Αποστολέας Θέμα: Έχω βαρεθεί  (Αναγνώστηκε 42435 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Sniper_Gr

• Δεκανέας
  • *
Έχω βαρεθεί
« στις: 10 Μαρτίου, 2010, 17:01:50 »
Κύριες και κύριοι καλησπέρα σας…
Έχω σκοπό να γράψω πολλά και ίσως σε κάποιους δεν είμαι αρεστός αλλά δυστυχώς σε όποιους αρέσω για τους άλλους δεν θα μπορέσω…

Πριν όμως ξεκινήσω να γράφω θέλω να επιστήσω την προσοχή σας σε κάποια θέματα όπως…
1ον) Όποιος θίγεται εύκολα ή εκνευρίζεται εύκολα ή δεν δέχεται κριτική και νομίζει ότι είναι και Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ AIRSOFTER τότε ας μην συνεχίσει παρακάτω δεν υπάρχει λόγος…

2ον)Να ζητήσω συγγνώμη για την γλώσσα που θα χρησιμοποιήσω αλλά δεν γίνεται αλλιώς..

3ον)Να ενημερώσω ότι οποιοσδήποτε σχολιασμός επί της αναρτήσεως μου θα γίνεται δεκτός  μόνο με ανοιχτά μηνύματα , οποιαδήποτε μηνύματα με μορφή pm , emails και δεν ξέρω και εγώ πως αλλιώς θα αναρτούνται αμέσως στην παρούσα ανάρτηση προς ενημέρωση όλων. Νομικά είμαι καλυμμένος και έχω ζητήσει την σύμφωνη γνώμη του νομικού μου συμβούλου. Επίσης με το που θα αναρτηθεί θα λάβω αποθηκεύσεις των σελίδων που θα εμφανίζεται για λόγους ασφαλείας όπου και ένα αντίγραφο από όλες θα είναι στα χέρια του νομικού μου συμβούλου για να διασφαλίσω τυχών απόπειρες παραποίησης.

4ον)Η παρούσα ανάρτηση θα παρουσιαστεί στα τρία (3) κατά την γνώμη μου forums που αφορούν τους Πανελληνίους παίχτες. Τα εν λόγω forums ανήκουν στις σελίδες, www.hellasairsoft.com , www.greekairsoft.gr
Τα υπόλοιπα αξιόλογα forum κατά την άποψη μου είναι τοπικού χαρακτήρα και αφορούν ως επι το πλείστον τις ομάδες…
Αλλά και εκεί θα αναρτηθεί το link της σελίδας για να είναι ενημερωμένοι όλοι και να εκφέρουν όλοι την γνώμη τους..

Ξεκινώ λοιπόν γράφοντας περαστικά στον παίχτη που χτύπησε το πόδι του στο τελευταίο παιχνίδι και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στις καθημερινές του συνήθειες…

Το ότι δυστυχώς χτύπησε λοιπόν είναι γεγονός , το θέμα μας είναι γιατί χτύπησε . Οι διοργανωτές γιατί δεν είχαν φροντίσει
να οριοθετήσουν όλα μα όλα τα επικίνδυνα σημεία με λωρίδες ερυθρού – λευκού χρώματος εναλλάξ έτσι ώστε να είχε αποφευχθεί η ζημία.

Βέβαια θα μπορούσατε να μου πείτε  ότι έκανε τον ταρζάν αλλά θα σας αντικρούσω λέγοντας ο δεύτερος παίχτης  γιατί χτύπησε και αυτός στο ίδιο σημείο. Μήπως έκανε την τσίτα;;

Κύριοι που διοργανώσατε το παιχνίδι και δεν έχει σημασία για εμένα ποιοι είστε λυπάμαι για αυτό που θα ΑΛΛΑ ΣΑΝ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΟΙΚΤΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟ.
Έχετε καταλάβει Κύριοι σε τι κατάσταση έχετε – γιατί εσείς τον βάλατε εφόσον δεν προβλέψατε ως οφείλατε ως διοργανωτές να τσεκάρετε τον χώρο – βάλει τον άνθρωπο αυτό;

Όχι μόνο τον στείλατε στο νοσοκομείο αλλά ακόμα χειρότερα στο χειρουργικό τραπέζι.

Σκεφτήκατε καθόλου ότι εάν ο εν λόγω άτυχος παίχτης κινηθεί νομικά εναντίον σας ουσιαστικά δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε όλη την κοινότητα και θα φταίτε εσείς.

Τουλάχιστον να τον επισκεφθείτε όσο θα είναι κλινήρης για αν εκφράσετε την συμπαράσταση σας και εύχομαι στην επόμενη διοργάνωση σας να είστε περισσότερο προσεκτικοί.

Πάει αυτό…

Για πάμε μέχρι την Ιταλία τώρα…

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ;;;

Έμαθα και χωρίς να το θέλετε κάποιοι στο παιχνίδι της Λαμίας μου το διασταυρώσατε ότι προγραμματίζετε παιχνίδι με Ιταλούς παίχτες.

Είστε σοβαροί;;  Είστε με τα καλά σας;; Νομίζετε ότι οι Ιταλοί είναι παιχτάκια σαν και εσάς… ΑΘΑΝΑΤΟΙ και δεν συμμαζεύεται;;

Θα μας κάνετε ρεζίλι Κύριοι για αυτό καθίστε στα ωά σας και να ανασάνετε μόνο …
Όχι που μου θέλετε παιχνίδι με Ιταλούς να μας κάνετε ρεζίλι σαν Ελληνικό Airsoft..

Εάν το τονίζω ΕΑΝ το τολμήσετε και τα κάνετε σκατά τότε ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΞΕΘΆΨΩ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ SCULPS…
Αλλά εάν τα πάτε καλά – που πάρα πολύ το αμφιβάλω – τότε πρώτος θα βγω να ζητήσω συγγνώμη και να σας χειροκροτήσω.

Μακεδονία τώρα…
Έχω παρατηρήσει ότι εκ Μακεδονίας ορμώμενοι παίχτες δεν ακούγονται ρε παιδί μου είτε αρνητικά είτε θετικά.
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν για να γίνει αυτό..
Ή παίζουν πάρα πολύ καλά και δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας ,
Ή τα εν οίκω μη εν δήμω…
Προσωπική μου άποψη συμβαίνει το πρώτο γιατί τρείς (3) φορές έχω παίξει με Μακεδονίτες παίχτες.

Εσείς πάτε να παίξετε για να τσακωθείτε μετά στα forums , να ξεκατινιασθείτε κατά  το κοινώς λεγόμενο , να βγάλετε πίκρα ο ένας επάνω στον άλλον , γενικώς να φερθείτε άσχημα σε λεκτικό επίπεδο.
Βάλτε μυαλό για να πάει όλη η κοινότητα της αεροσφαίρισης μπροστά γιατί εσείς Κύριοι μόνο τροχοπέδη αποτελείται και όχι εφαλτήριο.

