Αποστολέας Θέμα: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03  (Αναγνώστηκε 82071 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Django

  • Ταγματάρχης
  • *
  • Μηνύματα: 148
  • Φύλο: Άντρας
Mission Impossible Theme Tune Μικρό | Μεγάλο




Coming Soon
« Τελευταία τροποποίηση: 21 Μαρτίου, 2014, 14:35:34 από Django »

Αποσυνδεδεμένος Django

  • Ταγματάρχης
  • *
  • Μηνύματα: 148
  • Φύλο: Άντρας
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #1 στις: 21 Μαρτίου, 2014, 22:19:48 »
                                                                                                                                                                           

Μετά από μια Γιγαντιαία επιχείρηση της C.I.A των Ιανουάριο του 2014 κατάφεραν να συλλάβουν τον Έντουαρντ Σνόουντεν και να τον μεταφέρουν στην βάση της Κρήτης, όπου και είναι φυλακισμένος. Έχοντας στα χέρια τους μόνο τους κωδικούς.Μετά από πιέσεις στον Σνόουντεν τους αποκαλύπτει ότι ο φορητός υπολογιστής που δέχεται τους κωδικούς βρίσκεται και φυλάσσεται στην Νατοϊκή βάση της Ελευσίνας από την Χεζμπολάχ.



                                                                                                                                                                           

                                                                  Στο παιχνίδι μπαίνει και η Ρωσία που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Σνόουντεν όπου τους απέσπασε τα απόρρητα σχέδια  πυρηνικών υποβρυχίων.



                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                   Τώρα Ρώσοι & Αμερικανοί  κατευθύνονται ταυτόχρονα στην Νατοϊκή βάση ..!!





                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                 

              

                                                                                                                                                                                                           
                                                                                                                             1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ
Στην νατοϊκή βάση στρατοπεδεύει  η Χεζμπολάχ όπου έχει απαγάγει έναν επιστήμονα της N.S.A όπου προσπαθεί να ανοίξει  τον  υπολογιστή και να πάρουν όλα τα απόρρητα αρχεία της N.S.A ..

                                                                                                                              2. ΣΕΝΑΡΙΟ & ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ
Κάπου μέσα στο πεδίο θα υπάρχει ένας υπολογιστής όπου για να ανοίξει πρέπει να βάλετε τον κωδικό πρόσβασης τον οποίο κωδικό τον έχουν Αμερικανοί. και ένα  cd που έχει τα αρχεία της N.S.A ..!


α. Παρατάξεις
1. Άντρες της CIA ΜΟΝΟ παραλλαγές (greek lizard)
2. Βρίσκουν υπολογιστή
3. Βρίσκουν  cd
4. Βρίσκουν επιστήμονα
5. Εκκαθάριση Νατοϊκής βάσεις απ' όλους




β. Παρατάξεις Ρώσοι  ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΕΚΤΟΣ (greek lizard ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ )
1. Βρίσκουν υπολογιστή
2. Βρίσκουν  cd
3. Σκοτώνουν επιστήμονα
4. Σκοτώνουν Σνόουντεν
5. Εκκαθάριση Νατοϊκής βάσεις



γ. Παρατάξεις Χεζμπολάχ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΑ
1. Κρατάτε Νατοϊκοί βάση
2. προστατεύεται επιστήμονα-υπολογιστή
3. Εκκαθάριση από Ρώσους & Αμερικάνους



Όριο fps: 370 max



450 SUPORT WEAPONS
450 SNIPER--- ΗΛΕΚΡΙΚΑ
550 SNIPER BOLT ACTION














RESPAWN

Respawn
Όταν ένας παίχτης χτυπηθεί επιστρέφει στο Safe House της ομάδας, το οποίο λειτουργεί και σαν respawn Με την συμπλήρωση 3 παικτών, επιστρέφουν στο παιχνίδι.


ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
- Ισχύουν κανόνες χειροβομβίδας.
-  ισχύει κανόνας ΜΠΑΜ.
-  ισχύει κανόνας PAR-LAY (ΟΧΙ βολές σε κεφάλι).
- Ισχύει SILENT KILL
- FULL AUTO
- ΔΕΝ Επιτρέπονται ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙΑ
- ΔΕΝ Επιτρέπονται ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ
- ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ

- Αρχηγός παράταξης θα οριστεί από την διοργάνωση

        AΥΣΤΗΡΑ όριο ηλικίας άνω των 18 ετών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Θα οριστούν στο πεδίο !!



• Ωρα συγκέντρωσης: 09:00
• Προετοιμασία .:09:00- 09:30
• Έναρξη Παιχνιδιού : 10:30

• Λήξη παιχνιδιού: .......14:00........



