Αποστολέας Θέμα: γεια σας  (Αναγνώστηκε 19539 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nekrothafths

• Λοχίας
  • *
γεια σας
« στις: 15 Μαρτίου, 2010, 18:27:19 »
γεια σας ειμαι καινουριος σε αυτο το αθλημα και προσπαθω να μαθω το τι γινετε και να ενσοματωθω με το περιβαλον και με τα ατομα που θα ειμαι σε καποιο πεδιο(συμπεκτης η αντιπαλος).....γιαυτο συγχωρεστεμε αν κανω πολλεσ ερωτησεις και σας πριζω απλα θελω να μαθω για να παιξω(και εγω και η παρεα μου).....δεν εχω ακομα εξοπλησμο και θα ηθελα να ρωτησω πανω σε αυτο το θεμα τι να κανω....(ημουν γραμενος και σε ενα αλο φορουμ αλα δεν εβγαλα ακρη)(πιστευω οτι αυτο το φορουμ οσο το εχω κοιταξει ειναι πιο καλοσυνατο και πιο ευχαριστω....)προσπαθησα να αγορασω και τον εξοπλησμο απο ενα καταστημα αλα δεν τα καταφερα με το πρωσοπικο που εχει και ελπιζω να ανοιξει γρηγορα το καταστημα αυτο γιατι θελω να το επισκευτω για την αγορα του εξοπλησμου μου....ελπιζω να μην σας ζαλησα....Υ.Γ. θα παρακαλουσ αν καποιοσ απο εσας μου δωσει τα φωτα του και την εμπειρια του με το τι να αγορασω σαν αρχαριος που ειμαι.....ευχαριστω προκαταβοληκα........

Palladin

• Επισκέπτης
Απ: γεια σας
« Απάντηση #1 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 19:31:36 »
Καλώς ήρθες φίλε μου στην παρέα. Για αρχή για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων εσύ και η παρέα σου πρέπει να είστε άνω των 18 ετών (σόρρυ αλλά δεν ξέρω πόσο είσαι  :)). Για εξοπλισμό για αρχή θα χρειαστείς αντιβαλλιστική μάσκα (full face ή τουλάχιστον απλή) ή αντιβαλλιστικά γυαλιά (δεν τα προτείνω), μετά κοιτάς το budget σου για αγορά όπλου, παραλλαγής, γιλέκου, επιαγκωνίδων/επιγονατίδων, γαντιών, κράνους, άρβυλων, pmr (ασύρματου), κιτ Α' βοηθειών και πολλών άλλων που ίσως θελήσης να προμηθευτείς... Κάνε και ένα ψάξιμο στα προηγούμενα θέματα που αφορούν αρχάριους και θα σου λυθούν πολλές απορίες...

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 19:53:16 »
καλος σας βρηκα και σε ευχαριστω πολυ για την απαντιση φιλε palladin....ειμαστε πανω απο 18 ολοι...εχω κανει μια ερευνα αγορας αλα με προβληματιζει το αν θα παρω κινεζικο η αλης προελευσης...δεν θελω να δωσω πολλα για αρχη τουλαχιστον...βασικα θελω ενα αξιοπηστω οπλο σχετικα φτηνο(150 μεχρι 200ευρω το πολυ) μου αρεσει το μ4α1 και το μπ5 σαν ομορφια και κοψια....εσυ τι πρωτινεις σαν πρωτο οπλο???

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #3 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 20:12:45 »
καλως ηρθες,

παρε για αρχη ενα απλο Κινεζικο MP5[εως 350fps] με 2-3 γεμιστηρες ,γιαλια η μασκα ,ασε τα ρουχα για μετα ,να δεις αν σου αρεσει η φαση...Α και μην ξεχασεις να παρεις μαζι σου την 'τιμιοτητα του παικτη'..ειναι βασικο αξεσουαρ..

κατα τα αλλα θα σε βοηθησουν πολλα παιδια.

melas ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Μαρτίου, 2010, 20:14:32 από melas »

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 20:30:11 »
σε ευχαριστω φιλε μελα και εσενα για τις συμβουλες σου...

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #5 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 20:39:22 »
Για Μ4 η MP5 στο budget που λες, θα πρότεινα να κοιτάξεις:

Μ4:
-ICS (Φθηνή έκδοση) Πλαστικό σώμα με το ειδικό gearbox της ICS που σπάει στα 2, και δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη αλλαγή των FPS.
-Dboys (Κινέζικη, αλλά έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου και δε βγάζουν πολυβγάζουν προβλήματα) Απλά όλα αυτά είναι απο 370 μέχρι και 450 FPS, οπότε θα πρότεινα αλλαγή ελατηρίου για να πέσουν τα FPS κάτω απο τα 350, για να μπορείς να παίζεις παντού.

MP5:
-Cyma (Κινέζικη, αλλά η καλλίτερη από αυτές. Τρομακτική αξιοπιστία για κινέζικο, (πλήν αστοχίας υλικού)) Δεν προτείνω τίποτα άλλο, γιατί πολύ απλά σε αυτή τη τιμή η CYMA είναι ανώτερη από οτιδήποτε έχουν άλλες εταιρίες να προσφέρουν. Απλά όπως και στα πιο πολλά κινέζικα, η αλλαγή ελατηρίου είναι must, για να παίζεις παντού.

Συνολικά για πρώτο όπλο από τα δύο θα πρότεινα το M4, λόγω μήκους κάννης, έχει ισορροπημένη επίδοση σε μακρινές και κοντινές αποστάσεις. Εγώ έδωσα κάποιες συμβουλές, και είναι καθαρά άποψή μου, η τελική επιλογή είναι δική σου.  ;D

Καλώς ήρθες, ελπίζω να δούμε εσένα και τη παρέα σου στα πεδία σύντομα!

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 20:56:39 »
σε DBOYS υπαρχει απλο MP5 κατω απο 350fps ,αρκετα καλο, το εχουμε δοκιμασει.
το εχουμε στην ομαδα μας..γυρω στα 100€ συν λιγο μεταφορικα.[απο ευρωπη]

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 15:49:17 »
σε ευχαριστω και εσενα ατσαλακοτε για τις συμβουλες σου.....νομιζω οτι κατελιξα στο μπ5 και για πιο οικονομικο αλα και σαν σουλουπι....δεν θελω να δωσω πολλα για αρχη γιατι αν δεν μαρεσει η δεν μπορω να ερχομαι σιχνα σε παιχνιδια λογο δουλειας δεν θελω να εχω κατι καλο και να καθετε σπιτι....
φιλε μελα αν το παρω απο εξω το οπλο εχω ακουσει γενικα οτι θα καθηστερισει πολυ στο τελονιο για τους γνωστους γραφιοκρατικους νομους της ελλαδας......γιαυτο περιμενω να ανοιξει το καταστημα να παω να το παρω απο εκει αν υπαρχει κατι τετιο και σε τετιες τιμες...αλιως βλεπουμε....ασχετω και συγνωμη που ρωταω αλα ποτε θα ανοιξει???????ευχαριστω και παλι ολους σας για τις συμβουλες σας......και ελπιζω να σας δω-γνωρισω και σε καποιο παιχνιδι.........

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 18:39:50 »
απο Ευρωπαικη Ενωση δεν εχεις προβλημα.αλλα περιμενε να ανοιξει ο Δημητριος πρωτα και βλεπεις.

να τον ενισχυσουμε για την προσπαθεια του...

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 16 Μαρτίου, 2010, 19:26:34 »
αυτο περιμενω και εγω....ξερουμε ποτε περιπου θα ανοιξει???η το e-shop η το καταστημα για να παω απο εκει.....