Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• GAME BALL - ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 01 Σεπτεμβρίου, 2013

Αποστολέας Θέμα: GAME-BALL ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 01/Ο9/2013  (Αναγνώστηκε 73032 φορές)

Αποσυνδεδεμένος παναγιωτης

• Δεκανέας
  • *
Απ: GAME-BALL ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 01/Ο9/2013
« Απάντηση #45 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2013, 19:20:57 »
σήμερα θα ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσα για κανένα λόγο να βρώ το σημείο, παρακαλώ πάρα πολύ όταν θα είναι να ξανπάτε στο σημείο αυτό, να με πάρετε και μένα... ευχαριστώ πολύ.   6972 512 403..

ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος obi-wan

• Λοχαγός
  • *
  • Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος
« Απάντηση #46 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2013, 19:23:45 »
Που είναι η μπάλα ΟΕΟ!!! Πολύ ωραίο παιχνίδι ΚΑΙ σήμερα και μπράβο σε όλα τα παιδιά πλην του περιστατικού που ανέφερε ο φίλος Zinja ώπου και έπραξε το αυτονόητο !!  8) :gunfight14:

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #47 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2013, 19:29:18 »
οντας υπο την αιγιδα μιας ομαδος
η οποια εχει ως πρωτο κανονα το fair play
και στην οποια ομαδα εχουμε υπευθυνο ασφαλειας
ο οποιος μπορει να αποβαλει ανευ δευτερου λογου οποιο απο τα μελη της δεν τηρει τους κανονες ασφαλειας ...

ειναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ και ΠΑΡΑΛΟΓΟ
να μην τηρει καποιος τον 1ο κανονα του airsoft.

οταν καποιος δεν φοραει τα γιαλια
τα οποια ειναι το πρωτο πραγμα που αγοραζουμε μαζι με το οπλο
τοτε δεν μπορει να ελεγχει -πιθανον- ουτε και το οπλο ...
τοτε -πιθανον- ειναι επικυνδινος για τον εαυτο του αλλα και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !

και οταν το κακο θα γινει ...
(πιστεψτε με...) θα βρεθει κι ενας δικηγορισκος απο το πουθενα ...
κι ενας δημοσιογραφακος ...
και παει το παιχνιδι μας ...
(αν αυτα νομιζετε οτι συμβαινουν στην σφαιρα της φαντασιας , σας πληροφορω οτι ειναι καθημερινη πραγματικοτητα !)

ΜΠΡΑΒΟ στον ZINJA που -ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ- εβαλε ταξη !

Παράθεση από: zinja
Υ.Γ
ΡΕ βαμπιρε,μηπως λεω μηπως σου αλλαξα τα παιτρελεα ρε φιλε σημερα?

ΑΓΑΠΗΤΕ....
εχω να πω μονο οτι η επιθεση σας διηρκεσε μιαμιση ωρα κι εμεις σας σκισαμε σε 25 λεπτα ....
... ΧΑ !
« Τελευταία τροποποίηση: 01 Σεπτεμβρίου, 2013, 19:33:03 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος Drifter

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #48 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2013, 19:45:51 »
Πες τα Βαμπίρ! Τους ρουφήξαμε  το αίμα!
Αυτή δεν ήταν επίθεση, πορεία συνταξιούχων ήταν!
:P:P:P:P:P:P
Αλλά άντε, είστε καλά παιδιά και σας συγχωρούμε!!!
Και εις άλλα με υγείαν!

Αποσυνδεδεμένος sticker

• Ταγματάρχης
  • *
  • sticker
« Απάντηση #49 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2013, 20:01:15 »
ολα καλα και απο την ομαδα Loners και πηγαμε και παιξαμε και γελασαμε και περασαμε ολοι καλα και αυτην την κυριακη μας Τωρα οσο για τα θεματα ασφαλειας δεν υπαρχη κατι να πω συμφωνω με τους φιλους ποιο πανω , εξαλου αυτα ειναι που μεχρι σημερα μας κανει  το παιχνιδι μας ειναι οσο μπορουμε καλο και ασφαλες τα θεματα ασφαλειας και τα λεμε και τα ξανα λεμε να τα ακουνε και νεοι παιχτες και παλοιοι παιχτες. ευτυχος ολα καλα και το προλαβαμε .Ειναι ενα θεμα με τα φθηνα γυαλια ομως, που σαν συμβουλη για τους νεους παιχτες ειναι οτι αν ξεκινας  τωρα το airsoft και πας να παρεις το 1ο σου οπλο  καλο ειναι να παρεις απο την αρχη και ενα καλο ζευγαρι γυαλια για να μην εχεις τα προβληματα θαμποματος το παιχνιδι κατι που λιγο πολυ το εχουμε συναντηση ολοι μας και τα γυαλια των 10 ευρω και 12 ειναι μια προσορινη λυση . Αυτα για τωρα καλη εβδομαδα και περιμενουμε φωτο . Μπραβω μας για το καλο παιχνιδι και Μπραβω και στον zinja και την ομαδα του.

