεια,η μια παρέα μπορεί να μην ταιριάζει ή να μη χωνεύει την άλλη κλπ,πράγμα το οποίο διογκώνεται όταν εμπλέκονται συμφέροντα οικονομικά ή άλλου τύπου,εντελώς άσχετα από το χομπυ μας.Επειδή λοιπόν βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος,μην εμπλέκεστε γιατί μπορεί να φάτε και καμιά ξώφαλτση χωρίς να φταίτε ή να στιγματιστείτε από την άλλη πλευρά.
Αφήστε λοιπόν τους εμπλεκόμενους να λύσουν τις διαφορές τους και πάρτε μπύρες και ποπ κορν που λέει κι ο Έκδρομος,αλλιώς να είστε έτοιμοι για τις όποιες συνέπειες..

Απλα +1

Όσο αφορά τα briefing, δεν έχω πάει σε παιχνίδι του Ζιντζα που να μην γίνει briefing (έχει στραβά αλλά για αυτό δεν μπορείς να πεις κάτι) . Εχω παει και σε παιχνίδια άλλων που δεν είπαν και τίποτα και δεν μέτρησαν και τίποτα και δεν άνοιξε ρουθούνι και δεν ακούστηκε κιχ. Ήμουν και στην Ελευσίνα σε παιχνίδι με briefing και μετρήσεις και είδα το Hamburger Hill ζωντανό με σπασμένα δοντια, κεντημένους, αρπάγματα κτλ. (και στο forum να είδαν όλοι ένα υπέροχο παιχνίδι αλλά αυτο είναι άλλο θέμα) ή σε αλλο πεδίο να κάνει ο καθένας ότι νομίζει και όταν ακουγαν "τυφλος" να νομίζουν ότι παίζει κάποιος τυφλός και έριχναν όλοι για να τον πετύχουν και ο "διοργανωτής" να σου λεει μην το κάνεις θέμα γιατί ήρθαμε να διασκεδάσουμε! Συνεπώς δεν είναι το θέμα το briefing μόνο. Συμφωνώ σε briefing πάντα πριν το παιχνίδι με την θεματολογια και τον χρόνο να καθορίζεται ανάλογα την εμπειρία των παικτών αλλά δεν είναι η πανάκεια και δεν αποτελεί την πηγή του κακού. Όπως είπε και κάποιος μεγάλος στρατηγός το 30% είναι το σχέδιο και οι διαταγές. Το 70% είναι ο έλεγχος εφαρμογής αυτών και οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Aπο εκεί και πέρα το ξαναείπα ότι το θέμα κανονισμοί είναι ένα θέμα τεράστιο. Εδώ γίνονται νομοσχέδια ή κανονισμοί σελιδων απο τεχνοκράτες που λες εχουν καλύψει όλες τις πλευρές και παρόλα αυτά αργά ή γρήγορα κάποιος θα βρει τρύπα ή ασάφεια με συνέπεια είτε να παρακάμπτει τον νόμο/ κανονα, είτε να τον εκμεταλλεύεται ή να πέφτουμε σε περιπτώσεις "τώρα τι ισχύει; " . Μόνο που σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχουν και δικαστήρια/ επιτροπές αλλά και νομοθετικη εξουσια/ αρχη που μπορεί να παρέμβει και να εξορθολογίσει τον νόμο/ κανόνα ώστε να είναι πιο ξεκάθαρος ή να κλείσει τρύπες. Σε εμάς τι γίνεται; Καλό είναι επικαλούμαστε κάποια πράγματα αλλά όχι κατά το δοκούν και αν πράγματι βλέπουμε κάτι περίεργο ο Χ ή ο Ψ να είναι αφορμή για μια συζήτηση να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και όχι για να τον σταυρώσουμε.

Θέλω εδώ να θυμίσω την "ψηφοφορία" για το ποιος θα βγαίνει στα φίλια πυρά. Η περίπτωση να βγαίνει αυτός που ρίχνει ήταν μόνο για προπονητικά ή φιλικά παιχνίδια ώστε να περνάει η φιλοσοφία του trigger discipline. Σε ενα κανονικό παιχνίδι ο παίκτης όταν την τρώει δεν πρέπει καν να γυρνάει να δει από που τις έφαγε για εμφανείς λόγους. Σε ένα "κανονικό" παιχνίδι δεν μπορείς λοιπόν να μπαίνεις στην διαδικασία να γυρνάς να τσεκάρεις ποιος στην έριξε. Και σκέψου την περίπτωση να μην ξερετε και οι 2 ότι είναι blue on blue και όσο ψάχνεστε να δειτε πως και τι, να έρθει αντίπαλος και να βγάλει και τον άλλο! Και ας μην πάμε και στο ρεαλιστικό του πράγματος. Παρόλα αυτά η πλειοψηφία είπε να βγαίνει αυτός που ρίχνει. Δεν συμφωνω και το θεωρώ λάθος.  Και; Μπορώ να βρω να πω χιλια πράγματα αλλά να έχουμε και λίγο λογική. Άλλο η απειρία, άλλο η νοοτροπία παιχνιδιού και άλλο η ροπή στην μανούρα και στο κλεψιμο.

