ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΛΟΙΤΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ 
Ολλοι μα ολλοι σχεδον ητανε στην ωρα τους.οι μετρησεις στην ωρα τους,οπως και το brefink!
Aυτοι που οριστηκαν αρχηγοι ομαδων και υπευθηνοι,στην αμηνα και στην επιθεση,διεκπερεωσαν αψογα τις
εντολες που τους δωθηκαν!
απολητο fair-play απο ολλουςvampirosπαει το κωλαρακι του django ......
sorry ρε φιλε ....
Zinja <<<<<ρε φιλε αλλα εμαθα εγω...οτι λεει πως τηναχτης πανω σε ενα δεντρο με το που την εφαγες στο ποπουδακι!!!!!!!!!!!!!χαχαχα>>
DECKERkalo pexnidi simera apo oloys toys pextes perasame orea ,zinza pexe kai kanena ktirio, agapiomaste opos les xaxaxa
Zinja <<<ενοεις στα μεταλλια?>>>>
stickerαπο την ομαδα Loners ολα καλα οπως το περιμεναμε αλλωστε αφου τα παιχνιδια του φιλου μας του zinja ειναι παντα καλαααααααα, η αμυνα μας και η συνεργασια των ομαδων ηταν πολυ καλη, μας εκανε και καλο καιρο ,αλλα μας επρηξε με το μοναδικο του σλογκαν ¨αγαπιομαστε ¨

Μπραβω στην διωργανωση και περιμενουμε το επομενο καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι και νομιζω οτι για αλλη μια φορα δεν ηπηρξε κανεις χαμενος φυγαμε ολοι κερδισμενη και φιλοι. (θα βρω τροπο να ανεβασω μερικες φωτο)
Zinja <<<<ευχαριστω για τη συμμετοχη,να ειστε καλα!εσεις κανετε τα καλα παιχνιδια φιλε μου!ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕΕΕ!χχαχααχχαχα>>>>>
Fox HunterΚαλή εβδομάδα σε όλους!!!
Εκ μέρους τις ΟΠΛΟΝ - Λ.Α.Ν.Π (Λέσχη Αεροσφαίρισης Νοτίων Προαστίων) ευχαριστούμε θερμά ton Ζinja και τους διοργανωτές του << TORNADO MISSION >> στα Μεταλλεία (Woodland) 06/10/2013 για την εξαιρετική διοργάνωση και τήρηση των κανόνων ασφαλείας , όπως επίσης για το άψογο και fare play του παιχνιδιού.
Τα μέλη μας πέρασαν συναρπαστικά και θα είμαστε παρόντες σε κάθε διοργάνωση σας.
Zinja <<<<ευχαριστιομαστεεεεεεεε αγαποιομαστε!αψογοι ειστε κυριοι!!!!!!τα συχαρητιρια σε εσας>>>>>>
Satsok74Εμεις ΔΕΝ περασαμε ωραια

Ο Zinja μας εβγαλε τον φουσκοτώ ΔΡΑΚΟ μας εκτος λόγω φόβου ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Και σαν να μην εφτανε αυτο μας "πουλησε" στο 3ο Game και μας εστειλε στην ομαδα της επιθεσης

Και μπερδευτηκαμε με τον Jungo ....

Τελικα υπάρχει ... ΠΑΡΑΓΓΑΑΑΑΑΑΑΑ
χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ZINJA<<<<ΑΧΧΧΧΧΧΧ εχετε δικιο παιδεια μου συγνωμη δε θα το ξανακανω!τωρα ειδικα που εμαθα ποια ειναι και οι γιωτα σας!χεχε
αφου εχω και σημα σας!παραγκα?ποια παραγκα?εγω δε ξερω τιποτααααααααα!χααχχα>>>>>
powerplantmasterAπό πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες στην επίθεση για την συνεργασία που είχαμε.
Καλό σεναριάκι, σαν ομάδα και προσωπικάδεν αντιμετώπισαμε κάποιο περιστατικό un-fair. Παρόλα αυτα καταγγέλω και εγώ τον παραγκάρχη Zinja διοτι:
α) Εδωσε τα περιβραχιόνια στην επίθεση γιατί ήξερε ότι πως θα μας έβλεπε μονο όταν του πέρναμε τα κουτιά,
β) Έδωσε λάθος χάρτη αρχικά για την πρώτη βάση και αποπροσανατόλισει την επίθεση και να γλυτώσει το "καλώς τα παιδιά 3-0",
γ) Μας παρενοχλούσε σεξουαλικά από το PMR,
δ) Στο τελευταίο επεισόδιο μείωσε τον χρόνο απο 45' σε 35' προκειμένου να σωθει και να μην χάσει και άλλο σώβρακο
Κατόπιν των ανωτέρω θα σε καταγγείλουμε στην UEFA, FIFA και στην Δίκη της Δευτέρας!
ZINJAΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑ?ΜΜΜΜΜ
Καταρχην ---->επρεπε να φωρατε ολοι το κοκκινο και οχι το μπλε που δεν φαινοτανε!ειπαμε να κανουμε σωστη δουλεια

ο λαθος χαρτης,,,,,ναι ΣΤΗ ΠΗΡΑ Ο ZINJA

Ποσο μου αρεσει η σεξουλακη παρενοχλιση απο το PMR!

ΑΑΑΑΑΑ εδω σε σηκωνω κουβενατα?ειχατε πεθανει οι μισοι απο την επιθεση και τη θα καταφερνατε ,αφου τελικα οι i-4
σας φαγανε απο πισω!!!!!!α να λεμε του στραβου το δικιο!χαχαχαχα
ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΤΕ?
ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΚΟΤΩΝΩΜΑΣΤΕΥ.ΓΡΕ VAMPIRE ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΚΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αυτο θα ηποστοιρηξω στο λαικο δυκαστηριο