Για τους μη υπακούοντας τώρα στους κανονισμούς …
Γιατί ο Κύριος που έκανε τυφλή βολή δεν οδηγήθηκε εκτός πεδίου;;
Γιατί ο Κύριος που έπαιζε με 30αρες μπίλιες και έκανε την ζημιά στον άλλο παίχτη δεν έχασε δια παντός το δικαίωμα να παίζει και ονειρεύεται ότι «εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα»;;

Ντροπή σε όλους σας…
Ντροπή όμως ποιο πολύ σε αυτούς που χαλάσανε την δική μας προσπάθεια στην Λαμία και δεν σεβαστήκανε τόσο κόσμο που ήρθε από όπου και ένα ήρθε..
Εσείς λοιπόν που ήρθατε στο παιχνίδι με σκοπό να το χαλάσετε λέω τούτου..
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ…

Φίλε Zinjza
Μην κατηγορείς τον Goodspeed οτι φώναζε μέσα στο πεδίο...
Τα ίδια έκανες στην Λαμία και όποιος μπορεί ας με διαψεύσει..
Φιλικά πάντα και με απεριόριστο σεβασμό..αλλά να κοιτάμε πρώτα μπροστά μας

Βαγγέλης Κοντογεώργος  
Υγ. Θέλω να ευχαριστήσω και δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Sapper …
Ευχαριστώ γιατί γνωριστήκαμε και ανταλλάξαμε πολλές απόψεις και κοψίδια
Συγχαρητήρια γιατί είπε μια πολύ σωστή φράση..
Το airsoft έγινε γνωστό στην Ελλάδα έγινε το ΜΠΑΜ δηλαδή το τελευταίο δεκαοχτάμηνο (18) με ότι και εάν αυτό συνεπάγεται είτε καλό είτε κακό.
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Σεπτεμβρίου, 2010, 23:13:41 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Chew my bbs...
Απ: Έχω βαρεθεί
« Απάντηση #1 στις: 10 Μαρτίου, 2010, 17:27:27 »
Κάνε λίγο υπομονή και κράτα μαλλιά να σου φύγουν έπειτα από το παιχνίδι με τους Ιταλούς (  (headbang) ), καθώς είναι σε προθέσεις και σκέψεις να διοργανωθεί Πανελλήνιο, σε πεδίο που με βία μπορεί να σηκώσει 20-25 άτομα και θα έχει και θεατές !!

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 11 Μαρτίου, 2010, 00:02:02 »
σωστος ο φιλος....παιχνιδι με ιταλους ;D

για φαντασου να παιζεις με ιταλο και να σου τις ριξει απο 15 μετρα στο στηθος(γιλεκο) και με διαφορα 2 δλπ να του ριξεις στο προσωπο ριπη...α!καλα!!!!!!!!!!!!!!!!σου εχει γ@μησει το ταμ τιριρι και το ντρικι ντρικι μαζι!!αυτο μου κανανε εμενα στην λαμια παντως και δεν μου αρεσε καθολου.
μην πουμε καν για ιταλους και 30αρες κτλ.περαστικα σε ολου μας αν γινει παιχνιδι σε διεθνες επιπεδο ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 13:10:21 »
Ακολουθει τραγικα μεγαλο και ενοχλητικο ποστ.
 Αν δεν εχετε ορεξη να σας βγουν τα ματια, μην μπητε στον κοπο να συνεχισετε.

Συνεχιζεις????

Αααα εισαι μαζοχα δηλαδη, οκ.  Ονοματα και καταστασεις δεν θελατε???? Θα τις εχετε.
Παμε λοιπον.

Θα σας πω αργοτερα ποιος ειμαι, δεν εχει σημασια ακομα. Αν δεν ξερεις που να πεταξεις λασπη, εισαι αναγκασμενος να απαντησεις απ’ευθειας στις κατηγοριες με στοιχεια και όχι να αναλωνεσαι σε παραμυθια που θα πρεπει να πλασεις για το ατομο που μιλαει.

