Αποστολέας Θέμα: Αν υπήρχε οργανωμένο πεδίο αξιώσεων θα πληρώνατε για να παίξετε;  (Αναγνώστηκε 54453 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Καλησπέρα, πάνω στο θέμα και χωρίς να κάνω διαφήμιση κτλ κτλ. Πήγα σήμερα για παιχνίδι στην πίστα που αναφέρθηκε και πιο πάνω. Ηξερα οτι υπήρχε δέν ειχα πάει ποτε, με αφορμή αυτό το θέμα έψαξα πήρα τηλ και πήγα σε ανοιχτό παιχνίδι που γινόταν σήμερα. Η πίστα είναι woodland , είναι στο βουνο σε περιφραγμένο μέρος, μέσα έχουν στηθεί διάφορα καλύμματα απο παλέτες και ξύλα, μερικες μεγαλύτερες ξύλινες κατασκευές , 3 πετρινα αναχώματα , υπάρχουν και 2 'παράγκες', μία με ζώα μέσα, και ένα παρατημένο αμάξι. Πάρα πολλα σημεία για κάλυψη, έδαφος καλό για βουνο χωρίς να ειναι τίγκα στην πετρα. Το μείων στο πεδίο είναι οτι θέλει προσοχή στις κατασκευές να μην κοπείς ή πατίσεις καμια πρόκα απο τις παλέτες και το οτι υπαρχουν και τα ζωντανά, κλεισμένα μέσα ενοείται, πράγμα το οποίο όπως είπε το παιδί που ασχολείται με το μέρος θα αλλάξει και θα μετατραπεί εκεί ο χώρος.Εγω που πήγα με το δικό μου airsoft πλήρωσα 10Ε για ένα πακετο 3000 μπιλιες βιοδιασπώμενες που είναι αναγκαστικο για το πεδίο, παρα τη σπατάλη περίσεψε και 1/3 του πακέτου. Με λίγα λόγια για κάποιον που έχει δικό του airsoft είναι καλή φάση, πληρώνεις μόνο για τις μπίλιες και σε καλύτερη τιμή και ουσιαστικά παίζεις στο χώρο δωρεάν. Αν γίνουν και οι αλλαγές που συζητήθηκαν και δωθεί λίγο παραπάνω προσοχή στο χώρο θα αξίζει σίγουρα πολύ περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
3.000 μπιλιες βιοδιασπωμενες αξιζουν τα 10 €.
εγω εγκρινω.
που βρισκεται ομως ? καποια αρκετα χιλιομετρα εκτος ? ποση βενζινουλα χρειαζομαστε μεχρι εκει ???

(αυτο με τα ζωα ΔΕΝ  μου αρεσει ...)
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
Βρίσκεται πίσω απο την σχολή Ευελπίδων, η αποσταση πάντα είναι σχετική με το που μένει ο καθένας. Ναι αυτο με τα ζώα για αυτο το ανέφερα και εγώ ως μείων, λογικά αυτό θα αλλάξει πάντως.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
ειχα παιξει καποια στιγμη καπου εκει. εχει αρκετο πρασινο
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος nickthegreek

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Back on duty
Δεν έχω διαβάσει καθόλου τα προηγούμενα σχόλεια αλλά η γνώμη μου πανω σε αυτό είναι οτί είναι μια καλή ιδέα να φέρω διάφορα άτομα από τον γύρο μου κόσμο που ρωτάνε τι είναι το airsoft. Προσωπικά δεν έχω εγώ δεύτερο αεροβόλο και γυαλιά για να δώσω σε κάποιον που θέλει να δοκιμάσει να παίξεi. Αν είχα πολλά αεροβόλα πάντος θα οργάνωνα και event.

Αποσυνδεδεμένος Zarkopafilis

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΔΕ ΜΠΙΣΤ
Αμα εχει κοσμο να φαμε αμε!

Καλα θα ηταν και 24-ωρα παιχνιδια .....

