Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Το ΟΧΙ ΤΟΥ 1940 ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 25 Οκτωβρίου, 2009

Αποστολέας Θέμα: 25/10/2009 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!  (Αναγνώστηκε 99184 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
Απ: 25-10-09 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!
« Απάντηση #45 στις: 24 Οκτωβρίου, 2009, 23:04:30 »
Σιγουρα καθε προσφορα δεκτη αλλα οι παιχτες περισσοτερα απο ενα μονοπολειακο καταστημα δεν μπορω να μην το σχολιασω!!!!!!!!!  uzi uzi uzi uzi uzi uzi uzi uzi uzi uzi uzi uzi uzi uzi uzi uzi
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #46 στις: 25 Οκτωβρίου, 2009, 00:20:00 »
Λυπάμαι αλλά δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω έκτακτου προσωπικού λόγου.

Δεχτείτε ένα Μπράβο και ένα Ευχαριστώ για τις ετοιμασίες που κάνατε καθώς και για την συνεισφορά σας στο μεγαλύτερο κομμάτι των προς κλήρωση αντικειμένων. ΕΥΓΕ  

Καλό παιχνίδι να έχετε και να μου προσέχετε τον Στρατηγό Leonardo  ;D ;D ;D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #47 στις: 25 Οκτωβρίου, 2009, 17:10:48 »
Για μενα ισως το καλυτερο παιχνιδι που επαιξα ...

Τα θερμα μου συγχαρητηρια και για το σεναριο και για την εφαρμογη του. Ενα μεγαλο μπραβο για εκεινους που χαλασαν χρονο - χρημα και υλικα προκειμενου να κατασκευασθουν τα κανονια και οι ολμοι προσφερωντας πραγματικα τα μεγιστα στην ολη ατμοσφαιρα.

Συγχαρητηρια και παλι ... παντα τετοια και καλυτερα.

Αποσυνδεδεμένος eversman

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #48 στις: 25 Οκτωβρίου, 2009, 17:48:32 »
Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές.Τρέξαμε,ιδρώσαμε,βραχήκαμε,γελάσαμε(μερικοί πονέσαμε κιόλας) και όλα αυτά μέσα σε μία παρείστικη διάθεση,χωρίς την παραμικρή παρεξήγηση.Τέλος να πώ στους φίλους "Ιταλούς":Την γλυτώσατε στο παρα πέντε,μιάς και την ώρα της μεγάλης καταιγίδας ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε πίσω τη σημαία(λέμε τώρα....) ;D ;D.Άντε και καλή συνέχεια. 292

Operational Detachment - Airsoft 516
O.D.A. 516

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #49 στις: 25 Οκτωβρίου, 2009, 17:54:47 »
...Τέλος να πώ στους φίλους "Ιταλούς":Την γλυτώσατε στο παρα πέντε,μιάς και την ώρα της μεγάλης καταιγίδας ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε πίσω τη σημαία(λέμε τώρα....) ;D ;D.Άντε και καλή συνέχεια.

Μα αφου το καταλαβαμε και παραδοθηκαμε ... δε θυμαστε ?   ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος eversman

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #50 στις: 25 Οκτωβρίου, 2009, 18:14:56 »
Έχμ...γκούχ,γκούχ....ναί,ναί.. βέβαια ;D ;D....χαιρετισμούς,φίλε whiskey ;)

Operational Detachment - Airsoft 516
O.D.A. 516

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #51 στις: 25 Οκτωβρίου, 2009, 18:53:19 »
ΤΥΧΕΡΟΙ όσοι παρευρέθησαν σήμερα στο παιχνίδι.....
καμμία περιγραφή δε θα ειναι τόσο καλή ωστε να δώσουν, σε αυτους που δεν ήρθαν, να καταλαβουν ότι το σημερινό παιχνίδι
ήταν ένα βήμα  μπροστά ώστε το airsoft να καθιερωθεί επίσημα σαν Αθλημα.

