Αποστολέας Θέμα: Αν υπήρχε οργανωμένο πεδίο αξιώσεων θα πληρώνατε για να παίξετε;  (Αναγνώστηκε 54454 φορές)

Αποσυνδεδεμένος BlackHawkG

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Αν υποθέσουμε οτι δημιουργείται πεδίο εντός η κοντά στην Αττική θα πληρώνατε για να παίξετε;

Σαν σωστό πεδίο εννοώ έκταση που να επιτρέπει παιχνίδια woodland και να έχει μεταβλητές υποδομές για δημιουργία CQB σεναρίων. Φυσικά υποστηρικτικές υποδομές σαν αναψυκτήριο, ντουλάπια για προσωπικά αντικείμενα κλπ εννοούνται.

Αν το τίμημα ήταν απο 5 εώς 10€ το πολύ θα τα δίνατε;
In war it doesn't matter who is right, only who is left....

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
Αν γλυτωνα τα 10 ευρω βεζινη  που θα εδινα για να πω στο Χ πεδιο ,  ναι , αναλογως βέβαια κ τις υποδομές κ τις παρεχόμενες ''υπηρεσίες'' για τις οποίες θα πληρωνα.
Να συπληρωσω λεγοντας οτι ενα τετοιο εγχειρημα βρισκει ετοιμο ''ανταγωνισμο'' οποτε ,αυτο ειναι προς ωφελος των παικτων, αλλα κ εγκαταστασεις επιπεδων εξωτερικου ανεβαζουν τον πήχη, οπως επισης κ τα λειτουργικα εξοδα, κ  τελος το κοστος συμμετοχής.
Οπως κ να εχει κατι τετοιο κατα τη γνωμη μου ,αποτελεί θετική εξέλιξη στον τομέα ''ελληνικο αιρσοφτ'' κ χρειαζεται στηριξη .
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
5-10 ευρω;

Ωπα...πολλα λες. Γιατι οχι 1-2 ευρω;

Εχεις δει καθολου πως ειναι οι τιμες εξωτερικο για τις παροχες που ζητας;

• Υπολοχαγός
  • *
Κοίτα, ένας χώρος αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει παιχνίδι με αρκετά άτομα (και οχι να μπαίνουμε 10-10) δεν θα κοστίσει κάτω απο 12.000 το χρόνο. Αν βάλεις και τα υπόλοιπα έξοδα μιλάμε για τουλάχιστον 15.000 λειτουργικά έξοδα.

Με 1€ ας πούμε θέλεις 15.000 συμμετοχές το χρόνο για να καλύψεις τα έξοδα και μόνο. Χλωμό.

Εδω αυτο ειναι το θέμα, ένας χώρος εχει έξοδα και το κοινό αφενός μικρό αφετέρου μη διαθέσιμο να πληρώσει.

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
5-10 ευρω;

Ωπα...πολλα λες. Γιατι οχι 1-2 ευρω;

Εχεις δει καθολου πως ειναι οι τιμες εξωτερικο για τις παροχες που ζητας;