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #50 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2013, 20:42:30 »
Καλησπερα κι απο εμενα. Μια χαρα το σημερινο παιχνιδι, μιας και ειχα αρκετο καιρο να παιξω το ευχαριστιθηκα διπλα. Ωραιος κοσμος και αρκετος χαβαλες. Στο περιστατικο λοιπον, ενα μπραβο για τον Βασιλη που εσωσε το παλικαρι με το που το εδιωξε απο το παιχνιδι. Η διοργανωση και η αποβολη παιχτων για θεματα ασφαλειας ειναι επιτακτικη πρωτιστως για τον ιδιο τον παιχτη και μετα για ολους τους αλλους. Και καλυτερα να παθουμε με το να μας διωξουν απο ενα παιχνιδι παρα να παθουμε τιποτα σοβαρο για να μαθουμε....

Υ.Γ Το ρεμαλι ειναι σαν το νουνου .....γαλατα υπαρχουν πολλα...

Αποσυνδεδεμένος Black Ranger

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
« Απάντηση #51 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2013, 21:10:40 »
καλως τα παιδια....... καλως τα 3-0.....χαχαχαχαχαχχαα μαθε μπαλιτσα αγορι μου και ολα τα σχετικα. καλα εσυ αγορι μου και με hop up tokio να σουταρεις καριερα δε κανεις!!!!!! :D hit ;D περασαμε παρα πολυ ωραια ριξαμε πολυ μπιλια το ευχαριστηθηκαμε ολοι και το σεναριο βγηκε παρα πολυ καλα. α ρε βαμπιρε παλι καλα που ησουν και εσυ με τη κοκκινη ομαδα γιατι αλλιως τι θα κανανε respect ηγετη  ;D ;D ;D εισαι θεος αγορι μου μου κανεις δε μπορει να καταλαβει ολη τη βρωμικη δουλεια εσυ τι κανεις αλλα δε σε καρφωνω ξερεις εσυ τι κανεις θα καταλαβουν με το καιρο δε ξερουν ακομα ασε το zinja να λεει!!!και τωρα που ειπα zinja ορθως επραξε ως διοργανωτης γιατι για σκεψου να μην το ειχε καταλαβει ο απεναντι οτι ο αλλος εβγαλε τα γυαλια και να εριχνε και απ'οτι ειδαμε ολοι επεσε πολυ μπιλια σκεψου λοιπον να τις ετρωγε και τωρα αντι να γραφουμε στο forum να δινουμε καταθεσεις γιατι μη μου πει κανεις πως οι οικογενεια του παθοντα δε θα κυνηγουσε το θεμα και μη μου πει κανεις πως δε θα χτυπαγε και σοβαρα γιατι τα δικα μου γυαλια ραγισανε απο hit που εφαγα τα φθηνα που λεει και ο συμπαιχτης αλλα για σκεψου να μην φορας!!!!!! και απο την αλλη αν συμβει κατι τετοιο για ποσο καιρο θα ξενερωσει αρκετους ενα τετοιο ατυχημα ποσοι θα εγκαταλειψουν και ποσο ο διοργανωτης θα τρεχει και δε θα φτανει!! για να μη κουρασω αλλο καλα εκανε και μπραβο του που δε το αφησε να περασει ετσι με καμια παρατηρηση και αλλα τετοια μπλα μπλα γιατι ολοι μας οφειλουμε να λειτουργουμε κατω απο καποιους κανονες που δε βγηκαν ετσι στη τυχη ουτε για πλακα ειναι κανονες ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και δεν πρεπει να υπαρχει καμια ανοχη.!!!!. μπραβο σε ολους μας περασαμε μια πολυ ομορφη κυριακη παιξαμε ενα πολυ ωραιο game με εκρηξεις αδρεναλινης με εντασεις με γελια με τα ολα του. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ.
[ρε hilti ποσες γεμιστηρες αδειασες για να με κρατησεις εκει στη γωνια τοση ωρα??? φαντασου μεγαλωσες το παραθυρο πασα μου και μου πετυχες και το οπλο με το πιστολι εμεινα απο αεριο ελεος θα παρω και σφεντονα μαζι μου στο επομενο, αφου ελεγα στο αλλον διπλα μου (να αρχισω να του πεταω μπιλιες με τα χερια και λιωναμε στο γελιο)......!!!!!!!!]

