Αποστολέας Θέμα: Βελτιωση ευθυβολιας για G&G cm16 raider-l  (Αναγνώστηκε 14726 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zombie021

• Λοχίας
  • *
Βελτιωση ευθυβολιας για G&G cm16 raider-l
« στις: 29 Δεκεμβρίου, 2013, 13:05:18 »
Θα ηθελα να μου προτεινετε για το παραπανω οπλο αναβαθμισεις για καλυτερη ευθυβολια το οπλο ειναι ολο οπως το πηρα τιποτα πειραγμενο απανω

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • INDEPEDENT  PLAYER
Απ: Βελτιωση ευθυβολιας για G&G cm16 raider-l
« Απάντηση #1 στις: 30 Δεκεμβρίου, 2013, 01:59:31 »
Καννη ακριβειας ,μεταλλικο hop up ..
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος zombie021

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 30 Δεκεμβρίου, 2013, 13:36:34 »
Θα σου ηταν ευκολο να μου εδειχνες καννη και hop up για το συγκεκριμενο οπλο?

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #3 στις: 30 Δεκεμβρίου, 2013, 20:12:36 »
Δν εχω κατι αυτη τη στιγμη υπ οψιν μου , αλλα υπαρχουν πολλες εταιρειες κ παρα πολλες επιλογες σε διαφορες τιμες. Καταλληλοτερος για προτασεις ειναι ο τεχνικος απ το καταστημα οπου προμηθευτικες το g&g.
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Νικολαος Παχης

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 31 Δεκεμβρίου, 2013, 18:13:19 »
Το cm16 raider dst gbb  το κοντοκαννο ειναι ακριβες στα 25-30 μετρα ωστε να μπορει να πετυχει στοχο στο μεγεθος ανθρωπου; Η τελως παντων μπορω να το αναβαθμισω με εσωτερικη κανηη κλπ. Και ποσες βολες βγαζει το ενα μπουκαλι green gas (1000ml) γιατι μπορει και να ριχνω 200bb's την ημερα  292  fire2 και ζω σε χωριο στην Κερκυρα και δεν εχουμε καταστημα airsoft  (headbang) , και δεν ξερω αν θα πρεπει να παιρνω καθε 2η μερα GAS!!!!
Ghosts Can Kill, But can't be killed...

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #5 στις: 01 Ιανουαρίου, 2014, 11:38:08 »
Το gbb σε αντιθεση με το ηλεκτρικο που εχει ο φιλος εχει γεμιστηρα των 30bb's ,ο ποτε 200 bb's ειναι 30/200 =6 γεμιστηρες χονδρικα .ενα γεμισμα  με αεριο σ βγαζει για περιπου 2,5 γεμιστηρες . Οποτε μαλλον θα χρειαζεσαι 1 μπουκαλι αεριο τη βδομαδα φιλε john rambo :-))) εκτος αν κανεις πιο ορθολογικη χρηση . On topic τωρα , το ηλεκτρικο της g&g περνει περισοτερες αναβαθμισεις τοσο σε gear  box οσο κ σ θεμα ρυθμισης ευθυβολιας με σαφως περισσοτερα αντ/κα απ το αεριου διαθεσιμα (πιο πολλα εκτος ελλαδος ομως :-( )
PLAY FAIR-HAVE FUN