ΓΕΝΙΚΑ
α) απ οσο γνωριζω ''μπαμ'' σε τρεις παικτες ταυυτοχρονα δεν γινεται με την καμμια . αν τους βρεις ''απροετοιμαστους'' τους ριχνεις με το ρισκο καποιος να προλαβει να αναποδωσει.
β) μερικοι πρεπει να διαβαζουν τους κανονες του παιχνιδιου πριν παιξουν , πχ εκανα bleed out κ παικτες της αντιπαλης ομαδος εκραζαν γιατι μετα τα 5 λεπτα εφυγα για regen κ γιατι δεν περιμενα κανα μισαωρο να ερθει καποιος να μ βαλει επιδεσμο , κ για αλλες περιπτωσεις οπως αναφερε ο vampiros π.χ
Γ)μ εκαναν

,ακινητιποιηθηκα φωναζοντας '' medic'' με το χερακι σηκωμενο αλλα μερικοι εκ των αντιπαλων μ ριχνανε ακομη , (μερικες με πηραν κ στο κεφαλι) , εκνευριστηκα αλλα ΔΕΝ επιασα ''διαλογο'' OYTE EKANA ''ΣΚΗΝΗ'' ΓΙΑΤΙ ? ΔΙΟΤΗ ΗΜΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΘΑΜΝΟ ΟΠΟΤΕ Κ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΛΑ , για οποιον αντιπαλο ερχοταν εκεινη τη στιγμη ημουν απλα μια σκια πισω απο το θαμνο , συμβαινουν κ αυτα σε παιχνιδια woodland οποτε καλο ειναι να το εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οποτε ξαναπαιξουμε σε δασικη εκταση. οσο προσεκτικοι κ να ειμαστε μπορει καποια στιγμη να κανουμε λαθος ειτε εμεις ειτε οι αλλοι.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ
μ φαινεται εγινε εμφανες οτι ηθελε παρισσοτερο οργανωση κ προετοιμασια το παιχνιδη, διοτι ηταν woodland με αρκετα ατομα . ορισμενα απο τα λαθη (επικοινωνιες , εμπεδωση κανονων, κ.α ) πιστευω οτι τα εχουμε συναντηση λιγο πολυ ολοι μας σε παιχνιδια τετοιου τυπου (κατα τη γνωμη μου), οποτε κ ειναι αναμενομενα σε οποιοδηποτε σεναριο.
κατα τη γνωμη μου (παντα) ηθελε πιο πολυ δουλεια το θεμα προετοιμασια κ το θεμα οργανωση . καταλαβαινω ομως οτι πολλες φορες κατι που θεωρητικα φαινεται απλο στην εκτελεση δν βγαινει παντα οπως το θελουμε . ειμαι ομως ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι το επομενο game του φιλου zinja θα ειναι σιγουρα καλυτερο κ δηλωνω συμμετοχη απο τωρα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
το παιχνιδη το
καταευχαριστηθηκα , ειδικα μεχρι να βγαλουμε τον πρωτο αρχηγο εκτος,
μετα .. οι ''μπλε'' αντεληφθησαν την κρισημοτητα της καταστασης κ επελεξαν να την 'κανουν'

με ελαφρια βηματακια

κ τηρωντας σιγη ασυρματου καθως η επιθεση δεν 'παιζοταν'
να ευχαριστησω το γιαννη π βρηκε το pmr, μου καθως κ τους ''αδεσποτους''

συμπαικτες για την συνεργασια , χαρηκα παιδια τα ξαναλεμε στο επομενο.