Αποστολέας Θέμα: ICS or G&G ?  (Αναγνώστηκε 13725 φορές)

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
ICS or G&G ?
« στις: 29 Σεπτεμβρίου, 2013, 22:22:16 »
ποια αιτερια προτεινετε .. σκευτομαι να παρω η το MX5 A3 της ICS η το cr 16 ths G&G ποιο προτείνεται εσεις ρε παίδες ? αυτη την στιγμη δνε έχω αλλο AEG (εχω μονο ένα sniper spring) οποτε θέλω κατι παντός περιστάσεως.
(το mp5 έχει εμβέλια για κάτι αλλο εκτόσ cqb ?)

Αποσυνδεδεμένος Pirate

• Επιλοχίας
  • *
  • Kamikaze Scotsman
Απ: ICS or G&G ?
« Απάντηση #1 στις: 30 Σεπτεμβρίου, 2013, 06:23:37 »
Κοιτα, και οι δυο εταιριες ειναι reputable παρα πολυ, η g&g ισως περισσοτερο βεβαια. Τα combat machine της, θεωρουνται στον χωρο μεγαλα παλικαρια απο ότι ακουω και οτι πρεπει για ποιο novice, καθοτι ελαφρια, up-gradable και τα γνωστα.

Με το MX5 δεν εχω επαφη, αλλα το βασικο μου οπλο ειναι ICS και στον λιγο καιρο που το χρησιμοποιω μου φενεται πολυ σενιο.

Οι ποιο εμπειροι θα σε βοηθησουν περεταιρο υποθέτω, απλά παραθεσα το general knowledge που ξερω. ;)
Scotsman on a horse.

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 30 Σεπτεμβρίου, 2013, 11:51:42 »
καταρχας thanks για την απάντηση. Κατα δευτερον αυτό που με νιαζει περισσοτερο ειναι η εμβελιασ το mp5 σε σχέσι με το m4. το mp5δεν παίρνει και πολλα πράγματα να του κάνεις ενώ το μ4 ειναι upgradable. Για αυτο είμαι σε δηλιμα.

Υ.Γ sry για τα ορθογραφικα  ;D

Αποσυνδεδεμένος valam

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 30 Σεπτεμβρίου, 2013, 20:55:39 »
 Φιλε HEERO, και εγω επειδη τωρα ξεκινησα το σπορτ  (bandit), εχω το ιδιο διλημμα.   ???
Βολικο SMG (ΜΡ5 πχ) που ειναι και πιο στυλατο  ή  ενα τα κανω ολα και σε απειρη ποικιλια Μ4?

Απο οσα διαβαζω παραπανω,  http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=801.0
η εμβελεια που αναφερεις εχει να κανει με το FPS το οποιο αναβαθμιζεται αλλαζωντας ελατηριο.
Αλλα συστηνεται μαζι με το ελατηριο να αναβαθμιζεις και αλλα μερη του μηχανισμου
για να αντεξουν το νεο ενισχυμενο ελατηριο και την παραπανω δυναμη που δημιουργει.

Συνοψιζοντας οσα διαβασα (καλοδεχουμενες διορθωσεις/παρατηρησεις) :
 Μεγαλυτερη μπαταρια σε μιλιαμπερ = περισσοτερες βολες
 Μεγαλυτερη μπαταρια σε Βολτ        = περισσοτερα βληματα ανα λεπτο
 Μεγαλυτερο ελατηριο (ποιοτικα)     = ισχυροτερη / μακρυτερη βολη
 Μεγαλυτερη εσωτερικη κανη           = ακριβεστερη βολη

Στο ΜΡ5 που συζηταμε και σε αλλα υποπολυβολα (UMP, P90) σιγουρα η εσωτερικη κανη θα ειναι
μικροτερη με οποιοδηποτε αλλο τυφεκιο, οποτε ακομα και αν εχουν ιδια FPS, που συνηθως εχουν
σκοπευμενα πυρα σε μεγαλες αποστασεις δεν θα εχουν το ιδιο αποτελεσμα σε σχεση με ενα τυφεκιο.

shotgun

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 01 Οκτωβρίου, 2013, 11:41:12 »
Πάνω κάτω τα ίδια εχω καταλάβει και εγώ όποως το βλέπω μαλλον για το m4 θα πάω... έιναι ποιο βολικο στο να βρεισ εξαρτήματα και βα κάνεις αναβαθμήσεις.

Αποσυνδεδεμένος valam

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 01 Οκτωβρίου, 2013, 12:11:08 »
 Το sniper ελατηριου τι ελεγε ? Κανει για σκοποβολη η ματσακι σε δασος ?

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 01 Οκτωβρίου, 2013, 16:46:47 »
καλό είνια αλλά θέλει να δώσεις αρκετά για να το φτιάξεις ώστε να είναι ευθήβολο και θεσ και πολυ gear. gili suit camouflage stoles et.
με το sniper μονο δεν παίζει. Στο δασάκι παίζει αλλα ε3αρτάτε τη δασάκι ..... πρέπει να έχει και χαμηλη βλάστιση για να κρυφτείς.

Αποσυνδεδεμένος DreadWarrior

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 09 Νοεμβρίου, 2013, 21:48:05 »
Kαλησπέρα φιλε μου δεν ξέρω αν έχεις προχωρήσει στην αγορά η όχι ακόμα απλά ήθελα να σου πω και εγώ ότι έχω στον κατοχή μου ένα m4 τις g&g και πραγματικά είμαι πολύ "εφχαρστιμενος" έχει πολύ καλή ποιότητα και για τα fps εμενα μου έβγαλε 352 μαμά όπως το αγόρασα