Ειμαι, καλως η κακως, ενας από τους λεγομενους παλιους παικτες. Εχω ξεκινησει να παιζω airsoft, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, (όχι σε εξωτερικο κλπ γιατι απλα δεν εχω παει), από τα τελη του 2005, όταν ο airsoft λαος αριθμουσε το ασυληπτα μεγαλο νουμερο των 16 ατομων μαζι με εμενα σε ολη την χωρα.
Τοτε λοιπον, υπηρχαν παλι οι ιδιοι κανονες αλλα όταν ερχονται για παιχνιδι 12 ατομα και κανεις πανυγηρι, ε, ορισμενα πραγματα φαινονται πιο μπαμ. Τοτε λοιπον δεν υπηρχαν, ουτε αθανατοι, ουτε τυφλοβολητες, ουτε τσαμπουκαληδες ουτε τιποτα…
Σιγα σιγα  λοιπον, αρχισε να διαδιδεται το airsoft. κοσμος πολυς το μαθαινε και μαζευοταν για παιχνιδι… Ωραια, λεω θα αρχισει να εχει περισοτερο ενδιαφερων…
Οργανωθηκαμε περισωτερο ψηφιζοντας επισημους κανονες για τα FPS, και πολλα αλλα και τα δημοσιευσαμε στο Hellasairsoft.
  Οντως αρχισαν και μαζευοντουσαν πολύ καλα παιδια, που χαιρομαι πραγματικα που τους γνωριζω. Αρχισαν όμως και εμφανιζοντουσαν και οι πρωτοι πονηρηδηδες. Όταν λοιπον εμφανιζοταν καποιος τετοιος, μαζευομασταν, του λεγαμε τα λαθη του μια δυο καποια στιγμη επαιρνε πρεφα ότι δεν τον παιρνει και η εβαζε μυαλο, η επαιρνε την αγουσα για άλλο χομπι.
Σιγα σιγα αρχισε να υπαρχει αυτό το φορουμ και να μαζευει παααρα πολύ περισοτερο κοσμο. Μαζι με τους καλους, φυσικα ερχονται και σκαρτοι. Και οι καλοι όμως όταν υπαρχει λαθος κοσμος να τους καθοδηγησει και να τους μαθει το χομπι, και αυτοι χαλια θα τα κανουν. Στην θεση λοιπον εργασιας που είναι ο Σαππερ, ηταν ενας απαραδεκτος απατεωνας που ηταν δυστηχως στην χειροτερη θεση που θα μπορουσε να είναι καποιος για να καταστρεψει αυτό το χομπι…
Με τον καιρο λοιπον με τις παπαριες που εκανε και ελεγε αυτό το ατομο, ειχε επικρατησει ένα απαραδεκτο σκηνικο με τρελο παρασκηνιο. Οτυπος αυτος διεσπειρε απιστευτα ψευδη από δω και από κει βαζοντας την τοτε (ας πουμε) κοινοτητα του airsoft να τρωγεται με διαφορες παπαρολογιες και κινησεις που εκανε για να τους εχει ολους του χεριου του για να τους τρωει λεφτα και να τους εχει υποχειρια. Ευτυχως με καποιες κινησεις που εγιναν από τους κακους παλιους που κατηγορουνται σημερα το ατομο αυτό βγηκε απ’την μεση.
Επικρατησε μια σχετικα μεγαλη περιοδο ηρεμιας, με μικρες αψιμαχιες, από τους παλιους κυριως, όταν εβλεπαν καποιους νεοτερους παικτες να παραβαινουν ηθελημενα η όχι καποιους κανονες του παιχνιδιου η καποιες αστοχες αναφορες μεσα από τα φορουμ. Προσπαθουσαν να προστατευσουν το χομπι από κακοτοπιες, με λιγα λογια…
 Στα φορουμ λοιπον, εγιναν καυγαδες επι καυγαδων για την συμμετοχη ανηλικων στα παιχνιδια,  και αλλα,  για τελειως αστοχες κινησεις παικτων, για παρανομη μετακινηση των AEG (με αποτελεσμα αυτοφορα κλπ) σε συνθηκες και ωρες που δεν μπορεις να δικαιολογησεις με τιποτα τις πραξεις αυτές, ορια FPS, καταχρηση του μπαμ  και πολλα αλλα. Ολον αυτόν τον καιρο οι παλιοι φωναζαν… Το αποτελεσμα? Επιδη καποιοι δεν βολευοντουσαν γιατι εχαναν λεφτα, δεν τους προστατευαν ως πιθανων να οφειλαν, ( μεσα στο φορουμ που ειχαν τον ελεγχο τουλαχιστο δεν λεω να παρουν τα φορουμ αμπαριζα, μην τρελαθουμε κιολας) με αποτελεσμα να βγαινουν 14χρονα παιδακια και να απειλουν αδιαντροπα το φορουμ ότι ειμαι πελατης και θα κανεις ότι σου λεω…
Αποτελεσμα, ένα τετοιο παιδακι, να βριζεται με τον Dula (που αρκετοι γνωριζετε) και να μην μιλαει κανεις. Τετοια καταντια. Μοντερειτορ κατά τα αλλα…
 Με αφορμη λοιπον αρκετα τετοια περιστατικα και αφου όταν φωναζαν γινοντουσαν κακοι και κουραστικοι, ολοι οι παλιοι παικτες που προερχοντουσαν από το Hellasairsoft, σταματησαν να ασχολουνται με αυτό εδώ το φορουμ γιατι εκριναν ότι δεν αξιζει τον κοπο να ασχολουνται εδω, η και διαγραφηκαν και τελειως.
Στο διαστημα αυτό οι Ghost Reccon   , και ο Zinja (σε άλλο τοπικ που μου διαφευγει αυτή τη στιγμη, αλλα ειχε αναφερει «λογο της μεγαλης εμπειριας που διαθετω» μου εμεινε χαρακτηριστηκα, οντας παικτης με απειρα παιχνιδια στο ενεργητικο του 4 μηνες παικτης (ναι, ειρωνικα το λεω)) αρχισαν να κανουν σεμιναρια για το πώς παιζεται το παιχνιδι, διοργανωναν παιχνιδια και μαθαιναν τον κοσμο πώς να παιζει. Καλως τα εκαναν.
Οι παλιοι λοιπον απειχαν από όλα αυτά, οργανωναν βεβαια που και που κανα μεγαλο ανοικτο παιχνιδι ειτε στο Χοτελ, ειτε στο Σουνιο. Όταν προλαβαιναν βεβαια, γιατι όταν αρχισε και μαθευοταν το Χοτελ εβγαιναν καποιοι (πχ ο El Ninio πρωτα και οι TAS αργοτερα) και σηκωναν τα παιχνιδια το ένα καπακι στο άλλο. Χαρακτηριστηκα, καποια στιγμη, βρηκα σηκωμενο παιχνιδι Κυριακη απογευμα μολις γυρησα από παιχνιδι, για την επομενη Κυριακη… Τα παιχνιδια γινοντουσαν με αρκετη εως παρα πολύ μεγαλη προσελευση κοσμου. Κανονες στις περισοτερες των περιπτωσεων δεν απαγκελωνταν (δεν λεω μονο για χοτελ), η όταν απαγκελωνταν (στο χοτελ που ξερω τουλάχιστο)_ δεν γινοταν από αυτους που το διοργανωναν αλλα «στριμοχναν» τους παραβρισκομενους παλιους. Εστω και ετσι κατι ακουγωταν όμως. Σιγα σιγα και λογο εργασιων (ενεκα βερδιων αρκετοι από εμας) δεν ερχοντουσαν σε μερικα παιχνιδια, τα παιχνιδια όμως συνεχιζοντουσαν και πολύ καλα εκαναν.
Καινουριος κοσμος όμως ερχοτανε συνεχως, αρα τους παλιους δεν τους προλαβαιναν σε αρκετα παιχνιδια. Και να σας πω και κατι δεν ηταν και υποχρεομενοι κιολας να τους ξερουν και ουτε οι αλλοι να περιφερονται με καμια ταμπελα «ΠΑΛΙΟΣ».
 Σιγα σιγα λοιπον οσοι ερχοντουσαν, ειτε δεν ακουγαν καθολου κανονες, ειτε τους μισομαθαιναν ειτε καποιοι που το επαιζαν παλιοι για να φαινονται αρχηγοι και γαματοι, τους τα μαθαιναν λανθασμενα. Χαρακτηριστηκα μια συγκεκριμενη και αμημητη φαση, παικτης της TAS τρωει μπιλια στην αρβυλα και συνεχιζει να παιζει κανοντας το παγωνι. Όταν ο παικτης που εριξε διαμαρτηρηθηκε, πηρε την αποστομωτικη απαντηση « Μα στην UKARA δεν ισχιει βολη στην αρβυλα»!!!!!!!! Μονο και μονο για να το παιξει ότι ηθελε να το παιξει εμαθε σε ολους οσους τον ακουσαν, βρες την πιο γελοια δικαιολογια που μπορεις για να μην βγεις. Τετοια περιστατικα πολλα.
 Σε άλλο παιχνιδι παικτης των Ghost Reccon, τρωει βολη στο κρανος και κανει το παγωνι. Διαμαρτηρεται ο βαλων και του απανταει ο βαλωμενος  «Εεεε, ξερεις, αυτό είναι πραγματικο κρανος Kevlar, αρα και στην πραγματικοτητα δεν θα πεθαινα»!!!!!!
Zinja, Στο παιχνιδι του σουνιου, σε ένα από την σειρα των  x-Files, ειχε κολησει ολο το παιχνιδι 120 ατομων για παρτη του. Καμπερομενος σε πτραυλο, και παροτι του ειχαν αδειασει τρεις  hicap απο Minimi επανω του (γυρω στις 7500 ΒΒς περιπου) δεν ελεγε να βγει. Οι μπηχτες στα φορουμ για μια εβδομαδα απειρες από πολύ κοσμο… Με τα πολλα αναγκαστηκε να το παραδεχθει. Ε, εβαλε μυαλο ειπαμε και το βουλωσαμε
Παρα πολλα τετοια περιστατικα από αυτους που υποτιθεται μαθαινανε σε ολον τον νέο κοσμο το παιχνιδι.
Οι παλιοι εβγαιναν αραια και που, πεταγαν την παπαρια τους (γκρινιαρηδες ξερολες κομπλεξικοι που θελουν να μιλανε παντου) οπου εβλεπαν κατι στραβο καταυτους, τους εβριζαν ολοι και ξανακλεινοντουσαν στο καβουκι τους…
 Φτανουμε σιγα σιγα στο σημερα. Μετα από αρκετα λοιπον περιστατικα που εχουν κατηγορηθει οι παλιοι ως κομπλεξικοι ελιτιστες που προσπαθουν να κλεψουν τα πεδια που οι ιδιοι ανακαλυψαν και εδειξαν στον κοσμο (περιπτωσεις Χοτελ, Σουνιο κλπ) αποφασισαν τα τελη καλοκαιριου του 2009 να παιζουν πλεον μονο πριβε.
 Που σημαινει από αμυδρη εως ανυπαρκτη παρουσια στα παιχνιδια
 Τους τελευταιους μηνες λοιπον, αρχιζουν και εμφανιζονται ατομα και ομαδες με ξεκαθαρη αρνηση υπακoης κανονισμων (πχ Lost Infantry για τα FPS) τραγικα πολλοι αθανατοι, φωνες και τσακωμοι μεχρι και ξυλο στα εκει παιχνιδια που προκαλεσαν πολλες φορες και συγκεκριμενα τοπικ πχ της Λαφινας και αλλα. Τα πριβε, που πλεον ο κοσμος που επαιζε ηταν ελεγχωμενος ως προς την συμμετοχη δεν ετρεχε καστανο. Ως που καποια στιγμη πετυχαμε καποιες ομαδες (Cobra & Lost Infantry και καποιοι ασχετοι με ομαδες ) σε ένα παιχνιδι στο Σουνιο, από κακη συνενοηση. Δεν πειραζει λεμε, θα δουμε τι παιδια είναι και αν αξιζουν τον κοπο θα τους καλουμε κι αυτους…
Αποτελεσμα παιχνιδιου, αθανατοι, φωνες, και απειλες ενός Lost Infantry Division  μες το safe house να κατεβασει την μαπα καποιου παικτη για σκηνικο που εγινε στο πεδιο, που ο ιδιος προκαλεσε, χρησιμοποιωντας ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ και τελειως ακυρα το μπαμ και που σε άλλο τοπικ στ χαρακτηριζεται και ως ο ψυχραιμος που εσωσε την κατασταση στο παιχνιδι σας με τις μπουνιες. Ναι, για τον  VELOUXIOTI  λεω.

