Αποστολέας Θέμα: Αναβαθμηση M4 silencer και κανη ακριβειας...  (Αναγνώστηκε 23281 φορές)

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Αναβαθμηση M4 silencer και κανη ακριβειας...
« στις: 15 Ιανουαρίου, 2014, 20:11:41 »
λοιπον εχω το ics48  8)

και σκευτόμουν να του βάλω μπροστα σιγαστήρα και απο μέσα μακρύτερη κάνη ακριβείας ...  ;D
Ερώτηση 1. οι σιγαστήρες "κουμπόνουν" σε συγκεκριμενη φλογοκρήπτη η αφερω την υπάρχων και ΄βαζω την σιγαστήρα. ???
ερώτηση 2. αξήζει να μεγαλώσει η κάνη για 14mm  η τσάμπα δουλειά ? :o

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
Απ: Αναβαθμηση M4 silencer και κανη ακριβειας...
« Απάντηση #1 στις: 15 Ιανουαρίου, 2014, 21:26:55 »
λοιπον εχω το ics48  8)

και σκευτόμουν να του βάλω μπροστα σιγαστήρα και απο μέσα μακρύτερη κάνη ακριβείας ...  ;D
Ερώτηση 1. οι σιγαστήρες "κουμπόνουν" σε συγκεκριμενη φλογοκρήπτη η αφερω την υπάρχων και ΄βαζω την σιγαστήρα. ???
ερώτηση 2. αξήζει να μεγαλώσει η κάνη για 14mm  η τσάμπα δουλειά ? :o

εχε υπ οψην σου οτι ο σιγαστηρασ δεν θα ειναι τοσο ανθεκτικοσ σε χτυπηματα γιατι καπου ενωνεται κι αυτοσ...
ο σιγαστηρασ θα μπει στο οπλο οταν βγαλεισ την φλγοκρυπτη και πρεπει να βρεισ σιγαστηρα που να ταιριαζει στο οπλο σου.
για πες μου... ποσο μηκος εχει το οπλο σου ? αν το μεγαλωσεισ κατα 14 cm θα μπορεισ να παιξεισ σε εσωτερικουσ χωρουσ ???
για σκεψου το λιγο σοβαρα.
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 15 Ιανουαρίου, 2014, 21:48:31 »
Με κλειστό κοντάκι ειναι κοντα 80 εκατοστα.... Να σου πω την αλήθεια το μόνο που σκευτομαι ειναι η ανθεκτηκότητα :) ... Απλα δεν 3έρω αν αξήζει να πάρω κανη ακριβείας ή αν αφου θα κάνω αλλαγή να το μακρυνο και λίγο.

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #3 στις: 15 Ιανουαρίου, 2014, 23:45:08 »
Με κλειστό κοντάκι ειναι κοντα 80 εκατοστα.... Να σου πω την αλήθεια το μόνο που σκευτομαι ειναι η ανθεκτηκότητα :) ... Απλα δεν 3έρω αν αξήζει να πάρω κανη ακριβείας ή αν αφου θα κάνω αλλαγή να το μακρυνο και λίγο.

Δεν θα στο συνιστούσα πάρα μόνο στην περίπτωση που αποφασίσεις ότι θα αλλάξεις εσωτερική κάνη και το όπλο θα παραμείνει σε αυτή τη μορφή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το θέμα είναι όταν θα βαρεθείς τον σιγαστήρα και θα θελήσεις να τον αφαιρέσεις, τι θα κάνεις με την εσωτερική κάνη που θα προεξέχει!
Επίσης εκτός από το θέμα τον περιορισμένων ελιγμών θα έχεις να αντιμετωπίσεις και ένα ακόμα θέμα όπως είναι αυτό του επιπλέον βάρος που θα έχει πλέον το όπλο (στον μπροστινό μέρος του) και που πίστεψε με θα είναι αρκετά ενοχλητικό. 

Εγώ σε αυτό το όπλο τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ μόνο tracer unit.

Μια φωτογραφία του δικού μου (κάνε click πάνω στην φωτογραφία για zoom):

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 16 Ιανουαρίου, 2014, 09:33:33 »
αυτο σκευτομουν να βάλω την σιγαστήρα για να πάρει και ποιο μακρυά σωτερική. Το βαρος δεν νομίζω να μου είναι θέμα ετσι κι αλλιός το συγκεκριμένο δεν είναι και οτι ποιο ελαφρύ :)
να σε ρωτησω btw εσύ ποιον σηγαστήρα έχεις ?

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #5 στις: 16 Ιανουαρίου, 2014, 20:43:50 »
αυτο σκευτομουν να βάλω την σιγαστήρα για να πάρει και ποιο μακρυά σωτερική. Το βαρος δεν νομίζω να μου είναι θέμα ετσι κι αλλιός το συγκεκριμένο δεν είναι και οτι ποιο ελαφρύ :)
να σε ρωτησω btw εσύ ποιον σηγαστήρα έχεις ?

Element Silencer Blackwater Black Version (EL-OT0310-BW)

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 16 Ιανουαρίου, 2014, 23:58:21 »
Thanks παίδες για όλο το Feedback.