Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• BILLY - ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ: 15 Σεπτεμβρίου, 2013

Αποστολέας Θέμα: <<BILLY>>ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ 15/09/2013  (Αναγνώστηκε 56873 φορές)

Αποσυνδεδεμένος obi-wan

• Λοχαγός
  • *
  • Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος
Απ: <<BILLY>>ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ 15/09/2013
« Απάντηση #30 στις: 15 Σεπτεμβρίου, 2013, 22:47:16 »
Θα συμφωνησω και εγω με τους προηγουμενους. Λιγο πιο καλη οριοθετηση του πεδιου θα βοηθουσε στο να μην υπαρχουν μπερδεματα.
Κατα τα αλλα βεβαια και παλι περασαμε πολυ καλα!!! :) :)

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
« Απάντηση #31 στις: 16 Σεπτεμβρίου, 2013, 10:24:10 »
Ωραίο το παιχνίδι και σήμερα, πολλές συμμετοχές και τρέξιμο.
Θέλω να κάνω μερικές παρατηρήσεις, όχι για κράξιμο, αλλά για βελτίωση των επόμενων παιχνιδιών.

• Πιστεύω ότι ο διοργανωτής / διαιτητής, χρειάζεται έναν τηλεβόα. Για να μην του βγαίνει η φωνή αλλά και για να τον ακούνε καλύτερα όλοι οι παίκτες, με ασύρματο, χωρίς ασύρματο, κοντά και μακριά…

OYTE ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΑΜΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΒΟΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ 10 DEPON ΕΚΑΣΤΟΣ ΜΕΤΑ  >:( >:(

• Το μπαμ πρέπει να επεξηγηθεί καλύτερα. Σε αυτό μάλλον υπάρχει διαφορετική αντίληψη από παίκτη σε παίκτη. Είδα ένα συμβάν που ο άλλος έκανε μπαμ σε 3 άτομα ταυτόχρονα. Μπορεί όντως να μην τον είχανε δει, αλλά βρισκόμενοι στο δάσος και από εμπρός τους, υπάρχει η πιθανότητα να προλάβει τουλάχιστον ένας από τους τρεις να κρυφτεί, όχι μπαμ και στους τρεις και τελειώσαμε. Είναι και οι θάμνοι, μερικές φορές οι μπάλες δεν περνάνε τους θάμνους, απορώ  γιατί δεν τους έριξε και τους είπε μπαμ. Δεν τους βγήκε από την πλάτη στην τελική…

εχω παιξει χιλιαδες παιχνιδια και πιστεψε με ΠΑΝΤΑ το ιδιο λεμε για το μπαμ ....δυστυχως ειναι ενας κανονας ο οποιος δεν τον εχει καταλαβει σχεδον κανενας γιατι δεν θελει να τον καταλαβει... ΜΠΑΜ ειναι ενας με εναν οχι ενας με 2,3,4 και τα λοιπα αρα ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΙς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑς ΔΕΝ ΚΑΝΕΙς ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΠΑΜ, ΑΠΛΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΛΛΙΩς ΒΓΑΙΝΕΙς ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥς ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙς ΣΤΙς ΑΡΒΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ)

.
[/list]
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
« Απάντηση #32 στις: 16 Σεπτεμβρίου, 2013, 10:31:39 »
κατι ακομα...  επειδη εχουμε μαθει μετα τα παιχνιδια να βγαινουμε και να κραζουμε αθανατους,και γενικα παιχτες που καναν οτι τους κατεβαινει εγω προσωπικα θα κανω το ακριβως αντιθετο διοτι πρεπει επιτελους να επαινουμε αυτους που κανουν το χομπυ μας καλυτερο...

δεν εχω παραπονο απο κανενα παιχτη στο χθεσινο παιχνιδι , μπραβο σε παιδια που παιξανε το πρωτοη το δευτερο παιχνιδι τους και ηταν παρα πολυ σωστοι, αλλα ενα παρα πολυ μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα στους LEGION οι οποιοι οχι απλα παιξανε οπως ακριβως επρεπε αλλα βγαινανε ακομα και στην υποψια οτι κατι τους χτυπησε..