Φτασαμε επιτελους και στην Λαμια (αμην μας γκαστρωσες….) Γινεται το παιχνιδι, παει χαλια και απεγνωσμενοι οι διοργανωτες από τον χαμο που αντικριζουν διακοπτουν το παιχνιδι που ειχαν σπαταλησει τοσο χαμενο χρονο κοπο και χρημα. Πως τους το ανταποδωσαμε αυτό???? Με το να τους κλεψουμε και από πανω, ειτε τα προσωπικα τους αντικειμενα, ειτε στην ταβερνα. Οι ΓΥΦΤΟΙ, για 10 ευρω το ατομο…
Και κλοπη εχει ξαναπαρατηρηθει σε ανοικτο παιχνιδι στην Βραυρωνα, ετσι για το αρχειο…
Και το κορυφαιο, βγαινουν και κατηγορουν αυτοι που τα εχουν κανει ΣΚΑΤΑ, αυτους που δεν ηταν εκει ότι απετυχαν και εχουν ευθυνη!!!
Όταν φωναζαν οι παλιοι, ηταν κακοι και τους βριζαμε επιδη ηταν εκει και προσπαθουσαν να βοηθησουν. Τωρα αυτοι που τα εκαναν σκατα, κατηγορουν τους παλιους ότι δεν ηταν εκει να βοηθησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μηπως λοιπον αυτοι που κατηγορουν να κοιταξουν λιγο στους καθρευτες τους για να βρουν φταιχτες και να αφησουν τον κοσμο να κανει τα παιχνιδια του και όχι να απασχολειται με τα πισωπλατα μαχαιρωματα που διαδιδουν για τους παλιους??????
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΚΛΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ(Για να μην σε καλουν καποιο λογο θα εχουν δεν θα σου δωσουν και λογαριασμο) Ε, κυριε Sapper και Sunbird και οποιος αλλος????
Τα ψεματα του Χοτελ που τελικα απεδηχθη περιτρανα ότι οντος το περιφραξε η τραπεζα, ακομα δεν ειχατε τα παντελονια να βγειτε και να ζητηστε συγνωμη… Και ακομα μπηχτες πετατε. Ναι και οι του Hellasairsoft εκαναν και λαθη, και τσαντηστηκαν και πεταξαν και λογια που δεν επρεπε να πουν ειτε μιλησαν αποτομα και καχυποπτα σε καποια πραγματα (Bobkid, Fanioles Helistas κλπ) αλλα την κυρια ευθυνη την εχετε ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ.
 ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΞΩ.

Επιτελους, τελος. Τα ειπα και ξαλαφρωσα. Από εδώ και περα θα φανει ποιος θελει να κανει δουλεια, η απλα να πεταξει την λασπη του για να γλυτωσει το κραξιμο και να συνεχισει να το παιζει αρχηγος.
Γεια σας.

Το παρων εχει σωστει και θα αποσταλει με πμ σε ολλα τα φορουμ σε περιπτωση που σβηστει  η παραποιηθει…

Φίλε μου μάλλον μιλάς για τον Fidel!!!

Κατηγόρησε όσο θες την ομάδα του PITBULL για τα FPS του όπλου και το ξύλο που πήγε να φάει ο Mr.416 αλλά εγώ μόνο να φνταστώ μπορώ τι θα του είχαν κάνει  άμα την είχαν πάθει εκείνοι σε Πριβέ δικό τους !

όσον αφορά το Κέβλαρ το έχω ακούσει και εγώ το περιστατικό και δέξου το γεγονός ότι το παλικάρι είχε μόλις μεταβεί απο το MilSim paintball όπου κάτι τέτοιο ισχύει και μπορεί να μην ήξερε ...
με την ίδια λογική επειδή ένα μπιλάκι όμως πέρασε ξυστά από τη παραλλαγή μου και δεν ακούμπησε το γόνατο σημαίνει ότι δεν βγαίνω και ναι αυτό σημαίνει πως είμαι υπέρ στο αν το κράνος μας εξομοιώνει Κεβλαρ να μην βγαίνουμε αλλά εφόσον δεν ισχύει θα παίζω με αυτόν τον κανόνα όπως τώρα μάλλον κάνει και εκείνος.
δεν μπορείς να κατηγορείς μία ολόκληρη ομάδα για κάτι τέτοιο

Όσον αφορά την μπότα και την UKARA δεν θα πώ τίποτα παραπάνω παρά το μόνο το μακάρι να ίσχυε εδώ πέρα διότι τότε θα είχαμε ομοσπονδία και δεν θα είχαμε παρόμοια προβλήματα
αλλά άντε να αγοράσεις όπλο μετά

όσον αφορά τους διωργανωτές στο παιχνίδι που έγινε και έσπασε το παλικάρι τα δόντια του φταίμε όλοι (δεν ήμουν εκεί και θέλω να πιστεύουμε πως πορευόμαστε σαν ένα)
οι διοργανωτές διότι δεν διαβάσανε στο κοινό τους κανόνες ούτε απο φωτοτυπία όσο ηλίθιο και αν φαίνεται γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!
οι ποιο έμπειροι παίκτες που δεν έκραξαν την διοργάνωση επειδή δεν είπε τους κανόνες και δεν τους είπαν οι ίδιοι.(δεν ήταν αναγκασμένοι να είναι εκεί αλλά μιας και ήταν δεν κάναν την καλή? )
οι υπόλοιποι παίκτες που δεν ήξεραν τους κανόνες και πήγαν να παίξουν και είχαμε άτομα να βγάζουν τα γυαλάκια τους να βαράνε προς/απο μέσα/'εξω από το safe house/zone παρατηρήσεις δεξιά  αριστερά και ούτε έναν να τον πετάνε απο την διοργάνωση!!!!

