Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Σουνιο -Ελενα πλαστικοβα: 14 Μαρτίου, 2010

Αποστολέας Θέμα: 14/03/2010 - Σουνιο "Ελενα πλαστικοβα"  (Αναγνώστηκε 57841 φορές)

Αποσυνδεδεμένος morfeus1712

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: 14-03-2010 Σουνιο "Ελενα πλαστικοβα"
« Απάντηση #15 στις: 10 Μαρτίου, 2010, 04:11:25 »
και οπως φοναζζα συνεχεια στα μεγαρα ....   ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟ!!!!! (mooning) (mooning) (mooning) (mooning) (mooning)

Αποσυνδεδεμένος JokeR

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #16 στις: 10 Μαρτίου, 2010, 10:11:33 »
αν και ειμαι αρρωστος μετα το παιχνιδι στα Μεγαρα ελπιζω να γιαννω και να ειμαι περδικι για το παιχνιδι αλλιως....

Αποσυνδεδεμένος rookiejo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #17 στις: 10 Μαρτίου, 2010, 12:59:14 »
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΔΗ.
γνωριζετε οτι δεν ηθελα και δεν θελω να αποκλεισω κανεναν αλλα ο αριθμος των συμμετοχων με πμ και τηλ απο συνχομπιστες που εκδηλωσαν ενδιαφερον και απο αυτους που ηδη το δηλωσαν στα φορουμ αποκλειει καθε περαιτερω συμμετοχη καθως:
απειλει την ασφαλεια μας
απειλει την λειτουργια του σεναριου και την ομαλη εξελιξη του.
ολες οι δηλωμενες συμμετοχες στα φορουμ ανεξαρτητων παιχτων εχουν υπολογιστει.αυτοι ερχονται και θα ειδοποιηθουν μεσω πμ για τα περαιτερω.
παρακαλω πολυ απο δω και περα μονο τυχον ακυρωσεις να ανεβαινουν για να ξερουμε και να ανοιξουμε παλι της συμμετοχες.
οι δηλωσεις συμμετοχης και η ημερομηνια καταθεσης τους θα ανακοινωθουν μετα την ληξη του σεναριου προς αποφυγη παρεξηγησεων.
λυπαμαι πολυ αλλα ειμαστε αναγκασμενοι να το κανουμε

Αποσυνδεδεμένος apache

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 10 Μαρτίου, 2010, 16:51:51 »
Χμμμ... πολλά υποσχόμενο σενάριο  :D

Μέσα  ;)

Θα φέρω και το μετρητή για να ξεμπερδεύουμε νωρίτερα. Ότι άλλο χρειαστείτε, να βοηθήσω κι εγώ  ;)
να τον φερεις για να μετρησουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη..... (την μπιλια του........)

Αποσυνδεδεμένος apache

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 10 Μαρτίου, 2010, 16:55:54 »
υπαρχει πολυ αντριλα στο forum.....βρομαει πουτ........... λιγουριαααααααα............... (mooning) (mooning)αμαν....
σημ. η κουκλα εχει 3 τρυπες.......
ολοι θα παρετε.......
νουμεραδα...... ;) ;) (tmi)

Αποσυνδεδεμένος SPIDER

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 10 Μαρτίου, 2010, 17:34:08 »
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΔΗ.
γνωριζετε οτι δεν ηθελα και δεν θελω να αποκλεισω κανεναν αλλα ο αριθμος των συμμετοχων με πμ και τηλ απο συνχομπιστες που εκδηλωσαν ενδιαφερον και απο αυτους που ηδη το δηλωσαν στα φορουμ αποκλειει καθε περαιτερω συμμετοχη καθως:
απειλει την ασφαλεια μας
απειλει την λειτουργια του σεναριου και την ομαλη εξελιξη του.
ολες οι δηλωμενες συμμετοχες στα φορουμ ανεξαρτητων παιχτων εχουν υπολογιστει.αυτοι ερχονται και θα ειδοποιηθουν μεσω πμ για τα περαιτερω.
παρακαλω πολυ απο δω και περα μονο τυχον ακυρωσεις να ανεβαινουν για να ξερουμε και να ανοιξουμε παλι της συμμετοχες.
οι δηλωσεις συμμετοχης και η ημερομηνια καταθεσης τους θα ανακοινωθουν μετα την ληξη του σεναριου προς αποφυγη παρεξηγησεων.
λυπαμαι πολυ αλλα ειμαστε αναγκασμενοι να το κανουμε

