Αποστολέας Θέμα: Αλλαγη σχεδιων  (Αναγνώστηκε 12215 φορές)

Αποσυνδεδεμένος geogun

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Αλλαγη σχεδιων
« στις: 31 Ιουλίου, 2013, 19:11:53 »
Τελικα αποφασισα να προβω στην αγορα ενος pistol και συγκεκριμενα ενος beretta. Προς το παρων διχνω μια προτιμιση στο beretta hfc 90-two full metal. Προτιμω αυτο το οπλο διοτι εχει τη δυνατοτητα πληρως αυτοματης βολης. Οποιος εχει καποιοια εμπειρια ή γνοριζει θα το εκτιμουσα να μου ελεγε δυο λογια ή να μου προτεινε καποιο συγκεκριμενο μοντελο της beretta

Υ.Γ Θελω να δουλευει με τη χρηση αμπουλων CO2

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
Απ: Αλλαγη σχεδιων
« Απάντηση #1 στις: 31 Ιουλίου, 2013, 20:25:22 »
αν εισαι ''μπερετοβιος''  :D  εχε υπ oψην σου κ τη berreta 93r  η οποια λειτουργει με green gas (αλλα δεν υπολοιπεται fps)  κ βολευει κ σε παιχνιδια cqb , επισης ενα glock 18 airsoft gun με λειτουργια  semi/full auto  μπορει να σε ενδιαφερει. το γκλοκακι προσωπικα θα το προτιμουσα ηλεκτρικο για να παιζω απροβληματιστα 
κ το χειμωνα  ;)
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος geogun

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 31 Ιουλίου, 2013, 22:27:40 »
Ευχαριστω για την απαντηση σου
Ο λογος που δεν αναφερομαι καθολου στα ηλεκτρικα παρολο που τα εχω ακομα στο μυαλο μου για το πλεονεκτημα αυτονομιας που διαθετουν ειναι οτι υστερα απο δικο μου ψαξιμο στο internet αλλα και σε τηλεφωνικη συνομιλια με το καταστημα συμπερανα οτι τα fps τους ειναι μειωμενα
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=35
οσο για το beretta που ανεφερες παρολο που ειμαι νεος στο airsoft με διψα για αυτο και  φυσικα οπως καταλαβες αγαπω τα beretta δεν το εχω ξανασυνατησει

Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #3 στις: 01 Αυγούστου, 2013, 10:17:50 »
Καλός ήρθες στην παρέα μας. Πες μας και πέντε πράγματα για εσένα. Από που είσαι, πόσο χρονών είσαι...
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος geogun

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 02 Αυγούστου, 2013, 13:13:50 »
Η καταγωγη μου ειναι απο Παρο και ειμαι 21 ετων. Το airsoft το γνορισα τυχαια απο μια αφιερωση σε ενα περιοδικο και αμεσως εψαξα και εμαθα για αυτο. Αυτα!!!!

Αποσυνδεδεμένος Hilti

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 26 Αυγούστου, 2013, 00:52:36 »
Την αφιέρωση την είδες στο Focus?
Ευτυχισμένος ο άνθρωπος που δεν παγιδεύεται από τη φήμη και την τύχη
Youtube Channel: Hilti Lions