Οι μεγαλες μαχες και η Ελευθερία κερδήθηκαν κατακτώντας εδάφη (και όχι δωμάτια ;) )  

Η μαγεία του Airsoft, σήμερα, στο μεγαλείο της. :)
Η βροχή και ο "εξαιρετικός" καιρός της αναπαράστασης ανέδειξε και απέδειξε ότι υπάρχουν....ΑΝΔΡΕΣ έτοιμοι για Αirsoft. !!!

RookieJO, Jumbo, filakio8 και Zinzja εδειξαν ένα διαφορετικό τρόπο για το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί το airsoft.

Jumbo κατοχύρωσε την πατέντα του όλμου, γιατί βλέπω την Magpul να σου κλέβει τα σχέδια.  ;D

Όσο για το παιχνίδι.... , η "παράδοση των οπλών"  ηταν καθαρά για λόγους ακριβείας της αναπαράστασης. ;) ;D
Γιατί με Στρατηγό τον  Leonardo Di Cabrio  292 οχι σημαία δε παίρνατε ,΄Ελληνες, αλλα ούτε το δρόμο δε θα περνούσατε....  hit;D ;D ;D ;D ;D

Κύριοι, είστε Αξιοι Συγχαρητηρίων ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!

Αυτα τα ολίγα.....

Με εκτίμηση
Λεωνίδας Ηλιόπουλος

Σημ. Οι φωτογραφίες Θα αναρτηθούν μετά το τέλος του παιχνιδιού Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ....... ;)

« Τελευταία τροποποίηση: 25 Οκτωβρίου, 2009, 18:55:37 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος filakio 8

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #52 στις: 25 Οκτωβρίου, 2009, 19:31:27 »
Με κάλυψε απόλυτα ο στρατηγός leonardo.
Μπράβο σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #53 στις: 25 Οκτωβρίου, 2009, 20:07:33 »
Το πρώτο μου παιχνίδι κ ακόμα κ ο καιρός δεν μπόρεσε να με κάνει να μην αγαπήσω αυτο το άθλημα.
Την επόμενη φορά πάντως θα βάλω έναν κόκκινο στόχο πάνω απο το μέτωπο μου μιας κ οι 3 φορές που με πέτυχαν ήταν στο ίδιο σημείο.(ποιές οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο???) (headbang) (headbang) (headbang)
Ευχαριστώ για την εμπειρία παιδιά ελπίζω να τα πούμε σύντομα κ αυτή την φορά να βγάλω κάποιον...  ;D ;D
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #54 στις: 25 Οκτωβρίου, 2009, 21:00:22 »
Εγω σημερα δεν θα πω αν το παιχνιδι ηταν καλο η οχι.
Δεν θα πω αν μου αρεσε η οχι.
ΘΑ πω συγχαρητηρια στα παιδια που το διοργανωσαν εκτος του Ζνιντζα.
Και αυτο διοτι στον Ζνιντζα θελω να του καταθεσω τον σεβασμο μου γιατι απο την αγωνια και το αγχος του για να πετυχει αυτο που υλοποιηθηκε και ολα αυτα που προηγυθηκαν του παιχνιδιου τον φορτωσαν με τοσο αγχος που ουτε φωναζε αλλα και ουτε εβριζε.
Φιλε Βασιλη να ΄σαι καλα και σε ευχαριστω(ουμαι) που καθεσε και ασχολεισε (εσυ και αλλοι συμπαιχτες) τοσο πολυ για να βρισκουμε χωρο και τροπο καθε Κυριακη και να φωρτονουμε τις μπαταριες μας για μια δυσκολη εβδομαδα που ακολουθει.

υ.γ. Συγνωμη που εφυγα νωρις αλλα υπηρχε λογος τον οποιο θα δειτε σε λιγο στην ενοτητα "Φωτογραφιες".

