Αποστολέας Θέμα: Καινούριος Πειραιάς-Λευκάδα  (Αναγνώστηκε 11288 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LeukadaCity

• Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • G for Getz
Καινούριος Πειραιάς-Λευκάδα
« στις: 23 Απριλίου, 2014, 23:33:49 »
Καλησπέρα και από εμένα, Με λένε Αλέξανδρο είμαι από Πειραιά και λόγω σπουδών βρίσκομαι στην πανέμορφη (και βροχερή) Λευκάδα. Ωστόσο επισκέπτομαι τους γονείς κάθε βδομάδα σχεδόν. Σε λίγες βδομάδες θα καταθέσω την παραγγελία μου την οποία έχω ετοιμάσει σε site του εξωτερικού η οποία περιλαμβάνει ολόκληρο εξοπλισμό. (Όπλο, δευτερεύον όπλο, γιλέκο, κράνος, γάντια, στολή..κλπ...). Έχω 1-2 γνωστούς που ασχολούνται με το άθλημα αλλά λόγο υποχρεώσεων δεν είναι συνεχώς ενεργοί. Αυτό που ψάχνω είναι μια ομάδα η οποία θα με βοηθήσει να εισχωρήσω στον χώρο (έχω παρελθόν ενός παιχνιδιού) και να περνάμε καλά μιας θα νιώθω άκυρος αν σκάσω μύτη σε κάποιο παιχνίδι σαν άκυρος! . Αν η ομάδα είναι κοντά στον Πειραιά μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν μεταφορικό το αυτοκίνητο μου, αλλά αν είναι π.χ από Πρέβεζα (κοντά στην Λευκάδα) δεν έχω τρόπο μετακίνησης.

Sorry για το μεγάλο post   :D :D 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υπομονή σας αν το διαβάσατε όλο!!!  ;D shotgun

Αποσυνδεδεμένος Απαλευτος

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Καινούριος Πειραιάς-Λευκάδα
« Απάντηση #1 στις: 25 Απριλίου, 2014, 13:26:32 »
καλώς όρισες στη μαγεία του airsoft φιλε μου για να μπεις σε κάποια ομάδα καλύτερα να πας μονος σου σε κάποια από τα games και να γνωρίσεις και να σε γνωρίσουν από κει και πέρα όλα κανονίζονται  :)

:police: :police:    :gunfight30: :gunfight30:
Το να πέσεις δεν είναι τρομερό, το να μη θέλεις όμως να σηκωθείς είναι ολέθριο.

G.E.A.R (greek elite airsoft rangers)

https://www.facebook.com/g.e.a.r2014

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #2 στις: 26 Απριλίου, 2014, 04:35:16 »
Σωστος ο απαλευτος, αν εισαι του σκεπτικου ''ολοι μια μεγαλη παρεα ειμαστε'' δν προκυται να νιωσεις ''ακυρος'' κ θα ερθεις πιο ευκολα σε επικοινωνια με ατομα διαφορον ομαδων.
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #3 στις: 26 Απριλίου, 2014, 07:40:25 »
"καλώς όρισες στη μαγεία του airsoft"  τα πες ΟΛΑ Απαλευτε!!!
Πολυ ωραια το περιεγραψες... καλως το και το νεο παληκαρι.
Κατα τα αλλα ακου αυτο που σου γραφουν οι φιλοι. Πηγαινε σε καποιο παιχνιδι και γνωρισου με ατομα. Τα αλλα γινονται μονα τους.