Γενικοί Κανόνες Airsoft
1. Εάν κάποιος παίχτης δεχθεί πλαστικό σφαιρίδιο σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός του, του αεροβόλου του, της ένδυσης του ή του εξοπλισμού του, θεωρείται «εκτός παιχνιδιού» και επιστρέφει σε κάποια Ζώνη Ασφαλείας, σύμφωνα με το εκάστοτε σενάριο του παιχνιδιού.
 Εάν ένας παίχτης δεχθεί βολή πάνω στο αεροβόλο του, εφόσον έχει εφεδρικό αεροβόλο μαζί του, φωνάζει «όπλο εκτός», το αεροβόλο που "χτυπήθηκε" βγαίνει εκτός παιχνιδιού και συνεχίζει το παιχνίδι με το εφεδρικό του αεροβόλο. Εάν δεν έχει εφεδρικό αεροβόλο μαζί του, τότε ο παίχτης θεωρείται «εκτός παιχνιδιού» και επιστρέφει σε κάποια Ζώνη Ασφαλείας, σύμφωνα με το εκάστοτε σενάριο του παιχνιδιού.
2. Ο παίχτης που αποχωρεί από το παιχνίδι για οποιοδήποτε λόγο απαγορεύεται να μιλήσει με τους υπόλοιπους παίχτες. Σε περίπτωση ανάγκης επιτρέπεται να μιλήσει μόνο με τον διοργανωτή ή/και κάποιον διαιτητή.
3. Σε περίπτωση "φίλιων πυρών" ο παίχτης που δέχθηκε τις βολές αποχωρεί κανονικά από το παιχνίδι.


Κανόνες Ασφάλειας
Όλοι οι παίχτες θα πρέπει να φοράνε υποχρεωτικά ειδικά προστατευτικά γυαλιά ή μάσκα, βάσει σκοπευτικών προδιαγραφών (ANSI/ASEE Z87.1-2003), καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο και στις Ζώνες Ασφαλείας (safe houses).
Απαγορεύεται άπαντες να αφαιρούν τα προστατευτικά γυαλιά ή μάσκα τους ακόμα και μέσα στις Ζώνες Ασφαλείας. Τα προστατευτικά γυαλιά ή μάσκα αφαιρούνται μόνο κατόπιν υπόδειξης των διαιτητών και εφόσον έχει διακοπεί η δραστηριότητα.
Απαγορεύεται η χρήση αεροβόλων airsoft μέσα στις ζώνες ασφαλείας (safe houses). Τυχόν δοκιμαστικές βολές αεροβόλων θα πραγματοποιούνται εκτός των ζωνών ασφαλείας και προς κατεύθυνση που θα ορίζεται ανά περίσταση.
Απαγορεύεται η χρήση χειροποίητων χειροβομβίδων airsoft και λοιπών χειροποίητων βοηθημάτων που λειτουργούν με εκρηκτική ύλη.
Απαγορεύονται οι τυφλές βολές. Ως τυφλές βολές ορίζονται οι βολές στις οποίες δεν υπάρχει άμεση σκόπευση.
Ζώνες Ασφαλείας (Safe Houses):
Ζώνες Ασφαλείας θεωρούνται οι προκαθορισμένοι από το εκάστοτε σενάριο παιχνιδιού χώροι στους οποίους απαγορεύονται οι βολές, είτε με κατεύθυνση από εκεί προς τον χώρο της δραστηριότητας, είτε από τον τελευταίο με κατεύθυνση  προς τις Ζώνες Ασφαλείας. Αυτές δε, θα προσδιορίζονται με ειδική σήμανση «SAFE HOUSE» και θα είναι οριοθετημένες.
Σε περίπτωση που παρατηρηθεί από παίχτη άλλο άτομο να μην φέρει προστατευτικά γυαλιά ή μάσκα ασφαλείας, αναφωνεί αμέσως «ΤΥΦΛΟΣ», το παιχνίδι διακόπτεται προσωρινά, και ενημερώνεται ο διοργανωτής ή/και ο πλησιέστερος διαιτητής για το συμβάν. Εφόσον το άτομο φορέσει γυαλιά ή απομακρυνθεί, το παιχνίδι συνεχίζεται.
Για οποιοδήποτε γεγονός παραβίασης των κανόνων ασφαλείας, ενημερώνονται άμεσα ο διοργανωτής ή/και οι διαιτητές του παιχνιδιού, οι οποίοι δύναται να προβούν σε προσωρινή ή οριστική διακοπή της δραστηριότητας.
Ειδικοί Κανόνες
Κανόνας αεροσφαίρισης "ΡΙΣΠΟΟΥΝ" (RE-SPAWN)
Είναι η επαναφορά ενός ή περισσότερων παιχτών από την Ζώνη Ασφαλείας στο παιχνίδι, ανάλογα με το εκάστοτε σενάριο παιχνιδιού.
Πριν από την έναρξη του εκάστοτε παιχνιδιού, ορίζεται ο αριθμός των ελάχιστων παιχτών που θα πρέπει να παρευρίσκονται σε μία Ζώνη Ασφαλείας για να μπορέσουν να επιστρέψουν στο παιχνίδι. (π.χ. Re-spawn των δύο παιχτών επιβάλλει την παρουσία τουλάχιστον δύο παιχτών σε μία ζώνη για να επιστρέψουν).
Εάν σε μία Ζώνη Ασφαλείας υπάρχουν περισσότεροι παίχτες από το ελάχιστο όριο, δύναται να επιστρέψουν όλοι στο παιχνίδι, ανάλογα με το εκάστοτε σενάριο.
Εάν σε μία Ζώνη Ασφαλείας υπάρχουν λιγότεροι παίχτες από το ελάχιστο όριο, οι παίχτες αυτοί οφείλουν να περιμένουν στην Ζώνη Ασφαλείας μέχρι να συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός παιχτών.

