Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• ..ΤΑΤΤΟΟ.. - Hotel Απογευματινό: 27 Ιουλίου, 2013

Αποστολέας Θέμα: ..ΤΑΤΤΟΟ..27/07/2013 HOTEL ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ  (Αναγνώστηκε 137080 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: ..ΤΑΤΤΟΟ..27/07/2013 HOTEL ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
« Απάντηση #90 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 17:13:53 »
Επειδη η κατασταση εχει ξεφηγει και παραδεχωμαι οτι ξεκατινιαζομαστε,χωρις να εξερω των ευατο μου,δεν θα σηνεχησουμε τη κουβεντα αλλο.

Ολλοι ξερουνε ποιοι ειστε και ποιος ειμαι!

και για να ειμαστε καλα ......................

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #91 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 17:47:11 »

Χωρίς να ζορίσω ιδιαίτερα τη μνήμη μου θυμάμαι αντίστοιχα ατυχή γεγονότα:
1.Γιατί σηκώνουν παιχνίδι χοτέλ από την κυριακή για την άλλη κυριακή.
2. Για κάτι κουτιά που χάθηκαν.
3. Για τον μεντικ-κωλοτούμπα στη Λαμία.
4. Για το βιντεο του επικού τουρνουά.
 Το παράδοξο/λυπηρό είναι ότι οι διενέξεις και οι εκατέρωθεν προσβολές δεν κατέληξαν πουθενά,ούτε βρέθηκε ένας τρίτος να υποστηρίξει μια θέση αν και αναφέρθηκε το όνομά του.Όλα μέλι-γάλα..
Συνοψίζοντας σε κάποιους λείπε η σοβαρότητα και σε κάποιους άλλους λείπει κάτι άλλο.

EDIT:Ορθογραφικό λάθος  :)
« Τελευταία τροποποίηση: 08 Αυγούστου, 2013, 18:53:15 από queef »

Αποσυνδεδεμένος Black Ranger

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
« Απάντηση #92 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 18:51:02 »
οταν εκθετουμε δημοσιος τις αποψεις μας και τη γνωμη μας γενικα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχθουμε και να αναγνωσουμε και τη κριτικη και διαφορετικες αποψεις, εαν καποιοι δεν το επιθυμουν αυτο καλυτερα να μην συμμετεχουν σε αντιπαραθεσεις αποψεων και αν δε το αντεχει καποιος αυτο ας μεινει σιωπηλος απ'το να προσπαθει να σωπασει τη κοινοτητα.

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #93 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 19:04:59 »
οταν εκθετουμε δημοσιος τις αποψεις μας και τη γνωμη μας γενικα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχθουμε και να αναγνωσουμε και τη κριτικη και διαφορετικες αποψεις, εαν καποιοι δεν το επιθυμουν αυτο καλυτερα να μην συμμετεχουν σε αντιπαραθεσεις αποψεων και αν δε το αντεχει καποιος αυτο ας μεινει σιωπηλος απ'το να προσπαθει να σωπασει τη κοινοτητα.
καλο ειναι φιλαρακι μου να αφησεις την κοινοτητα να πεξεις κανα 2 χρονια ακομα airsoft να μαθεις τον κοσμο και να εχεις τα δαχτυλα σου μακρια απο το πληκτρολογιο ειναι αρχη ακομα για σενα μην ασχολεισε εδω μεσα.κοιτα να πεζεις και ασε το μπλα μπλα.ειπα καιπαλι εγω την σχεση μου με το βασιλη ξερω πως θα το αντιμετοπισω...

Αποσυνδεδεμένος Black Ranger

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
« Απάντηση #94 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 19:19:28 »
προσωπικα μιλαω παντα φιλαρακι και το εννοω το φιλαρακι δεν το γραφω ηρονικα δεν εχουμε να χωρισουμε κατι. εμενα προσωπικα παντα δεν θα μου επιτρεψετε να παιξω ουτε 1 ουτε2 χρονια βλεποντας τετοιο κλιμα δεν ειμαι ουτε 20 ουτε 25 ουτε 30 χρονων και στο hobby μου θελω να περναω καλα και δεν διαφημιζεται κατι τετοιο αυτη τη στιγμη. εκει ηθελα να δωσω εμφαση αλλα με παρερμηνευσες και ειμαιι σιγουρος οτι εγινε αυτο, ετσι δεν ειναι?

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #95 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 19:52:47 »
προσωπικα μιλαω παντα φιλαρακι και το εννοω το φιλαρακι δεν το γραφω ηρονικα δεν εχουμε να χωρισουμε κατι. εμενα προσωπικα παντα δεν θα μου επιτρεψετε να παιξω ουτε 1 ουτε2 χρονια βλεποντας τετοιο κλιμα δεν ειμαι ουτε 20 ουτε 25 ουτε 30 χρονων και στο hobby μου θελω να περναω καλα και δεν διαφημιζεται κατι τετοιο αυτη τη στιγμη. εκει ηθελα να δωσω εμφαση αλλα με παρερμηνευσες και ειμαιι σιγουρος οτι εγινε αυτο, ετσι δεν ειναι?
αυτο λεω και συνεχιζεις. περνα καλα στα πεδια οχι εδω μεσα ετσι δεν ειναι.?????

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #96 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 20:50:00 »
.... περνα καλα στα πεδια οχι εδω μεσα ...