Δεν νομίζω λοιπόν να φταίει κανένας διοργανωτής αν στο θέμα τρόπου βολής το πράγμα είναι λίγο ως πολύ ασαφές και κάπου παράλογο. Θα έφταιγε αν δεν το συζήταγε εκεί, αν ήταν υπεροπτης, αν μεροληπτούσε ή σε κάτι εμφανές έκανε το κορόιδο. Βρίσκω λάθος τον τρόπο που το έγραψε εδώ μέσα το θέμα αλλά νομίζω αυτό λυνόταν εύκολα και καταλήγαμε σε μια πραγματικά εποικοδομητική κουβέντα.
Και το συγκεκριμένο θέμα με τα "ευθυγραμμισμένα σκοπευτικά" δεν ειναι το μόνο θέμα που είναι ασαφές και ιδιαίτερα τώρα πλέον που δεν παίζει η παρέα (δεν το λεω υποτιμητικά) που έγραψε τους κανόνες και ήξερε ο ένας τον άλλον με τον μικρό και ένα υποτυπώδες πλεγμα κανόνων τους κάλυπτε. Πλέον είμαστε πολλοί, κάποιοι παίζουν με άλλη φιλοσοφία και κανόνες οποτε όταν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις πρέπει να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη και να είμαστε όλοι πιο ελαστικοί σε λάθη και παρεξηγήσεις αλλά σε καμία περίπτωση σε εσκεμμένα λανθάνουσες συμπεριφορές.

Για τα υπόλοιπα που έχουν πάρει μορφή προσωπικής επίθεσης εκατερωθεν, καλό είναι να σταματήσουν εδώ γιατί δεν έχουν νόημα.

Σ/Κ έρχεται και ας παει ο καθένας με την παρέα του να παίξει και να περάσει καλά
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #88 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 16:12:22 »
+queef
Επειδη δεν ειμαι εγω που παρεκλινα του θεματος( τυφλη βολη)  ο zinza ο παλιος μας φιλος....αρχισε να κραζει οπως βλεπετε για αλλα θεματα εκτος του παιχνιδιου του...

Η θα σβηστουν ολα απο τον admin.
H μελλοντικα θα τροποποιησω με delete τα παραπανω αναγραφομενα μου.

Εαν ομως ανοιχτει αλλου το συγκεκριμενο θεμα θα κοινοποιησω τα ιδια συμβαντα και χειροτερα και περισσοτερα!

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #89 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 16:52:36 »
καλο ειναι οσοι νεοι δεν γνωριζουν την ομαδα να σταματησουν τα πολλα λογια εδω μεσα της γνωμες και τα παραμυθια οσοι δεν ξερουν κλειστο το στομα οτι εχει ο ζινζα με μας θατο λυσουμε στο μαγαζι η οπου θελει εχει ξεφυγει λεει πολλα και δεν σκαιφτετε.βασιλη σταματα εδω το θεμα γιατι εχεις ξεφυγει τελειος οτι θες παρε με τηλ να βρεθουμε και ασε τα κατινιστικα εδω μεσα.μην λες πολλα λογια γιατι θα καεις κυριολεκτικα στο λεω..οτι θες ελα να τα πουμε αν δεν μας γουσταρεις πες το μας μπροστα μας οχι απο δω μεσα, παιδια ειμαστε ξεκολα αν δεν μας γουσταρεις οκ μακρια,αλλα μην λες πολλα σε παρακαλω γιατι μπορει ο καθε ενας να πει οτι γουσταρει,σταματα εδω και απο αλλα ατομα μηδεν σχολια αν δεν ξερετε κλειστο το στομα εδω μεσα.οποιος εχει προβλημα με  μας να με παρει τηλ να του το λυσω ευχαριστως..τηλ 6987793066......παντα φιλικα....