Αποστολέας Θέμα: απορίες ενός ψαρακα  (Αναγνώστηκε 13552 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PirovatisMS

• Υποδεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
απορίες ενός ψαρακα
« στις: 02 Ιανουαρίου, 2014, 18:38:20 »
Καλησπέρα και χρονιά πολλα σε ολους έχω πάρει την απόφαση να ασχοληθώ και έχω κόπιες απορίες
α) περνώντας ένα όπλο και ένα ζευγάρι γυαλιά είμαι ΟΚ για να συμμετεχω σε έναν αγώνα
β) μένω στον Αλιμο υπάρχει κόπια ομάδα που θα πρέπει να ενταχθω η μπορώ να συμμετέχω και ως ανεξαρτήτως
γ) για την συμμετέχει στους αγώνες θα έχω καποιο κόστος συμμετέχεις και θα πρέπει να δηλώνω το εαν θα παω
ευχάριστο προκαταβολικα για την αποδοχι
δεν πειραζει να πέσεις αρκη  να ξανασηκωθεις

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
Απ: απορίες ενός ψαρακα
« Απάντηση #1 στις: 02 Ιανουαρίου, 2014, 19:35:02 »
Καλησπέρα και χρονιά πολλα σε ολους έχω πάρει την απόφαση να ασχοληθώ και έχω κόπιες απορίες
α) περνώντας ένα όπλο και ένα ζευγάρι γυαλιά είμαι ΟΚ για να συμμετεχω σε έναν αγώνα
β) μένω στον Αλιμο υπάρχει κόπια ομάδα που θα πρέπει να ενταχθω η μπορώ να συμμετέχω και ως ανεξαρτήτως
γ) για την συμμετέχει στους αγώνες θα έχω καποιο κόστος συμμετέχεις και θα πρέπει να δηλώνω το εαν θα παω
ευχάριστο προκαταβολικα για την αποδοχι

καλη χρονια

α. εισαι οκ για να συμμετεχεις σε εναν αγωνα "προσαρμογησ" και γνωριμιασ αλλα δεν μπορεισ να συμμετασχεισ σε σεναρια που εχουν αυστηρουσ κανονες ενδυμασιας.
   (θεωρειται αναγκαιο για την ασφαλεια μασ και ενα ζευγαρι αρβυλες...)
β. μπορεις να ερθεισ ανεξαρτητος και σιγα σιγα θα μαθεις ποιοι ειναι στην περιοχη σου
γ. δεν υπαρχει κοστοσ συμμετοχησ (οσο το αθλημα δεν εχει "καπελωθει" απο επιτηδειους)
   καλο θα ηταν ομως να δηλωνεισ την συμμετοχη σου προκαταβολικα...
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #2 στις: 03 Ιανουαρίου, 2014, 03:02:09 »
Επισης η δηλωση συμετοχης βοηθα τον διοργανωτη στην καλυτερη οργανωση του παιχνιδιου κ τους εμας τους υπολοιπους να βλεπουμε οτι μεγαλωνει  η παρεα . Θα σου προτεινα αρβυλες -ορειβατικα να ειναι στα στανταρ ,γιατι αλλιως περιοριζεται η κινηση κ η ασφαλεια σου (στραμπουληγματα ,πατημα προκας κλπ)
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος The_Sniper

• Υπολοχαγός
  • *
  • I AM NOT IN DANGER SKYLER. I AM DANGER.
« Απάντηση #3 στις: 03 Ιανουαρίου, 2014, 16:59:52 »
Ψαξου http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?board=8.0 υπαρχουν τουλαχιστον 3 ομαδες Σε Αλιμο, Ηλιουπολη, Αγιο Δημητριο. Οπου θα κοιταξω να ενταχτω κι ο ιδιος (Αλιμος κι εγω) μολις ειμαι κομπλε απο οπλο/παρελκομενα.