Αποστολέας Θέμα: Λίγη βοήθεια για ποιο από τα 2 AEG?  (Αναγνώστηκε 13812 φορές)

Αποσυνδεδεμένος JACOBS

• Επιλοχίας
  • *
Λίγη βοήθεια για ποιο από τα 2 AEG?
« στις: 08 Φεβρουαρίου, 2014, 14:07:30 »
Καλησπέρα στην παρέα
Παίζω κοντά στον έναν χρόνο airsoft και έφτασε η ώρα να πάρω AEG.

Κοιτάω σε κάτι φθηνό (όχι πάνω απο 150€ συνολικά) αλλά και όσο πιο αξιόπιστο γίνεται σε αυτή την τιμή.
Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Κοιτάω μόνο σε M4 ή έστω κάτι σαν look Μ4 ένα πράμα.

Το ένα είναι το Cyma M4A1 CM010

και το άλλο αυτό της ASG

http://www.vasilikos.com.gr/index.php?MDL=pages&Branch=N_N0000000002_N0000002001_N0000002002_N0000002003_N0000002564_P0000008068

Οποιαδήποτε άποψη και σχόλιο θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ :)

Αποσυνδεδεμένος valam

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Λίγη βοήθεια για ποιο από τα 2 AEG?
« Απάντηση #1 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2014, 16:20:14 »
 Παρε κατι με rails. Χαμενα δε πανε. πχ

CM16 Raider L

Αποσυνδεδεμένος JACOBS

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2014, 20:34:28 »
Ε βασικά δεν νομίζω ότι θα τις χρειαστώ. Δηλαδή το πολύ πολύ να βάλω ένα red dot αργότερα, οπότε δεν υπάρχει λόγος συν ότι μου αρέσει περισσότερο το "κλασσικό" και σαν σχέδιο.

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #3 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2014, 21:25:03 »
Σε γενικές γραμμές η ASG χρησιμοποιεί κινέζικα ανταλλακτικά μεσαίας ποιότητας. Απλά συμπεριλαμβάνει στο πακέτο της, μπαταρία και φορτιστή, ενώ δώσε προσοχή στην απόδοσή του γιατί τα fps του που είναι στα ~328, ενώ και το σώμα του είναι πλαστικό.

Όπως καταλαβαίνεις όλα εξαρτώνται από το budget που διαθέτεις!
Προσωπική μου άποψη είναι πως αν έχεις σκοπό να αγοράσεις όπλο με πλαστικό σώμα, τότε καλύτερα να προσθέσεις ακόμα 64 euro και να στραφείς σε King Arms Colt M4A1 Ultra Grade που είναι απλά καταπληκτικό!

http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2199&id_lang=3

Αποσυνδεδεμένος JACOBS

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2014, 22:33:43 »
Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά 64 ευρώ παραπάνω είναι πολλά αυτή την στιγμή για μένα. Οπότε καλύτερα να εστιάσουμε στα 2 παραπάνω που ανέφερα.
Τώρα όσο για την ASG επειδή τυχαίνει να έχω προσωπική εμπειρία απο την συγκεκριμένη εταιρία, 1 bolt action sniper και ένα πιστόλι αερίου που έχω μέχρι τώρα με έχουν εκπλήξει ευχάριστα μέχρι στιγμής.

Επίσης ξέρω ότι είναι εταιρεία η οποία δεν παράγει αλλά μόνο εμπορεύεται και τα μεταπουλάει με το δικό της brand name (αν κάνω λάθος διορθώστε με), οπότε δεν μπορώ να σταθώ σε αυτό που είπα πάνω, απλά το ανέφερα.

Σχετικά για το σώμα θα προτιμούσα να είναι πλαστικό και λόγο βάρους. Το εσωτερικό λογικά πάντα μεταλλικό δεν είναι??
Όσο για τα τα fps όντως είναι χαμηλά αλλά έχω σκοπό αργότερα οποιοδήποτε AEG και να πάρω, να προσθέσω και μια κάννη ακριβείας.. και αν τελικά πάρω το συγκεκριμένο να αλλαχτεί και ελατήριο αν βλέπω ότι δεν "πάει" σε woodland.

Για αυτό της cyma έχεις καμιά γνώμη?

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #5 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2014, 23:22:49 »
Από ASG εχω G36 & L96. To AW308 (L96) άντεξε, πράγμα που δεν μπορώ να πω για τo G36 που από τις τόσες βλάβες που παρουσίασε... απλά έχασα την μέτρηση.

Η ASG χρησιμοποιεί πάντα μεταλλικά gearbox, το θέμα είναι τι ποιότητας είναι τα κινέζικα ανταλλακτικά εντός του gearbox. Στο συγκεκριμένο Μ4 για παράδειγμα δεν γνωρίζω τι ποιότητας είναι το hop-up unit, moter κλπ. Θα πρέπει να βρεις feedback από κάποιον που έχει αυτό το όπλο.

Από CYMA εχω τουλάχιστον (6) ΑΚ και κανένα τους δεν μου εμφάνισε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.