Λεω 10 ευρω με βαση με βαση ήδη υπαρχων πεδιο εδω στην αθηνα π εχω παίξει (θα περιοριστω στις λεπτομερειες για να μην θεωρηθεί διαφήμιση) το οποιο διαθετε μια  εντελώς υποτυπωδη εκταση με καποια εμποδια/ οχυρώσεις με παλέτες , κ χρεωνε 10 - 15 ευρω  με 1 aeg ,μια high cap γεματη ,μια μπαλακλαβα κ γυαλια προστασιας .Χρονος απεριοριστος . 
Για πεδια εξωτερικου εχω δει υποδομες , πχ 1-2 τετραγωνα πιστα  η  υποστεγο για αεροπλανα ειδικά διαμορφωμένο  με δωματια , αυτοκίνητα ,μουσικη σε ολο το πεδιο , βιντεο και αλλα πολλα που σίγουρα εχουμε δει οι περισσότεροι ,αλλα απο χρεώσεις δεν εχω ιδεα...
Το θεμα ειναι οπως λεει κ ο φιλος blackhawk ,κ θα συμφωνησω ,ειναι οτι το κοινο ειναι μικρο ακομη κ θα χρειαστει κατι πολυυυ ελκυστικο για να ''τραβηξει''  τους  παίκτες , κ να ειναι κ οικονομικα ελκυστικο βεβαίως.
Οποτε ερχομαστε παλι στην ''χαμηλή'' ποιότητα  για να ''βγουν'' τα λειτουργικα εξοδα κ παει λεγοντας..
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
Εγώ τη δημιουργία ενός τέτοιου πεδίου θα την έβλεπα πολύ θετικά, αν ήταν όντως οι εγκαταστάσεις σωστές 10Ε δεν είναι πολλά για να ξέρεις οτι θα παίξεις σε σωστο μέρος με την ησυχία σου με μέρος να φυλάξεις τα πράγματα σου, να φας να πιεις κάτι κτλ. Εδω όλοι  δίνουν τα 10ευρα σε χαζοκαφετέριες κάθε μέρα για το τπτ. Απο την άλλη δυστυχώς βλέπω σε πολλά θέματα οτι εμείς οι Ελληνες τρώμε μόνοι μας τον εαυτό μας. Σε θέματα για δημιουργία μονοπατιών ποδηλασίας,χώρων για παιχνίδι με rc , skateparks, παιχνίδι με airsoft πάντα μα πάντα βλέπω την ίδια αντιμετώπιση. Ολοι βλέπουμε τα video απο το εξωτερικό και γουστάρουμε με το τι φιάχνουν για το οποιοδήποτε χόπμυ έχουν, οταν έρθει όμως η κουβέντα για δημιουργία κάτι τετοιου στην Ελλάδα αρχίζουν όλοι να το ψυρίζουν απο τα αρνητικά. Μια τα λεφτα, το ένα, το άλλο, δες στο εξωτερικό κανουν αυτο και εκείνο και μπλα μπλα. Το αποτέλεσμα είναι να μην γίνεται τελικά τπτ ποτε. Σε συζητήσεις αργότερα βέβαια όλο και θα ακουσεις , α να έιχαμε και εμεις εδώ κάτι τέτοιο κτλ. Με λίγα λόγια μακάρι να γίνει κάτι, ΑΣ ΓΙΝΕΙ και ολοι όσοι ασχολούνται με το παιχνίδι να το υποστηρίξουν. Αν ΓΙΝΕΙ , ΠΑΙΞΟΥΝ και δεν γουστάρουν ας μην ξαναπάνε και να πουνε και ανοιχτα τη γνώμη τους. Αν σε συζητήσεις για το αν ειναι να γίνει κάτι αρχίζουμε τα κλασικά μα και μου τοτε να ειστε σίγουροι οτι αυτός που σκέφτεται να το κάνει δεν θα μπεί στον κόπο και τέτοια μέρη θα παιζουν μονο στο youtube για εμας.

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνετε αυτή την ερώτηση τόσο σοβαρά. Σε περίπτωση δε που αυτή η ερώτηση γίνετε από επίδοξο επαγγελματία τότε την βρίσκω ακόμα πιο αστεία.

Για να στηθεί μία επιχείρηση θα πρέπει να λειτουργεί εντός του νόμου. Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να πάω να ανοίξω μαγαζί που πουλάει ναρκωτικά. Για να το κάνω αυτό θα πρέπει 1. να είμαι Πτυχιούχος Φαρμακευτικής, 2. Να έχω άδει από το κράτος να ανοίξω φαρμακείο και 3ον πώληση νόμιμων ναρκωτικών ουσιών μόνο με συνταγή.