Μπραβο για τις περιορισμενες συμμετοχες  (καποια πεδια `η και καποια σεναρια αν θες δεν σηκωνουν περισσοτερα ατομα) αλλα καλο θα ηταν να το αναφερατε αυτο στο αρχικο post του σεναριου και να ξερουν ολοι απο την αρχη γι` αυτο.
Φιλικα , SPIDER
HERE COMES THE PAIN...

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #21 στις: 10 Μαρτίου, 2010, 19:54:20 »
Το σεναριο πλεον ειναι ολοκληρομενο.  :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος rookiejo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 11 Μαρτίου, 2010, 00:39:24 »

[/quote]

Μπραβο για τις περιορισμενες συμμετοχες  (καποια πεδια `η και καποια σεναρια αν θες δεν σηκωνουν περισσοτερα ατομα) αλλα καλο θα ηταν να το αναφερατε αυτο στο αρχικο post του σεναριου και να ξερουν ολοι απο την αρχη γι` αυτο.
Φιλικα , SPIDER
[/quote]
ειλικρινα δεν υπηρχε τετοια προθεση αλλα προεκυψε η αναγκη.
ελπιζω να μην ξαναγινει τετοια ........... απο μερους μου γιατι ξενερωσαν πολλοι μαζι και εγω .
και παλι συγνωμη απο ολους

Αποσυνδεδεμένος Saturnus ®

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #23 στις: 12 Μαρτίου, 2010, 14:40:51 »
Αν ακυρωθεί τίποτα η αλάξει κάτι saturnus και sferas διαθέσιμοι. Ευχαριστώ!
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Μαρτίου, 2010, 15:42:43 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος rookiejo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #24 στις: 12 Μαρτίου, 2010, 15:59:41 »
επειδη εγω δεν θελω να βαρεθω αλλα να παιζω οσο πιο συχνα μπορω.
επειδη εγω δεν εχω τιποτα και με κανενα προσωπικα και ομαδικα και ουτε θελω να αποκτησω.
επειδη δεν με νοιαζει να αποδειξω τιποτα και σε κανενα .
επειδη θελω να διασκεδαζω με ολους οπως μεχρι τωρα.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ:
   1 μεσα στο πεδιο θα κυκλοφορουν οι μετρητες.
   2 αν καποιος θεωρησει οτι πιθανον βαλεται απο δυνατοτερο απο τα προβλεπομενα ορια οπλο σφυριζει 3 φορες και ερχεται μετρητης στο σημειο και γινεται μετρηση επιτοπου.
  3 οποιοι εμπλακουν σε εντονοτερο διαξυφισμο και ανταλαγη υβρεων αποχωρουν απο το πεδιο χωρις δευτερη κουβεντα.
  4 αν βρεθουν παραβατες των κανονων ασφαλειας αποχωρουν απο το πεδιο και τα ονοματα ανεβενουν στα φορουμ.
παρακαλω λοιπον παρα πολυ οποιον δεν αισθανεται την διαθεση να περασει καλα να διασκεδασει και να παιξει χωρις κακη διαθεση να μην ερθει και χαλασει την κυριακη των υπολοιπων.
    δεν ανυσηχω γνωριζοντας την πλειοψηφια των συνχομπιστων αλλα "η γυναικα του καισαρα και πρεπει να ειναι και πρεπει να φαινεται τιμια"  ποσω μαλλον στην ΕΛΕΝΑ την στιγμη που εχουν μεινει εξω φιλοι συνχομπιστες για να παιξουμε καλυτερα οι υπολοιποι.
   με γνωμονα λοιπον αυτο και χωρις καμια παρεξηγηση ανεβαινει αυτο το κειμενο