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
Επανέρχομαι στο θεμα της πιστας που ήδη υπάρχει αφου αναφερθήκαμε σε αυτην στο τοπικ αυτο. Σήμερα πήγα πάλι εκεί τελικά για παιχνίδι , 3ο συνολικά στην πίστα. Πήγα αυτες τις φορές όπως και σήμερα με τον σκοπο οτι στηρίζοντας το μέρος θα εξελιχθεί και θα γίνει όντως κάτι καλύτερο ,όπως είχα συζητήσει και τον υπέυθυνο της πίστας, πράγμα που θα οφελούσε το airsoft γενικότερα πιστευω. Ματαιη η πίστη μου. Σε διάστημα ενος μήνα το μόνο που έχει γίνει είναι να έχει περισσότερα σκουπίδια μέσα και σήμερα να έχουμε για παρέα εκτός απο τα 2 σκυλια που περιφέρονται και τα γουρούνια που είναι στο σταβλο ακομα (δεν εφυγαν ποτε ουτε το βλεπω να φευγουν) και την παρεα ενός τράγου που προσπαθούσαμε να διώξουμε. Εμεις να το διώξουμε οι παίχτες, που πληρώσαμε αλλοι για να νοικιασουν εξωπλισμο και εμεις για τα μπιλάκια. Οποτε με την παρεα των ζωντανών, με το άρωμα των γουρουνιών, με την θέα των σκουπιδιών και του καροτσιού με την κοπρια παιξαμε 4-5 παιχνίδια. Οχι ολα καλα, με τρελες καθυστερησεις, 12 ειχαμε ραντεβου 12 και 20 ηρθε και ανοιξε την πιστα κτλ κτλ κτλ. Ενω υπάρχει μέρος, υπάρχει δυνατότητα , αυτοι που το διαχειριζονται ειναι τοοοσσοοοο στην ψωλ@ρα τους που δεν γίνεται να παει μπροστα. Η σταβλο θα έχεις, ή χωράφι, ή πιστα airsoft. Το 3 σε 1 δεν γίνεται, μονο στα σαμπουάν. Κρίμα.

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
Για να είμαι δίκαιος στο θέμα της πιστας που αναφέρθηκα έχω να πω ένα μπράβο στο υπεύθυνο της πίστας. Μετα απο συνεννόηση οτι τα πράγματα βελτιώθηκαν πήγα την Κυριακή οπου έγινε παιχνίδι. Οντως μετα απο τις συζητήσεις που είχαμε με τον υπεύθυνο, το θέμα της πίστας το είδαν πιο σοβαρά. Τα ζωντανά έφυγαν και μαζί πηραν και το μοναδικό άρωμά τους, η πίστα καθαρίστηκε αρκετά και άνοιξε και ο χώρος στα πλάγια αφου οργώθηκε με μηχανημα και έγινε φλατ. Η συνάντηση ήταν για τις 10:30 και ή πίστα είχε ανοίξει ήδη απο τις 10, βέβαια κάποιοι παίχτες άργησαν ένα 2ωρο δεν γίνεται και όλα να πάνε σωστα :). Στο παιχνίδι η οργάνωση ήταν καλύτερη με περιβραχιόνια ανα ομάδες και pmr για καλύτερη συνενόηση μεταξύ των ομάδων. Γενικά λοιπόν έγινε κίνηση προς το καλύτερο και αυτό φάνηκε και απο τα παιχνίδια που κύλησαν σωστά. Επίσης στο αρχικό θέμα να πω οτι είδα οτι υπάρχει και άλλη μια πίστα νομιμη και αποκλειστικά για airsoft αλλα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη η οποία φαίνεται καινούρια και πολύ σωστά οργανωμένη. Απο τη μεριά μου πιστεύω πως όσο περισσότερα τέτοια πεδία υπάρξουν τόσο το καλύτερο για το airsoft γενικότερα, μακάρι να δούμε και οργανωμένο πεδίο cqb σαν αυτα που υπάρχουν στο εξωτερικό.

Αποσυνδεδεμένος BlackHawkG

• Υπολοχαγός
  • *
Το όποιο οργανωμένο πεδίο θα πρέπει να στηριχθεί και απο την κοινότητα των παιχτών. Η σοβαρή δουλειά έχει και τα ανάλογα κόστη. Μπορώ να σας αναφέρω ότι γίνεται κίνηση για πεδίο διεθνών προδιαγραφών χωρίς να μπορω να αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες. Νεότερα σύντομα! ;-)
In war it doesn't matter who is right, only who is left....

