Εγω δεν αναλαμβανω την ευθυνη των πραξεων μου επειδη εχω χαρτι απο γιατρο συνεπως αναλαμβανει εκεινος.. ΥΓ. απο ψυχιατρο..
Παράθεση από: HITMAN 72 στις 30 Μαΐου, 2014, 21:38:50Εγω δεν αναλαμβανω την ευθυνη των πραξεων μου επειδη εχω χαρτι απο γιατρο συνεπως αναλαμβανει εκεινος.. ΥΓ. απο ψυχιατρο..ΣΥΝΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΥΠΑΞΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αγαποιμαστε!Για αυτο εισαι και στην ομαδα μας ρε φιλε!χχααχχ γιατι οπως και οι αλλοι εχουμε χαρτι απο γιατρο <ψυχιατρο!>χαχααχχαγια αυτο και λεγομαστε i-4 team χεεεχεχχεεχεχεχ
Ελα παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!ε ρε γλεντια καλοι μου φιλοι και συμπεκτες ΤΙΣ μπιλιας το καγκελο θα γινει! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. (Α)ΜΟΝΗ ΒΟΛΗ(Β)ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣκαι στισ δυο περιπτωσεις θα εχυμε προστασια σε ολο το κεφαλι ΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΝΤΡΙΚΑ!!!!!!!!!χχααχχαχααχΥ.ΓΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 17-00 Η ΩΡΑ ΣΤΙΣ 31/05/2014ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝΤΕΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ,ΣΗΜΕΝΗ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ!ΟΡΟΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣΑΓΑΠΟΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΚΟΤΟΝΟΜΑΣΤΕ.