Κανόνας «ΜΠΑΜ»
Είναι η απενεργοποίηση ενός αντιπάλου από το παιχνίδι χωρίς το αεροβόλο να βάλει. Αφορά αυστηρά δύο παίχτες. Ο παίχτης που επικαλείται τον κανόνα ΜΠΑΜ θα πρέπει να μην έχει γίνει αντιληπτός από τον αντίπαλό του, να βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από αυτόν και να μπορεί να τον σκοπεύσει με το αεροβόλο του. Έπειτα αναφωνεί την λέξη "ΜΠΑΜ". Ο αντίπαλος θεωρείται νεκρός, αναφωνεί "ΕΞΩ" και επιστρέφει στην Ζώνη Ασφαλείας (SAFE HOUSE) της ομάδας του.
Η μέγιστη απόσταση από την οποία μπορεί ένας παίχτης να επικαλέσει τον κανόνα "ΜΠΑΜ" δύναται να διαφοροποιηθεί βάσει του εκάστοτε σενάριο παιχνιδιού.
Ο κανόνας "ΜΠΑΜ" δεν ισχύει για ομοιώματα χειροβομβίδων, οπλοβομβίδων, και οποιοδήποτε άλλου μέσου πέρα αεροβόλου airsoft.

Κανόνας αεροσφαίρισης "ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ" (SILENT KILL)
Είναι η προσομοίωση του αθόρυβου θανάτου ενός αντιπάλου. Αφορά αυστηρά δύο παίχτες. Ο παίχτης που επικαλείται τον κανόνα "ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ" θα πρέπει να μην έχει γίνει αντιληπτός από τον αντίπαλό του και να βρίσκεται σε τέτοια απόσταση από αυτόν ώστε να μπορεί να τον ακουμπήσει με το χέρι του. Έπειτα αγκίζει τον αντίπαλό του με το χέρι και του αναφωνεί χαμηλόφωνα "ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ". Ο αντίπαλος θεωρείται νεκρός, ΔΕΝ αναφωνεί "ΕΞΩ", και επιστρέφει στην Ζώνη Ασφαλείας.
Ο κανόνας "ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ" δύναται να συμπεριλάβει την χρήση ειδικών ελαστικών ομοιωμάτων μαχαιριών. Στην περίπτωση αυτή οι παίχτες θα πρέπει να ακουμπήσουν τον αντίπαλό τους με το ελαστικό ομοίωμα για να επικαλέσουν τον κανόνα "ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ".

Κανόνας "ΠΑΡΛΕΙ" (Parley)
Είναι ο διάλογος ή συζήτηση μεταξύ αντιπάλων με σκοπό την μεταξύ τους προσωρινή ανακωχή. Χρησιμοποιείται από τους παίχτες όταν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα στην ροή του παιχνιδιού. Μερικές συνηθισμένες περιπτώσεις που επικαλείται ο κανόνας PARLEY είναι:
Όταν δύο αντίπαλοι συναντιούνται σε πολύ μικρή απόσταση.
Όταν υπάρξει κάποια διαφωνία μεταξύ δύο ή περισσότερων αντιπάλων.
Για οποιοδήποτε λόγο που αφορά την ασφάλεια των παιχτών.
Εάν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, και εφόσον δεν ισχύει ο κανόνας ΜΠΑΜ, οι παίχτες μπορούν να επικαλέσουν ομόφωνα PARLEY. Έπειτα απομακρύνονται μερικά μέτρα, φωνάζουν "ΠΑΜΕ" ή "ΠΑΕΙ" και συνεχίζουν το παιχνίδι.
Σε περίπτωση που δεν συμφωνηθεί και επικαλεσθεί ο κανόνας "PARLEY" από τους παίχτες, θεωρούνται όλοι εκτός παιχνιδιού και επιστρέφουν όλοι στις Ζώνες Ασφαλείας της ομάδας τους.





« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαρτίου, 2014, 04:18:15 από Django »

Αποσυνδεδεμένος Django

  • Ταγματάρχης
  • *
  • Μηνύματα: 148
  • Φύλο: Άντρας
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #2 στις: 21 Μαρτίου, 2014, 23:10:33 »
 Παρακαλώ κάθε ομάδα να  δηλώνει το dress code της και τα άτομα

 Ο διαχωρισμός θα είναι σύμφωνα με τις παραλλαγές, συνεπώς οι ομάδες ας προσπαθήσουν να δηλώσουν ένα πιο ομοιογενές σύνολο.

Αποσυνδεδεμένος TheCrow

  • Υπολοχαγός
  • *
  • Μηνύματα: 71
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #3 στις: 22 Μαρτίου, 2014, 10:18:25 »
Kalo tha einai na exoume kai apo mia ektyposh tou xarth......

Αποσυνδεδεμένος kaiser_soze0307

  • Υπολοχαγός
  • *
  • Μηνύματα: 73
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #4 στις: 24 Μαρτίου, 2014, 15:44:11 »
Το cd και τον κωδικό τον έχω ακόμα εγώ...χαχαχαχ

Αποσυνδεδεμένος Solid Ghost

  • Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Μηνύματα: 28
  • Φύλο: Άντρας
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #5 στις: 24 Μαρτίου, 2014, 16:48:48 »
Εμένα με έχουν φυλακισμένο στην Κρήτη. Θα με μεταφέρουν την Κυριακή από ότι άκουσα.

Αποσυνδεδεμένος Blue Shark

  • Υπολοχαγός
  • *
  • Μηνύματα: 49
  • Φύλο: Άντρας
  • Ό,τι δεν λύεται κόπτεται.
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #6 στις: 24 Μαρτίου, 2014, 21:36:03 »
Πρακτοροκατάσταση δηλαδή...

Αποσυνδεδεμένος luckyteo

  • Δεκανέας
  • *
  • Μηνύματα: 4
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #7 στις: 25 Μαρτίου, 2014, 18:45:21 »
luckyteo+kuprinos=χεσμπολαχ dress codeμαυρα πολιτικα.... :gunfight30:

Αποσυνδεδεμένος spik

  • Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Μηνύματα: 35
  • Φύλο: Άντρας
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #8 στις: 26 Μαρτίου, 2014, 15:12:42 »
apo  ftp 12 atoma  me politika (xezmpolax) :gunfight14: :gunfight14: :laugh:

Αποσυνδεδεμένος Romel

  • Ανθυπασπιστής
  • *
  • Μηνύματα: 24
  • Φύλο: Άντρας
  • Νever let go....
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #9 στις: 26 Μαρτίου, 2014, 16:44:38 »
 Xεζμπολαχ εγω με μαυρα και πολιτικα.

Φιλικα,

Romel.
"In the absence of orders, go find something and kill it."

- Field Marshal Erwin Rommel

Αποσυνδεδεμένος snowgoon

  • Λοχίας
  • *
  • Μηνύματα: 5
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #10 στις: 26 Μαρτίου, 2014, 21:15:42 »
Aπό Freelancers-Hellas
*5 ατομα με πολιτικα στην παραταξη της Χεζμπολαχ!

Αποσυνδεδεμένος vampiros

  • Ταξίαρχος
  • *
  • Μηνύματα: 587
  • Φύλο: Άντρας
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #11 στις: 26 Μαρτίου, 2014, 21:55:38 »
Vάmpιros in
+ 1 new

με greek lizard
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος SirDion

  • Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Μηνύματα: 28
  • Φύλο: Άντρας
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #12 στις: 26 Μαρτίου, 2014, 22:26:02 »
 :battle103: +5 ατομα κατα 90% πεντακαμο στολη...  !!!!!   :gunfight25:
!!! Call Of Duty Airsoft Team !!!

Αποσυνδεδεμένος akisred

  • Υπολοχαγός
  • *
  • Μηνύματα: 41
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #13 στις: 26 Μαρτίου, 2014, 22:33:01 »
Από Red Dot, 10 ακόμη για την παράταξη των Ρώσων (American woodland παραλλαγή).

Αποσυνδεδεμένος Romel

  • Ανθυπασπιστής
  • *
  • Μηνύματα: 24
  • Φύλο: Άντρας
  • Νever let go....
Απ: <<ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΙΙ >> ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ 30/03
« Απάντηση #14 στις: 27 Μαρτίου, 2014, 03:30:13 »
Χεζμπολαχ!!!!



 :battle214:
"In the absence of orders, go find something and kill it."

- Field Marshal Erwin Rommel