Καλη Εβδομαδα Σε Ολους.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #55 στις: 25 Οκτωβρίου, 2009, 21:22:31 »
λοιπον......εφτασε και η σειρα μου να ποσταρω......καταρχας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου, ειλικρινα, τα παιδια που αψηφησανε τις καιρικες συνθηκες και μας τιμησανε με την παρουσια τους, ευχαριστω τον Βασιλη και τον Γιαννη , για την υπεροχη συνεργασια σε ολα τα θεματα.......και επειδη ως ανθρωπο, καποια πραγματα με θιγουν και με πνιγουν,  θα ηθελα να ευχαριστησω.....
ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ HELLASAIRSOFT ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΕΔΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.....
και οπως λεμε και στο χωριο μου της στραβης λολης της φταιν και οι τριχες..
φιλοι συνχωρεστε με για το ξεσπασμα αλλα επρεπε να το το κανω..
το σημερινο σεναριο, προσοπικα αποτελει παρακατηθηκη και σας υποσχομαι στο μελλον και αλλα τετοια σεναρια και κατασκευες, σε πεισμα ορισμενων ανθρωπων , που θεωρουν τους εαυτους τους, σοφους, του airsoft....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #56 στις: 25 Οκτωβρίου, 2009, 22:21:46 »
Με αφορμή παράθεση από τον macee στο μήνυμα του Jumbo που είναι ακριβώς το ίδιο και βρίσκεται , παραθέτω κι εδώ την άποψή μου. Και δυστυχώς για μερικούς, ευτυχώς για τους περισσότερους, εδώ ΔΕΝ κλειδώνουμε θέματα !!

@macee
Εσείς ( κάποιοι από εσάς για να είμαι ακριβής ) του άλλου forum ( hellasairsoft) κάθεστε online στα υπόλοιπα forum και παρακολουθείτε όλα τα θέματα περιμένοντας να γράψουν κάτι για εσάς, ώστε αμέσως να σηκώσετε το λάβαρο και να απαντήσετε με τρόπο που παραπέμπει στους Αμερικανούς που την έχουν δει Σερίφηδες της Γης και ασχολούνται με ότι συμβαίνει σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη.

Αντί να γράψετε κάτι καλό για όποια προσπάθεια γίνεται, πόσο μάλλον να συμβάλλετε κι εσείς ενεργά με την σοφία σας και την πολυετή εμπειρία σας στο χώρο για να μαθαίνουν οι νεώτεροι, στέκεστε σε ορθογραφίες και σε αδυναμία επαγγελματικού postαρίσματος απαξιώνοντας κάθε προσπάθεια πέραν του κύκλου σας.

Φτιάχνουμε ένα κουλούρι και εσείς βλέπετε ( ή θέλετε να βλέπετε ) μόνο την τρύπα που έχει το κουλούρι.

Αν αυτές οι συμπεριφορές βοηθούν την ανάπτυξη του Airsoft όπως ευαγγελίζεστε, τότε μάλλον έχουμε διαφορετική άποψη για την έnνοια της ανάπτυξης.
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Νοεμβρίου, 2010, 01:26:24 από Dimitrios »
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος Spartan

• Ανθυπολοχαγός
  • *
    • STALKERS AIRSOFT TEAM
« Απάντηση #57 στις: 26 Οκτωβρίου, 2009, 11:24:34 »
To game ηταν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ καλο, συγχαρητηρια στους διοργανωτες για κοπο-χρημα-φαντασια τους!
Εχω μερικα γενικα θεματακια που θα θελα να θιξω:

