‘ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤHN LAH AIRSOFT HISTORICAL GROUP
Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 04/05/2014
ΙΣΤΟΡΙΑ
Ανοιξη 1945 ! Το τελος του πολεμου είναι κοντα.Αποκλεισμενοι σε ένα μικρο θυλακα αντιστασης πλησιον σιδηροδρομικου σταθμου τον οποιο τον οχυρωνουν oπως –όπως και περικυκλωμενοι από παντου μια μοναδα WAFFEN SS προσπαθει να διαφυγει από τον κλοιο θανατου των Συμμαχων που σφιγγει σιγα σιγα.
Μπροστα τους οι Συμμαχοι κατασκευασαν οχυρωματικα εργα εστησαν ναρκοπεδια , πολυβολεια επιγειας και εναεριας αμυνης για να τους κρατησουν και να τους εξοντωσουν εκει.Σε μια απελπιδα προσπαθεια ένα από τα λιγοστα STUKA και μια μικρη ομαδα Fallschirmjäger (ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ SS )προσπαθουν να βοηθησουν αλλα συντομα καταριπτονται και τα δυο κοντα στον θυλακα αντιστασης των WAFFEN SSΣαν απο θαυμα ομως πληρωμα και πιλοτοι παραμενουν ζωντανοι.Οι βομβες που μεταφερει το stuka θα χρησιμοποιηθουν από τους Συμμαχους για να καταστρεψουν την σιδηροδρομικη γραμμη την μονη συντομο οδο διαφυγης .Μεσα σε αυτή την απελπιστικη κατασταση τα WAFFEN SS αποφασιζουν να αντισταθουν σθεναρα και να δωσουν ένα καλο μαθημα στους Συμμαχους.Γνωριζουν ότι εχουν μαζι τους και μυστικα εγγραφα με τα σχεδια των επομενων κινησεων των Συμμαχων και θα τα παρουν και αυτά.Μεγαλεπηβολα τα σχεδια και των δυο παραταξεων
ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ
Με την εναρξη του παιχνιδιου οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ βρισκονται μοιρασμενοι στα τρια σπιτια που υπαρχουν οι φακελοι με τα μυστικα εγγραφα , στο πολυβολειο τους και τμημα αυτων στο αντιαεροπορικο πυροβολειο.Οι υπηρετες του αντιαεροπορικου πυροβολου θα πρεπει να κατεβουν απο τη θεση τους που βρισκεται στην ανατολικη πλευρα του λοφου ΑΤΛΑΣ και να περισυλεξουν τισ βομβες του STUKA αποκρουοντας την οποιοα αντισταση των 2 πιλοτων .Στην συνεχεια και αφου εχουν στην κατοχη τους τις βομβες τα τρια κοκκινα καπνογονα δηλαδη θα πρεπει να τα τοποθετησουν στα προκαθορισμενα σημεια για την καταστροφη της σιδηροδρομικης γραμμης.Το υπολοιπο τμημα των συμμαχων θα πρεπει να αμυνεται απο τις οποιες επιθεσεις των Γερμανων περιξ και στο εσωτερικο των σπιτιων αλλα και στο πολυβολειο τους.Σε περιπτωση ''θανατου'' ο ''νεκρος'' συμμαχος τοποθετει επι της δεξιας του ανορθωμενης χειρας το κοκκινο πανι και μεταβαινει στο field hospital των συμμαχων οπου παραμενει επι 10λεπτου.κΚατοπιν τουτου επιστρεφει με δικη του ευθυνη στο πεδιο του παιχνιδιου και προσπαθει να ενωθει με την ομαδα του.
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΙΚΗΣ
Οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ κερδιζουν μονον αφου καταστρεψουν την σιδηροδρομικη γραμμη και κανενα απο τα εγγραφα τους δεν εχει κλαπει.Εαν εχουν χασει καποιο εγγραφο και εχουν καταστρεψει την σιδηροδρομικη γραμμη τοτε επικοινωνουν με την σειρηνα για να ενημερωθουν ολοι οτι το παιχνιδι γυρναει σε DEATH MACH.
Αφου εχουν εξοντωσει ολους τους Γερμανους τοτε κερδιζουν και το παιχνιδι.
ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
Οι 2 πιλοτοι παραμενουν κρυμμενοι και σε αποσταση 20 μετρων απο τις βομβες.Εαν επιλεξουν να εμπλακουν με το τμημα των συμμαχων που κατεβαινει για να παρει τις βομβες και φονευθουν τοτε μεταβαινουν στο field hospital των γερμανων (με τη γνωστη διαδικασια του κοκκινου πανιου) που βρισκεται στο νοτιο ακρο του πεδιου οπου παραμενουν εκει περι 10λεπτου και στη συνεχεια μεταβαινουν στο γερμανικο φρουραρχειο του σταθμου για εντολες απο τον επικεφαλη της ομαδας lah.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Μπορουν ομως και να διαφυγουν προς την βορεια πλευρα για να ενωθουν με το τμημα των αλεξιπτωτιστων οι οποιοι θα εισελθουν στο πεδιο με καθυστερηση 10λεπτου.Η αποστολη τους ειναι να ανεβουν τον λοφο ΑΤΛΑΣ και να ξεκινησουν εκαθαριστικες επιχειρησεις εις βαρος των συμμαχων.
ΟΙ WAFFEN SS αμυνονται και αποκρουουν τις οποιες επιθεσεις των συμμαχων και ξεκινουν τη δικη τους επιθεση ΜΟΝΟΝ οταν η ομαδα των αλεξιπτωτιστων αναψει απο το λοφο ΑΤΛΑΣ την κοκκινη φωτοβολιδα διασωσης.
Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟΥ
Το λευκο καπνογονο υποκαθιστα την χειροβομβιδα την οποια μονον οι Γερμανικες δυναμεις μπορουν να χρησιμοποιησουν ΜΟΝΟΝ ομως για να εισελθουν στα σπιτα Η για να καταστρεψουν τις σταθερες θεσεις του πυροβολειου και του πολυβολειου!!!
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΙΚΗΣ
Ακομα και αν οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ καταφερουν να ανατιναξουν τη σιδηροδρομικη γραμμη ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΗΤΤΑΤΑΙ διοτι το παιχνιδι γυρναει σε DEATH MACH .ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ λοιπον νικουν οταν εξοντωσουν πληρως τον εχθρο!!!
ΟΡΙΑ FPS
AEG 400 FRS MAX
ΑΠΟ 401-450 FPS ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
SNIPERS -ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ SNIPERS
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 451 -550 FPS MAX ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΣΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ PMR
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ
1 ΣΕΙΡΗΝΑ
ΑΠΟ 1 ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΛΕΥΚΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΑΠΟ 1 ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
1 ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ
5 ΠΗΧΕΙΣ ΔΙΧΡΩΜΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟ -ΛΕΥΚΟ
-- ΠΡΟΣΟΧΗ --ΠΡΟΣΟΧΗ--
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ /ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΥΣΗ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ '' ΦΟΡΕΣΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ''