αυτο δεν σημαινει οτι και οι υπολοιποι δεν το κανανε απλα αυτους ειχα απεναντι μου εγω αρα για αυτους μπορω να πω.
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Σεπτεμβρίου, 2013, 10:34:26 από yiannisM »
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #33 στις: 16 Σεπτεμβρίου, 2013, 10:39:28 »
ΓΕΝΙΚΑ

α) απ οσο γνωριζω ''μπαμ'' σε τρεις παικτες ταυυτοχρονα δεν γινεται με την καμμια . αν τους βρεις ''απροετοιμαστους'' τους ριχνεις με το ρισκο καποιος να προλαβει να αναποδωσει.

β) μερικοι πρεπει να διαβαζουν τους κανονες του παιχνιδιου πριν παιξουν , πχ εκανα bleed out  κ παικτες της αντιπαλης ομαδος  εκραζαν γιατι μετα τα 5 λεπτα εφυγα για regen κ  γιατι δεν περιμενα κανα μισαωρο  να ερθει καποιος να μ βαλει επιδεσμο , κ για αλλες περιπτωσεις οπως αναφερε  ο vampiros π.χ

Γ)μ εκαναν hit ,ακινητιποιηθηκα φωναζοντας '' medic'' με το χερακι σηκωμενο αλλα μερικοι εκ των αντιπαλων μ ριχνανε ακομη , (μερικες με πηραν κ στο κεφαλι) , εκνευριστηκα αλλα  ΔΕΝ επιασα ''διαλογο''  OYTE EKANA ''ΣΚΗΝΗ'' ΓΙΑΤΙ ?  ΔΙΟΤΗ ΗΜΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΘΑΜΝΟ ΟΠΟΤΕ Κ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΛΑ , για οποιον αντιπαλο ερχοταν εκεινη τη στιγμη ημουν απλα μια σκια πισω απο το θαμνο  , συμβαινουν κ αυτα σε παιχνιδια woodland οποτε καλο ειναι να το εχουμε στο πισω μερος του μυαλου  μας οποτε ξαναπαιξουμε σε δασικη εκταση. οσο προσεκτικοι κ να ειμαστε μπορει καποια στιγμη να κανουμε λαθος ειτε εμεις ειτε οι αλλοι.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ

μ φαινεται εγινε εμφανες οτι ηθελε παρισσοτερο οργανωση κ προετοιμασια  το παιχνιδη, διοτι ηταν woodland με αρκετα ατομα . ορισμενα απο τα λαθη (επικοινωνιες , εμπεδωση κανονων, κ.α ) πιστευω οτι τα εχουμε συναντηση λιγο πολυ ολοι μας σε παιχνιδια τετοιου τυπου (κατα τη γνωμη μου), οποτε κ ειναι αναμενομενα σε οποιοδηποτε σεναριο.
 κατα τη γνωμη μου (παντα) ηθελε πιο πολυ δουλεια το θεμα προετοιμασια  κ το θεμα οργανωση . καταλαβαινω ομως οτι πολλες φορες κατι που θεωρητικα φαινεται απλο στην εκτελεση δν βγαινει παντα οπως το θελουμε . ειμαι ομως ΣΙΓΟΥΡΟΣ  οτι το επομενο game του φιλου zinja θα ειναι σιγουρα καλυτερο κ δηλωνω συμμετοχη απο τωρα   :o

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

το παιχνιδη το καταευχαριστηθηκα , ειδικα μεχρι να βγαλουμε τον πρωτο αρχηγο εκτος,
μετα .. οι ''μπλε'' αντεληφθησαν την κρισημοτητα της καταστασης κ επελεξαν να την 'κανουν'  :emoticon-0180-bug:   με ελαφρια βηματακια  ;D  ;D  ;D κ  τηρωντας σιγη ασυρματου καθως η επιθεση δεν 'παιζοταν'
 :gunfight23:

να ευχαριστησω το γιαννη π βρηκε το pmr, μου καθως κ τους ''αδεσποτους''   :D  :D συμπαικτες για την συνεργασια , χαρηκα παιδια τα ξαναλεμε στο επομενο.
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος DECKER