1)Μερικα απ τα games των φιλων zinja,Θανου,filakio,Goodspeed 8 κ.α. μου αρεσαν λιγοτερο γιατι ενω ειχαν objective,
για αυτο δεν νιαζοταν σχεδον κανεις αλλαοι περισοτεροι απλα καμπερωναν μεσα σε κτιρια και ανταλαζαν ατελειωτα bbs!
Με λιγα λογια προτιμω τα games να ειναι πιο milsim και ολοι να τρεχουν για το objective!
Θα μου πειτε οτι υπαρχουν πολλα παιδια που θελουν να παιζουν πιο χυμα και για το χαβαλε τους.
 Σεβαστο αλλα μηπως αυτο οφειλεται στο οτι δεν εχουν παιξει milsim games η απλα ειναι νεοι στο airsoft?
Μη απαντησει καποιος οτι τα χωνω στους παραπανω κυριους και οτι δεν μου αρεσουν τα σεναρια τους
Αν ηταν ετσι δεν θα πηγαινα σε κανενα(δεν εχω χασει ουτε 1), απλα λεω την ταπεινη μου γνωμη!
Πολλα αλλα θεματα θα θελα να ειναι διαφορετικα αλλα στο ποστ μου δεν θελω να φανει πως κατακρινω τα παιχνιδια των φιλων μου διοργανωτων!
Συντομα η ομαδα μου εχει στα σκαρια να κανει 1 game και θα θελα οταν αυτο γινει να εχουμε την βοηθεια ολων των παλαιοτερων διοργανωτων!

2)ακουω και διαβαζω πολλα τον τελευταιο καιρο για ενα ατυπο "εμφυλιο" που εχει ξεσπασει.
Θα παρακαλουσα ολους να ριξουν τους τονους γιατι ειμαι συγουρος πως ολα ειναι μια μεγαλη παρεξηγηση μιας και ολες οι πλευρες θελουν το καλο του Airsoft!
Ολες οι πλευρες εχουν το δικιο τους πχ:
 Ειναι αρκετοι που θελουν να παιζουν prive games γιατι ειναι γνωστοι μεταξυ τους,
μπορουν να οργανοθουν ευκολοτερα και να κανουν πιο milsim games χωρις να εχουν ατομα που παιζουν 1η φορα
με κινδυνο να τους χαλασουν το παιχνιδι!
Ακομα ειναι αλλοι που θελουν να παιζουν public games γιατι εχουν περισσοτερο κοσμο πιο με πιο χαλαρα σεναρια
οπου μπορει να παιξει οποιοσδηποτε και να διασκεδασει!
 Ειναι πολλα ακομα επιχειρηματα που θα μπορουσα να γραψω και για τις 2 πλευρες αλλα δεν νομιζω πως υπαρχει λογος,
γιατι ολα μα ολα ειναι σωστα!
Το θεμα ειναι 1, να προσπαθησουμε ολοι για την αναπτυξη που πολυαγαπημενου μας αθληματος

Αν παρολα αυτα η εν λογο διαμαχη συνεχιστει, η ομαδα μου(HADES)
δεν θα παρει το μερος καμιας πλευρας μιας και υποστηριζουμε και τις 2!
Ελπιζω να μην παρεξηγηθω, καλα και ασφαλη παιχνιδια να εχουμε!
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Οκτωβρίου, 2009, 13:40:49 από Spartan »
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Αποσυνδεδεμένος Saturnus

• Λοχίας
  • *
  • "ουδέν γλύκιον πατρίδος" Θεμιστοκλής
Απ: 25/10/2009 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!
« Απάντηση #58 στις: 15 Νοεμβρίου, 2012, 18:38:00 »
τι τελειο παιχνιδι που ηταν.. :gunfight30: τα ιστορικα εχουν αλλη φαση!

Αποσυνδεδεμένος magic

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Απ: 25/10/2009 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!
« Απάντηση #59 στις: 15 Νοεμβρίου, 2012, 20:11:43 »
τι τελειο παιχνιδι που ηταν.. :gunfight30: τα ιστορικα εχουν αλλη φαση!

και το θυμηθηκες τωρα μετα απο 3 χρονια ????

οπως και τα υπολοιπα παιχνιδια που ειχες παει?
ημαρτον αδερφε!!! αντε και στρατηγος....