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #52 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2013, 22:20:16 »
Παράθεση από: Black Ranger
.... α ρε βαμπιρε παλι καλα που ησουν και εσυ με τη κοκκινη ομαδα γιατι αλλιως τι θα κανανε ..........
....... κανεις δε μπορει να καταλαβει , ολη τη βρωμικη δουλεια εσυ την κανεις ........
.........ξερεις εσυ τι κανεις , θα καταλαβουν με το καιρο .....  ασε το zinja να λεει!!! ........

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ?
κι επειτα με ρωτανε τι σημαινει το σημα του BOMBER που εχω στο χερι μου .....
καποιος πρεπει να τα κανει λιγο μπουρδελο για να νικησουμε ...

... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος sticker

• Ταγματάρχης
  • *
  • sticker
« Απάντηση #53 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2013, 23:17:30 »
το 3-0 παντος πολυ καλο αρε καναμε και το παιχνιδι ποιο γρηγορο ατσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ μπραβω στα παιδια της μπλε ομαδας zinjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oyoyoyoy που ειναι η μπαλα οε

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #54 στις: 01 Σεπτεμβρίου, 2013, 23:41:53 »
τα δικα μου γυαλια ραγισανε απο hit που εφαγα τα φθηνα που λεει και ο συμπαιχτης αλλα για σκεψου να μην φορας!!!!!!

Διαβάζοντας το θα ήθελα να τονίσω ότι τα γυαλιά είναι το μόνο αξεσουαρ που δεν πρέπει να γίνονται εκπτώσεις.Φυσικά και δεν είναι μομφή στον παραπάνω,απλά καλό θα ήταν να έχουμε υπ'όψιν κάποια στιγμή όλοι να πάρουμε κάτι καλύτερο και να μην ρισκάρουμε τα μάτια μας!Κάποιοι παλιοι μπορεί να θυμούνται τα 2 περιστατικά στο χοτελ που στο ένα το ΒΒ πέρασε μέσα από την προστασία του προσώπου μέσα από τα γυαλιά και το άλλο που βιοδιασπώμενο ΒΒ πέρασε μέσα από σίτα!

Αποσυνδεδεμένος pachanga

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #55 στις: 02 Σεπτεμβρίου, 2013, 10:04:30 »
τον ρουφηξαμε ολον τον κεφτε ΧΤΕΣ!!! (headbang)
ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΑΝ ΚΟΜΜΩΤΗΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος NITROX

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #56 στις: 02 Σεπτεμβρίου, 2013, 10:47:38 »
Ωραία περάσαμε γελάσαμε και ευτυχώς δεν κλάψαμε το προλάβαμε από την πρώτη στιγμή , προχωράμε τώρα μπροστά και έχοντας τα μάτια μας δεκατέσσερα όλοι , ξεκινώντας πρώτα  από τον εαυτό μας .  :D :D 8) 8) 8)   

Αποσυνδεδεμένος sticker

• Ταγματάρχης
  • *
  • sticker
« Απάντηση #57 στις: 02 Σεπτεμβρίου, 2013, 12:53:14 »
Ειναι μερος του σωστου fair play (παιχτη) παντος και αυτο!

Αποσυνδεδεμένος Blue Shark

• Υπολοχαγός
  • *
  • Ό,τι δεν λύεται κόπτεται.
« Απάντηση #58 στις: 02 Σεπτεμβρίου, 2013, 20:06:56 »
Ψψψψττ.. άι φόρ.. νομίζω ότι θελουμε λίγο συντονισμό - συγχρονισμό ε;
 Μόνο μέσα από σκληρή εκπαίδευση θα καταφέρουμε -κάποτε- να επιτύχουμε ένα υψηλό επίπεδο συνεργασίας (μπας και κάνουμε κανένα χιτ της προκοπής δηλαδή)
  Μέχρι τότε I-4 όνομα και πράγμα!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Blue Shark

• Υπολοχαγός
  • *
  • Ό,τι δεν λύεται κόπτεται.
« Απάντηση #59 στις: 02 Σεπτεμβρίου, 2013, 20:08:43 »
Δηλαδή αν και δεν παίζω πολύ καιρό τόσο γρήγορα και τόσες πολλές φορές δεν έχω "ματαξαναβγεί"!!