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #34 στις: 16 Σεπτεμβρίου, 2013, 16:06:04 »
να πω και εγω με τη σηρα μου για το πεχνιδη ,ξεκινισε καλα αλα αυτο με τουσ αρχιγουσ δεν εβγενε 10 ανθροποι ιχαν τον αρχιγο στο στοχο τουσ και περιμεναν ποτε θα ερθουν ι σναιπερ ,εντομεταξη ο αρχηγοσ εγινε μπουχοσ μαλον  αθλητησ πρεπει να εινε εφηγε με 200 χαχαχαχαχα , ι κακομιρι ι σναιπερ με αυτα που φοραγαν που να τρεξουν ,μαλον επρεπε να μπορουν ολει να το χτιπισουν ,το παλικαρι που ειχε σικοσι το χερι πισο απο το θαμνο καλα εκανε και δεν εκνεβριστικε αυτο δειχνη καλο πεχτη, αλα ρε πεδια φοναζε ο ανθροποσ εξο ποσεσ φορεσ ,τα στρατοπεδα οταν κανουμε κατι τετιο ξανα σε κτιρια να εινε, και δε μιλω για τα κλασικα κτιρια ,εχι σκορπισμενα και αλα στο δασοσ ,ολα τα πεδια και ι ομαδεσ αψογεσ, ιδροσαμε να φευγει και κανενα κιλο, ευχαριστουμε τη διοργανοση παμε για το επομενο ,αγνοειστε  τα ορθογραφικα λαθη θα ξεχασετε και αυτα που ξερετε ,αγαπιομαστε που λεη και καπιοσ

Αποσυνδεδεμένος HAROS

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • HAROS
« Απάντηση #35 στις: 16 Σεπτεμβρίου, 2013, 18:10:54 »
οι φωτο θα ανεβουνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????

ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ

Αποσυνδεδεμένος VGS

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #36 στις: 16 Σεπτεμβρίου, 2013, 19:55:51 »
                            200αρι τρογωντας μπιλιες απ'ολους όσους ήτανε εκεί κ με κυνήγι μετά,  (χαχαχα)
                              Φτιάχνοντας ένα σκηνικό που εμένα κ το φίλο που με προστάτευε μας
                              Χάρισε πολύ γέλιο, που μάλλον εκτός από τη διαδικασία του παιχνιδιού
                             Ισως ειναι αυτό που ζητάμε περισσότερο,   Να περάσουμε καλά και να γελάσουμε.

Αλλο ένα καλό παιχνίδι τελείωσε,ένα άλλο καλό πρέπει να οργανώσουμε.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #37 στις: 16 Σεπτεμβρίου, 2013, 20:41:24 »
                          ................ένα σκηνικό που εμένα κ το φίλο που με προστάτευε..............

εννοεις τον Black Ranger ?
xaxa
φιλε , αυτο το σηματακι με την βομβα στο μπρατσο του το εχεις προσεξει ?

ο τυπος ειναι "bomber" ... δεν ειναι Ι4 ....

guner

... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος Black Ranger

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
« Απάντηση #38 στις: 16 Σεπτεμβρίου, 2013, 21:26:10 »
συμφωνω με τις παρατηρησεις των συμπαιχτων αλλα πιστευω πως μπορουν να διορθωνουν ολα προς ικανοποιηση απαντων.
εγω παντως οπως περιεγραψε και ο αρχηγος που επρεπε να προστατευσω το καταευχαριστηθηκα και το απολαυσα πραγματικα
η στιγμη αυτη του παιχνιδιου ηταν ολα τα λεφτα. δεν εχω λογια να περιγραψω το πως μας κοιταγανε και μειναμε ολοι αγαλματα
πραγματικα μια καμερα θα ηταν ιδανικη δε περιγραφεται το σκηνικο

Αποσυνδεδεμένος Black Ranger

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
« Απάντηση #39 στις: 16 Σεπτεμβρίου, 2013, 21:29:30 »
φιλε μου vampire εσυ φορας οριζοντιος τη bomb εγω καθετα γιατι σκαω σαν βομβα στα πεδια και κανω πανικο χαχαχαχαχαχαχα
κοστιζει πολυ η μεταγραφη μου δε νομιζω το κασε μου ειναι απλισιαστο χαχαχαχαχχα.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #40 στις: 16 Σεπτεμβρίου, 2013, 22:37:10 »
φιλε μου vampire εσυ φορας οριζοντιος τη bomb εγω καθετα γιατι σκαω σαν βομβα στα πεδια και κανω πανικο χαχαχαχαχαχαχα
κοστιζει πολυ η μεταγραφη μου δε νομιζω το κασε μου ειναι απλισιαστο χαχαχαχαχχα.