διότι εποικοινώνησα με το παιδί που έκανε το βίντεο και μου είπε πως ήταν βολή απο 50 πόδια  στο semi

Busted Tooth Airsofting

και φαντάζομαι τι ζημιά έπαθε το παιδί που έφαγε full auto απο τόση μικρή απόσταση !!!
από εμένα δεν θα γλίτωνε το μαλακισμένο !!!

Όσον αφορα τους ανήλικους ...Ανήλικοι ειναι και ρωτάνε για να μάθουν άσχετα αν το συνεχίσανε ...εγώ δεν το συνέχισα μόλις μου δείξανε το νόμο,έκανα την ερώτηση για τη συνένεση γονέα/κηδεμόνα και μου έιπαν πως είναι out of the question
Αλλά όταν ένα φόρουμ λέει πως δέχονται ανήλικους είναι αναμενόμενο...
Τι συμβαίνει όμως με τα φόρουμ που λένε ότι πρέπει να έισαι 18 στην αρχική τους σελίδα αλλά τους αφήνουν και μιλάω για τον apo13337killer
http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=207&start=45
http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=3412
και αν βλέπεις τον κάνανε ban όχι επειδή είναι ανηλικος αλλά επειδη έκανε double posting/thread

Έχεις ανοίξει Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με το post σου και τα flames θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του φόρουμ για λίγο καιρό και αυτό στο λέει ένας που για ποιο περίπλοκους κανόνες έχει κανει πσοτ και ποστ για παιχνίδι (Not Airsoft ) και ένας άγνωστος σε εμένα έχασε τη δουλειά του !

δεν λες ποιος είσαι αλλά το SAPPER λες τον ξέρεις αλλά εκείνος αυτή τη στιγμή δεν σε ξέρει , πες ποιος είσαι διότι έκανες χοντρη πατάτα που κρύβεσαι απο το παρονύμιο σου και λές τέτοια πράγματα διότι έτσι κρύβεσαι μάλλον απο τις δικές σου ατασταλίες!

Μεγάλε και φαντάστηκε ApocalypseNow  η όπως αλλιώς σε λένε γιατί και εδώ και στο HellasAirsoft ενώ λες ότι είσαι παλιός από το 05' δεν υπάρχεις πουθενά και αποφάσισες να υπάρχεις τώρα που κατά την γνώμη σας αδικήθηκαν τα φιλαράκια σου γκουρού - νταβατζήδες, δηλαδή τα τυπάκια οι "παλοιοί" (λες και ήμαστε ακόμα φαντάροι  :D :D :D" αλλά πάμε παρακάτω αφού γουστάρετε συνέχεια σε όλα τα φόρα έχω πολλά για την γούνα σας.

Είπα να κάνω τον Μαλάκα εδώ και πολύ καιρό για την συμφιλίωση μετά τον fintel που υποτίθεται ότι ήταν ο λόγος που είχε γίνει το χάσμα τις κοινότητας μας, και όταν εγώ κύριε πήρα την πρωτοβουλία και μπήκα μπροστινή γιατί εσείς οι "παλιοί" κοτέβατε και πήρε τον λο-που περίμενα συμφιλίωση, αλλά ποτέ δεν την είδα, έκανα τα πάντα άλλα ξέχασα ότι πρέπει να σας σπονσοράρουμε πρώτα όπως άλλο μαγαζί, να πληρώνουμε την συντήρηση του Forum με διαφήμιση, που από τότε που γίνατε mod έπιασε πάτο με την συμπεριφορά σας (του αποφασίζουμε και διατάσσουμε και όποιος δεν γουστάρει αυτό που αποφασίσαμε εμείς για εσάς χωρίς εσάς απομονώνετε.) Και δεν μιλώ για τους Follout Ranger. ;)

Έχω προσπαθήσει να κρατήσω ουδέτερη στάση σε πολλές μανούρες λόγο του καταστήματος σε αδικίες εμφανής και σε κάθε διένεξη προσπαθούσατε να με συμπαρασύρεται ο καθένας με το μέρος του την μια για την Adrenaline Prodaction την άλλη με την T.A.S την άλλη με το Greek Airsoft.
Την ίδια γυναικεια συμπεριφορά είδα και στην μανούρα με την Λαμία όταν μίλησα εκεί πέρα για συγκεκριμένο άτομο μπροστά σε όλους δεν μίλησε κανένας για εμάς, μόλις πήγα να πω κάτι στο Forum έγινε αυτό που βλέπετε κύριε "άγνωστε" ApocalypseNow  που δεν αναφέρεις το όνομα σου τελικά οπός είπες στην αρχή του post σου.

Κύριε ApocalypseNow  Σε πολλά που γράφεις δεν έχεις και άδικο, το πάντρεμα της αλήθειας με το ψέμα όμως το ξέρω είναι καλή συνταγή, το να λες παραδείγματα για όλους και για όλες ανώνυμα επειδή στα αφηγήθηκε ο φίλος σου ο ντζιμάκος ο πύθωνας είναι μεγάλο ολίσθημα για το κύρος των λεγομένων σου.

Ξεχνάς ότι παιχνίδια που έχουν συμμετάσχει ανήλικοι έχουν γίνει και στο Hotel παλαιότερα ? έχω και εγώ link. ;)
Ξεχνάς ότι οι τραυματισμοί στο Hotel έχουν γίνει από εσάς που λέτε να μην κάνουμε αυτά που κάνετε εσείς ?  τραυματισμοί στα υπόγεια, πτώσεις από ορόφους, όρια FPS επειδή είναι φιλαράκια... και το λέω γιατί αγόρασα όπλο που έπαιξε στο Hotel μετά το παιχνίδι και έβγαλε 380 FPS όχι γιατί το είχα ανάγκη... και είναι τελικά όλοι αυτοί.. αυτοί που εξακολουθούν να παίζουν κρυφά πλέον στο Hotel...  :D είναι αυτοί που πάλι ανώνυμα πήραν τηλέφωνο στο προηγούμενο σενάριο και την έπεσε η αστυνομία στο Belvedere είναι αυτοί που φρόντισαν να κατεβάσει το σενάριο του o pit στο ίδιο μέρος, είναι αυτοί που πήγαν στο παιχνίδι του Zinza που τον κράζουνε στο Ελαιουργείο όχι για να παίξουνε αλλά για να του το θάψουν όπως έγινε στην Λαμία, όπως έγινε με την Adrenaline Prodaction και στο τέλος ο φταίχτης βγήκε ο Sniper-Gr, Θέλετε να συνεχίσω...? και όλα αυτά γιατί? γιατί την έχετε δει ότι αποφασίζετε για όλους μια χούφτα τσουτσέκια που πιάσατε AEG και την είδατε Commando εκ του ασφαλούς, θέλετε γλυφτρόνια να σας επευφημούν για να παίξετε και όποιος δεν είναι προσκυνημένος έχετε τις γυναικωτές μεθόδους σας.

