Αποστολέας Θέμα: Μια μικρή βοήθεια σε κάποιον που ξεκινάει τώρα...  (Αναγνώστηκε 43140 φορές)

Αποσυνδεδεμένος _Inject0r__

• Λοχίας
  • *
Μια μικρή βοήθεια σε κάποιον που ξεκινάει τώρα...
« στις: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 00:35:52 »
Γεια χαρά σε όλους! είμαι καινούριος στο forum και στο airsoft επίσης, καθώς δε έχω και πολλές εμπειρίες ακόμα αλλα σύντομα λέω να αγοράσω εξοπλισμό και όπλο και να πάω στη μάχη :P
θέλω όμως την βοήθεια σας ρε παλικαρια γιατί δεν γνωρίζω τι παίζει με τα όπλα και όλα αυτά και δεν έχω δοκιμάσει με τα χερια μου να δω την διαφορα ηλεκτρικού,αεριου και ελατηρίου για να δω τι μου αρέσει περισσότερο Η τι με βολεύει...
Στην ουσία του θέματος..  
εγώ πάντα είχα τρελα με τα snipers και με το low profile που έχουν σε μια μάχη και γι αυτό θέλω να αγοράσω σνίπερ (δε ξέρω αν είναι καλο για αρχή πάντως αυτό είναι που με εντυπωσιάζει πιο πολύ σε αυτό το game) etc λοιπόν έψαξα και βρήκα 2 σνιπερς που (αυτά που μου έκαναν ένα κλικ παραπάνω από τα αλλα δηλαδή) τα οποια είναι το Dragunov ( των 800E )  και το L96AWS (ΟΔ) το οποιο κοστίζει 300E
πείτε μου την γνώμη σας μπας και βρω άκρη γιατι δε ξέρω πιο είναι πιο δυνατό,σταθερό ktlp..  ότι πληροφορίες μπορείτε να μου πείτε γι αυτά τα 2 snipers παρακαλώ πολύ να μου τις πείτε γιατι και στο site που βρήκα να πουλιούνται χρησιμοποιεί λέξεις τι οποιες δε καταλαβαίνω όχι επειδή δη ξέρω αγγλικά αλλα είναι ας πούμε κάτι ορολογίες όπως Hop-up... τι είναι αυτό? :P που θα ήθελα να μου διευκρινίσετε...
επίσης αν έχετε κάποιο άλλο σνίπερ να προτείνεται κάντε το ελευθερα..
ένα άλλο πολύ βασικό είναι η εμβέλεια αυτών των snipers και ποια είναι τα μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα ηλεκτρικού και ελατηρίου!!!
Σαν άσχετος που είμαι δεν μπορώ να φανταστώ πως ένα ελατήριο μπορεί να ρίξει μια μπίλια τόσο μικρή πάνω από 100 μετρα... μπορεί? :P
Οτιδήποτε ξέρετε και μπορείτε να βοηθήσετε την κατάσταση παρακαλώ γραφτε το πιθανότατα είναι πολύ χρήσιμο για εμενα!!

απαντήστε σαν να μιλάτε σε κάνα 10χρόνο παιδάκι... για να βγάλω νόημα :P
Ευχαριστώ.. περιμένω πως και πως..!

PS: μου την δίνει το sniper και γενικός τα emotions και γι αυτό βαζω (.) --> σνίπερ
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 01:11:41 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ~EDGE Airoft Team~
Απ: Μια μικρή βοήθεια σε κάποιον που ξεκινάει τώρα...
« Απάντηση #1 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 01:03:30 »
Καλώς όρισες. Να σου υπενθυμίσω ότι απαγορεύονται τα Greeklish στα πιο πολλά (αν όχι όλα) φόρουμ για airsoft.

Καταρχάς να σου πω λίγα λόγια για τα S.niper Rifle γενικώς. Γιατί πολλοί πάνε και παίρνουν ενα s.niper rifle των 100 - 200 -300 ευρώ ελπίζοντας να θερίσουν, και ανακαλύπτουν την πικρή αλήθεια οτι στην εμβέλεια που έχουν, ο αντίπαλος τους απέναντι ριχνει στην ίδια εμβέλεια κουβάδες ΒΒ με το Μ4 τους.

Για να έχεις την ακρίβεια που χρειάζεται για ένα S.niper Rifle, πρέπει να επενδύσεις χρήμα και χρόνο σε αναβαθμίσεις, και το σωστό συνδυασμό ανταλλακτικών (Δεν είναι πάντα ακριβότερο = καλλίτερο). Τώρα αυτό δεν ισχύει για το SVD, γιατί η Real Sword το σχεδίασε να έχει φαινομενική επίδοση από το κουτί του, αν και αυτό θέλει 1-2 μετατροπούλες.
Αν αρχίσω να εξηγώ κατά βάθος τι παίζει με το κάθε τύπο όπλου θα μου πάρει μέχρι το πρωί να γράφω, και μπορεί και να μη καταλάβεις κιόλας.

