Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες σε AEG και εγγυηση.  (Αναγνώστηκε 14818 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dive

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Μπαταρίες σε AEG και εγγυηση.
« στις: 15 Ιανουαρίου, 2014, 01:07:58 »
Όπως αναφέρω και στον τίτλο η ερωτηση μου είναι η εξης.
οι μπαταρίες των AEG είναι εντός εγγυησης όταν ειναι το όπλο ή θεωρείται αναλώσιμα?
υπαρχου συνθηκες που ισχυουν ή οχι?
Πολλοί άνθρωποι ζουν γιατί απλά είναι παράνομο να τους πυροβολήσεις..

Αποσυνδεδεμένος valam

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Μπαταρίες σε AEG και εγγυηση.
« Απάντηση #1 στις: 15 Ιανουαρίου, 2014, 02:16:46 »
 Στα λαπιτοπ εχουν 6 μηνες εγγυηση... ποσο μαλλον σε AEG που μερικα δεν εχουν καθολου.

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #2 στις: 15 Ιανουαρίου, 2014, 07:50:22 »
Αποτελει μερος του ''οπλου'' εφοσον εχει ερθει πακετο ετσι απο το εργοστασιο οποτε 'λογικα' ειναι κ αυτη εντος εγγυησης εφοσον επηρεαζει την λειτουργικοτητα του ''οπλου '' .Καλο ειναι να ξεκαθαριζεται αυτο την ωρα της αγορας απο το καταστημα η αν ειναι δυνατο να ελεγχεται ΚΑΙ η μπαταρια διοτι υπαρχει το εξης θεμα (οπως ανακαλυψα κ εγω προσφατα) οτι ειδικα οι nimh αν μεινουν πολυ καιρο αφορτιστες , η ''πεθαινουν '' η πεφτουν σε ληθαργο .Οποτε στην 2η περιπτωση θελουν αρκετους κυκλους φορτισης -εκφορτισης ωστε να επανελθουν κ να αποδιδουν το 100% ..
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος dive

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 15 Ιανουαρίου, 2014, 15:29:11 »
απλά ρωτω γιατι ενα στοιχειο της μπαταρίας εσκασε- ανοιξε και ρωτω αν ειναι εντος εγγυησης απο την στιγμη που ερχόταν σαν combo.
με προβληματιζει το γεγονος οτι πρεπει να δωσω χρηματα για κατι που ισως ειναι σε εγγυηση ακομη.....

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #4 στις: 15 Ιανουαρίου, 2014, 23:57:22 »
ειναι ενα θεμα .. μιλα με το μαγαζι π τπ πηρες κ μπορει να βγαλεις καποια ακρη . παντως μην προβληματιζεσαι κ πολυ  , αν σκεφτεις οτι αρκετοι με το που περνουν aeg,  καπακι αλλαζουν κ την μπαταρια περνωντας αλλη ,γιατι ειδικα οι  κινεζικες δν εχουν κ πολυ καλη φημη απ οσο εχω  ακουσει. τωρα π το σκεφτομαι .. , πως ''εσκασε'' το στοιχειο αληθεια ?? δλδ σε τη μπορει να οφειλεται κατι τετοιο ?
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος dive

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 16 Ιανουαρίου, 2014, 11:22:22 »
τωρα π το σκεφτομαι .. , πως ''εσκασε'' το στοιχειο αληθεια ?? δλδ σε τη μπορει να οφειλεται κατι τετοιο ?
πραγματικα κατα την φορτιση δεν επαθε κατι. στο πεδίο έγινε αυτο. ζεματαγε η μπαταρια και ο μοτερ.

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #6 στις: 16 Ιανουαρίου, 2014, 12:04:24 »
Δν ειχα ιδεα οτι μπορει να γινει κατι τετοιο....!! Μπορει καποιος ποιό ειδικος σε τετοια θεματα να μας διαφωτηση ??
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #7 στις: 16 Ιανουαρίου, 2014, 13:34:23 »
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΓΕΣ ΜΕ ΡΙΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟ ZINJA... ;D
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #8 στις: 19 Μαΐου, 2014, 17:25:30 »
:-))))))
PLAY FAIR-HAVE FUN