Μιλάς μετά για εμάς και στο ότι κάναμε σενάρια και σεμινάρια συμπεριφοράς νέων παιχτών πράγμα που υποτιθέμενη εσείς που νοιάζεστε και θέλετε το καλό μας ποτέ δεν ανακοινώσατε, από εμπειρία αφήστε το καλύτερα, παίζουμε και διοργανώνουμε από το 91' και δεν το κοκορευόμαστε όπως εσύ αλλά θα σου κάνω μια μικρή αναφορά: παίζουμε από τότε που δεν υπήρχε Paintball στην Ελλάδα, ούτε μαγαζιά ούτε πεδία, έχουμε σηκώσει σενάρια με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή, και οικονομικό κόστος, ήμασταν οι μόνοι που δεν ζητήσαμε ποτέ φράγκο, και από εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια επιτρέψτε μου να πω ότι έχουμε αρκετή και στην διοργάνωση και στην εκπαίδευση με αρκετά σχολεία σε Ελλάδα και εξωτερικό με τον στρατό και μη...

Μετά μας χρεώνεις για το Hotel, ποτέ δεν σηκώσαμε σενάριο στο Hotel, η να παίξουμε αφότου μας ανακοινώσατε το κλείσιμο του, το σεβαστήκατε γιατί το ζήτησαν οι Follout, αν ψάξεις στα τεφτέρια σου θα το δεις. ;)

Και τέλος τα pm που πέσανε σε πολλούς για συμμαχίες εναντίον μας γιατί τους φοβάστε και τα γλειψίματα για να μην μιλήσουν μην νομίζετε ότι δεν τα ξέρουμε... αρχίζουν όλοι και παίρνουν χαμπάρι τι είστε πραγματικά...

for ApocalypseΝow and SAPPER δεν έχουν account εδώ και μεταφέρω τα μυνήματα στο νήμα εδώ το οποίο υπάρχει και στο AC forums μιας και μπορεί ορισμένοι να μην έχουν πρόσβαση  
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Σεπτεμβρίου, 2010, 18:11:31 από Dimitrios »
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #4 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 13:13:57 »
και εσυ μας κανεις αναμεταδοση του Πρακτορείου Roitter??? ;D ;D ;D

Kουτσομπόλη!!! εχει μια κενή θέση στο περιοδικό  CIAO... ενδιαφέρεσαι???? ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 13:17:08 »
μετά απο παράκληση των ενδιαφερομένων ...
βασικά δουλεύω στο Roitter's και μου δίνουν καλά λεφτά .... αλλά λίγο χαρτζιλίκη για να πάρω στην ξανθιά μου εσώρουχα δεν με πειράζει  ;D ;D ;D
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος the FiXXXeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 14:11:06 »
@Helistas  ???
@Fanioles  ???
Fanioles   : Το χαρακτηρισμό Isnogood τον είχα πει εγώ, όχι συγκεκριμένα στον Goodspeed αλλά σε όλη την ομάδα γιατί αυτό μου έβγαζαν. (για τη multicam και για διάφορα άλλα).
Δηλαδή τώρα τι σου βγάζουμε ;

Τώρα λοιπόν που ήρθαν σε σύνοδο οι πλανήτες με το Α΄ Κενταύρου και  ήρθε το πλήρωμα των καιρών και επιτέλους αποκαλύφθηκες μπορώ να σου πω ότι δεν έχω ιδέα για το ποιος είσαι και νομίζω ότι ούτε θέλω να ξέρω.

Το μόνο που θα ήθελα πολύ να μάθω είναι που διάολο ξέρεις εσύ και μερικοί άλλοι που λέγατε για την ΤΑΣ και τα χαλιφάτα και τους νταϊφάδες, τι σκεφτόμουν εγώ και πόσο μάλλον τι έκανα. Με ξέρεις ; Έχουμε μιλήσει ποτέ μαζί ;  Γιατί λέγοντας ΤΑΣ,σε όσα αναφέρεις, περιλαμβάνομαι και εγώ.

Και εγώ ούτε αρχηγιλίκια θέλω, ούτε εξουσίες στην ομάδα μου και στις υπόλοιπες, ούτε να βγάζω παιχνίδια ούτε να βγάζω νέους κανονισμούς. Θέλω να έρχομαι να παίζω ένα κωλοπαιχνίδι με τους κανονισμούς που υπάρχουν και στα παπάρια μου αν δεν μου μιλάει και κανείς. Δεν θέλω εξουσίες. Αν η multicam που φοράμε σαν ομάδα σημαίνει κάποια εξουσία πείτε το μου να τη βγάλω.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 19:35:26 »
λιγα και απο εμενα γιατι μας πηρε η μπαλλα του HELISTA...[LOST INFANTRY DIVISION]

βασικα ειναι συμπαθεστατος τυπος και πλακατζης.ηταν απο τους πρωτους που με καλοσωρισε στο Hellas airsoft  και στο hotel το 2008.
και δεν το ξεχνω.

1.τα ορια fps που λεμε εμεις αφορα μονο τα πριβε παιχνιδια που παιζουμε μεταξυ μας σε δασος.
2.ο VELOYXIOTIS αντιμετωπισε την γνωστη 'ξυνη' οψη και μιλησε ετσι.
3.μεινετε καλυτερα στο πριβε σας site[hellas airsoft] να μπαναρεστε μεταξυ σας.
4.τωρα πλεον υπαρχει πολυς κοσμος για να παιζουν ολοι.
5.ερχονται RECKIES και παιζουν σε παιχνιδια που στηνουμε, στη ζουλα , χωρις ποστ και χωρις σηματα....
6.αφου ειμαστε 'ασχετοι' γιατι ερχονται?
7.οι fallout εγιναν sandmen και σιγα σιγα ερχονται σε εμας ,τα ΄τσικο'...
8.καποιοι 'κυκλοι' ειναι στο μετεχμιο...να μπω η να μην μπω..

προτεινω να αφομοιωθητε ομαλα στην νεα ταξη πραγματων,να αποδεχτειτε νεα προσωπα που παιρνουν πρωτοβουλιες[T.A.S]π.χ και αλλοι..

αν οχι no problem.

δοξα το θεο παιχνιδια στηνουμε συνεχεια και παντου....

υ.γ.α και κατι αλλο στο παλιο hotel καποιοι παιζουν παιχνιδια....αληθευει? ;)

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 19:49:57 »

5.ερχονται RECKIES και παιζουν σε παιχνιδια που στηνουμε, στη ζουλα , χωρις ποστ και χωρις σηματα....

Αυτό αν δεν σε πειράζει Κωστή μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις έστω και με pm.
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 19:58:24 »
εισαι ωραιος τυπος και σε παω να το ξερεις...το εννοω.

με p.m. σου δινω λεπτομεριες.. ;)

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 21:43:19 »
PM ελήφθη ;)

Κωστή και εγώ σε πάω και εσένα και τον Γιάννη
(και πιστεύω ότι το έχω δείξει κάθε φορα που τυχαίνει να βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο ή όποτε έρχονται γιορτές με ένα μήνυμα έστω. :))

Καταλαβαίνω ότι τα παίρνετε στην κράνα και λογικό είναι για τον κάθε ένα, αλλά ένα έχω να πω και αυτό είναι γενικό και για όλα και όλους.