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
Ακριβώς όπως το λες και για αυτό ανέφερα οτι και εγώ ο ίδιος πήγα στο πεδίο αυτο μετα που έπιασα κουβέντα στο θέμα εδω. Ο λόγος ήταν οτι αν ξέρουμε οτι υπάρχει αλλα δεν πηγαίνουμε δεν έχει νόημα και έπειτα αν έχει κάποια μείων αλλα δεν το στηρίξουμε (μεχρι ένα λογικό σημείο) δεν θα διορθωθεί να πάει εμπρός. Το συγκεκριμένο μέρος πάντος έδειξε καλή προσπάθεια, μακάρι να γίνει και πεδίο όπως το λές, αναμένουμε!

Αποσυνδεδεμένος ALEX41270

• Ταγματάρχης
  • *
εγω λεω οχι επειδη η καποιο καταστημα θα το ανοιγε υπαρχει ειδη ενα
η κανας <ιδιοτης> που δεν ξερει τι να κανει τα ευρο του
στο πρωτο θα γινετερ διαφημιση
γι αυρο καλυτεραζ να παιζουμε στα πεια που υπαρχουν που ειναι ΤΖΑΜΠΑ
και ας αφησουμε αυτο το θεμα

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
Φιλε αυτο το τσάμπα που λεμε στην Ελλάδα ειναι και αυτό που μας τρώει. Με το τσάμπα πας μέχρι ένα σημείο, οκ καλα τα μέρη που παίζουμε αλλα τι παρέμβαση μπορεις να κάνεις σε αυτά τα μέρη; Τι μπορείς να προσθέσεις ή να αλλάξεις; Τιποτα γιατι είτε ειναι δημοσια ή παρατημένα απο κάποιον και παιζουμε εκεί με την άδειά του. Δεν λεω οτι δεν έχουμε καλά πεδία, απλα παράλληλα με αυτά θα μπορουσαν να υπάρχουν ένα- δύο πίστες σοβαρές, σε μεγάλο κλειστό ή μεικτό χώρο που θα πρόσφεραν το κάτι διαφορετικό. Αλλιώς ειναι να παίζεις νυχτερινό στη βίλλα, που γουστάρω φουλ, αλλα υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεις και σε καμια τρύπα μέσα και αλλιώς θα ήταν σε ένα πεδίο οργανωμένο, με ανάλογο φωτισμό σε διάφορα σημεία του, δυνατούς ήχους αποπροσανατολισμού απο τα ηχεία κτλ κτλ σαν αυτα που βλέπουμε σε βίντεο απο το εξωτερικό. Αλλιώς ειναι να παίζεις σε μερη που ειναι γεμάτα μπάζα πρόκες, σκουπίδια και ποτε ποτε και σύριγγες και αλλιως σε ένα ελεγχόμενο και πιο ασφαλές μέρος.  Αλλιώς ειναι να παίζουν 50-100 άτομα χύμα και αλλιώς θα ήταν αν ανάμεσα τους είχαν 5-10 διαιτητές. Ενα καλά οργανωμένο πεδίο, με ένα λογικό αντίτιμο είναι κάτι που πιστεύω οτι το άθλημα- σπορ κτλ μας το χρειάζεται για να παει ένα βήμα εμπρός.

Αποσυνδεδεμένος RegiusPython

• Υπολοχαγός
  • *
Ένα οργανωμένο πεδίο εμένα θα με έβρισκε σύμφωνο!θα προτιμούσα να πληρώνω αλλά να παίζω και να το ευχαριστιέμαι,με τους διαιτητές,την οργάνωση,τους φοριαμούς,την άνεση μας,από αυτό που γίνεται μέχρι τώρα,τσάμπα αλλά με μανούρες λόγω αθάνατων,λόγω πειραγμένων fps και ούτο καθεξής.
Στο εξωτερικό,Αγγλία που έχω δει σε βίντεο, το κόστος κυμαίνεται απο 25 λιρες έως 38 νομίζω.Αλλά είναι πεδιάρες!!!!Τα αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω!

Αποσυνδεδεμένος mixalis007

• Δεκανέας
  • *
Προσωπικά θα πήγαινα σε μια τέτοια πίστα,είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι δεν έχεις να σκέφτεσαι διάφορα άλλα πράγματα που σε αποσυντονίζουν και σου χαλάνε την απόλαυση του παιχνιδιού.Βέβαια το πόσο συχνά θα πήγαινα θα είχε να κάνει με το συνολικό κόστος και αυτό είναι ένα θέμα που θέλει μεγάλη σκέψη αν κάποιος σκέφτεται να κάνει κάτι τέτοιο γιατί εδώ που τα λέμε δεν είμαστε και τόσο μεγάλη κοινότητα.