Έτσι και με το πεδίο airsoft, για να είναι όπως λέτε "αξιώσεων" θα πρέπει να μη φοβάμαι ότι κάθε μέρα που λειτουργεί η επιχείρηση μπορεί να πάω φυλακή. Θα πρέπει να μπορώ να βγω και να διαφημίσω το τι πουλάω, πράγμα που δεν γίνετε γιατί είναι παράνομο. Για αυτό δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και όχι επειδή ο Ozymandias είναι τσιγκούνης και δεν θέλει να δώσει πάνω από 1-2 ευρώ.
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
θα εδινα 10 ευρω αν δεν εβαζα ουτε σεντσ στο αυτοκινητο για βενζινη.
απο την στιγμη που θα βαλω βενζινη , τοτε θελω το εισητηριο να ειναι 5 ευρω.
και δεν υπαρχει τοσο μεγαλο κοινο στην ελλαδα ωστε να "γεμισει" το πεδιο και να γινει κερδοφορα επιχειρηση
εκτος του οτι
δεν υπαρχει να γινει τετοια επιχειρηση.
(δεν ξερω υπο ποιο καθεστωσ υπαρχει ηδη ενα παρομοιο πεδιο...
λενε οτι το  εχουν για καλιεργεια τριφυλλιου και καθε τοσο μαζευονται κατι παλαβοι και πυροβολανε ?
πως πληρωνουν εκει ? κοβουνε αποδειξη ???? ωσ τι ? "χωρος αναψυχης ?????????)
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
Απο όσο ξερω και εγώ υπάρχει ένα πεδίο για woodland όμως, επίσης υπάρχουν οργανομένες και νόμιμες πίστες για paintball, αρα δεν νομίζω οτι δεν μπορεί να φιαχτεί και κάτι τέτοιο για airsoft ή και για τα 2. Στο εξωτερικό στις ίδιες πίστες παίζουν πάντως, όχι ταυτόχρονα βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
το paintball δεν εχει οπλα ρεπλικες αληθινων
στο paintball δεν φορανε στρατιωτικα με pmr και διοπτρες ,,,
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
Καλημέρα, εδω είσαι λίγο λάθος γιατι και όπλα ρεπλικα παιζουν , βλέπε rap4 , και φοράνε φουλ στρατιωτικο εξοπλισμό ανάλογα τις ομάδες. 

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
υπαρχει κ στην συμπρωτευουσα ενα αναλογο πεδιο (εκτος απο εδω) τωρα με ποιο τροπο λειτουργει δν γνωριζω.. ο λόγος που ασχολουμαστε ''σοβαρα'' με αυτο το τοπικ , διοτη πιστευω  ολοι  καποια στιγμη εχουμε αναρωτηθει γιατι δν υπαρχουν πεδια στην ελλαδα (κ ολοι      ξερουμε την απαντηση) οπως επισης καποιοι απο εμας θα ηθελαν να δουνε το ολο θεμα καπως πιο οργανωμενο ,ισως κ σαν μια εναλλακτικη ..που θα μπορουν να διοργανωνονται παιχνιδια η πρωταθληματακια ,αφοβα, ολο το χρονο ,πρωι μεσημερι ,βραδυ. Τωρα αν το πιασουμε νομικα το θεμα ,κ εκτος πιστας δεν δικαιολογει τπτ καποιους 'τρελαμενους' με παραλαγες κ αεροβολα που τρεχουν μεσ' τα δαση κ τις ερημιες :-D .
PLAY FAIR-HAVE FUN

• Υπολοχαγός
  • *
Όλες οι επιχειρήσεις ξεκινούν απο μια έρευνα αγοράς. Επίσης όλοι είμαστε επίδοξοι επιχειρηματίες εκτός και αν μπορέσει να με πείσει κάποιος οτι αν βρει ευκαιρία στο σωστό χρόνο θα την αφήσει.

Καιρό σκέφτομαι το ενδεχόμενο για πεδίο αλλά αυτά που θελω να κάνω θέλουν λεφτά. Αν δεν έρχεται κόσμος να παίξει θα μπω μέσα εννοείται.
Φυσικά ξέρω οτι αν ρίξω πολλά λεφτά και ζητάω 20€ το παιχνίδι θα παίζω μόνος οπως επίσης αν δεν κάνω κατι ιδιαίτερο δε θα έχει κανένας λόγο να έρθει να παίξει.

Το airsoft θα μείνει στα όρια της παρανομίας αν δεν οργανωθεί και μαζέψει δημοσιότητα.

Ιδέες υπάρχουν, το θέμα ειναι να βρεθεί ο χώρος και τα χρήματα. Θα δούμε.....

Αποσυνδεδεμένος Tigris

• Ανθυπολοχαγός
  • *
το paintball δεν εχει οπλα ρεπλικες αληθινων
στο paintball δεν φορανε στρατιωτικα με pmr και διοπτρες ,,,
Προφανως και αναφερεσαι στα παιχνιδια των ¨Πεδιων" που πληρωνεις για να παιξεις, οχι σε MilSim. Σου μιλαω απο εκ πειρας

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
ναι. αναφερομαι στα παιχνιδια που παιζονται "νομιμα" σε μισθωμενες πιστες
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...