"Όλοι κάνουμε κέφι το παιχνίδι, και όλοι από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο κάνουν λάθη.
Μανούρες και γκρίνιες λίγο πολύ πάντα θα γίνονται ιδιαιτερα σε hobby-σπορ κτλ, τα οποία μαζεύουν ένα X πλήθος κόσμου, αλίμονο και δεν είναι δυνατόν να ταιριάζουν όλοι με όλους (ακόμα και η κοιλια με τα άντερα όλη μέρα μαζί είναι και καμιά φορά στριμώχνονται).
Αυτό που πρέπει να δουλεύουν όλοι είναι να μένουν τα φαινόμενα διαφοράς μέχρι εκεί.

Και όλοι να προσπαθήσουμε όσο μπορεί ο κάθε ένας μας να κάνει κάτι καλο για το αντικείμενο που ασχολούμαστε.

Να βρίσκουμε χώρους για παιχνίδι, να μαθαίνουμε όσο πιο σωστά μπορούμε τους νεότερους και όχι στο περίπου.

Και να διαφυλάξουμε όσο γίνετε αυτό που βρήκαμε ώστε να το κάνουμε καλύτερο και για εμάς και για αυτούς που θα ακολουθήσουν"

Εδώ και πολύ καιρό έχω κόψη από το να ασχολούμαι με φόρουμ κτλ γιατί κουράστηκα να βλέπω κάθε τόσο μανούρες γκρίνιες και όλα αυτά δίχως αποτελέσματα.

Δυστυχώς φοβάμαι ότι η μπάλα έχει χαθεί κάπου ανάμεσα στα πεδία και τα φόρουμ.

Ένας συμπαίχτης μου είπε κάποια στιγμή πριν από μήνες μια κουβέντα που στην αρχή δεν την είχα αντιληφτεί πλήρως, αργότερα είδα ότι είχε δίκιο.

μου είχε πει επί λέξη θυμάμαι.

"Τα φόρουμ είναι εκείνα που θα χαλάσουν το hobby"

Και είχε δίκιο γιατί ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι μανούρες γίνονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Επί του πεδίου όπως θα έχετε παρατηρήσει ακόμα και οι πιο ακραίες καταστάσεις να συμβούν, λύνονται και παίρνουν τέλος επί τόπου.

Ας το σκεφτούμε λίγο καλύτερα αυτό όλοι μας και την οποιαδήποτε "διαμάχη" και να δημιουργηθεί να την λύνουμε επί τόπου.

Αυτό που με στενόχωρη περισσότερο είναι το γεγονός ότι εμφανίστηκαν φαινόμενα με "ελαφροχεριδες", και αυτό δυστυχώς αν δεν το περιορίσουμε-εξαλείψουμε ΤΩΡΑ αυτή την στιγμή, τότε δυστυχώς το μέλλον του airsoft προβλέπεται δυσοίωνο.
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 22:10:18 »
Dula όπως έγραψες "Ένας συμπαίχτης μου είπε κάποια στιγμή πριν από μήνες μια κουβέντα που στην αρχή δεν την είχα αντιληφτεί πλήρως, αργότερα είδα ότι είχε δίκιο.

μου είχε πει επί λέξη θυμάμαι.

"Τα φόρουμ είναι εκείνα που θα χαλάσουν το hobby" "
Ρε αδερφέ σε αυτόν τον άνθρωπο που το είπε δώσε του τα συγχαριτήρια μου.Έγραψα κάτι στο forum του το μεταφέρω κ εδώ!

ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕεετσι κύριοι.. ρίχτε κ άλλο λάδι στην φωτιά...ε ρε ξύλο που θέλουμε όλοι μαζι...αντί να κάνουμε μόκο όλοι κ να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα κακός κείμενα πετάμε την ευθύνη ο ένας στον άλλο λες κ είμαστε παιδάκια..."οχι εγώ...αυτός...". Τελικά τα φόρουμ είναι χειρότερα απο την μαύρη κουκούλα.Ο αρτέμης μάτσας θα έκανε χρυσές δουλειές αν ήταν στα ντουζένια του σήμερα.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. (bandit) (bandit) (bandit) (bandit)
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Σεπτεμβρίου, 2010, 18:18:41 από Dimitrios »
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #12 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 22:41:53 »
Αν δεν ξεκολλήσουμε και δεν καταλάβουμε ΟΛΟΙ τι είναι το airsoft, προκοπή δεν θα κάνουμε.

AIRSOFT είναι η συλλογή μη θανάσιμων αντιγράφων πραγματικών όπλων τα οποία τα παίρνουν μερικοί μαντραχαλάδες 18 και άνω και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλειας, ρίχνουν BBs ο ένας στον άλλον.

Το να ξεκατινιαζόμαστε στο κάθε φόρουμ αυτό δεν είναι airsoft είναι CHAT.

Για αυτό και ότι αφορά το airsoft το λύνουμε επί τόπου και όχι στα πληκτρολόγια.

Αυτό αν το καταλάβουν όλοι τότε θα έχουμε κάνει όχι ένα βήμα μπροστά, αλλα Km.

Dulas

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #13 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 23:14:55 »
Καλοί μου συγχομπίστες παλιοί και νέοι.
Έχουμε καταλάβει ότι κάθε Κυριακή 300 προνομιούχοι μιας πόλης 4.500.000 ανθρώπων οπού καθημερινά η οικονομία, η φτώχεια, η εγκληματικότητα, η σκληρή εργασία δοκιμάζει τις αντοχές τους-μας, φορτώνουν τα αυτοκίνητά τους με εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ για να παίξουν με λευκά μπαλάκια ;
Μάλλον όχι.
Μήπως όλη αυτή την ενέργεια θα έπρεπε να την κρατήσουμε και να την κάνουμε δημιουργικότητα στο παιχνίδι μας ;
Έχω όμως και κάτι ακόμη.
Την αιώνια κόντρα παλιού και νέου. Αλήθεια μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο; Φυσικά και όχι. Όποτε καλύτερα ας βάλουμε νερό στο κρασί μας, ας κοντραριστούμε αλλά ας το κάνουμε σε άλλο επίπεδο. Αυτό τον ιδεών και της δημιουργίας.
Μέχρι εδώ όμως το ευχολόγιο και τα υπόλοιπα.
Αλήθεια παλιοί παίχτες τι κάνατε για να έχει γερά θεμέλια το οικοδόμημα που ξεκινήσατε να χτίζετε κάποτε ; Διότι αν το οικοδόμημα πέσει θα πέσει από τα θεμέλια και όχι από το ρετιρέ.
Σαν νέος παίχτης λίγων μηνών δεν σας έχω γνωρίσει. Αλλά αλήθεια που μπορεί κανείς ; Σίγουρα στα πριβέ που παίζετε. Όχι δεν έχω κάτι με τα πριβέ μη βιάζεστε. Όμως εσείς ξεκινήσατε ένα χόμπι, εσείς φέρατε νέους στο χώρο και τελικά εσείς απομονωθήκατε. Τι συνέβη λοιπόν και αφήσατε τους νέου σας έρμαιο, να γίνουν κακοί παίχτες, να διοργανώνουν άσχημα παιχνίδια και τώρα να τους κατακρίνεται. Πείτε σας παρακαλώ ώστε να μην συνεχιστή η κατρακύλα του χόμπι που εσείς πρώτοι αναπτύξατε.
Συγχωρήστε με  αλλά αυτά τα λίγα ξέρω για εσάς, αυτά τα λίγα ερωτώ.
Επιτρέψτε μου όμως να εκφράσω και κάποιες ερωτήσεις – απορίες ακόμη που έχω.
Ο Goodspeed και η ομάδα του είναι γκρινιάρηδες και φωνάζουν.
O Goodspeed και η ομάδα του είναι οι μόνοι που έκανα διοργάνωση μόνο για να γνωρίσουμε καλύτερα παιχνίδι και κανόνες.
Ποιό από τα δύο να κρατήσω ;
Ο Zinja κάνει παιχνίδια που δεν τελειώνουν ποτέ και είναι μέτρια.
Ο Zinja κάνει παιχνίδια και μπορεί ο κόσμος να παίζει και τρέχει σαν τρελός να βρεί νέα πεδία.
Ο Sapper είναι ο χειρότερος πωλητής που υπάρχει και σαν Admin ελέγχεται.
O Sapper έρχεται άνετα στα ανοιχτά παιχνίδια και ιδρώνει μαζί με νέους και διοργανώνει κάποια (υπάλληλος είναι δεν έχει το μαγαζί….).
Οι Lost στα πριβέ τους παίζουν με ελεύθερα fps χαβαλεδιάζουν άγρια.
Οι Lost στα ανοιχτά παιχνίδια είναι φιλικοί και προσπαθούν να βοηθήσουν σε όλους και όλα.