εν καιρω θα σου εξηγησω και την διαφορα του "οριζοντιως" απο το "καθετως" ...  ;)

... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #41 στις: 17 Σεπτεμβρίου, 2013, 13:43:56 »
(Α)

ΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ;)
ΟΛΛΟΙ ΜΑ ΟΛΛΟΙ ακολουθησατε τις προινες μου φωνες για την μετρηση των οπλων,
και καταφεραμε 80+ατομα να τελειωσουμε σε ΜΙΣΗ ΩΡΑ!(στην ωρα μας διλαδη). ;)

(Β)

ΣΤΟ brifink κυριοι για να κανουμε γρηρορα τη μετρηση των ατομων (αμυνα)-(επιθεση)μεχρι και που στηχηθηκαμε. ;)
ειπαμε οχι μονο τους κανονες ολλοι μαζι ,αλλα και με (επιδιξη)προς ολλους.και ολα αυτα σε ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ(στην ωρα μας διλαδη). ;)

brifink---ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΙ

Και αυτοι με τη σειρα τους,εδωσαν τις καταληλες εντολες στους αρχηγους των ομαδων τους,ωστε να γινει η διεκπερεωσει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο παιχνιδι ολα κατα βαση κυλησαν παρα πολλυ καλα!
ΜΑΧΕΣ ΟΜΗΡΗΚΕΣ
ΓΕΛΙΟ......!!!!!!!!!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....!!!!!!!!
ΙΝΤΡΙΚΕΣ.....!!!
ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΟ....!!
FAIR-PLAY......!!!!!!!ειδα καμποσα,συχαριτιρια κυριοι

ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ---->ΑΝΦΙΡΟΠΟ ;D ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΕΟ ;) :D

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ!!!!!!!!!!! ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ

Υ.Γ

ΡΕ ΒΑΜΠΙΡΕ  να σε ρωτησω ρε φιλε?επιθεση δεν εισουνα?εγω ρε φιλε σε πετηχα σε ενα θαμνο καβατζομενο.....!χαχαχαχα ;D :) :) :)

Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #42 στις: 17 Σεπτεμβρίου, 2013, 16:20:25 »
Παράθεση από: zinja
ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ---->ΑΝΦΙΡΟΠΟ . ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ...

...

Υ.Γ
ΡΕ ΒΑΜΠΙΡΕ  να σε ρωτησω ρε φιλε?επιθεση δεν εισουνα?εγω ρε φιλε σε πετηχα σε ενα θαμνο καβατζομενο.....!

το ποιος ειναι νικητης δεν ειναι "ΑΝΦΙΡΟΠΟ" ...
μαλλον εσυ εισαι ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΣ !
την αλλη φορα θα φερω και γιατρο μαζι μου .....

Υ.Γ.
αν δεν με ειδες εσυ θα πει οτι
1. η παραλλαγη GREEK LIZARD δουλευει !
2. δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ hit
3. καβατζωνομαι καλυτερα απο εσενα
4. κινουμαι σε ολο το πεδιο χωρις να με εχεις παρει χαμπαρι
5. οτι θα την "φας" και θα αναρωτιεσαι απο που σου ηρθε

και 6. με ειδες οταν ΕΓΩ ηθελα να με δεις
χαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αγαπιομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

« Τελευταία τροποποίηση: 17 Σεπτεμβρίου, 2013, 16:36:09 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος krane1990

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #43 στις: 17 Σεπτεμβρίου, 2013, 17:58:00 »
Τις φωτογραφειες ρε παιδια  :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty:

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #44 στις: 17 Σεπτεμβρίου, 2013, 18:06:03 »
Τις φωτογραφειες ρε παιδια  :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty:

σε μιση ωρα θα ειναι μεσα,,,,!!!! :D ;) :D

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.