Κύριες και κύριοι καλησπέρα σας…
Έχω σκοπό να γράψω πολλά και ίσως σε κάποιους δεν είμαι αρεστός αλλά δυστυχώς σε όποιους αρέσω για τους άλλους δεν θα μπορέσω…
Πριν όμως ξεκινήσω να γράφω θέλω να επιστήσω την προσοχή σας σε κάποια θέματα όπως…
1ον) Όποιος θίγεται εύκολα ή εκνευρίζεται εύκολα ή δεν δέχεται κριτική και νομίζει ότι είναι και Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ AIRSOFTER τότε ας μην συνεχίσει παρακάτω δεν υπάρχει λόγος…
2ον)Να ζητήσω συγγνώμη για την γλώσσα που θα χρησιμοποιήσω αλλά δεν γίνεται αλλιώς..
3ον)Να ενημερώσω ότι οποιοσδήποτε σχολιασμός επί της αναρτήσεως μου θα γίνεται δεκτός μόνο με ανοιχτά μηνύματα , οποιαδήποτε μηνύματα με μορφή pm , emails και δεν ξέρω και εγώ πως αλλιώς θα αναρτούνται αμέσως στην παρούσα ανάρτηση προς ενημέρωση όλων. Νομικά είμαι καλυμμένος και έχω ζητήσει την σύμφωνη γνώμη του νομικού μου συμβούλου. Επίσης με το που θα αναρτηθεί θα λάβω αποθηκεύσεις των σελίδων που θα εμφανίζεται για λόγους ασφαλείας όπου και ένα αντίγραφο από όλες θα είναι στα χέρια του νομικού μου συμβούλου για να διασφαλίσω τυχών απόπειρες παραποίησης.
4ον)Η παρούσα ανάρτηση θα παρουσιαστεί στα τρία (3) κατά την γνώμη μου forums που αφορούν τους Πανελληνίους παίχτες. Τα εν λόγω forums ανήκουν στις σελίδες,
www.hellasairsoft.com ,
www.greekairsoft.grΤα υπόλοιπα αξιόλογα forum κατά την άποψη μου είναι τοπικού χαρακτήρα και αφορούν ως επι το πλείστον τις ομάδες…
Αλλά και εκεί θα αναρτηθεί το link της σελίδας για να είναι ενημερωμένοι όλοι και να εκφέρουν όλοι την γνώμη τους..
Ξεκινώ λοιπόν γράφοντας περαστικά στον παίχτη που χτύπησε το πόδι του στο τελευταίο παιχνίδι και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στις καθημερινές του συνήθειες…
Το ότι δυστυχώς χτύπησε λοιπόν είναι γεγονός , το θέμα μας είναι γιατί χτύπησε . Οι διοργανωτές γιατί δεν είχαν φροντίσει
να οριοθετήσουν όλα μα όλα τα επικίνδυνα σημεία με λωρίδες ερυθρού – λευκού χρώματος εναλλάξ έτσι ώστε να είχε αποφευχθεί η ζημία.
Βέβαια θα μπορούσατε να μου πείτε ότι έκανε τον ταρζάν αλλά θα σας αντικρούσω λέγοντας ο δεύτερος παίχτης γιατί χτύπησε και αυτός στο ίδιο σημείο. Μήπως έκανε την τσίτα;;
Κύριοι που διοργανώσατε το παιχνίδι και δεν έχει σημασία για εμένα ποιοι είστε λυπάμαι για αυτό που θα ΑΛΛΑ ΣΑΝ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΟΙΚΤΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟ.
Έχετε καταλάβει Κύριοι σε τι κατάσταση έχετε – γιατί εσείς τον βάλατε εφόσον δεν προβλέψατε ως οφείλατε ως διοργανωτές να τσεκάρετε τον χώρο – βάλει τον άνθρωπο αυτό;
Όχι μόνο τον στείλατε στο νοσοκομείο αλλά ακόμα χειρότερα στο χειρουργικό τραπέζι.
Σκεφτήκατε καθόλου ότι εάν ο εν λόγω άτυχος παίχτης κινηθεί νομικά εναντίον σας ουσιαστικά δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε όλη την κοινότητα και θα φταίτε εσείς.