Και μπορώ να γράψω πολλά ακόμη και να γεμίσω σελίδες, αλλά πιστεύω αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πω.

Κλείνοντας θέλω να μας πω ότι :
"Έρχεται κάποια στιγμή όπου η μεγαλειότητά μας, ο εαυτός μας είναι ανάγκη να περάσει στην Αίθουσα του θρόνου, με τους αυλικούς του, το νου και την καρδιά του, για να αποφασίσει επάνω στον καταστατικό χάρτη της ζωής του..."

Υ.Γ.  Μην χάσουμε το προνόμιο που με κόπο έχουμε.
Να μας έχει ο Θεός καλά όλους.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Haroth

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #14 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 23:45:48 »
Δεν είμαι ούτε παλιός αλλά ούτε και νέος, παίζω 1 χρόνο ακριβώς, διάστημα αρκετό για να καταλάβω ορισμένα πράγματα για τον χώρο.

Παίζω σχεδόν κάθε κυριακή είτε σε prive είτε σε public και προσπαθώ να βγάλω απο πάνω μου το άγχος και τις ταλαιπωρίες της εβδομάδας με το να περνάω καλά (προσπαθώ τουλάχιστον). Δυστυχώς παρακολουθόντας εδώ και κάμποσο καιρό τα όσα γίνονται εχω απογοητευθεί τελείως. Ακούστε λοιπόν Βροντάκηδες και φουρτουνάκηδες....

α) πεδία : η όλη υπόθεση θυμίζει οκλαχόμα που μπαίναν οι πιονέροι και πιάναν τα οικόπεδα με το ντουφέκι. Κύριοι σε κανέναν δεν ανήκει κανένα πεδίο εκτός και αν έχει τίτλο ιδιοκτησίας. Με αυτό φυσικά δεν παραβλέπω την αναγνώρηση και τον σεβασμό που δικαιούται κάποια ομάδα που το ανακαλύπτει, και φυσικά να υπάρχει η συννενόηση για την διεξαγωγή παιχνιδιών ώστε και όλοι να μπορούν να παίξουν και να μην μπλέκουμε τα μπούτια μας. Πχ το πεδίο του Σουνίου το οποίο είναι το καλύτερο πεδίο airsoft στην αττική είναι κρίμα να μήν γίνεται 1 public κάθε 1 με 1/2 μήνα με περιορισμένες συμμετοχές(ανάλογα το σενάριο) όπως έγινε την περασμένη κυριακή. Επειδή στο πεδίο αυτό έχω παίξει και σε prive με λίγα άτομα νομίζω ότι χαραμίζεται έτσι γιατί και αρκετά μεγάλο είναι και η μορφολογία του είναι τέτοια που μπορεί να υποστηρίξει πιό μεγάλο αριθμό ατόμων.

β)Αθανασίες(στου κουφού την πόρτα....), πραγματικά θεωρώ τον ευατό μου μεγάλο κορόιδο που βγαίνω ακόμα και όταν με χτυπάει bb στην αρβύλα απο 50m απόσταση που και να μην έβγαινα ο άλλος δεν θα μου έλεγε τίποτα. Ή όταν την περασμένη κυριακή στο σούνιο βγήκα επειδή παρόλο δεν ένοιωσα να με χτυπάει ούτε 1 bb συμπέρανα ότι από την απόσταση που μού έριχνε ό αντίπαλος και με το γεγονός ότι είμουνα ακάλυπτος....τι στο καλό κάτι θα με χτύπησε, και έτσι σήκωσα το χεράκι μου. Σε διαφορετική περίπτωση όμως θα έιχα ξενερώσει με τον ευατό μου που θα αποτελούσε παράγοντα που θα χάλαγε το παιχνίδι και την καλή προσπάθεια του αντιπάλου. Απλό.Άν το καταλάβετε όλοι αυτό τότε η ποιότητα αυτού που ονομάζουμε Airsoft θα απογειωθεί κάθετα.Πόσο IQ χρειάζεται για να το καταλάβεις αυτό?
Οί αθανασίες κατά την γνώμη χωρίζοντα σε : 1) Από ''χαι ελιτ'' παίχτες που δεν καταδέχονται να βγούν απο τον εκάστοτε παρακατιανό 2) Απο κομπλεξικούς που δεν δέχονται την ήττα σε κάθε περίπτωση της ζωής τους(όχι μόνο στο airsoft) 3) Από άτομα με νέκρωση νευρικών απολήξεων του δέρματος (πρέπει να έχουν χαρτί από γιατρό μαζί τους   ;D) 4) Απο άτομα πού όντως δεν κατάλαβαν ότι τους έχει χτυπήσει κάτι και που ύστερα από φιλική υπόδειξη αποχωρούν (μειοψηφία θα έλεγα)

Γ) Ασφάλεια : Τα έχω πεί και άλλη φορά....πρώτα η ασφάλεια μας και μετά όλα τα υπόλοιπα (look, νίκη, χαβαλές).

full face προστασία αναγκαστική, είτε με μάσκες είτε με άλλους τρόπους. Και φυσικά λίγο μυαλό ρε παίδες κάθε κυριακή ερχόμαστε να περάσουμε καλά όχι να βγάλουμε τα μάτια μας.

Όλα αυτά έχουν ξαναειπωθεί αλλά είπα να τα μαζέψω μπάς και και φιλοτιμηθεί κανένας

Δέν παίρνω το μέρος κανενός και δεν έγραψα τα άνωθι ούτε για να κράξω κάποιον συγκεκριμένα, τα λέω μπάς και ξυπνήσουμε και οργανωθούμε τώρα που ειμαστε πολλοί για να ανεβάσουμε το airsoft όχι να το θάψουμε. Αντί να βρίζεστε ρίξτε καμμιά ιδέα πώς θα μπορούσαμε να βρούμε τρόπους και τακτικές για να παίζουμε καλύτερα και ακόμα και τους κακούς παίχτες να τους κάνουμε καλούς.
Αν όχι (ανίατες περιπτώσεις) να τους απομακρύνουμε χωρίς να μείνουμε στα λόγια. Αυτά τα ολίγα και καλά παιχνίδια να χουμε.