Αποστολέας Θέμα: CM 4X32 Scope w/ R/G/B Illuminated Crosshair & Backup Set Πωληση (ανταλλαγη)  (Αναγνώστηκε 7434 φορές)

Αποσυνδεδεμένος The_Sniper

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I AM NOT IN DANGER SKYLER. I AM DANGER.
Παιδες, εχω το παρον acog (φουλ τιτλος στο θεμα). Δεν χρησιμοποιειται, καθεται και δινεται στα 50 ευρω. Ειμαι ανοιχτος σε ανταλλαγη καθως χρειαζομαι διαφορα πραγματακια οπου αναλογα το τι ειναι, μπορει να παιξει και διαφορα χρηματων εκ μερους μου, το συζηταμε. Για ανταλλαγη ενδιαφερομαι για καποιο μεταχειρισμενο φτηνο σχετικα gbb/aeg sidearm, κρανος τυπου fast κλπ κλπ. Κατι που δε χρειαζεστε εσεις, μπορει να χρειαζομαι εγω (αποκλειονται γιλεκα, αρβυλα, στολες, γυαλια, προστασια προσωπου). Η αγγελια θα μπει και φατσοβιβλιο, σειρα προτεραιοτητας θα τηρηθει μονο σε οσους θελουν να αγορασουν. Οσοι θελουν να ανταλλαξουν, θα προτιμησω εγω τι θελω περισσοτερο ωστοσο αν πω "κλεισαμε" τοτε κλεισαμε.. Το ACOG το πηρα δευτερο χερι αλλα λειτουργει κανονικοτατα. Φυσικα θα παιξει επιθεωρηση απο κοντα. Φωτο και λινκ εχω απο το site οπου πωλειται (οπως παντα out of stock..) αλλα εχω και τραβηγμενες σημερα για οποιον θελει με εμαιλ να δει.

Περιοχη Αθηνα, Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος The_Sniper

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I AM NOT IN DANGER SKYLER. I AM DANGER.
Απ: CM 4X32 Scope w/ R/G/B Illuminated Crosshair & Backup Set Πωληση (ανταλλαγη)
« Απάντηση #1 στις: 12 Ιουνίου, 2014, 19:39:45 »
Δωθηκε, μπορει να κλεισει η αγγελια, ευχαριστω.