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #25 στις: 12 Μαρτίου, 2010, 19:43:46 »
σωστος ;)

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #26 στις: 14 Μαρτίου, 2010, 17:26:15 »
Παιχνίδι που στην ανακοίνωσή του θα ξεκινούσε στις 11:00' , να ξεκινάει με κάτι παραπάνω από 1,5 ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 12:40', για εμένα προσωπικά είναι απαράδεκτο.

Το σενάριο καλό σαν σκέψη, δεν ήταν όμως γραφτό να το παίξω όλο καθώς στα πρώτα 15' και ενώ είχα 2 "ζωές" ακόμα, θεώρησα αδύνατο να τα βάλω μόνος μου με 8-10 αμυνόμενους στο κτήριο που είχαμε σαν στόχο, και αποφάσισα να επιστρέψω στο safe house.

@ Transporter
Συγνώμη για την αντίδρασή μου στο στόλισμά σου. Δεν έπρεπε να σου απαντήσω με αυτόν τον τρόπο και έπρεπε να προσέξεις το briefing σχετικά με το πότε θα ξεκίναγε το παιχνίδι.

@ Zinja
Δεκτή η συγνώμη σου για όσα postαρες για μένα στο νήμα του προηγούμενου παιχνιδιού στα Μέγαρα. Δεν έχει λήξει όμως ακόμα το θέμα έπειτα από τα όσα μου ανέφερες.

Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες.
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Μαρτίου, 2010, 17:41:09 από Goodspeed »
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος VELOUXIOTIS

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #27 στις: 14 Μαρτίου, 2010, 18:14:45 »
Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!! πολυ καλο !!!
Lost infantry division

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #28 στις: 14 Μαρτίου, 2010, 20:00:04 »
Παιχνίδι που στην ανακοίνωσή του θα ξεκινούσε στις 11:00' , να ξεκινάει με κάτι παραπάνω από 1,5 ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 12:40', για εμένα προσωπικά είναι απαράδεκτο.

Το σενάριο καλό σαν σκέψη, δεν ήταν όμως γραφτό να το παίξω όλο καθώς στα πρώτα 15' και ενώ είχα 2 "ζωές" ακόμα, θεώρησα αδύνατο να τα βάλω μόνος μου με 8-10 αμυνόμενους στο κτήριο που είχαμε σαν στόχο, και αποφάσισα να επιστρέψω στο safe house.

@ Transporter
Συγνώμη για την αντίδρασή μου στο στόλισμά σου. Δεν έπρεπε να σου απαντήσω με αυτόν τον τρόπο και έπρεπε να προσέξεις το briefing σχετικά με το πότε θα ξεκίναγε το παιχνίδι.

@ Zinja
Δεκτή η συγνώμη σου για όσα postαρες για μένα στο νήμα του προηγούμενου παιχνιδιού στα Μέγαρα. Δεν έχει λήξει όμως ακόμα το θέμα έπειτα από τα όσα μου ανέφερες.

Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες.
ναι ρε παιδια αυτη η 'ατιμη' η ωρα καλο θα ειναι  να την τηρουμε ...ασε που παγωνεις και με την αναμονη

χαιρετισμους και απο μενα ;)

Αποσυνδεδεμένος tag21

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • HASTA LA VISTA BABY.......
« Απάντηση #29 στις: 14 Μαρτίου, 2010, 22:34:10 »
Veggos - Aparadekto gia praktores Μικρό | Μεγάλο

για την καθυστερηση ρε συνχομπιστες
μας εφαγε το κρυο και η αναμονη....

ευχαριστω.....