Τουλάχιστον να τον επισκεφθείτε όσο θα είναι κλινήρης για αν εκφράσετε την συμπαράσταση σας και εύχομαι στην επόμενη διοργάνωση σας να είστε περισσότερο προσεκτικοί.
Πάει αυτό…
Για πάμε μέχρι την Ιταλία τώρα…
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ;;;
Έμαθα και χωρίς να το θέλετε κάποιοι στο παιχνίδι της Λαμίας μου το διασταυρώσατε ότι προγραμματίζετε παιχνίδι με Ιταλούς παίχτες.
Είστε σοβαροί;; Είστε με τα καλά σας;; Νομίζετε ότι οι Ιταλοί είναι παιχτάκια σαν και εσάς… ΑΘΑΝΑΤΟΙ και δεν συμμαζεύεται;;
Θα μας κάνετε ρεζίλι Κύριοι για αυτό καθίστε στα ωά σας και να ανασάνετε μόνο …
Όχι που μου θέλετε παιχνίδι με Ιταλούς να μας κάνετε ρεζίλι σαν Ελληνικό Airsoft..
Εάν το τονίζω ΕΑΝ το τολμήσετε και τα κάνετε σκατά τότε ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΞΕΘΆΨΩ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ SCULPS…
Αλλά εάν τα πάτε καλά – που πάρα πολύ το αμφιβάλω – τότε πρώτος θα βγω να ζητήσω συγγνώμη και να σας χειροκροτήσω.
Μακεδονία τώρα…
Έχω παρατηρήσει ότι εκ Μακεδονίας ορμώμενοι παίχτες δεν ακούγονται ρε παιδί μου είτε αρνητικά είτε θετικά.
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν για να γίνει αυτό..
Ή παίζουν πάρα πολύ καλά και δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας ,
Ή τα εν οίκω μη εν δήμω…
Προσωπική μου άποψη συμβαίνει το πρώτο γιατί τρείς (3) φορές έχω παίξει με Μακεδονίτες παίχτες.
Εσείς πάτε να παίξετε για να τσακωθείτε μετά στα forums , να ξεκατινιασθείτε κατά το κοινώς λεγόμενο , να βγάλετε πίκρα ο ένας επάνω στον άλλον , γενικώς να φερθείτε άσχημα σε λεκτικό επίπεδο.
Βάλτε μυαλό για να πάει όλη η κοινότητα της αεροσφαίρισης μπροστά γιατί εσείς Κύριοι μόνο τροχοπέδη αποτελείται και όχι εφαλτήριο.
Για τους μη υπακούοντας τώρα στους κανονισμούς …
Γιατί ο Κύριος που έκανε τυφλή βολή δεν οδηγήθηκε εκτός πεδίου;;
Γιατί ο Κύριος που έπαιζε με 30αρες μπίλιες και έκανε την ζημιά στον άλλο παίχτη δεν έχασε δια παντός το δικαίωμα να παίζει και ονειρεύεται ότι «εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα»;;
Ντροπή σε όλους σας…
Ντροπή όμως ποιο πολύ σε αυτούς που χαλάσανε την δική μας προσπάθεια στην Λαμία και δεν σεβαστήκανε τόσο κόσμο που ήρθε από όπου και ένα ήρθε..
Εσείς λοιπόν που ήρθατε στο παιχνίδι με σκοπό να το χαλάσετε λέω τούτου..
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ…
Φίλε Zinjza
Μην κατηγορείς τον Goodspeed οτι φώναζε μέσα στο πεδίο...
Τα ίδια έκανες στην Λαμία και όποιος μπορεί ας με διαψεύσει..
Φιλικά πάντα και με απεριόριστο σεβασμό..αλλά να κοιτάμε πρώτα μπροστά μας
Βαγγέλης Κοντογεώργος
Υγ. Θέλω να ευχαριστήσω και δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Sapper …
Ευχαριστώ γιατί γνωριστήκαμε και ανταλλάξαμε πολλές απόψεις και κοψίδια
Συγχαρητήρια γιατί είπε μια πολύ σωστή φράση..
Το airsoft έγινε γνωστό στην Ελλάδα έγινε το ΜΠΑΜ δηλαδή το τελευταίο δεκαοχτάμηνο (18) με ότι και εάν αυτό συνεπάγεται είτε καλό είτε κακό.