δηλαδη ; τι ειναι τωρα αυτο ; απαγορευση ;;;
να μην περναμε καλα εδω μεσα ?
απαγορευεται ???
« Τελευταία τροποποίηση: 08 Αυγούστου, 2013, 21:29:05 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #97 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 21:17:11 »

Τώρα το έπιασες! Αντίθετα με κάπου αλλού που γίνονται φανταστικά σενάρια, σε ασφαλή πεδία και περνάνε υπέροχα με καταπληκτικές φωτογραφίες!  ;)

Επίσης ακριβώς δεν κατάλαβα ποιοι ακριβώς πρέπει να κλείσουν το στόμα και γιατί. Παρακαλώ να γίνει σαφέστερο για να ξέρουμε ώστε να μην επαναλάβουμε το λάθος. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #98 στις: 08 Αυγούστου, 2013, 21:57:07 »
διαβασα λιγο στην αρχη αλλα μετα με επιασε το κεφαλι μ.. ΙΔΕΑ  ,δν το βαζετε το θεμα στις ψηφοφοριες κ οποια γνωμη επικρατηση την κραταμε ..?
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Henno

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #99 στις: 09 Αυγούστου, 2013, 11:58:32 »
Καλημερα σε ολους . Δεν ειχα σκοπο να γραψω κατι στο παρων νημα γιατι δεν ημουν στο συγκεκριμενο παιχνιδι.
Σε γενικες γραμμες με καλυψαν για το θεμα  ΤΥΦΛΗ ΒΟΛΗ οι powerplantmaster , queef , ΕΚΔΡΟΜΟΣ κλπ.

Ομως δεν καταλαβα τα γραφομενα του φιλου spiros.k . Σπυρο απο ποτε καποιος για να πει την γνωμη του πανω σε κατι που ειδε  πρεπει να ειναι παλιος ?
Τι οριζεται σαν  παλιος και νεος σε ενα hobby σαν το δικο μας ? Το μετραει κανεις με τις συμμετοχες στα παιχνιδια , τα αναγραφομμενα ποστ με τι ακριβως ? Γιατι γνωριζουμε ολοι ατομα που καθε Κυριακη επαιζαν και καθε φορα λεγαμε ΄΄παλι αυτοι΄΄ και εχουμε δει ανθρωπους που απο το πρωτο παιχνιδι εδειξαν εξαιρετικο ηθος  και αντιληψη των κανονων. Απο την αλλη εχουμε καποιους που μεχρι χθες δεν ξερανε τι ειναι το airsoft και σημερα δινουν συμβουλες μεσα απο τα  forumς  στους καινουργιους παιχτες .
Αποψη  μου ειναι οτι ολοι εχουν το δικαιωμα να λενε την γνωμη τους αρκει να την βασιζουν σε πραγματικα δεδομενα .
Σκεψου τελος πως θα ηταν το Αirsoft αν καποτε εμεις σου λεγαμε τα ιδια οταν ξεκιναγες  ;)

Φιλικα
Ανεστης .

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #100 στις: 09 Αυγούστου, 2013, 13:44:50 »
καλο ειναι φιλαρακι μου να αφησεις την κοινοτητα να πεξεις κανα 2 χρονια ακομα airsoft να μαθεις τον κοσμο και να εχεις τα δαχτυλα σου μακρια απο το πληκτρολογιο ειναι αρχη ακομα για σενα μην ασχολεισε εδω μεσα.

Τώρα το είδα και ταυτίζομαι απόλυτα με την άποψη του Ανέστη.Δεν θα έπρεπε να υπάρχει λογοκρισία στα φορα,ιδίως από τα ίδια τα μέλη.Εύχομαι λοιπόν να είναι λάθος εκτίμηση και δεν το εννοείς όπως φαίνεται.Διαφορετικά :

Jawohl, Herr Kommandant  ;D

Αποσυνδεδεμένος xristos

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #101 στις: 09 Αυγούστου, 2013, 17:23:49 »
ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΑ "ΠΟΛΕΜΟ" ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ.
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ
ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ κτλ. ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ" ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΩΣ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ(ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ) ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟκτλ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ, ΘΕΣΗ ΒΟΛΗΣ ΚΤΛ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΟ Κ.Ε.Α.Π.  ΣΧ.ΑΛ. ΚΑΙ Ζ Μ.Α.Κ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΩΣΤΗ ΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΝΩΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ! ΜΟΥ ΕΤΟΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ BERISHA ΝΑ ΚΟΒΑΛΑΩ ΕΝΑ MAG 40 ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΝΩ ΚΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ.....
ΤΩΡΑ ΕΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ "ΠΑΛΙΟΥΣ" AIRSOFTER ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΙΚΕ ΟΤΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΕΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ, ΑΛΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΡΧΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ "ΛΙΓΟΣΤΑ" ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΠΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ (ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ) ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 360 ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 400+
ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΛΑΒΑ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΤΗΝΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΛΩΣΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΕΡΑΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ 6981735967
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #102 στις: 09 Αυγούστου, 2013, 20:58:30 »
καλα παλικαρια μου ειμαι κακος εγω, τα λεω χυμα και πειραζουν, και εγω ετσι ελεγα στης αρχες οπως τα γλυκα λογια με σας αλλα που να ξερατε,  εχει ο καιρος θα διξει και θα καταλαβετε οτι το παιχνιδι μας ειναι σκληρο και στο παιχνιδι πανω δεν θελει χαβαλεδες και σαλαρισματα,εκανα φιλους ουυυυυυυ ολοι φιλοι ειναι αρχιδια ειναι λιγοι ειναι φιλοι που πας και πεζεις σωστα..αντε μην σας κουραζω, αλλη κολαμε αλλη δεν κολαμε δεν μπορουμε να γουσταρουμε ο ενας τον αλλον πως θα γινει δεν χρειαζετε να βγαζουμε κακιες εδω μεσα.ας ασχοληθουμε με ποιο σοβαρα προβληματα.παντα φιλικα..... :emoticon-0182-poolparty: