Αποστολέας Θέμα: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ>>HOTEL 26/01/14  (Αναγνώστηκε 47856 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ>>HOTEL 26/01/14
« Απάντηση #15 στις: 24 Ιανουαρίου, 2014, 16:44:51 »
Sto hotel full auto kai me dunamitakia - kapnogwna exoun ginei pola paixnidia.

και με επιτιχια μπορω να πω και χωρις κανενα προβλημα!
Αρκει να τηρηθουνε οι κανονες!
Εξαλου ολλοι ξερουμε πως ο django ειναι αρκετα εμπειρος στο χωρο!Αρα για να το κανει ετσι
ξερει και τι κανει.
Με ολο το σεβασμο σε ολλους.παντα η πρωσοπικη μου γνωμη.
αγαποιομαστε στα πεδια σκοτονομαστε!

ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ......!!!!!!!! >:D ;D >:D >:D >:D >:D guner guner guner guner drinking drinking
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #16 στις: 24 Ιανουαρίου, 2014, 16:54:33 »
Να δούμε επιτυχία όταν θα φάει / κάψει κάποιος τα μούτρα του. ΣΥΝΕΛΘΟΙ airsoft παίζετε, δε πάτε στο γήπεδο / ανάσταση.
Αλλά τι λέω τώρα εγώ ε...
Τέλος πάντων το θεωρώ ανούσιο να ασχοληθώ άλλο, καλό παιχνίδι να έχετε. (Αν και θα είμουν χαρούμενος άμα καθόταν ο κόσμος να το σκεφτεί έστω και λίγο το θέμα αυτό)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #17 στις: 24 Ιανουαρίου, 2014, 17:17:37 »
Να δούμε επιτυχία όταν θα φάει / κάψει κάποιος τα μούτρα του. ΣΥΝΕΛΘΟΙ airsoft παίζετε, δε πάτε στο γήπεδο / ανάσταση.
Τέλος πάντων το θεωρώ ανούσιο να ασχοληθώ άλλο, καλό παιχνίδι να έχετε. (Αν και θα είμουν χαρούμενος άμα καθόταν ο κόσμος να το σκεφτεί έστω και λίγο το θέμα αυτό)

Καλε μου φιλε προτρεχεις και μαλιστα πολυ.9με ολο το σεβασμο)
Και αυτο το λεω γιατι ηδη ο Στεφανος για να μην χαλασει κανενος τη καρδια αλλα και να παιξουνε ολλοι
θα το αλαζε με το που πειγενε σπιτι του!το ειχαμε συζητησει κιολας!
Αρα καλε μου φιλε θελω να αναθεωρησεις,να το σκεφτεις και να πραξεις αναλογος
ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ!με ολο το συμπαθιο!

<<<<<<Αλλά τι λέω τώρα εγώ ε... >>>>>>>>
παντα σεβομαστε τις γνωμες ολων και παντα παικτες σαν εσενα οι οποιοι εχουνε κανει ουκ ολιγα παιχνιδια σαν διοργανοτες
αλλα και που εχουνε δωσει και τη ψυχη τους για το χομπι μας!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος DECKER

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 24 Ιανουαρίου, 2014, 19:22:00 »
 lions me sivilian

Αποσυνδεδεμένος Django

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #19 στις: 24 Ιανουαρίου, 2014, 21:44:39 »
FTP  μεσα κυριοι

Παρακαλώ παιδιά ενημερώστε με  ποσά άτομα θα είστε..!

Αποσυνδεδεμένος Django

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #20 στις: 24 Ιανουαρίου, 2014, 21:47:02 »
lions me sivilian

Παρακαλώ παιδιά ενημερώστε με  ποσά άτομα θα είστε..!

Αποσυνδεδεμένος Django

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #21 στις: 24 Ιανουαρίου, 2014, 23:10:01 »
Αγαπητέ φίλε Άρη.. ( Atsalakotos) αυτό νομίζω ότι μπορούμε να το λύσουμε στο πεδίο, να πούμε δηλαδή ποιός θέλει FULL AUTO,ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙΑ, ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ,και στην τελική αυτό θα γίνει θα ερωτηθούν τα παιδιά αν θέλουν, αν δεν θέλουν θα παίξουμε όπως θα πει η πλειοψηφία δεν έχω καμιά αντίρρηση. Όμως θα ήταν ποιο καλό να μου έστελνες  ένα ΠΜ να μου το έλεγες.Όπως δέχτηκα μηνύματα από συμπαίχτες μας και μου είπαν ότι το MEDIC δεν θα λειτουργήσει και πολύ καλά, αμέσως το άλλαξα και το έκανα με RESPAWN..

Τώρα το στύλ αυτό από μέρους σου είναι πέρα του δέοντος σπαραξικάρδιο..Παρόλα αυτά θα χαρούμε να σας δούμε στο παιχνίδι και να περάσουμε μια ωραία Κυριακή ξεφεύγοντας από τα προβλήματα της  καθημερινότητας...
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Ιανουαρίου, 2014, 23:12:45 από Django »

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #22 στις: 24 Ιανουαρίου, 2014, 23:52:18 »
Αγαπητέ φίλε Άρη.. ( Atsalakotos) αυτό νομίζω ότι μπορούμε να το λύσουμε στο πεδίο, να πούμε δηλαδή ποιός θέλει FULL AUTO,ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙΑ, ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ,και στην τελική αυτό θα γίνει θα ερωτηθούν τα παιδιά αν θέλουν, αν δεν θέλουν θα παίξουμε όπως θα πει η πλειοψηφία δεν έχω καμιά αντίρρηση. Όμως θα ήταν ποιο καλό να μου έστελνες  ένα ΠΜ να μου το έλεγες.Όπως δέχτηκα μηνύματα από συμπαίχτες μας και μου είπαν ότι το MEDIC δεν θα λειτουργήσει και πολύ καλά, αμέσως το άλλαξα και το έκανα με RESPAWN..

Τώρα το στύλ αυτό από μέρους σου είναι πέρα του δέοντος σπαραξικάρδιο..Παρόλα αυτά θα χαρούμε να σας δούμε στο παιχνίδι και να περάσουμε μια ωραία Κυριακή ξεφεύγοντας από τα προβλήματα της  καθημερινότητας...
Ρε συ Στέφανε, και γω γουστάρω να ρίχνω καπνογόνα και ριπές και δυναμίτες και πάει λέγοντας. Αλλά δεν γίνεται.
~Δυναμιτάκια είναι Α) Παράνομα Β) Επικύνδινα Γ) Κάνουν θόρυβο και είσαι σε κατοικημένη περιοχή.
~Ριπές είναι επικύνδυνες, υπάρχουν πολλοί άπειροι παίχτες, και στη τελική ο καθένας ρίχνει όπου του καυλ*σει και δε σέβεται αποστάσεις ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΑΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ BRIEFING ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

Εγώ σέβομαι τις απόψεις τον άλλων γιαυτό και λέω πάντα οτι άμα κάτι δε μαρέσει δεν πάω.

Όσο για το στύλ μου, μια χαρά είναι γιατί άμα τα λέμε με το σας και με το σεις άκρη δε βγαίνει. Κάποιος πρέπει να κάνει τον κακό, δεν έχω θέμα να τον κάνω εγώ γιατί το airsoft το γουστάρω και προσπαθώ να το πάω μπροστά. Και για τη πάρτη μου και για σας.
Και ξαναλέω στην τελική δεν έρχομαι, εγώ για το καλό του χόμπι τα λέω.

Αποσυνδεδεμένος Solid Ghost

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #23 στις: 25 Ιανουαρίου, 2014, 00:08:27 »

Κατάντησε βαρετό! Οποιος δε θέλει δεν έρχεται. "γιαυτο" διευκρινίζονται οι κανόνες και τα όρια στο forum. Για να διαλέξει όροις θέλει να έρθει. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω άλλον να έχει πρόβλημα και συμμετοχές υπάρχουν.

Η τουλάχιστον αν υπάρχει και άλλος δεν έχει προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή. Τα προβλήματα με PM στον διοργανωτή.

Πάντα φιλικά.

Αγαπιόμαστε όπως λέει και ο φίλτατος Ζίγγα.
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Ιανουαρίου, 2014, 13:46:08 από Vaszi bacsi »

Αποσυνδεδεμένος Django

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #24 στις: 25 Ιανουαρίου, 2014, 00:21:26 »
Άρη ένα θα πω και δεν το ξαναλέω όλα αυτά που λες θα τα θέσω στο BRIEFING που θα κάνουμε αν δεν θέλετε το κάνουμε μονή βολή χωρίς καπνογόνα και χωρίς δυναμιτάκια τελείωσε..

Αποσυνδεδεμένος thelaw

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #25 στις: 25 Ιανουαρίου, 2014, 02:23:15 »
Από Predators : soap, kratos, john rambo, the law, prove + μπορεί 2 ακόμη (jack norris, george rambo)
CIA (πάντα παραλλαγή :P)

Αποσυνδεδεμένος sticker

• Ταγματάρχης
  • *
  • sticker
« Απάντηση #26 στις: 25 Ιανουαρίου, 2014, 16:05:34 »
S.T.A.R.S. μεσα και εμεις με multicam 5-6 ατομα ετσι για να αγαπιομαστε

Αποσυνδεδεμένος kaiser_soze0307

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #27 στις: 26 Ιανουαρίου, 2014, 16:00:07 »
Συγχαρητήρια απο τους zero για το πολυ ωραιο παιχνιδι!!  Ολα τα λεφτα η διαπραγματευσεις!!!!!! Και για να μην ξεχνιόμαστε, επειδη υποσχεθηκα κατι στομ ζινζα..παρε ενα δαχτυλάκι. ..χαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος TheCrow

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #28 στις: 26 Ιανουαρίου, 2014, 18:53:04 »
Περασαμε ΚΑΙ ΓΑΜΩ  απλα

Αποσυνδεδεμένος maniero

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #29 στις: 26 Ιανουαρίου, 2014, 18:56:12 »
μπράβο στον jango και στα υπολιπα παιδιά απο μόρες και απο τους F.T.P.
 πολύ καλο σενάριo εγω προσωπικά θεωρώ πως αυτό και το zinza bank 1 ήταν τα καλύτερα game που εχω παίξει στο hotel