Ο χώρος του sni.per στο airsoft είναι για άτομα με αρκετά πολύ εμπειρία. θα σου πρότεινα να αρχίσεις με κανένα αυτόματο, να δεις τι παίζει, και σιγά σιγά να προχωρήσεις με τον εξοπλισμό σου όπως θες εσύ (και το πορτοφόλι σου).
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 01:11:55 από Dimitrios »

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 20:07:28 »
Βρήκα τελικά κάποια πράγματα που μπορώ να συνδιάσω ( νομίζω ) ώστε να έχει καλή απόδοση το σνιπερ (L96aws)..
είναι αυτά εδώ :
όπλο :
διόπτρα :
 (αν ξέρει κάποιος πώς είναι ο στόχος μέσα ας μου πεί, ευκρίνια )
κιτ αναβάθμισης :
τεριάζουν αυτά μεταξύ τους Η όχι?  αν ναι πιστέβετε ότι είναι καλά?
το κιτ θα δώσει 550fps όπως γράφει το site?

υγ : ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Ατσαλάκοτε !!!
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Σεπτεμβρίου, 2010, 23:17:54 από Dimitrios »

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #3 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 20:32:34 »
Το κιτ είναι για το αντίστοιχο όπλο ελατηρίου, όχι αερίου που είναι αυτό. Τα FPS δεν είναι το παν για την επίδοση του όπλου. Γιαυτό σου είπα πως άμα αρχίσω να εξηγώ θα μας πάρει μέχρι το πρωί. Άρχισε με ένα αυτόματο, και σιγά σιγά όπως παίζεις θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι παίζει καλλίτερα.
Όσο για τη διόπτρα, ο στόχος της είναι ένα σταυρόνημα απλό. (Κάτι σαν και αυτό http://www.pyramydair.com/site/articles/scopes-part1/6-mil-dot-reticle.jpg)

Γενικά θα σου έλεγα να βγάλεις αυτό το όπλο από το μυαλό σου, γιατί είναι αρκετά περίεργα τα rifle αερίου, και θέλει τεχνογνωσία (Δικιά σου, όχι να το τρέχεις σε τεχνικούς κάθε λίγο και λιγάκι για το καθετί που πάει στραβά.)

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 20:41:19 »
όχι, ελαττηρίου είναι το συγκεκριμένο rifle... αρα το κιτ κάνει..  σ'ευχαριστω κ πάλι!
αν ήταν αερίου δεν θα το πίραζα καν... γιατί απ' ότι βλέπω είναι πολύ δυνατά εξ αρχής!

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #5 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 20:43:13 »
όχι, ελαττηρίου είναι το συγκεκριμένο rifle... αρα το κιτ κάνει..  σ'ευχαριστω κ πάλι!
αν ήταν αερίου δεν θα το πίραζα καν... γιατί απ' ότι βλέπω είναι πολύ δυνατά εξ αρχής!
Ααα όντως! Είναι το καινούργιο μοντέλο της marui. Ναι μεν ελατηρίου, αλλά το kit δεν κάνει. Για να γίνει σωστό snip.er θέλει καμιά 250αρια -300αρα ευρώ σε αναβαθμίσεις...

