Απο C.O.D.A.T. 6 ετοιμοπόλεμα τεμάχια τελικά, εμφάνιση μας στο πεδίο με οτιδήποτε εκτός από παραλλαγήΕυχαριστώ.
απο legion athens airsoft team taliban monolithos evans chris hulk warbro andreas + mike ( φιλοξενουμενος ουδεμια ευθηνη φερουμε εγω και η ομαδα μου για φιλοξενουμενους και τα λεγομενα τους και τις πραξεις τους )με marines για οποια αλλαγη θα ενημερωσω
Zinja βάψαμε πριν λίγο τους πυραυλους με τον Decker και είναι έτοιμοι για ''εκτόξευση'' ... Για τσέκαρε!!
Παράθεση από: Blue Shark στις 22 Μαρτίου, 2014, 09:31:11 Απο C.O.D.A.T. 6 ετοιμοπόλεμα τεμάχια τελικά, εμφάνιση μας στο πεδίο με οτιδήποτε εκτός από παραλλαγήΕυχαριστώ. Όπως και να έρθετε Καρχαριάκια hot wheels μπίλιες θα φάτε!!!
Παράθεση από: Django στις 22 Μαρτίου, 2014, 12:46:54Παράθεση από: Blue Shark στις 22 Μαρτίου, 2014, 09:31:11 Απο C.O.D.A.T. 6 ετοιμοπόλεμα τεμάχια τελικά, εμφάνιση μας στο πεδίο με οτιδήποτε εκτός από παραλλαγήΕυχαριστώ. Όπως και να έρθετε Καρχαριάκια hot wheels μπίλιες θα φάτε!!! Έλα τι έπαθες πάλι; δυσκοιλιότητα; Προτείνω: δημητριακά ολικής άλεσης στο πρωινό, τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα και όσπρια τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.Περαστικά σας[/quotε]αχαχαχαχαχχχ να και τα πρωτα kill! περαστικα μου ιχιχιχιχιιχιχιχχιιχ ετσι διμιουργηστε κλιμα παιδακια!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχ