Αποστολέας Θέμα: Sniper ή AEG για πρωτο?  (Αναγνώστηκε 10678 φορές)

Αποσυνδεδεμένος NickTheSniper

• Λοχίας
  • *
Sniper ή AEG για πρωτο?
« στις: 15 Μαΐου, 2014, 23:01:55 »
Καλησπερα σε ολους!!
Με λενε Νικο και απο καλοκαιρι ξεκιναω να ασχοληθω λιγο σοβαρα με την αεροσφαιριση(airsoft). Το θεμα ειναι οτι ειμαι σε διλημα οσων αφορα το ειδος του πρωτου οπλου... απο μικρος αγαπω τα sniper και το ρολο του ελευθερου σκοπευτη... (εξου και το nickname μου ::) ) αλλα αρκετοι υποστηριζουν πως το πρωτο οπλο ειναι στανταρ ενα ΑΕG ... θα θελατε να που δωσετε καμια συμβουλη για το θεμα  ή να μου προτινετε κανενα οπλο???
Υπολογιζω το πρωτο οπλο να ειναι κατω των 200 € ...
Ευχαριστω για το χρονο σας :D

Αποσυνδεδεμένος The_Sniper

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I AM NOT IN DANGER SKYLER. I AM DANGER.
Απ: Sniper ή AEG για πρωτο?
« Απάντηση #1 στις: 16 Μαΐου, 2014, 17:45:05 »
AEG. Εχεις ΠΜ

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #2 στις: 16 Μαΐου, 2014, 21:26:31 »
aeg για αρχη ειναι μια χαρα, ο ρολος του sniper ειναι απαιτητικος κ παιζει πολυ στη μειοψηφια των παιχνιδιων  woodland-milsim . Τα περισσοτερα  παιχνιδια που διοργανονωνται ειναι cqb , οποτε αν εισαι ο παικτης που θα παιζει καθε κυριακη το aeg (η κ το gbb) ειναι μονοδρομος για αρχη κ σιγα -σιγα μετα προετοιμαζεσε για sniper καταστασεις . :)
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος NickTheSniper

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 21 Μαΐου, 2014, 08:44:12 »
Ναι, μαλλον AEG θα προτιμησω για πρωτο , και συγκεκριμενα το CM16 RAIDER L. ;-) ευχαριστω για τις συμβουλες και καλα παιχνιδια !!