Αποσυνδεδεμένος Tony Montana

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #6 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 20:44:21 »
Καταρχην φιλε μου καλως ηρθες στο αθλημα και στο forum!! Κοιταξε Αρη αυτο που λες δεν και απολυτο (θυμησου τον Θοδωρη),θα μπορουσε να ξεκινισει ο ανθρωπος με ενα sniper (γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι παιχνιδι και το κανει για διασκεδαση και σημασια εχει τι του αρεσει του καθενος ;)) επομενος με ενα sniper οπως ελεγα θα μπορουσες να κανεις μια αρχη φιλε μου,αρκει να εχεις και ενα καλο sidearm για να σε υποστηρηξει στα κοντινα και πολλες φορες στις μεσαιες αποστασεις,γιατι πιστεψε με θα βρεθεις σε πολλες στιγμες που θα εισαι πολυ κοντα με τους αντιπαλους σου για να τους ριξεις((οπλα ελατηριου 15 μετρα και ανω,οπλα ηλεκτρικα 10 μετρα και ανω)λογο αποστασεις ασφαλειας ;)) ενω αυτος που θα εχει χαμηλη δυναμη στο οπλο του(FPS) θα μπορει να σου ριξει και απο κοντα...γιαυτο λοιπον λεω με ενα καλο sidearm. Απλα με ενα αυτοματο οπως λεει ο Ατσαλακωτος θα μπορουσες να κανεις μια πιο ευκολη αρχη,αλλα επειδη οπως ειπα και πριν ειναι παιχνιδι και σημασια εχει τι τον εκφραζει τον καθενα, εγω λοιπον θα σου προτεινα να ξεκινησεις με αυτο που σε εκφραζει,το μονο ειναι που θα σε δυσκολεψει λιγο παραπανω στην αρχη,οταν ομως μαθεις δυο πραγματα και εφοσον ξερεις το τι σε ενδιαφερει επανω στο παιχνιδι τοτε πιστεψε με αλλα ο τροπος που θα χαιρεσε να παιζεις το παιχνιδι που θα νιωθεις και οχι ''ωχ πρεπει να αρχισω με ενα αυτοματο οπλο'''  δεν θα εχει καμια απολυτως σχεση με το τι θα ενιωθες με εναν τροπο παιχνιδιου τον οποιο δεν θα σε εξεφραζε...επομενως εγω σου προτεινω να ξεκινησεις ακριβως με αυτο που σ'ενδιαφερει και με οποιοδηποτε προβλημα αν τυχον αντιμετωπησεις καποια στιγμη ειναι παρα πολλα τα ατομα θα σε βοηθησουν! Και ο λογος που στο προτεινω ειναι οτι μην κοιταξεις το αν θα δυσκολευτεις λιγο παραπανω για αρχη αλλα στο αποτελεσμα!Δηλαδη, ποσο παραπανω θα χαιρεσε το παιχνιδι σου στην μια περιπτοση και ποσο θα το χαιρεσε στην αντιστοιχη ;)
You fuck with me and you fuck with the best.

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 20:54:54 »
Με σκοτοσές με αυτο που μου είπες για το κιτ τώρα!..
εμβέλια πως μπορώ να μάθω? αυτο με ενδιαφέρει κ γι αυτο θελω να αυξησω τα fps...

ευχαριστώ πολύ tony montana!

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #8 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 21:01:42 »
την εμβελια μπορεις να την ανεβασεις 1ον με μια κανη ακριβειας
2ον με ενα καλο hop-up (θαλαμη) και 3ον με ενα λαστιχακι στην ενωση της κανης με του hop-up
Α!επισης ετσι θα ανεβασεις και καποια fps,αυτο δεν μπορω να στο πω με σιγουρια γιατι οπλο με οπλο...εχουν διαφορες αλλα γυρω στα 50-70 το πολυ πιστευω οτι θα τα ανεβασεις και απο τα 3 μαζι που σου ειπα πιο πανω
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 21:04:24 από Tony Montana »

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 20 Φεβρουαρίου, 2010, 13:36:11 »
κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι τα κινέζικα όπλα λόγο τιμης ... αυτά ανταποκρίνοντε στίς πληροφορίες που δίνει το εν λόγω site όσο αναφορά τα fps δηλαδή και την ακρίβια στόχου... ?
αν ναί τότε καλό θα ήταν για αρχή...

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #10 στις: 21 Φεβρουαρίου, 2010, 00:07:31 »
οσο αφορα τα fps τα κινεζικα συνιθως δεν ειναι οσο λενε αλλα παραπανω....οσο αφορα τις επιδοσεις και γενικα το οπλο.....παιζει απο τη μια ετερεια στην αλλη.με αυτα δεν ειναι τιποτα σιγουρο παρα μονο αν το εχει δοκιμασει καποιος και ξερει,παντος για το L96 που ειχες αναφερει το εχει ενα φιλαρακι και παει καλα,αν ειναι θα τον ρωτησω ποιας ετεριας ειναι και θα σου στειλω pm με fps ονομα και ...κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #11 στις: 21 Φεβρουαρίου, 2010, 06:19:29 »
το L96 ειναι της WELL
Let the Valkyries ride again.

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #12 στις: 21 Φεβρουαρίου, 2010, 12:51:42 »
Ναι αλλα αυτο που ειδα την πεμπτη δεν ειχε καμια σχεση σε αποδοσεις οπως αυτο που ειχαμε απο την Well ηταν απιστευτα ακριβες σε πολυ καλες αποστασεις και ηταν μαμα!

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #13 στις: 22 Φεβρουαρίου, 2010, 20:11:31 »
ναι τελικα της well ειναι (δικιο ειχες κωστα ;)) απλα πρεπει με το που θα το παρεις να το λυσεις να του περασεις καινουργιο γρασο και κατα προτειμιση ενα hop-up αλλο απο αυτο που εχει στην αρχη...και μετα θα ειναι εργαλειο!

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #14 στις: 23 Φεβρουαρίου, 2010, 17:26:40 »
i think marui makes one too
not certain although ......
Let the Valkyries ride again.