Γεια χαρά σε όλους! είμαι καινούριος στο forum και στο airsoft επίσης, καθώς δε έχω και πολλές εμπειρίες ακόμα αλλα σύντομα λέω να αγοράσω εξοπλισμό και όπλο και να πάω στη μάχη :P
θέλω όμως την βοήθεια σας ρε παλικαρια γιατί δεν γνωρίζω τι παίζει με τα όπλα και όλα αυτά και δεν έχω δοκιμάσει με τα χερια μου να δω την διαφορα ηλεκτρικού,αεριου και ελατηρίου για να δω τι μου αρέσει περισσότερο Η τι με βολεύει...
Στην ουσία του θέματος..
εγώ πάντα είχα τρελα με τα snipers και με το low profile που έχουν σε μια μάχη και γι αυτό θέλω να αγοράσω σνίπερ (δε ξέρω αν είναι καλο για αρχή πάντως αυτό είναι που με εντυπωσιάζει πιο πολύ σε αυτό το game) etc λοιπόν έψαξα και βρήκα 2 σνιπερς που (αυτά που μου έκαναν ένα κλικ παραπάνω από τα αλλα δηλαδή) τα οποια είναι το Dragunov ( των 800E ) και το L96AWS (ΟΔ) το οποιο κοστίζει 300E
πείτε μου την γνώμη σας μπας και βρω άκρη γιατι δε ξέρω πιο είναι πιο δυνατό,σταθερό ktlp.. ότι πληροφορίες μπορείτε να μου πείτε γι αυτά τα 2 snipers παρακαλώ πολύ να μου τις πείτε γιατι και στο site που βρήκα να πουλιούνται χρησιμοποιεί λέξεις τι οποιες δε καταλαβαίνω όχι επειδή δη ξέρω αγγλικά αλλα είναι ας πούμε κάτι ορολογίες όπως Hop-up... τι είναι αυτό? :P που θα ήθελα να μου διευκρινίσετε...
επίσης αν έχετε κάποιο άλλο σνίπερ να προτείνεται κάντε το ελευθερα..
ένα άλλο πολύ βασικό είναι η εμβέλεια αυτών των snipers και ποια είναι τα μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα ηλεκτρικού και ελατηρίου!!!
Σαν άσχετος που είμαι δεν μπορώ να φανταστώ πως ένα ελατήριο μπορεί να ρίξει μια μπίλια τόσο μικρή πάνω από 100 μετρα... μπορεί? :P
Οτιδήποτε ξέρετε και μπορείτε να βοηθήσετε την κατάσταση παρακαλώ γραφτε το πιθανότατα είναι πολύ χρήσιμο για εμενα!!
απαντήστε σαν να μιλάτε σε κάνα 10χρόνο παιδάκι... για να βγάλω νόημα :P
Ευχαριστώ.. περιμένω πως και πως..!
PS: μου την δίνει το

και γενικός τα emotions και γι αυτό βαζω (.) --> σνίπερ